CHRISTIAENS PROMOTIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTIAENS PROMOTIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.894.639

Publication

06/08/2014
ÿþr mod 11.1

Voor, behoud aan he Belgisc 5taatsbl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RGELEGD

riffie Rechtbank Koophandel

16 JUL 2014

GISCH STALATSB AD

Gent Afdgiff eBru

eONITEUF

,

;; Ondernemingsnr: 0877.894.639

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Benaming (voluit) :CHRISTIAENS PROMOTIE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legeweg 155

: 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -! ;; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op' zesentwintig juni tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er; een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid « CHRISTIAENS PROMOTIE » te 8020 Oostkamp, Legeweg 155,; waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen : !; 1. Kapitaalverhoging met zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) om het kapitaal te brengen; van vierhonderdtwintigduizend euro (C 420.000,00) op een miljoen twintigduizend euro (¬ j ,; 1.020.000,00) door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, docht mits verhoging; van de fractiewaarde per aandeel.

2. Vervolgens hebben beide vennoten, de BVBA "CHRTMABO", met maatschappelijke zetel te! 8020 Oostkamp, Legeweg 155, BTW BE 0867.075.674, RPR Brugge 0867.075.674,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer CHRISTIAENS Patrick Alfons André, geboren tel i; Assebroek op vijf april negentienhonderd negenenzestig, wonend te $020 Oostkamp,; Stuiversstraat 35

!; en de BVBA "CHRIMïLCON", met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 155, BTW; !! BE 0432.820.928, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer CHRISTIAENS Eddy André;

Alfons, geboren te Brugge op elf maart negentienhonderd tweeënzestig, wonend te 8300 Knokke-! ;; Helst, Van Bunnenlaan 17 bus 23, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en dei [ financiële toestand van de vennootschap "CHRISTIAENS PROMOTIE" en elk voor de helft in te;

schrijven op de kapitaalverhoging van deze vennootschap, voor een totale prijs van! il zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00), welke zij volledig volstorten.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven; :; aandelen een globaal bedrag van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) werd gestort, welk; i! bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de; KBC bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato vijfentwintig juni; tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van; ;: zeshonderdduizend euro (C 600.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de:

voornoemde bijzondere rekening. ;

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van! zeshonderdduizend euro (E 600.000,00).

De BVBA "CHRIMABO", voornoemd, vertegenwoordigd door de heer CHRISTIAENS Patrick,; voornoemd, zaakvoerder en de BVBA "CHRIMILCON", voornoemd, vertegenwoordigd door de; heer CHRISTIAENS Eddy, voornoemd, verklaren uitdrukkelijk geen nieuwe aandelen te creëren doch de fractiewaarde per aandeel te verhogen door voormelde kapitaalverhoging.

I; 3. De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeshonderdduizend euro (C 600.000,00) daadwerkelijk; verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen;

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

twintigduizend euro (¬ 1.020.000,00) vertegenwoordigd door twintig (20) kapitaalaandelen' zonder nominale waarde.

4. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten (kapitaal) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

5. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgene te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "CHRISTIAENS PROMOTIE".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Legeweg 155

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen twintigduizend euro (C 1.020.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/twintigste (1/20ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op éénendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, behoudens voor het aankopen van onroerende goederen, in welk geval steeds de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist is. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. Doel :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Voor-behouderr

aan het Belgisch Staatsblad

moH 11.9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

a. Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden. De aan-en verkoop van bebouwde en onbebouwde onroerend goederen. Het toestaan van zakelijke rechten op haar onroerende goederen.

b. Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke.

c. Het voeren van alle diensten inzake promotie en dit in de meest ruime zin van het woord.

d. Organisatie en uitvoering van evenementen.

e. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

f. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

h. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in de ruimste zin van het woord

I. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

k. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

a. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

b, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten !n rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

I.

g"

J"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA Cnockaert en Salens, kantoor houdende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t = , 4

Y

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13 evenals aan haar bedienden, aangestelden en' lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoordineerde statuten

Michel Van Damroe, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

20/11/2014
ÿþ7t1

~." _

mod 11 1

i I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dikte

r

*1A210085*

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

10 NOV 2014

Gent Afelifug Brugge

;IA Griffier

J

Ondememingsnr: 0877.894.639

Benaming (volluit) :Christiaens Promotie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legeweg 155

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :Tegenstrijdig belang (toepassing artikel 260 W.Venn.)

Notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 28 oktober 2014 om 9 uur.

Heden heeft de bijzondere algemene vergadering plaats van de vennootschap onder het voorzitterschap van de BVBA Chrimabo, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Christiaens. De voorzitter duidt aan als secretaris en stemopnemer de BVBA Chrimilcon, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Eddy Christiaens.

De zaakvoerders verklaren dat de vennootschap een opstalovereenkomst wenst te sluiten met de NV Bouwonderneming Christiaens.

Gezien er geen college van zaakvoerders is en het feit dat de heren Eddy Christiaens en Patrick Christiaens zowel (onrechtstreeks) vennoot als vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder zijn van de vennootschap en zowel (onrechtstreeks) aandeelhouder als vaste vertegenwoordiger van de gedelegeerd bestuurder zijn van de medecontractant hebben zij bij het sluiten van voormelde overeenkomst evenwel een tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard. Krachtens artikel 260 W.Venn. moet hij de vennoten daarvan in kennis stellen en mag de verrichting maar gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Deze vergadering heeft dan ook op haar agenda de kennisname van de verklaring van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 260 van het Wetboek van vennootschappen en de benoeming van een lasthebber ad hoc, die de overeenkomst kan sluiten voor rekening van de vennootschap.

De vergadering neemt kennis van de wens van de vennootschap om een opstalovereenkomst te sluiten met de Nv Bouwonderneming Christiaens, evenals van het ontwerp van akte.

De vergadering neemt tevens kennis van het tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard die de zaakvoerder heeft bij het sluiten van deze overeenkomst.

De vergadering keurt de voorgenomen rechtshandeling goed en beslist DE HEER FREDERIK VANDEN DRIESSCHE aan te stellen als lasthebber ad hoc om deze overeenkomst voor rekening van de vennootschap te sluiten.

Alle voormelde beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Na bespreking van algemene aard en de dagorde afgehandeld zijnde, wordt de vergadering gesloten verklaard, waarvan tegenwoordig proces-verbaal is opgesteld, gelezen, goedgekeurd en ondertekend door de leden van het bureau alsook door de vennoten en gevolmachtigden die erom verzochten.

BVBA CHRIMILCON, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Eddy Christiaens.

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

05/01/2015
ÿþmod 1 i.1

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatsbl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"MTE ~~Eáe~...i~ffio111111111111111111:

Za i~~.kephanao

e- 2J14 t e DEC imu

Ondernemingsnr : 0877.894.639

ÊLGlSCH S TAA

rSBLrrnt Afdeçffflugge

[ue_gri'ltler

Benaming (voluit) :Christiaens Promotie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Legeweg 155

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :Tegenstrijdig belang (toepassing artikel 260 W.Venn.)

Notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 15 december 2014.

De bijzondere algemene vergadering van de vennootschap heeft plaats onder het voorzitterschap van de heer Patrick Christiaens, wonende te 8020 Oostkamp, Stuiversstraat 35. Als secretaris en stemopnemer werd de heer Eddy Christiaens, wonende te 8300 Knokke-Heist, Van Bunnenlaan 17 bus 23, aangeduid.

De zaakvoerders hebben verklaard dat de vennootschap een verkoopakte wenst te sluiten met de bvba Chrimabo, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 155, BTW BE0867.075.674, RPR Gent, afdeling Brugge.

Gezien er geen college van zaakvoerders is en het feit dat de heren Eddy Christiaens en Patrick Christiaens zowel (onrechtstreeks) vennoot als vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder zijn van de vennootschap, en de heer Patrick Christiaens zaakvoerder is van de bvba Chrimabo, hebben zij bij het sluiten van voormelde overeenkomst evenwel een tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard. Krachtens artikel 260 W.Venn. moet hij de vennoten daarvan in kennis stellen en mag de verrichting maar gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Deze vergadering heeft dan ook op haar agenda de kennisname van de verklaring van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 260 van het Wetboek van vennootschappen en de benoeming van een lasthebber ad hoc, die de overeenkomst kan sluiten voor rekening van de vennootschap.

De vergadering heeft kennisgenomen van de wens van de vennootschap om een verkoopovereenkomst te sluiten met de bvba Chrimabo, evenals van het ontwerp van akte.

De vergadering heeft kennisgenomen van het tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard die de bvba Chrimabo, zaakvoerder van bvba Christiaens Promotie, heeft bij het sluiten van deze overeenkomst.

De vergadering heeft de voorgenomen rechtshandeling goedgekeurd en heeft beslist de heer Frederik Vendel Driessche, wonende te 8460 Oudenburg, Ettelgemsestraat 76, aan te stellen als lasthebber ad hoc ' om deze overeenkomst voor rekening van de vennootschap te sluiten.

Alle voormelde beslissingen werden met eenparigheid van stemmen genomen.

Na bespreking van algemene aard en de dagorde afgehandeld zijnde, werd de vergadering gesloten verklaard, waarvan tegenwoordig proces-verbaal is opgesteld, gelezen, goedgekeurd en ondertekend door de ' leden van het bureau alsook door de vennoten en gevolmachtigden die erom verzochten.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- notulen dd. 16 december 2014

Patrick Christiaens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.07.2013 13286-0089-012
25/03/2013
ÿþMad Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGÈLEGID ter GR'Irg dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afeelingiîffina

Unifie

`:q.C3~f ............ .........

Ondernemingsnr : 0877 894 639

Benaming

SO

11.1MOI

IIII

(voluit) : (verkort) Christiaens Promotie

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 8020 Oostkamp, Legeweg 155

Zetel : AANWIJZING BIJZONDERE GEVOLMACHTIGDE

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan op 2 maart 2013:

Het bestuursorgaan beslist hierbij om een bijzondere volmacht te geven aan Bvba V&G Consulting (0891.832.747) vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Marc Vrielynck, voor een periode van drie jaar ingaande op 0111212011 en eindigend op 30/11/2014 onder de voorwaarden en modaliteiten zoals hierna bepaald.

VOORAFGAANDE MEDEDELING

Overeenkomstig artikel 26 van de statuten van de vennootschap mogen de zaakvoerders de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 27 van de statuten van de vennootschap wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BIJZONDERE VOLMACHT

Wordt gevolmachtigd voor en in naam van de vennootschap te handelen en alle stukken te ondertekenen, zonder tegenover derden enige andere rechtvaardiging te moeten voorleggen dan onderhavige volmacht en de in de volmacht vermelde bepalingen, ten einde de hierna vermelde verrichtingen te stellen: het tekenen van alle stukken en overeenkomsten van de vennootschap in het kader van de commercialisatie van de projecten mits daartoe voorafgaandelijk de schriftelijke toestemming te hebben verkregen van de zaakvoerders van de vennootschap.

Deze volmacht bekrachtigt uitdrukkelijk de handelingen die reeds zouden gesteld zijn door de gevolmachtigde.

Bvba Chrimilcon

zaakvoerder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Eddy Christiaens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Le

1H11 IIBI~IIII 1111111

*isoziaia*

bel

a.

BE Sta

i ii

MQNrrEUR BELC E" _

DIRECTip{J

-~rRGEi cG1 terG~:'FF~E der

I

3 ens 2012 ~ECFiTGGKVANKCOPI~~NCE~s~

1 l r E

QR~i ~el~~. eLa`t~~l

-- __.. ~p:

~~S~N~ ~-~....

sEs~~~c GrYeiffier.

Ondernemingsnr : 0877.894.639

Benaming (voluit) : GHRISTIAENS PROMOTIE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legeweg 155

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :Wijziging van het boekjaar - aanpassen van de statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op tweeëntwintig december; tweeduizend en elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het; =i oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone; algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid « GHRISTIAENS PROMOTIE » te 8020 Oostkamp, Legeweg 155, waarbij; volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

ii 1. De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op'; éénendertig december en af te sluiten op dertig december van het daaropvolgend jaar.

2. De vergadering besloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op een januari; tweeduizend en elf te verlengen tot en af te sluiten op dertig december tweeduizend en twaalf. ii De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over dei jaarrekening afgesloten per dertig december tweeduizend en twaalf, gehouden zal worden op dei laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur.

3. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met' i1 de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat del statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren il kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; ii aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming ""CHRISTIAENS PROMOTIE".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Legeweg 155

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdtwintigduizend euro (C 420.000,00).

il Het wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/twintigste (1/20ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op éénendertig december en eindigt op dertig december van heti i; daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomeni ;; voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra dei wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

i1 Op voorstel van het bestuursorgaan besloot de algemene vergadering over de bestemming van; i het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. i; De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. l; De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door dei artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling vani de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank vani koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de' vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, behoudens voor het aankopen van onroerende goederen, in welk geval steeds de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist is. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

a Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden. De aan-en verkoop van bebouwde en onbebouwde onroerend goederen. Het toestaan van zakelijke rechten op haar onroerende goederen.

b. Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke.

C. Het voeren van alle diensten inzake promotie en dit in de meest ruime zin van het woord.

d. Organisatie en uitvoering van evenementen.

e. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

f. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

g. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

h. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in de ruimste zin van het woord.

Î. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

J"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

k. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

a. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

b. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als

bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermeiden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

4. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koude Keukenstraat 13 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen warden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/02/2015
ÿþBenaming (voluit) : Christiaens Promotie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Legeweg 155

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :Tegenstrijdig belang (toepassing artikel 260 W.Venn.)

Notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 02 februari 2015 om9uur.

Heden heeft de bijzondere algemene vergadering plaats van de vennootschap onder het voorzitterschap van de BVBA Chrimabo, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Christiaens. De voorzitter duidt aan als secretaris en stemopnemer de BVBA Chrimilcon, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Eddy Christiaens.

De zaakvoerders verklaren dat de vennootschap een opstalovereenkomst wenst te sluiten met de NV Bouwonderneming Christiaens.

Gezien er geen college van zaakvoerders is en het feit dat de heren Eddy Christiaens en Patrick Christiaens zowel (onrechtstreeks) vennoot als vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder zijn van de vennootschap en zowel (onrechtstreeks) aandeelhouder als vaste vertegenwoordiger van de gedelegeerd bestuurder zijn van de medecontractant hebben zij bij het sluiten van voormelde overeenkomst evenwel een tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard. Krachtens artikel 260 W.Venn. moet hij de vennoten daarvan in kennis stellen en mag de verrichting maar gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Deze vergadering heeft dan ook op haar agenda de kennisname van de verklaring van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 260 van het Wetboek van vennootschappen en de benoeming van een lasthebber ad hoc, die de overeenkomst kan sluiten voor rekening van de vennootschap.

De vergadering neemt kennis van de wens van de vennootschap om een aannemingsovereenkomst te sluiten met de Nv Bouwonderneming Christiaens, evenals van het ontwerp van opstalakte.

De vergadering neemt tevens kennis van het tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard die de zaakvoerder heeft bij het sluiten van deze overeenkomst.

De vergadering keurt de voorgenomen rechtshandeling goed en beslist DE HEER FREDERIK VANDEN DRIESSCI-IE aan te stellen als lasthebber ad hoc om deze opstalakte vocr rekening van de vennootschap te tekenen.

Alle voormelde beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Na bespreking van algemene aard en de dagorde afgehandeld zijnde, wordt de vergadering gesloten verklaard, waarvan tegenwoordig proces-verbaal is opgesteld, gelezen, goedgekeurd en ondertekend door de

leden van het bureau alsook door de vennoten en gevolmachtigden die erom verzochten.

BVBA CHRIMILCON, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Eddy Christiaens. Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCELECD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 5 FEB 2015

Gent AfdgiffgBBrugge De riffior

Ondememingsnr: 0877,894.639

---

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 15.07.2011 11303-0103-009
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 01.07.2010 10261-0266-009
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 20.07.2009 09432-0332-010
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 23.07.2008 08446-0242-010
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 17.07.2007 07400-0112-010
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0246-013
26/06/2017 : ME. - JAARREKENING 30.12.2016, GGK 16.06.2017, NGL 19.06.2017 17196-0600-016

Coordonnées
CHRISTIAENS PROMOTIE

Adresse
LEGEWEG 155 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande