CHRIS VUYLSTEKE INVESTERINGSGROEP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CHRIS VUYLSTEKE INVESTERINGSGROEP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 828.841.739

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 30.06.2014 14242-0138-032
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 28.06.2013 13247-0450-033
02/02/2015
ÿþMre Mid 11.1

Lift Z:11 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cie akte

111,1111160





BEY MONT EUR BELG NEERGELEGD

-01- 205 -I STAATSB



23 1 6 DEC. 2014

BELGTSC Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK



~ unttie





Ondememingsnr : 0828.841.739

Benaming

(voluit) : INVESTERINGSGROEP BRACKE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pittemstraat 56 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : omzetting - vaststelling statuten - ontslag - benoemingen - naamwijziging - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden op acht en twintig november tweeduizend en veertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke houdende een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders der: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `INVESTERINGSGROEP BRACKE", waarvan de zetel gevestigd is te 8760 Meulebeke, Pittemstraat nr 56; B.T.W.-nr 0828.841.739 RPR Gent afdeling Kortrijk; dat de; volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen en met naleving van de wettelijke of statutaire beperkingen aan het stemrecht:

1/ De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag door de zaakvoerders de dato 6 november laatst, dat het voorstel tot omzetting der vennootschap toelicht, alsook van de lezing van het verslag der bedrijfsrevisor de dato 24 november laatst, over de staat per 30 september laatst

Het verslag van de commissaris, zijnde de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft aangenomen "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat nr 39a, vertegenwoordigd; door Heer Christiaens, Yves, bedrijfsrevisor, waarvan een exemplaar samen met de uitgifte van deze akte in het' vennoot-'schapsdossier ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Kortrijk zal worden' neergelegd, besluit als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 828.537,30 Euro en is hoger dan het maatschappelijk kapitaal. Dit verslag is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de BVBA "INVESTERINGSGROEP BRACKE."

De vergadering beslist de vorm der vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm aan te nemen van een naamloze vennootschap; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd. Ook het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, alsook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen; de naamloze vennootschap zal de boeken en de comptabiliteit der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voortzetten. De naamloze vennootschap behoudt het ondememingsnr 0828.841.739,

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief der ven-inootschap afgestoten per 30 september 2014. Deze staat van actief en passief werd opgenomen in voormeld verslag der bedrijfsrevisor. Alle ver-'richtin-'gen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden geacht verricht te zijn voor rekening der naamloze vennootschap. De naamloze vennootschap behoudt de naam "INVESTERINGSGROEP BRACKE".

2/ De vergadering beslist de statuten der naamloze vennootschap vast te stellen, (uittreksel):

1) Naam: 'INVESTERINGSGROEP BRACKE".

2) Zetel: 8760 Meulebeke, Pittemstraat nummer 56.

3) Doel: De vennootschap heeft als doel:

1. Specifieke activiteiten

De bouwpromotie in de breedste zin van het woord, begrijpende onder meer: het uitvoeren of laten

uitvoeren van bouwprojecten, de projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorgebouwen en

infrastructuurwerken en projectontwikkeling in het algemeen, het ontwerpen, programmeren, organiseren, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

uitvoeren of laten uitvoeren en het coördineren van alle werken in onroerende staat en van bijhorende als aanverwante verrichtingen.

De coördinatie van alle bouwwerkzaamheden op de bouwwerf, preventieadvisering en veiligheidscoördinatie.

II. Algemene activiteiten,

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

4) Duur: onbepaalde tijd.

5) Kapitaal; Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt

DRIEHONDERDNEGENENTACHTIGDUIZEND VIER HONDERD VIJFTIEN EURO EN TWAALF CENT (¬ 389.415,12), verdeeld in drieduizend negenhonderd (3.900) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractie-'waarde van één/drieduizend negenhonderdste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volge-istort.

6) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens het minimum aantal leden voorzien door de wet, aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering voor een duur van hoogstens zes jaar; zij kunnen door haar ten alle tijde worden ontslagen. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de niet herkozen en van de aftredende bestuurders neemt een einde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan. ledere bestuurder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wanneer een mandaat van bestuurder vacant wordt door overlijden, ontslag of anderszins, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over, maar een aldus benoemde bestuurder zal slechts zijn mandaat uitoefenen voor een termijn die de datum van beëindiging van het mandaat der bestuurder die hij vervangt, niet overschrijdt. De raad van bestuur kan tussen zijn leden een voor-zitter en één of meer ondervoorzitters benoemen. De raad van bestuur vergadert telkens het belang der vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders; en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders, De vergadering wordt gehouden in de zetel der vennootschap of op de plaats in de bijeenroepingsbrief vermeld. De oproepingsbrief tot een vergadering der raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden, en bevat de agenda. Zij geschiedt bij brief, telefax of e-mail of enige andere informatiedrager. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn of daar redelijk in vervat liggen, en op voorwaarde dat tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegen-'woordigd is. Over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn of daar niet redelijk in vervat liggen kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen.

Ieder bestuurder kan schriftelijk of door gelijk welk ander (tele-)communicatiemiddel met materieel bewijs, een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering der raad van bestuur en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. ln dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn. Noch-'tans kan geen enkele bestuurder meer dan één collega vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag ook schriftelijk of door gelijk welk ander (tele-)communicatiemiddel met materieel bewijs, zijn mening uitdrukken en stemmen, doch enkel wanneer de helft der bestuurders hetzij persoonIijk, hetzij bij delegatie aanwezig zijn. In uitzonderlijke gevallen, andere dan deze uitdrukke-lijk door de wet uitgesloten en wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurder$. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent; dit stuk wordt in het notulenregister ingeschreven of ingebonden.

De beslissingen der raad van bestuur worden genomen met gewone meerderheid van stemmen, tenzij anders bepaald door de statuten of door de wet. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

De bestuurder die bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, moet zich voegen naar de wettelijke bepalingen terzake.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een

directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de

leden van liet directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het

directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan bijzondere volmachten verlenen beperkt tot één rechtshandeling of tot een reeks bepaalde rechtshandelingen. Elke algemene opdracht

van bevoegdheden is verboden. Onverminderd de persoonlijke verantwoordelijkheid van de bestuurders

ingeval van overdreven volmacht, wordt de vennootschap geldig gebonden door alle handelingen die verricht worden door de gevolmachtigde binnen de perken van de hem verleende volmacht. Onverminderd de

volmachten verleend aan gevolmachtigden krachtens artikel 25 der statuten is iedere gedelegeerde bestuurder

bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen in de handelingen en in rechte. De gedelegeerde bestuurders aan wie volgens voorgaand lid de algemene individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt

toegekend, worden benoemd door de raad van bestuur bij besluit genomen bij gewone meerderheid van

stemmen. De algemene vergadering mag aan de bestuurders en volmachtdragers vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen op de algemene kosten te verhalen. Wanneer dit wettelijk vereist is,

zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, worden opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

4 + " 7) De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde zaterdag van de maand mei om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen vinden normaal plaats in de zetel der vennootschap, zoniet in de plaats in de bijeen-'roeping aangeduid. Om aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen moeten de houders van aandelen hun certificaten van aandelen op naam deponeren ter zetel van de vennootschap of bij een der financiële instellingen aangeduid door de raad van bestuur, tenminste vijf vrije dagen voor de datum die vastgesteld werd voor de vergadering. Binnen dezelfde termijn moeten de houders van aandelen op naam kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel der vennootschap, De raad van bestuur mag eisen in de bijeenroepingen tot een algemene vergadering, dat om tot de vergadering te worden toegelaten, de houders van gedematerialiseerde aandelen een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid zouden deponeren, minstens zeven volle dagen voor de vergadering op de door hem aangeduide plaats, en dat bestuurders vrijgesteld zijn van deze formaliteiten. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

De aandeelhouders of de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven (rekening houdend met de hun toegekende rechten) kunnen ook op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. De raad van bestuur bepaalt de wijzen waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd en gewaarborgd, en hoe wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg ais aanwezig kan worden beschouwd. Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging mag elke stemgerechtigde aandeelhouder zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager -aandeelhouder of niet-, die de formaliteiten vervuld heeft om tot de vergadering te worden toegelaten. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door een orgaan of door een persoon aan wie volmacht is gegeven, al dan niet aandeehhouder. Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, kan de formulering der volmacht vaststellen en eisen dat deze op de plaats en binnen de termijn door hem bepaald, gedepo-'neerd wordt. Een aanwezigheidslijst met vermelding van de identiteit der aandeelhouders, en gebeurlijk van hun lasthebbers, alsook het aantal aandelen waarvoor zij aan de stemming zullen deelnemen, wordt door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend. Niemand kan aan de beraadslaging of stemming deelnemen, indien hij deze lijst niet van tevoren heeft ondertekend. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen. Voor de uitgifte van aandelen zonder stemrecht wordt verwezen naar artikel 480 en volgende van het Wetboek van vennootschappen; in geval van uitgifte van aandelen zonder stemrecht door conversie van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid het maximum aantal te converteren aandelen te bepalen en de conversievoorwaarden vast te stellen. De vennootschap kan de wederinkoop eisen van al haar eigen aandelen zonder stemrecht. De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over de punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling der vergadering en het verloop der werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten. De raad van bestuur en elke aandeelhouder hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten der aangekondigde agenda. Over de niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met éénparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen der vergadering. Behalve in de gevallen uitdrukkelijk in het Wetboek van vennoot-rschap-'pen voorzien worden de besluiten op geldige wijze genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, en zonder rekening te houden met de onthoudingen of blanco stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten. Voor benoemingen of afzettingen is de geheime stemming verplichtend. Wanneer in geval van benoeming geen enkel kandidaat de volstrekte meerderheid der stemmen behaalt, wordt voor de twee kandidaten die de meeste stemmen verkregen, tot herstemming overgegaan. In geval van gelijkheid van stemmen bij de herstemming is de oudste kandidaat verkozen.

8) Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, Het lopende boekjaar, dat aanving op één januari laatst, zal doorlopen tot éénendertig december tweeduizend en veertien,

9) Op de winst van het boekjaar wordt jaarlijks een bedrag van tenminste één/twintigste voor-afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het

wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, doch moet hernomen worden

indien de wettelijke reserve wordt aangesproken. Over het saldo beslist de algemene vergadering, op voorstel der raad van bestuur. Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op datum van afsluiting

van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden. De raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

kan tevens besluiten om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. De dividenden die binnen vijf jaar vanaf hun opeisbaarheid niet opgevraagd werden, zijn verjaard. Na aanzuivering van alle schulden en lasten der vennootschap of na afhouding van provisie voor deze, zal het saldo eerst aangewend worden om in geld of effecten het afbetaald bedrag der kapitaalsaandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars voor de verdeling rekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door aile aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald, Het overschot zal door de vereffenaars ofwel onverdeeld in natura afgegeven worden aan al de aandeelhouders elk in verhouding van zijn aandelen, ofwel door hun zorgen verdeeld worden, hetzij in natura, hetzij door en na realisatie der resterende goederen. Indien verdeling In natura onmogelijk blijkt zal tot realisatie overgegaan worden.

3/ Het maatschappelijk vermogen bestaat uit aile activa en passiva van het handelsfonds der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De drieduizend negenhonderd (3.900) aandelen die het kapitaal der vennootschap verte-'gemwoordigen worden onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van hun rechten in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, als volgt, het-'geen door hen wordt aanvaard:

1/ Heer Bracke, Bart Robert, rijksregister nr 670925 027-14, geboren te Oostende op vijfentwintig september negentienhonderd zevenenzestig, wonend te Brugge (Sint-Michiels), Fazantendreef 14 bekomt één (1) aandeel;

2/ de naamloze vennootschap "CHRIS VUYLSTEKE GROEP", waarvan de zetel gevestigd is te 8760 Meulebeke, Pittemstraat nr 56; ondememingsnr 0863.131.635 RPR Gent afdeling Kortrijk, B.T.W.-nr BE 0863.131.635 bekomt drie duizend acht honderd negenennegentig (3.899) aandelen

Samen: drieduizend negenhonderd (3.900) aandelen.

41 De vergadering aanvaardt het ontslag van CHRIS VUYLSTEKE GROEP NV voornoemd en gewone commanditaire vennootschap GDM Consult, waarvan de zetel gevestigd is te 9880 Aalter, Nieuwendam nr 1; B.T.W.-ondememingsnr BE 0832.672.843 RPR Gent, als zaakvoerders. De kwijting voor hun bestuur tijdens het lo-'pende dienstjaar zal gegeven worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

5/ De statuten opgesteld en afgesloten zijnde, hebben verschijners verklaard zich te verenigen in buitengewone algemene vergadering, onder voor-zitterschap van Heer Bracke, Bart voornoemd, daartoe aanzocht, en beraadslagen zij zich over volgende beslissingen:

1. Bij geheime stemming werden met éénparigheid van stemmen benoemd als eerste bestuurders, voor een periode van zes jaar vanaf heden, die aan-'vaarden:

a) CHRIS VUYLSTEKE GROEP NV voornoemd, die aanvaardt, benoemt ais vaste vertegenwoordiger belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon: Heer Bracke, Bart voornoemd, die aanvaardt;

b) De gewone commanditaire vennootschap "PP INVEST", waarvan de zetel gevestigd is te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Houtzagerijstraat nr 4; B.T.W: ondememingsnr BE0833.910.582 RPR Gent afdeling Brugge die benoemt als vaste vertegenwoordiger belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon: Heer Piceu, Peter Andre Mariette, rijksregister nr 71.01.13-153.82, identiteitskaart nr 5917667739-88, geboren te Brugge op dertien januari negentienhonderd één en zeventig, wonend te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Hout-zagerijstraat nr 4, die aanvaardt;

2. De vergadering bevestigt voor zoveel nodig de benoeming ais commissaris van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft aangenomen "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat nr 39a, vertegenwoordigd door Heer Christiaens, Yves, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42; bij besluit van de jaarvergadering van 7 juni 2014, niet bekendgemaakt in gezegde bijlagen, voor een periode van drie jaar, eindigend op de algemene vergadering van 2017.

En dadelijk daarna zijn de aangestelde bestuurders in raad van bestuur samengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen beslist dat:

I. CHRIS VUYLSTEKE GROEP NV voornoemd aangesteld is ais voorzitter der raad van bestuur en als gedelegeerde bestuurder; hetgeen alles is aanvaard.

Il. een bijzondere volmacht wordt toegekend aan PP INVEST GCV om afzonderlijk optredend de vennootschap te vertegenwoordigen voor volgende specifieke taken;

-het ondertekenen van kredietovereenkomsten met betrekking tot financieringen op korte termijn (maximaal vijfjaar) en straight Joans binnen een kredietlijn;

-het ondertekenen van overeenkomsten met betrekking tot leasingtransacties op maximum vijf jaar en met

een maximumbedrag van VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 50.000,00);

-het ondertekenen van bestellingen en contracten met leveranciers en onderaannemers;

-het ondertekenen van offertes in kader van openbare of private aanbestedingen;

-het ondertekenen van aannemingscontracten met bouwheer;

-het ondertekenen van overeenkomsten met betrekking tot bankgaranties;

NAAMWIJZIGING -- STATUTENWIJZIGING:

De vergadering beslist de naam der vennootschap met ingang van heden te wijzigen in "CHRIS

VUYLSTEKE INVESTERINGSGROEP" en bijgevolg in de tweede zin van artikel 1 der statuten de woorden

"INVESTERINGSGROEP BRACKE" te vervangen door "CHRIS VUYLSTEKE INVESTERINGSGROEP",

6/ De vergadering verleent aile machtiging aan de raad van bestuur am voorgaande beslissingen uit te

voeren.

 , VoAri

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOLMACHT. CHRIS VUYLSTEKE GROEP NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigeï, Heer Bracke, Bart voornoemd, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van gedelegeerde bestuurder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan VGD Gent-Belgium met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 562, en elk van haar medewerkers, afzonderlijk bevoegd, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijvinglwijziging van een vestigingseenheid/ aanvraag van een vestigingseenheidsnummer/schrapping van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 09.07.2012 12275-0423-027
27/10/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

24/02/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0828.841.739

t3enaming

(voluit) : CHRIS VUYLSTEKE INVESTERINGSGROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8760 MEULEBEKE, PITTEMSTRAAT 56

(voiiedig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Op een bijzondere algemene vergadering gehouden op 27 januari 2015 om 15 uur op de zetel van de vennootschap werd beslist met eenparigheid van stemmen :

Wordt beslist te benoemen als bestuurder, voor een termijn van zes (6) jaar met ingang vanaf heden:

GCV ALHUCO, met maatschappelijke zetel te 8750 Wingene, Rozendalestraat 108, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Brugge, met als ondernemingsnummer 0507.932.184, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Frederik Huys,

Deze vennootschap verklaart, bij monde van haar vaste vertegenwoordiger, dit mandaat te aanvaarden.

MONITEUR BELGE

16 -02- 2015

LGISCH STAATSBLAD

1,7rP2.ELEGD

F:ccYsiia&l°1k van

K.CiCiPrt -,,e!i ELL

Cent. afd. 'ORTRtJ:4

Griffie

Bijlagen bij, het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - M exes_du_Moniteuxbelge.

(getekend)

CH RIS VUYLSTEKEJR6ea NV GEDELEGEERD BES UURDE vertegenwoordigd do

Bart BRACKE

C bu:.3 eu. : y

&ç-SG`«.1 +ti...te...

Ce re-Fel c.~ Wcae-....U.y~,L

!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/02/2011
ÿþ Mnd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

" 1125305"

NEERGELEGD

0 1. 02. 2011

ehwg BANK, KCG'HANDEL KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0828.841.739

Benaming INVESTERINGSGROEP BRACKE

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : PITTEMSTRAAT 56, 8760 Meulebeke, België

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Volgens een uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 1 januari 2011 blijkt volgende benoeming:

-als zaakvoerder vanaf 1 januari 2011 : GDM Consult Gewone commanditaire vennootschap,

Nieuwendam 1, 9880 Aalter, met als vaste vertegenwoordiger de heer Guy De Meyer, Nieuwendam 1, 9880 Aalter.

Bvba Bravest

zaakvoerder

vaste vertegenwoordiger de Heer Bart Bracke

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 18.06.2015 15189-0117-035

Coordonnées
CHRIS VUYLSTEKE INVESTERINGSGROEP

Adresse
PITTEMSTRAAT 56 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande