CHRISTOPH PERQUY

Société en commandite simple


Dénomination : CHRISTOPH PERQUY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.366.914

Publication

22/11/2013
ÿþ Mod Word 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" t;,r 'r, nEC?-fiCfÍ4NJt vAc '; ~"

1J~U('jL;s,~ F~'î' "

" i ~ ~il" y ._j:~l~?'

~r~~¬ ~ í°~~l~ .ejeje,

Diu131752 iiiuii i 76* i iiu

*

i

Ondernemingsnr : 0841.366.9U

Benaming

(voluit) : Christoph Perquy

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Comm.V,

Zetel : Meerbergstraat 6, 8730 Beernem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de algemene vergadering van 30 oktober 2013:

" De vergadering besluit te benoemen als zaakvoerder vanaf 1 oktober 2013, mevrouw Nadia Vandierendonck, Meerbergstraat 6 te 8730 Beernem"

Christoph Perquy

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 22111/2013.7 A,nnexes_du.Moniteur.belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/12/2011
ÿþ1dotl2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD tcr GRIFFIE dc

*11184736

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE(~ii }g rugge)

op: 2 8 ÿ tu

De griffier,

Griffie

Ondel'nerningsnr : Benaming 84"366924

()./oluit( : Christoph Perquy

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap Meerbergstraat 6 - 8730 Beernem OPRICHTING

Zetel :

Onderwerp akte :

Uit de onderhandse akte d.d. 1 november 2011 blijkt dat:

De heer Christoph Perquy, geboren te Assebroek op 26/03/1968 wonende te Meerbergstraat 6, 8730 BEERNEM (België) voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijk vennoot, hierna de beherende vennoot genoemd, en mevrouw Nadia Vandierendonck, geboren te Assebroek op 20/04/1969 wonende te, Meerbergstraat 6, 8730 BEERNEM (België), hierna de stille vennoot genoemd, een gewone commanditaire vennootschap is gevormd onder de benaming "Christoph Perquy", onder de volgende voorwaarden:

1. Benaming

De vennootschap neemt de benaming "Christoph Perquy" aan. In alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding `Gewone Commanditaire Vennootschap' afgekort 'Comm. V.'.

2.Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Meerbergstraat 6, 8730 Beernem (België). Hij kan warden. verplaatst naar om het even welke plaats door een eenvoudige beslissing vanwege het beheer en mits publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

3. Doelstelling

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, rechtstreeks of via. onderaanneming, zowel in België als in het buitenland:

-Dienstverlening op het vlak van adviesverstrekking, consultancy en management in de ruimste zin van het woord. Deze dienstverlening omvat zowel het geven van opleidingen, het leveren van prestaties, het begeleiden van projecten (consulting) en het verlenen van advies.

-Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

-Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

-Zij mag tevens op om het even welke wijze participeren in om het even welke andere vennootschap, onderneming of vereniging waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig is of verband houdt met het hare, of. van aard is om de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, met ingang van heden.

5.Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op 1.000,00 Euro (duizend euro) en is volstort. Het is:

vertegenwoordigd door 100 aandelen die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is op de volgende wijze samengesteld:

1.De heer Christoph Perquy brengt de som van 990,00 Euro (negenhonderdnegentig euro) in, ter

compensatie heeft hij recht op 99 aandelen.

2.Mevrouw Nadia Vandierendonck brengt de som van 10,00 Euro (tien euro) in, ter compensatie heeft zij

recht op 1 aandeel.

Op de laatste blz. van Luik 3 verrnelden " Recto " Naam en hoedanigheid gheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ein(en)

b_v_" sgd de rechtspersoon ten aarszier; van derden te vertegenwoordigen

ieerso l.iaam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

6. Beheer

Het beheer wordt uitgeoefend door de beherende vennoot, Christoph Perquy voornoemd, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van stille vennoten.

7.Boekjaar  rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en wordt de inventaris opgemaakt alsmede de jaarrekening overeenkomstig artikel 263, 264, 285, 319, 320 & 326 van de Vennootschappen wet.

8.Rekeningen en verdeling van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo kan als dividend onder de vennoten verdeelde worden. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

9. Overlijden

Onder voorbehoud van toepassing van de bepalingen beoogd in artikel 208 van de Vennootschappen wet geeft het overlijden van één van de vennoten geen aanleiding tot de ontbinding van de vennootschap, docht tot vervanging van de overleden vennoot met eenstemmige goedkeuring vanwege aile vennoten.

Hetzelfde geldt in geval van onbekwaamheid of verhindering om welke reden dan ook.

De erfgenamen van de overledene kunnen niet de zegels laten aanbrengen noch overgaan tot een gerechtelijke boedelbeschrijving, noch op enige wijze de werking van de vennoten in de weg staan. Zij hebben slechts het recht op het opvorderen van het gedeelte dat hun rechtsvoorganger blijkens de recentste balans in de vennootschap toekomt.

10.Algemene vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de bestuurders samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij omvat alle vennoten. De besluiten worden genomen bij meerderheid van aanwezige stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Elke vennoot mag zicht laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Jaarlijks, op de derde zaterdag van maart te 14 uur wordt de Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is de voorziene dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden de volgende werkdag.

11.Overdracht van aandelen

Geen enkele vennoot kan zijn rechten in de vennootschap afstaan of overdragen, hetzij geheel of ten dele, zonder de toestemming van zijn medevennoten en mits het naleven van de bepalingen voorzien in artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

12. Arbitrage

Elke betwisting in verband met de interpretatie of de uitvoering van onderhavige overeenkomst wordt beslecht door een scheidsrechter aangesteld in gemeen overleg tussen de partijen, of bij gebreke hieraan door de bevoegde instanties van de Unie van de Middenstand.

De scheidsrechter zal in laatste aanleg en als bemiddelaar oordelen binnen de twee maanden volgend op de datum waarop hij bij de betwisting betrokken partijen heeft aangemaand, hem hun schriftelijke argumentatie over te maken. Zijn beslissing moet de modaliteiten preciseren volgens dewelke zijn kosten moeten worden gedragen.

13.Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Elke werkende vennoot vertegenwoordigd alleen de vennootschap in en buiten rechte met betrekking tol alle handelingen, zowel inzake het beheer als inzake het dagelijks bestuur, ongeacht het bedrag of het karakter van de voorgenomen rechtshandeling, met uitzondering van die handelingen die bij de wet op dwingende wijze aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ten aanzien van de handelingen gesteld buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden ter kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten dat het doel overschreden is.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen bewijs.

14.Toepassing van het gemeenterecht

Alles wat niet in onderhevige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of naar analogie van de principes tot uitdrukking gebracht in de Belgische Vennootschappen wet, welke wordt geacht, bij deze integraal te zijn overgenomen.

Voor-

; baan he n 15.Ti deli ke bepalingen

aan het 1 1

j Belgisch Het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf de oprichting om te eindigen op dertig september twee duizend en

j Staacebl à dertien. Op het einde van dit eerste boekjaar zal het bestuur voor de eerste maal een inventaris opmaken.

I

. V Gedaan te Beernem op 01/11/2011 in drie exemplaren

Christoph Perquy Nadia Vandierendonck

Beherende vennoot Stille vennoot

Tegelijk hierbij neergelegd: geregistreerde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam cri hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persotojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

29/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0841.366.914

Benaming

(voluit) : Christoph Perquy

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Comm V.

Zetel : Meerbergstraat 6, 8730 Beernem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de zaakvoerders van 2 februari 2015:

"De zaakvoerders beslissen de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 2 februari 2015 over te brengen naar Parochieweg 9; 8730 Oedelem,"

Christoph Perquy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~I ,~ ~1 s.<

~.a..._

r

lIllI1§mnuh~01uu

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beken na neerlegging ter griffie va

MONITEUR BEL E

21 __ 2015

BELGISCH STAATS

Mira : fier. -----

EERGELEGD

Gri##ie Ftechtbat ,k `Kaoekandel

1 D APR 2Q1~

LACGent ptdelirtg Breg9a

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CHRISTOPH PERQUY

Adresse
MEERBERGSTRAAT 6 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande