CHRIS MARES

Société en commandite simple


Dénomination : CHRIS MARES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 890.313.114

Publication

17/04/2014
ÿþà

[lethf:=4,

1111111111111111,1111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

MON1TEU

09 -0 LG1SCH S

RECHTBANK VAN Ktanutott

201/1

GENT AEDEUNG BRUGGE

FAATSBLv". gE ER ut tum OP:

Griffie

BELGE

liod POP 11.1

0890.313.114

MARES CHRIS

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Cathilleweg 39, 8490 Jabbeke, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit wijzigingsakte; Vaststelling van totstandkoming

Tekst kapitaalverhoging; Regime artikel 537 WIB

Op de bijzondere algemene vergadering op datum van 21 maart 2014 werd als volgt beslist:

1. Vaststelling uitkering van een tussentijds dividend:

De algemene vergadering besliste op 31 december 2013 in het kader van en met toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 over te gaan tot de uitkering aan de vennoten van een tussentijds dividend ten belope van een bedrag van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000).

2. Verslag van het bestuursorgaan:

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 31 december 2013 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging. De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

3. Kapitaalverhogingen:

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I.B. 1992, het kapitaal van de vennootschap in twee fases te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde achttienduizend negenhonderd euro (¬ 18.900):

- in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met 2.570 aandelen x 1,00 euro (de fractiewaarde van de bestaande aandelen) = 2.570 euro, te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van 18.900,00 euro. Het verschil tussen de globale

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoeieeld-van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ltja Q - vervolg

r

4

Md PDF1t1

ultgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk 18.900,00 euro - 2.570,00 euro = 16.330,00 euro zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening uitgiftepremies;

- in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van 16.330,00 euro zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Het kapitaal van 1.000 euro wordt aldus gebracht op 19.900 euro.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W.I.B. 1992.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering ontstaan ten gevolge van de uitkering van het tussentijds dividend.

4. Verwezenlijking van de kapitaalverhogingen

- Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, de vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap, en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap, ten gevolge van de tussentijdse dividenduitkering. Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten hun schuldvordering op de vennootschap ten belope van achttienduizend negenhonderd euro (¬ 18.900) in de vennootschap in te brengen.

- Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de vennoten, die aanvaarden, tweeduizendvijfhonderdzeventig (2.570) nieuwe volledig gestorte aandelen

toegekend, waarvan in de eerste fase tweeduizendvijfhonderdzeventig (2.570) euro als kapitaal en zestienduizenddriehonderdertig euro (¬ 16.330) als uitgiftepremie, waarna de uitgiftepremie wordt geïncorporeerd in kapitaal zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

- Dividendpolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W.I.B. 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een afzonderlijke aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

5. Vaststelling van de kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast en neemt akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhogingen daadwerkelijk werden verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negentienduizendnegenhonderd euro (¬ 19.900), vertegenwoordigd door drieduizendvijfhonderdzeventig (3.570) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk één/drieduizendvijfhonderdzeventigste (1/3.570'te)

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

tua U- vervolg Mcd pe 11.1

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

6. Wijziging van de statuten:

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot

kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: Kapitaal

Hetmaatschappelijkkapitaal bedraagtnegentienduizend negenhonderdeuro ( ¬ 19.900).

Het wordt vertegenwoordigddoordrieduizendvieonderdzeventig (3.570) aandelen op naam zondernominale waarde, die elk één/drieduizendehonderdzeventigste (1/3.570ste)vanhetmaatschappelijkkapitaalvertegenwoordigen."

MARES Chris,

zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CHRIS MARES

Adresse
CATHILLEWEG 39 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande