CHINOOK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHINOOK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.560.635

Publication

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 30.08.2013 13551-0377-008
17/10/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

lîlLillIliE 11111 ii 1 lii 111111

*13171594*

gpfSK frp,

t5_ 8 KI. MI I~

Griffie f lCP~F`///

Annexes dû Moniteur bëIgé

Bijtage-n- bit iïët Bél"gischStàátsbtà-ci-=1TCI0/2ûIZ

Ondernemingsnr : 0839.560.635

Benaming

(voluit) : CHINOOK

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blaezestraat 2, 8920 Langemark-Poelkapelle (Bikschote) (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL

Uit een akte verleden voor Meester Michaël Mertens, notaris te leper, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, wettelijk belet, op vier oktober tweeduizend en twaalf, dragende volgende melding van registratie : "Geboekt twee blad geen verzending te leper de 08 okt 2012 boek 180 blad 22 vak 16. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR) vr de eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. Stryckers", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit:

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel, met bijgevoegde staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en twaalf.

De aandeelhouder erkent er immers al kennis van te hebben om er vôôr deze vergadering al een exemplaar van ontvangen te hebben.

Een exemplaar van dat verslag zal samen met de bijgevoegde staat van activa en passiva neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede besluit:

Daarna besluit de vergadering het maatschappelijk doel te wijzigen en de tekst van artikel vier van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het bestuur als zaakvoerder of bestuurder van een professionele notarisvennootschap, met uitstuiting van enige activiteit buiten de professionele notaris-vennootschap waarvan zij zaakvoerder of bestuurder is,

De vennootschap mag tevens haar merend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen aile roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt?

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte-doelwijziging

- verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 Wetboek van Vennootschappen

- staat van activa en passiva afgesloten per 31/07/2012

- gecoördineerde statuten

Notaris Michaël Mertens te leper

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2011
ÿþMod2.i

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~N IR I~I~VVN IN ICI IRV~

" iiisoosa"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

j I

te/. .61jS CHINOOK

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blaezestraat 2 - 8920 Langemark-Poelkapelle (Bikschote)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Ghesquière te leper op tweeëntwintig september tweeduizend en tien, vervangende zijn ambtsgenoot Geassocieerd Notaris Eric HIMPE, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te Ieper, wettelijk belet, neergelegd voorafgaandelijk registratie,blijkt dat door:

Mevrouw HIMPE Annelies Paula Jozef Maria, geboren te Waregem op drieëntwintig april negentienhonderd tachtig, echtgenote van de Heer RUTGEERTS Johan, wonende te 8904 Ieper (Boezinge), Diksmuidseweg 386/Al A.

Een vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelij Idieid

2) NAAM : CHINOOK

3) ZETEL : Blaezestraat 2, 8920 Langemark-Poelkapelle (Bikschote)

4) DOEL : Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een eigen roerend en onroerend vermogen en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap zal onder meer doch niet uitsluitend voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen, vervreemden, huren, leasen, verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen en kredieten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden. Zij mag leningen toestaan en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Het besturen van vennootschappen, in eigen naam en voor eigen rekening. De vennootschap kan bestuurdersfuncties (bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder) waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich enkel laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder(s), om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

5) MAATSCHAPPELIJK KAP1TAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzestigduizend euro (E 160.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt: Door Mevrouw Annelies Himpe wordt ingeschreven tot beloop van honderd procent (100%) van het kapitaal en waarvan zij één vijfde, te weten tweeëndertigduizend euro (¬ 32.000,00), onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden haar honderd (100) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort tot beloop van één vijfde.

6) DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die vennoot van de vennootschap moeten zijn.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-=-05/t0/201

'Voor-

behouden aan het Belaiscn

Staatsblad

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van her laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd niet alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: I° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden neet dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld,

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 3 I december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2012.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om elf uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING : Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één

stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

II) BENOEMING MET-STATUTAIR ZAAKVOERDER : Mevrouw Annelies Himpe werd benoemd tot niet-

statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

Notaris Luc Ghesquière te Ieper

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -05/10/2011- Annexes du Moniteur-belge

Op de laatste blz. va i3 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurrenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.08.2016, NGL 30.08.2016 16541-0447-008

Coordonnées
CHINOOK

Adresse
BLAEZESTRAAT 2 8920 BIKSCHOTE

Code postal : 8920
Localité : Bikschote
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande