CHRISTOPHE VERWILGHEN EN SYLVIE TACK - ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTOPHE VERWILGHEN EN SYLVIE TACK - ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.697.163

Publication

18/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-02-2015

Griffie

*15303132*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598697163

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Christophe Verwilghen en Sylvie Tack - Advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Cédric ROEGIERS, geassocieerd notaris te Vrasene, vervangende zijn ambtsgenoot meester Frederik TACK, geassocieerd notaris te Wachtebeke, wettelijk belet ratione personae, op 15 februari 2015, te registreren, blijkt dat er een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming  Christophe Verwilghen en Sylvie Tack - Advocaten" waarvan het uittreksel, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, luidt als volgt:

1. Oprichters: a) De heer VERWILGHEN, Christophe Pieter Juliette Grace Alice, geboren te Dendermonde op 20 november 1980, wonende te 8300 Knokke-Heist, Seringendreef 29, en b) mevrouw TACK, Sylvie Huguette Julien, geboren te Gent op 18 mei 1981, wonende te 8300 Knokke-Heist, Seringendreef 29, die aan de notaris een financieel plan hebben overhandigd.

2. Rechtsvorm en naam: een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met de benaming  Christophe Verwilghen en Sylvie Tack - Advocaten .

3. Zetel: 8300 Knokke-Heist, Seringendreef 29

4. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat in de meest ruime zin van het woord, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zij met het statuut van advocaat, zoals het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voorziene activiteiten, het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan bestuursmandaten uitoefenen.

De vennootschap kan aankopen, huren en/of leasen van alle benodigdheden en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de advocaat-vennoten.

Behoort eveneens tot het doel het scheppen van mogelijkheden om de advocaat-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in bedoelde juridische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Verder heeft de vennootschap tot doel om voor eigen rekening, hetzij als belegging hetzij als investering, een roerend en onroerend vermogen aan te leggen, uit te bouwen en te beheren, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken en steeds binnen de grenzen van de geldende deontologische voorschriften. De vennootschap mag een deel van het vermogen beleggen in onroerend goed en onroerende investeringen doen, die verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Onderwerp akte :

Seringendreef 29 8300 Knokke-Heist

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van advocaten. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrecht-streeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin, in binnen- en buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap zal slechts haar bedrijvigheid mogen uitoefenen mits inachtneming van het wettelijk statuut en de plichtenleer, eigen aan het beroep van advocaat.

6.Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en bestaat uit honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal. Het kapitaal wordt gevormd in geld.

Op de aandelen wordt als volgt volgestort : door elk der oprichters negen duizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.275,00), waarvoor aan elk van hen vijftig (50) gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder volledig volstort.

Het volgestort gedeelte van de inbreng, te weten het geheel van voormeld oprichtingskapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij AXA Bank te Berchem met nummer BE36 7512 0739 9881 op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering, die in het dossier zal bewaard worden, werd door voornoemde instelling afgelegd op 29 januari 2015.

7. Iedere vennoot dient de hoedanigheid van advocaat te hebben.

8. Bestuur - vertegenwoordiging - bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen. De zaakvoerders worden gekozen uit en benoemd door de vennoten-advocaten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht on-der zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordi-ger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordi-ger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzake-lijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen op te treden behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voor-zitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

9. De jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

genoemd, heeft plaats op de derde vrijdag van de maand juni van elk jaar om negentien uur. Zo deze dag op een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

10. Boekjaar: Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op éénendertig (31) december van hetzelfde jaar.

11. Bestemming van de winst - reserve.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke be-palingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afge-nomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven be-slissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien (31/12/2015).

2. De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de volgende rechten en verbintenissen overneemt:

- alle inkomsten en schulden van de beide oprichters-natuurlijke personen in hun

hoedanigheid van zelfstandige vanaf 28 december 2014; met  inkomsten wordt

bedoeld alle daadwerkelijk ontvangen inkomsten vanaf 28 december 2014 alsook alle inkomsten die werden gefactureerd met factuurdatum 28 december 2014 of later, ook al werden deze facturen nog niet betaald op 28 december 2014;

- in het bijzonder ook de schuld aangegaan door de vennootschap in oprichting

jegens ondergetekende heer Christophe Verwilghen uit hoofde van de overdracht van het cliënten van zijn advocatenpraktijk, zoals dit blijkt uit de onderhandse overeenkomst daarvan opgesteld op 30 december 2014.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

3.Worden als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: voornoemde heer Christophe Verwilghen en mevrouw Sylvie Tack.

4. Volmacht wordt verleend aan SBB Accountants & Adviseurs, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Witte Molenstraat 45 B1, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Eenhooge, accountant-belastingconsulent, alsook aan al hun aangestelden en bedienden met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en ten dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

Voor ontledend uittreksel.

(get.) Cédric Roegiers notaris

Hierbij neergelegd: expeditie van de akte dd.15 februari 2015

27/07/2015
ÿþ4, ÎL,

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Seringendreef 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 7 mei 2015 en van het controleverslag d.d. 7 mei 2015 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalle.

Christophe VBRWILGHBN, zaakvoerder

II

Iv

BE+

Mod Word 11.1

G.

EERGELEGD Griffie hechtbank Koophandel

op JUL 2015

iliFID": s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

Gent Afdellu Brugge

De ellWr

Ondernemingsnr : 0598.697.163

Benaming

(voluit) : Christophe Verwilghen

(verkort) :

DAD

en Sylvie Tack - Advocaten

iliuiuuuiuiu~

*15108059

11

iii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16538-0365-012

Coordonnées
CHRISTOPHE VERWILGHEN EN SYLVIE TACK - ADVOC…

Adresse
SERINGENDREEF 29 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande