CHABLIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHABLIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.473.713

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 26.03.2014 14074-0384-017
17/06/2013
ÿþ-,.

%

BSod Word 1 t.1

, Ifer; li, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



06 J(!NI 2013

Ondernemingsnr : 0841.473.713

Benaming

(voluit) : CHABLIS

(verkort) :

V,

beh

aa

Bel

Staa

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MEENSESTEENWEG 238, 8890 MOORSLEDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER + AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit het verslag van de zaakvoerders dd. 31 mei 2013 van de BVBA Bini-Chablis zaakvoerder in Chablis BVBA , blijkt dat de heer Nielsen Messelis werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger in de vennootschap Bini-Chablis BVBA en dit met terugwerkende kracht tot 01/01/2012 overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Terzelfdertijd beslist de algemene vergadering van vennoten met eenparigheid van stemmen de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Bini-Chablis met maatschappelijke zetel te 8890 Moorslede, Meensesteenweg 238 te benoemen als zaakvoerder met terugwerkende kracht tot 01/01/2012 en dit voor onbepaalde duur.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Birde Vanlerberghe

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2012
ÿþMod Word 11.1

y

Voc behoi.

aan I

Belgi Staats

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Volgende zaakvoerder heeft beslist ontslag te nemen vanaf heden:

- Demeulenaere Chris wonende te 8940 Wervik, Wolvenstraat 1.

Er werd hem ontlasting verleend voor zijn mandaat.

Worden benoemd als zaakvoerders vanaf heden:

1111111111111111 fl

*12016382+





Ondernemingsnr : 0841.473.713

Benaming

(voluit) : CHABLIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8890 Dadizele, Meensesteenweg 238

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders dd 02/01/2012:

0 9 JAN, 2012

- Messelis Nielsen wonende te 8890 Dadizele, Meensesteenweg 238

- Vanlerberghe Birde wonende te 8890 Dadizele, Meensesteenweg 238

Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Messelis Nielsen

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/12/2011
ÿþ mod 11 1

~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*1118fi992

Ondernerrtingsnr : o ç 44. 4-3 1.1- À 3

Benaming (voluit) : Chablis

(verkort) :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meensesteenweg 238

8890 Moorslede (Dadizele)

Onderwerp akte :Oprichting ingevolge splitsing

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Dirk DEWAELE, Notaris ter standplaats GELUWE (stad,; Wervik), in het kantoor, leperstraat 7, te Wervik-GELUWE, op 25 november 2011, blijkt dat volgende; vennootschap werd opgericht ingevolge splitsing, met volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Chablis".

2. Zetel : 8890 Moorslede (Dadizele), Meensesteenweg 238.

3. Duur : voor onbepaalde tijd.

4. Vennoot : de Heer DEMEULENAERE Chris Vick, wonende te 8940 Wervik, Wolvenstraat 1.

5. Kapitaal : achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), volledig volstort.

6. Samenstelling kapitaal : ten gevolge van de splitsing van de besloten vennootschap met beperkte,: aansprakelijkheid "Ic-Chablis", en conform het splitsingsvoorstel van tweeëntwintig augustus tweeduizend elf,' opgesteld door de zaakvoerder van voormelde vennootschap "Ic-Chablis" en neergelegd ter griffie van de:: rechtbank van koophandel te Kortrijk op negenentwintig augustus tweeduizend elf doch doorgestuurd naar de;; rechtbank van koophandel te leper, beschikt de vennootschap over een kapitaal van achttienduizendra vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), tegen uitreiking van tien (10) aandelen zonder nominale waarde en met;:

" fractiewaarde van één tiende (1/10de) aan de voormelde vennoot. Het kapitaal is volledig volstort door inbreng;; in natura van het gesplitste deelvermogen, zoals nader omschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, de bv;, bvba "Van Cauter - Saeys & Co", bedrijfsrevisor met zetel te 9300 Aalst, Gentsesteenweg 55, vertegenwoordigd door de bv bvba 'J. Degryse Bedrijfsrevisor - Réviseur d'entreprises", vertegenwoordigd door de Heer Degryse, bedrijfsrevisor, opgesteld op vijftien november tweeduizend elf, en waarvan het besluit luidt als volgt :



Vil, Conclusies

De inbreng in natura bij oprichting naar aanleiding van de splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen onder toepassing van: artikel 746 voorlaatste en laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen van de BVBA Chablis bestaat uit;' de inbreng van een gedeelte van het vermogen van de vennootschap BVBA IC-Chablis, en zowel de rechten': a, als de verplichtingen overneemt, als gevolg van ontbinding zonder vereffening waarbij deze overgaan op: verscheidene vennootschappen nieuwe door haar opgerichte vennootschappen tegen de uitreiking aan de, vennoten van de ontbonden vennootschap van aandelen in de nieuwe vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van: Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap,; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het" aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid ene, duidelijkheid.

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering: bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van: waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallende met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd:: is.

De vergoeding van de inbreng in natura bij oprichting bestaat uit 10 nieuwe aandelen van de BVBA Chablis:: zonder vermelding van nominale waarde, met een totaal boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 34.626,09 aan' de aandeelhouders van de BVBA iC-Chablis.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende.: de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

7. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van het ene jaar en eindigt op dertig. september van ieder daaropvolgend jaar ; het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend dertien.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, Hetzij van de nerso(o)n(en) bevoegd ;le rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam c11 handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 11 1

8. Aanleg reserves / winstverdeling : Het batig slot dat dé balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze

" één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders

" verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

9. zaakvoering / bevoegdheid : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot ' verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene ' vergadering die hen benoemt, elk afzonderlijk hun bevoegdheid individueel uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte individueel kunnen optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Wordt tot zaakvoerder benoemd : de Heer Demeulenaere Chris, voornoemd. De opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, en van onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn.

10. Commissarissen : Uit te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg besluit de vergadering voorlopig geen commissaris te benoemen.

11. Doel : De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland :

Het uitbaten van horecazaken, zoals tearooms, cafés, tavernes, restaurants, bistro's, frituren, ijssalons ;

de verkoop van bereide gerechten, voedingswaren, snacks, ijsroom, dranken en aanverwante producten

buiten de bestaande verkoopsinrichting.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere

verrichtingen of handelingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan

" met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen in alle ; ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het

" voordelen van derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

12. Jaarvergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand maart om tien uur, op de zetel van de vennootschap (tenzij anders meegedeeld). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

. Voor analytisch uittreksel,

(get.)

Notaris D. DEWAELE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- gelijkvormige uitgifte van de notulen ;

- controleverslag van de revisor ;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 30.12.2015, NGL 26.01.2016 16031-0433-016

Coordonnées
CHABLIS

Adresse
MEENSESTEENWEG 238 8890 DADIZELE

Code postal : 8890
Localité : Dadizele
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande