CHARLOTTE VANROBAEYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHARLOTTE VANROBAEYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.522.719

Publication

13/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305195*

Neergelegd

11-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538522719

Benaming (voluit): CHARLOTTE VANROBAEYS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8790 Waregem, Bessemstraat 50

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen , met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van tien september tweeduizend dertien, dat onder de naam "CHARLOTTE VANROBAEYS", door:

Mevrouw VANROBAEYS Charlotte, geboren te Waregem op dertig mei negentienhonderd vijfenzeventig, (nationaal nummer 750530-134-91), echtgenote van de heer DECNEUT Hein Marcel, wonende te 8790 Waregem, Bessemstraat 50.

een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Bessemstraat 50.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL 1.

De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) onder de naam "CHARLOTTE VANROBAEYS".

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Bessemstraat 50.

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, evenals de gezamenlijke uitoefenening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren, en meer in het bijzonder de uitvoering van revisorale opdrachten bedoeld door artikel vier van de wet van 22 juli 1953 en de uitoefenening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en alle diensten leveren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag onder meer alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium en voor zover deze verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van bedrijfsrevisor.

Zij mag eveneens, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden; zij bekomt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging. de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging. ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op dertigduizend euro (30.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Er werd een bedrag van dertig duizend Euro (¬ 30.000,00) volstort.

ARTIKEL 11.

De jaarvergadering zal gehouden worden op één (1) oktober om vijftien (15) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag een zaterdag of een zondag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone ver-

gaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

ARTIKEL 25.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De enige zaakvoerder/de meerderheid van de zaakvoerders moet/moeten de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor .

ARTIKEL 29.

Het boekjaar begint op één mei en eindigt op dertig april van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 30.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ARTIKEL 31.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL 32.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot dertig april tweeduizend vijftien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op één oktober van het jaar tweeduizend vijftien, om vijftien (15.00) uur.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Luik B - Vervolg

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld:

Mevrouw Charlotte VANROBAEYS, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er

anders over beslist.

VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan Deloitte Bedrijfsrevisoren met zetel te Kortrijk om in haar naam op te

treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

met de aanvraag van het uniek ondernemingsnummer en het verrichten van andere formaliteiten in

het kader van onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 10 september 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 01.10.2015, NGL 28.10.2015 15660-0073-010

Coordonnées
CHARLOTTE VANROBAEYS

Adresse
BESSEMSTRAAT 50 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande