CHRISCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.601.038

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.02.2014, NGL 20.02.2014 14046-0336-011
18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 15.04.2013 13089-0354-012
15/04/2013
ÿþ.(à&

V beh

aa

Be Stat

Mad Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rIeaergete o i¢, t :-tatr Vin

rechtbank \,ao

Br " +e  afdeling

p 0 4 APR. 2013

Griffier-le nar

i11111111,1 1m11111.11

31

111

Ondernernirtgsnr : 0880.601.038 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Chriscon

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kanaalstraat 41, 8470 Gistel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel naar aanleiding van de hernummering door het gemeentebestuur

Uit het uittreksel uit het notulenboek van het college van burgemeester en schepenen van de stad Gistel blijkt dat op de zitting van 19/02/2013 werd beslist om een hernummering door te voeren in de Kanaalstraat. Hierdoor wijzigt het adres van de vennootschap Chriscon van 'Kanaalstraat 41 te 8470 Gistel' naar 'Kanaalstraat 36 bus A te 8470 Gistel".

Getekend,

Christophe Willems

Tergelijkertijd hierbij neergelegd: kopie uittreksel uit het notulenboek van het college van burgemeester en schepenen zitting 19/02/2013 voor hernummering.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2012
ÿþ Nbd Wotti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

I hiLl liii hi I II~I~IIVI

*iaiasszs*

beh aa Be Stai

n

NeC3EïÇ,E1~ct',l. t.er griffie wan ~r3 rechtbank van koophandel

Brugge - afdeling te 4ostetltto

op as 1z

GriffieCPe ~rr{

Ondernemingsnr: 0880.601.038

Benaming

(voluit) : Chriscon

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kalsijdebrug 3 te 8470 Gistel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Conform artikel 2 van de statuten werd beslist om met ingang vanaf 01/05/2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Kanaalstraat 41 te 8470 Snaaskerke,

Christophe Willems,

Zaakvoerder

02/09/2011
ÿþ Mal 2.0

Ti in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- *11133939*

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0880601038

Benaming

.31tlriteegefmel t>gt geefe Yebn ,8echtbank ven koopl~li OOSTENDE te

Brugge ` 'Meng

(voluit) DAVY VERHAEGHE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8470 Gistel (Snaaskerke); Kalsijdebrug 3

Onderwerp akte Wijziging naam - Uitbreiding doel - Verlenging en wijziging boekjaar - Aanpassing datum jaarvergadering - Bestuur - Aanpassing, herziening en coördinatie statuten



Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Henri BAEKE te Oostende op 11 augustus 2011, geregistreerd te Oostende I op 18 augustus 2011 negen bladen één verzending boek 750 blad! 66 vak 12 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De E.a. Inspecteur-Ontvanger (get.) H. Gryson, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAVY;: VERHAEGHE", met zetel te 8470 Gistel (Snaaskerke), Kalsijdebrug 3, de volgende beslissingen heeft: genomen:

1.de naam van de vennootschap te wijzigen in "CHR1SCON".

2. het doel van de vennootschap integraal te vervangen door de volgende tekst: "Doel.

1. Management, in de meest ruime zin van het woord, omvattende onder meer:

- het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere; administratieve organisatie, het opzetten van inteme audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe, beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden en = vormen van personeel;

- advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle; werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk; zijn, zonder enige beperking; het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of; geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten;

2. Patrimoniumvennootschap, omvattende onder meer:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer eni verhandeling van de eigen onroerende en roerende goederen; zij mag onder meer onroerende goederen; verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschik ken, uitrusten eni ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag belangen; nemen in andere vennootschappen of ondememingen door middel van inbreng of aankoop van maat .schappelijk rechten of opeen andere wijze;de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden; verlenen, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 van; het Wetboek Vennootschappen.

3. Tussenpersoon, omvattende onder meer:

Het optreden als tussenpersoon of makelaar bij de aankoop of bij de verkoop van allerlei roerende en onroerende goederen, zoals onder meer handelsfondsen. Het verrichten van werken in onderaanneming in de bouw en in de metaalsector.

4. Onderneming in onroerende goederen, omvattende onder meer voor eigen rekening van/of voor rekening van derden en/of als tussenpersoon: alle immobiliaire. operaties van om het even welke aard of ermede verband houdend, zoals onder meer; de aan- en verkoop, ruiling, het huren en het verhuren van onroerende en roerende goederen, het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, expertise, beheer (syndicus), om- vorming of ombouwing, verkaveling en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, dit! alles in de ruimste zin.

5. Promotor in de ruime zin van het woord, omvattende onder meer:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:g"

,Zr ' "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het optreden als bouwpromotor evenals het management bij de verwezenlijking ervan, alsook ; projectontwikkeling en projectstudie en adviesverlening, de algemene aanneming en de inrichting van gebouwen allerlei, alsook infrastructuurwerken hetzij om de werken zelf uit te voeren voor eigen rekening of voor rekening van derden, hierin begrepen nieuwbouw, verbouwing, slopingswerken en verhandelingen "sleutel op de deur", alsmede de handel en de nijverheid in bouwwerken, bouwgronden, verkavelingen en bouwmaterialen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Ze zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel, en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook.

Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht."

3. het lopend boekjaar, aangevangen op 1 januari 2011 te verlengen tot en met 30 september 2012, zodat het boekjaar voortaan zal lopen over te periode van 1 oktober tot en met 30 september van het daaropvolgend jaar.

4. de jaarvergadering voortaan te laten doorgaan op de tweede zaterdag van de maand februari om tien uur, of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zodat de eerstvolgende jaarvergadering zal doorgaan in het jaar 2013.

5. a) voor zoveel als nodig bekrachtigt de vergadering de beslissing van de bijzondere algemene

vergadering van 12 juli 2011 waarbij:

- de heer VERHAEGHE Davy werd ontslagen als statutair zaakvoerder met ingang vanaf 12 juli 2011;

- de heer VERHAEGHE Luc werd ontslagen als opvolgend statutair zaakvoerder met ingang vanaf 12 juli

2011.

Dit werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 juli daarna, onder nummer

11116564.

b) de vergadering beslist de staten aan te passen aan voormelde beslissingen vermeld onder 5 a);

c) tot nieuwe opvolgende niet-statutaire zaakvoerder, met ingang van 11 augustus 2011 voor onbepaalde duur, te benoemen: mevrouw VANHOOREN Conny, wonende te 8470 Gistel (Snaaskerke), Kalsijdebrug 3;

d) de heer WILLEMS Christophe, wonende te 8470 Gistel (Snaaskerke), Kalsijdebrug 3, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de bestuursmandaten die huidige vennootschap zal opnemen in andere vennootschappen.

7. volmacht te geven aan CPJ Accountants te 8450 Bredene, Rietstraat 12 en diens aangestelden teneinde haar te vertegenwoordigen ten opzichte van aile administratieve diensten en in het bijzonder de ondememingsloketten.

6. de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en de dwingende wetswijzigingen van het ;.

Wetboek van Vennootschappen, te herzien en te coördineren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie akte-statutenwijziging met

gecoördineerde tekst.

- Verslag van de zaakvoerder en bijgevoegde

staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*giiessa*

Ondernemingsnr : 0880601038

Benan4nirng

(voluit) : DAVY VERHAEGHE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r~aeaerr~ele>~d _erechtbank

Brugg~ ~

~p

y Itc~pkn a n d~

[1L1 l~`~~~ te C'castpnce

GriffieUb c;reftrwr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8820 TORHOUT, OOSTENDESTRAAT 280

Onderwerp acte : ONTSLAGBENOEMING (OPVOLGEND) ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 12 juli 2011 blijkt

I. het ontslag

- als statutair zaakvoerder van de Heer Davy Verhaeghe, wonende te 8470 Gistel (Snaaskerke),

Kanaalstraat 41 met ingang van 12 juli 2011.

-als opvolgend statutair zaakvoerder van de Heer Luc Verhaeghe, wonende te 8820 Torhout,

Oostendestraat 280 met ingang van 12 juli 2011.

II.de benoeming tot zaakvoerder met ingang 12 juli 2011 voor onbepaalde duur van de Heer Christophe

Willems, wonende te 8470 Gistel, Kalsijdebrug 3.

In deze hoedanigheid zal de zaakvoerder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen

overeenkomstig artikel 11 van de statuten.

III. de verplaatsing van de zetel naar 8470 Gistel, Kalsijdebrug 3 met ingang van 12 juli 2011.

Christophe Willems

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 10.06.2011 11161-0366-013
31/05/2011
ÿþ~ . .

Moa z. 1

Lie B" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0880.601.038 Benaming

(voluit) : Davy Verhaeghe

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oostendestraat, 280 te 8820 Torhout

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging - machten

Uit een akte verleden voor Notaris Philippe De Jonghe, op vier mei tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid "Davy Verhaeghe", met zetel te 8820 Torhout, Oostendestraat, 280, heeft

besloten: "

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) om het te verhogen van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) tot honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door verhoging van de pari waarde van de aandelen.

2. de statuten als volgt te wijzigen:

Integrale vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00)..

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk

één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

3. het kantoor "Deloitte" te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg, 161, als bijzondere gevolmachtigde met. macht van indeplaatsstelling aan te stellen teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij het handelsregister en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe De Jonghe : expeditie + coördinatie

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

I 111111 11111 !IIll 11111 I!II 1111! 1111 hIll 1111 II!

" 11~0182~=

V

beh ae

Be Sta:

05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 26.07.2010 10368-0568-013
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 16.07.2009 09435-0302-013
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 17.07.2008 08433-0051-011

Coordonnées
CHRISCON

Adresse
KANAALSTRAAT 36, BUS A 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande