CHAPE WITTESAELE JOAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHAPE WITTESAELE JOAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.133.257

Publication

16/10/2014
ÿþMW Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

NEER L

Rechtbank van Koonhanclet Gent

-7 OKT. 2014

AfdeMErulaNElire







I III

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14189058*

_

Ondememingsnr : 0848133257

Benaming

(voluit) Chape Wittesaele Joan

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Steenstraat 1 F -8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte: Adreswijziging maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering van I september 2014 wordt éénparig beslist het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen van Steenstraat 1 F, 8610 kortemark naar Klerkenstraat 88, 8650 Houthulst, dit vanaf heden..

Allen hier aanwezig, die goedkeuren

Wittesaele Joan Zaakvoerder

Bljtagen-birliériTélgieliStàeffilâff "=-1671"0720 14- =-Xiiii-é ïéïklii-Miiiiii-éiii - Iingë

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.11.2013, NGL 30.01.2014 14020-0408-015
23/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304352*

Neergelegd

21-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848133257

Benaming (voluit): Chape Wittesaele Joan

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Steenstraat 1 bus F

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 20/08/2012, dat :

1. De heer WITTESAELE Joan Desiré, geboren te Oostende op dertien oktober negentienhonderd tweeënzeventig, echtgescheiden, met woonplaats te 8610 Kortemark, Steenstraat 1F.

2. De heer WITTESAELE Romain André, geboren te Ettelgem op vierentwintig april negentienhonderd zesenveertig, echtgescheiden, met woonplaats te 8460 Oudenburg, Violierenstraat 4.

De authentieke akte hebben laten verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij op heden hebben opgericht onder de naam  CHAPE WITTESAELE JOAN , gevestigd te 8610 Kortemark, Steenstraat 1F, met een maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (20.000 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, waarin zij de financiële structuur van de opgerichte vennootschap verantwoorden.

Het kapitaal wordt gevormd door een inbreng in geld en onderschreven en volledig volstort als volgt:

- De heer WITTESAELE, Joan, voornoemd, verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van negentienduizend achthonderd euro (¬ 19.800,00), waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze volledig te volstorten.

- De heer WITTESAELE, Romain, voornoemd, verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van tweehonderd euro (¬ 200,00), waarvoor hem één (1) aandeel met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze volledig te volstorten.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

Nadat de optredende notaris aan voornoemde financiële instelling die het geld in deposito heeft genomen, bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte en de neerlegging, zal over die rekening alleen kunnen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden.

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 : Aard - Naam.

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam  Chape Wittesaele Joan .

Die benaming moet voorkomen in alle stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid of de letters  BVBA en het ondernemingsnummer.

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8610 Kortemark, Steenstraat 1F.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Chapewerken;

- Stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten;

- Waterdichtingswerken van muren, waterdicht maken van daken en dakterrassen, behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

- Timmer- en schrijnwerk;

- Aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken;

- De aan- en verkoop van onroerende goederen, het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van bouwen, verbouwen, onderhouden en verhuren;

- Alle aannemingen en onderaannemingen van bouwwerken, inclusief grond- en metselwerken, alle beton-, metaal- en houtconstructies, de uitrusting van terreinen, de inrichting en afwerking van gebouwen, de fabricatie en verwerking van en den handel in betonproducten en alle andere bouw- en constructiematerialen;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in de meest ruime zin, behalve de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen (alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen) doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van haar doel. Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel 5 : Geplaatst kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste (1/100) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort.

Artikel 14 : Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door hetzij de enige vennoot, hetzij door een of meer statutaire en/of gewone zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kan ten alle tijde bijkomende (gewone) zaakvoerders aanstellen, waarbij zij de modaliteiten van het mandaat bepaalt.

Artikel 15 : Machten.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 16: Vergoeding der zaakvoerders.

Aan de zaakvoerder(s) mag er, behoudens de terugbetaling van zijn kosten, een bezoldiging toegekend worden, waarvan het bedrag zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder(s) kosteloos.

Artikel 19: Toezicht.

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor en hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

In afwijking van de voorgaande alinea's, dient de vennootschap die voor het laatst afgesloten boekjaar niet meer dan één criterium overschrijdt zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen, geen commissaris(sen) meer te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 21: Jaarvergaderingen.

Ieder jaar op de tweede vrijdag van de maand november om zestien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekening voor goedkeuring tekenen.

Artikel 29: Boekjaar.

Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van ieder daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Wat de vennootschappen betreft die niet aan de voorgaande bepalingen onderworpen zijn, moeten de afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten worden uitgevoerd volgens de door de zaakvoering vastgestelde waarderingsregels.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België, worden neergelegd.

Artikel 30: Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de netto-winst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal-bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Artikel 36: Verwijzing.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in november tweeduizend dertien.

Luik B - Vervolg

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1. De heer WITTESAELE, Joan, voornoemd.

2. Mevrouw HOSTYN, Gerty Ria Germaine, geboren te Brugge tweeëntwintig augustus negentienhonderd eenentachtig, ongehuwd, met woonplaats te 8610 Kortemark, Steenstraat 1F.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT.

De hierna vermelde personen worden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de aansluiting sociale kas zelfstandigen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DD FISC te 8610 Kortemark, Werkenplein 23.

Voor eensluidend uittreksel.

Pierre Maere, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 14.11.2016, NGL 31.01.2017 17032-0242-014

Coordonnées
CHAPE WITTESAELE JOAN

Adresse
KLERKENSTRAAT 88 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : Klerken
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande