CIBUS CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIBUS CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 612.970.021

Publication

27/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

25-03-2015

Griffie

*15305280*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0612970021

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CIBUS Consult

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op vierentwintig maart tweeduizend vijftien, dat de nagenoemde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met navolgende statuten:

oprichter: de heer VAN DYCK Michaël Robert Maria, wonende te Wingene, Tijl en Nelestraat 17, nationaal nummer 781114-087-44.

naam: CIBUS Consult

zetel: Wingene, Tijl en Nelestraat 17

doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en voor rekening van derden:

Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

Het aanleren van managementtechnieken, het geven van commerciële en management trainingen, het organiseren van cursussen en seminaries op het gebied van management.

Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bij stand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke bes luiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende

goederen en eigen roerende installaties.

Administratieve dienstverlening, in de ruime zin van het woord.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard

Onderwerp akte :

Tijl en Nelestraat 17 8750 Wingene

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen

Aankoop en verkoop van voedingswaren en dranken

Trading

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten delen vergemakkelijken.

maatschappelijk kapitaal: achttien duizend vijfhonderd vijftig euro vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door de oprichter ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro. Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort door voornoemde oprichter op rekening nummer BE75 0017 5251 3851 bij BNP Paribas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro is vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel beschikbaar voor de vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. boekjaar: van een januari tot een en dertig december en voor het eerste boekjaar vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend vijftien

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering. jaarvergadering: op de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur en voor de eerste maal in tweeduizend zestien

benoeming: thans wordt de heer Michaël Van Dyck, voornoemd, tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap met bezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
CIBUS CONSULT

Adresse
TIJL EN NELESTRAAT 17 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande