CHEMYR

Société en commandite simple


Dénomination : CHEMYR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.777.759

Publication

29/11/2012
ÿþlitglquelp

Mod Word 11,1

NEERGELL:C9D cue+ vr.; Ç:" 1 dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdpiing Bru e)

eed. ~~2

2

Griffie ear ,e)

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0843.777.759

Benaming

(voluit) : CheMyr

(verkort):

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stuiversstraat 32, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 30/09/2012 heeft unaniem beslist, vanaf 01/10/2012, Mevr., Van Eecke Lyndsey, Stuiversstraat 32, 8020 Oostkamp te benoemen tot zaakvoerster. Zij aanvaardt haar mandaat per 01/10/2012 en is bezoldigd. Het mandaat is voor onbepaalde duur.

De Duytsche Bart (zaakvoerder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/03/2012
ÿþMort 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELÉGa ter GRIFFIr BELGE FtECiirBANKVAN i<OOPUANDEi_

BRU GGE (Afdeling Brugme, 2012 op:

ATSBLAr~ I I ~GBffIÁ " ,er

bc ONITEUR

E 88 -03-

si e. jSCH STA

jp211(111j1u17!





0843 777 759

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : CheMyr

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stuiversstraat 32, 8020 Oostkamp

Onderwerp Oprichting De ondergetekenden:

De Duytsche Bart, wonende te 8020 Oostkamp, Stuiversstraat 32

en

Van Eecke Lyndsey, wonende te 8020 Oostkamp, Stuiversstraat 32

verklaren onder hen een gewone commanditaire vennootschap op te richten, waarvan de statuten als volgt worden vastgelegd.

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "CheMyr".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of afgekort "COMM.V" [n die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

ARTIKEL 2: ZETEL

De maatschappelijke zetel der vennootschap is gevestigd te: 8020 Oostkamp, Stuiversstraat 32.

Hij mag verplaatst worden mits inachtneming van de taalwetgeving naar om het even welke plaats in België= bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen; en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders

ARTIKEL 3; POEL

De vennootschap heeft tot doel:

(.Specifieke activiteit

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen et vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

II.Algemene activiteiten:

A.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

B.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

C.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

D.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

F.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

G.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

lll.Beheer van een eigen toerend en onroerend vermogen:

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV.Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tienduizend euro (10.000,00 EUR), vertegenwoordigd door

honderd (100) aandelen, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

-De heer De Duytsche Bart: vijfduizend euro (5.000,00 EUR)

-Mevrouw Van Eecke Lyndsey: vijfduizend euro (5.000,00 EUR)

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

-aan de heer De Duytsche Bart: vijftig (50) aandelen

-aan mevrouw Van Eecke Lyndsey: vijftig (50) aandelen

ARTIKEL 6: BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De heer De Duytsche Bart is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Van Eecke Lyndsey is stille vennoot. Zij draagt niet bij In de schulden en verliezen van de

vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van

de stille vennoot bestaan in:

-de controle van de vennootschap

-het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s)

-de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa

-het stemrecht in de algemene vergadering.

De taken van de stille vennoot zijn onbezoldigd.

De taken van de heer Bart De Duytsche zijn bezoldigd.

ARTIKEL 7: BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur, Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

De vennoten zullen alle beschikbare tijd en al hun zorgen moeten besteden aan de zaken van de vennootschap, zonder enige handelsverrichtingen voor hun eigen rekening te mogen doen, noch zich rechtstreeks of onrechtstreeks als werkend vennoot te interesseren in enige handelsverrichting, om het even welke, tenzij mits schriftelijk akkoord van de andere vennoot.

ARTIKEL IBIS: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER - BESTUURSBEVOEGDHEID

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen zo er meerdere zijn, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in run bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend of twee zaakvoerders, samen optredend, wanneer er

meerderen zijn, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Volgende verrichtingen kunnen nooit beschouwd worden als daden van dagelijks bestuur :

-Alle onroerend goedverrichtingen

-Het aangaan en toestaan van leningen

-Het verlenen van waarborgen en zekerheden

Voor deze verrichtingen is steeds de handtekening van twee zaakvoerders vereist, in geval er meer

dan één zaakvoerder is benoemd.

ARTIKEL 8: OVERDRACHT VAN AANDELEN

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot

of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

ARTIKEL 9: OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien aile andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

ARTIKEL 10: BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september. Het eerste boekjaar

zal uitzonderlijk ingaan op heden en lopen tot 30 september 2013.

Op het 30 september van ieder boekjaar zal een balans opgemaakt worden.

ARTIKEL 11: WINSTVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

BíjTagen bij hëf BéTgi"sclSfáh{ sbliid = T5/O372ÜT2 - Annexes di Moniteur belge

Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

ARTIKEL 12: JAARVERGADERING - BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart om 10u00 ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

ARTIKEL 13; STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van stemmen,

ARTIKEL 14: ONTBINDING - VEREFFENING

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

ARTIKEL 15: VERWIJZING NAAR WETGEVING

Voor hetgeen niet uitdrukkelijk door onderhavige statuten is voorzien verwijzen partijen naar het Wetboek

vennootschapsrecht.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op heden en zal eindigen op 30/09/2013

2.De eerste jaarvergadering zal gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart tweeduizend en

veerttien.

3.Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Bart De Duytsche, voornoemd, die

verklaart dit mandaat te aanvaarden. De heer Bart De Duytsche zal de bevoegdheid hebben om alleen de

vennootschap tegenover derden en in rechte te vertegenwoordigen. Zijn mandaat is bezoldigd.

Opgemaakt te Oostkamp op 15/02/2012

De Duytsche Bart (beherende vennoot)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2015
ÿþ[ "

Mod Word 17.1

(tr

g-te(,-FD. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

NLEI-tGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

10 MRT 2015

Gent Afd0ii ff i%rogge

Ue.griffier

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stuiversstraat 32, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De raad van bestuur gehouden op 23/02/2015 heeft unaniem beslist, vanaf heden, de maatschappelijke

zetel te verplaatsen naar Kortrijksestraat 95, 8020 Oostkamp,

De Duytsche Bart (zaakvoerder)

0111110

Voo behou aan t Belgi" Staats

II

Ondernemingsnr : 0843.777.759 Benaming

(voluit) : CheMyr

(verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordit;en

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CHEMYR

Adresse
STUIVERSSTRAAT 32 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande