CHRISTIAENS JEAN & YVES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CHRISTIAENS JEAN & YVES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.974.602

Publication

05/08/2013
ÿþMod VJortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0415.974.602

Benaming

(voluit) (verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8755 Ruiselede, Veldstraat 6A bus 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJK ZETEL _ ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VEREFFENAAR --

CO0RDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 25 juni 2013, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas: "geregistreerd, negen bladen, geen renvooien, te Izegem, op 27 juni 2013, Reg. 5, Boek 263, Blad 51, Vak 14. Ontvangen vijf en twintig euro (25,00- ¬ ), De EA Inspecteur B. Planckaert".

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "CHRISTIAENS JEAN & YVES" gehouden op 25 juni 2013, heeft beslist wat volgt:

1. Bevestiging van het besluit van raad van bestuur de dato 2 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2012, onder het nummer 12009211, waarbij de zetel van de vennootschap werd verplaatst van 8755 Ruiselede, Zandvieugestraat, 12 naar 8755 Ruiselede, Veldstraat 6A bus 101.

2. Ontslag aan de instrumenterende notaris om voorlezing te geven van:

a, het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de raad van bestuur is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 31 maart 2013 aangehecht;

Erkenning door de aandeelhouders een afschrift van het verslag van de raad van bestuur houdende toelichfing van het voorstel tot ontbinding met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Er worden hierop geen opmerkingen gemaakt, verzaking aan de termijn van inzage, en aansluiting bij de besluiten erin vervat,

b. Verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vomi van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT", vertegenwoordigd door de Heer Godefroidt Jacky, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat, 11, eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hier aangewezen door de raad van bestuur, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt:

"9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de NV "CHRISTIAENS JEAN & YVES", een tussentijdse staat per 31 maart 2013 opgesteld. Deze tussentijdse staat wordt afgesloten met een balanstotaal van ¬ 272.092,91 en netto passief van - ¬ 252.140,95. Het eigen vermogen is ¬ 772.655,95 lager dan het maaschappelijk kapitaal.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 van de NV "CHRISTIAENS JEAN & YVES", met maatschappelijke zetel te 8755 Ruiselede, Veldstraat SA bus 101 nagezien, met het oog op de vervroegde vrijwillige ontbinding,

De raad van bestuur van de NV "CHRISTIAENS JEAN & YVES" heeft gepoogd om een staat van activa en passiva van de vennootschap "CHRISTAENS JEAN & YVES" per 31 maart 2013, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, op te stellen die zo volledig, getrouw en juist mogelijk de toestand van de vennootschap op die datum weergeeft. Op basis van onze werkzaamheden maken we een voorbehoud voor de inning van de openstaande handelsvorderingen ad 65.187,76, voor de economische waarde van het vruchtgebruik van het gebouw alsook voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen. We kunnen ons niet uitspreken over de afloop van de diverse juridische Op ae laatste blo. van Le L, vesrneide¬ i . Rccto team en hosaanighesd van dk. rrstn.rnenterens.e notaris, hetzij var ca oarsaulrn(en1 biwoerdt!c +echisoersoan ton sanzlen van derden te vertegen:.roorhrg'n

v so Nàarn en handitettenirig.

NEERGELEG ter GRIFFIE du

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

º%~ 9 iqr~~~

i~;i?fS'

CHRISTIAENS JEAN & YVES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

geschillen, noch over het eventueel ten berde komen van geschillen ten gevolge van de tienjarige aansprakelijkheid.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten. Opgemaakt te Izegem op 8 juni 2013'

Erkennning door de aandeelhouders een afschrift van het verstag van de bedrijfsrevisor te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Er worden hierop geen opmerkingen gemaakt, verzaking aan de termijn van inzage, en aansluiting bij de besluiten erin vervat.

c. Beslissing de vennootschap vervroegd te ontbinden, vanaf 25 juni 2013. Ze bestaat vanaf 25 juni 2013 nog enkel voor haar vereffening.

3. Beslissing als vereffenaar aan te stellen:

Mevrouw Van Ryckeg hem Carolina Christina, rijksregisternummer 560728 058 36, geboren te Tielt op 28 juli 1956, echtgenote van de Heer Christiaens Jean, wonende te 8755 Ruiselede, Veldstraat, 6A bus 101, die bevestigt heeft, zo zij handelt, niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

Haar mandaat is onbezoldigd.

De vergadering erkent dat de instrumenterende notaris verwezen heeft naar de nieuwe voorschriften opgenomen in artikel 184 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen waaruit blijkt dat de benoeming van de vereffenaar aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging moet worden voorgelegd.

Erkenning door de vereffenaar dat de instrumenterende notaris haar gewezen heeft op de verplichtingen opgenomen in de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een afschrift van de beslissing van de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vennootschapsdossier bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor het geval de benoeming van Mevrouw Van Ryckeghem Carolina, voornoemd, ais vereffenaar niet wordt bevestigd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, benoeming van de Heer Christiaens Pascal Jean André, rijksregisternummer 730329-163 36, geboren te Tielt op 29 maart 1973, wonende te 8755 Ruiselede, Aalterstraat, 29, als alternatieve kandidaat-vereffenaar,

4. Beslissing dat de vereffenaar, alleen optredend, de meest uitgebreide macht zal hebben om haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder haar toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

Zij mag onder andere desgevallend de onroerende en roerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Zij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar haar oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Aile akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld na het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

5. Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

11 De Naamloze Vennootschap "CHRISTIMMO", met zetel te 8755 Ruiselede, Veldstraat, 6 A1101, B,T,W.-BE 0451.204.507 (RPR Brugge), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Van Ryckeghem Carolina, voornoemd;

2/ De Heer CHRISTIAENS Pascal Jean André, geboren te Tielt op 29 maart 1973, wonende te 8755 Ruiselede, Aalterstraat, 29;

31 De Heer CHRISTIAENS Yves Jean André, geboren te Tielt op 8 augustus 1977, wonende te 8755 Ruiselede, Poekevoetweg, 22.

Er wordt hen kwijting verleend.

6. Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, aanpassing en col rdinering van de statuten als volgt, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, warden opgeheven en vervangen door volgende tekst;

"Artikel I  De vennootschap opgericht in de vorm van een Naamloze Vennootschap is in vereffening. Haar benaming luidt "CHRISTIAENS JEAN & YVES".

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3

De vennootschap heeft als doel:

De aanneming en uitvoering van alle bouwwerk van funderingswerken, van ijzervlechtwerk en van alle betonwerken in de ruimste zin van het woord,

De aanneming, de fabrikatie, de uitvoering, de klein- en de groothandel erin, van geprefabriceerde betonelementen.

De aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen.

Het uitvoeren van grond- en draineringswerken, het bouwen, het bouwen, het herstellen en onderhouden van wegen, rioleringen, waterlopen en allerhande leidingen, het uitvoeren van niet-metalen kunstwerken, het slopen van gebouwen, het verkopen, verhuren en herstellen van aannemers- en vervoermaterialen.

Het uitbaten van wegvervoer,

De vervaardiging, de import, de export, de groot- en kleinhandel, de tussenkomst in de handel van allerhande badkamer en toiletaccessoires in de ruimste zin van het woord.

Algemene activiteiten.

A! het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

DI het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

GI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Hl het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,

van

Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4 -- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8755 Ruiselede, Veldstraat 6A bus 101 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd twintig duizend vijfhonderd vijftien euro (520.515,00 E) en is verdeeld in tweeduizend negenhonderd zes en zestig (2.966) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7  Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9 - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10 - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11 - In de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft,

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden,

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12 - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een bijzondere vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris, Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan of vertegenwoordigen door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

7, Toekenning van de nodige bevoegdheden toe aan de vereffenaar, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en in het bijzonder met betrekking tot het vervullen van alle formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 25 juni 2013

- coOrdinering

- vonnis aanstelling vereffenaar afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel te Brugge

- staat van actief en passief minder dan 3 maanden oud

- bijzonder verslag van de Raad van Bestuur - verslag van de bedrijfsrevisor

.W i

"

Voorbehouden aan Met Belgisch

~ Staatsblad



Op de taûtste b+z van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedantghe~a~ S is a ,ntcrende rrotarrs lien] van de parse{olri(an)

bevoegd do rectite,-persoon ,-cenzien van darden te vet'tegersjxr,psdigen

Versa : Naam en handtet,enirig

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 26.06.2013 13210-0456-016
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 07.06.2012 12150-0337-016
11/01/2012 : BG049211
03/11/2011 : BG049211
17/10/2011 : BG049211
16/06/2011 : BG049211
19/07/2010 : BG049211
28/06/2010 : BG049211
06/04/2010 : BG049211
11/06/2009 : BG049211
12/06/2008 : BG049211
15/10/2007 : BG049211
04/09/2007 : BG049211
17/01/2007 : BG049211
04/07/2006 : BG049211
15/03/2005 : BG049211
28/02/2005 : BG049211
20/07/2004 : BG049211
22/04/2004 : BG049211
11/07/2003 : BG049211
09/09/2002 : BG049211
01/01/1988 : BG49211
05/09/1987 : BG49211
01/01/1986 : BG49211

Coordonnées
CHRISTIAENS JEAN & YVES

Adresse
VELDSTRAAT 6A, BUS 101 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande