CHRISTOPHE NOYEZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTOPHE NOYEZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.937.095

Publication

28/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bedrag van het kapitaal: twintigduizend euro (20.000,00 EUR), volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van de heer NOYEZ Christophe, voornoemd, bedraagt elfduizend en veertig euro (11.040,00 EUR). De niet volgestorte inbreng van mevrouw VANDEPUTTE Sophie, voornoemd, bedraagt tweeduizend zevenhonderd zestig euro (2.760,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij ING.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur (10u00), op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: De heer NOYEZ Christophe en mevrouw VANDEPUTTE Sophie, beide, voornoemd, zijn benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. 23 oktober 2014.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 22.06.2016 16213-0478-014

Coordonnées
CHRISTOPHE NOYEZ

Adresse
HERMAN ROELSTRAETEPLEIN 15 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande