CILE POPULAIRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CILE POPULAIRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.488.901

Publication

26/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

MIIU II II III liii IIII

*12132365*

~

beP

Be Stai

SI

ONITEUR

19 -or-

GISCH STr'

NEERGEL

1 0, 07. 2012

RECHTBANK KOOKHANDEL

z012

r"

Ondernemingsnr : 243 . c# Z r 9o-t.

Benaming

(voluit) : CILE POPULAIRE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Hippodroomstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Meester Bénédicte STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 5 juli 2012,

BLIJKT DAT:

Mevrouw POPULAIRE Cile Alphonsine Jacques Josepha, geboren te Roeselare op zestien november negentienhonderd achtentachtig (identiteitskaartnummer 591-1069205-76, nationaal nummer 88.11.16-346.32), ongehuwd, wonende te 8790 Waregem, Hippodroomstraat 17; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "CILE POPULAIRE",

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

- de uitbating, huur en verhuur van een of meerdere apotheken, de groothandel, de aan- en verkoop, de bereiding van alle soorten scheikundige, farmaceutische, parafarmaceutische, phytofarmaceutische en homeopathische producten, specialiteiten, cosmetica en hygiënische, waaronder inbegrepen zijn parfumerie, dieetproducten, natuurvoeding enzovoort, zonder enige beperking; de aankoop en verkoop en reparaties van alle gezichts- en gehoorapparaten en aanverwante artikelen, de aan- en verkoop en de handel in alle soorten materialen en voorwerpen van bandagisten en orthopedisten, de handel in alle soorten toebehoren met betrekking tot de uitbating, het uitvoeren van analyses, dit alles in de meest ruime betekenis van het woord;

- het verzorgen van vervangingen in één of meer apotheken;

- beheer van patrimonium;

- het nemen van participaties in andere ondernemingen;

- het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in

het buitenland;

- het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende

leasing;

- het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

Om dit doel te verwezenlijken zal zij aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk aan of verwant met het hare.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap heeft tevens tot doel, voor eigen rekening

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheer van onroerende goederen;

- het investeren in, aankopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, van roerende en onroerende goederen voor industriële, commerciële, bureel, recreatie, bedrijfs- of privédoeleinden, alsmede het participeren in ondernemingen zowel in de klein- als groothandel,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de ruimste zin van het woord."

De zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Hippodroomstraat 17 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

b

V Voor-

behouden iiteánliet Belgisch Staatsblad



Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen met een fractiewaarde van éénlhonderd twintigste (1/120ste) van het kapitaal.

.. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichtster die ze heeft volgestort door geldelijke inbreng, en wel

als volgt :

INBRENG IN GELD

De comparante heeft ingetekend op honderd twintig (120) aandelen voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6735308-92 bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 juni 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur: mevrouw Cile Populaire, voornoemd. iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013

De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni van elk jaar om negen uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de venncotschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars be-aschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bekrachtiging verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de opriohtster, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds één maart tweeduizend en twaalf.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 25.08.2015 15479-0283-009
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.08.2016 16485-0047-009

Coordonnées
CILE POPULAIRE

Adresse
HIPPODROOMSTRAAT 17 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande