CLABAU YVES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLABAU YVES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.326.143

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.12.2013, NGL 16.01.2014 14011-0297-011
25/06/2013
ÿþ Motl Wied 15,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

111111R111011111

Ondernemingsnr : 0840.326.143 Benaming

(voluit) : CLABAU YVES (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8970 Poperinge, Priesterstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Michaël Mertens te leper op 30 mei 2013, geregistreerd, blijkt dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLABAU YVES, met zetel te 8970 Poperinge, Priesterstraat 29 onder meer volgende beslissingen hebben genomen:

1I Beslissing dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van het daarop volgende jaar.

De vergadering besluit om bij wijze van overgangsmaatregel het lopende boekjaar, aangevangen op 1 januari 2012 te verlengen tot 30 september 2013.

2/ Beslissing om de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart om vijftien uur,

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering dat de eerst volgende jaarvergadering zal gehouden worden in de maand maart van het jaar 2014.

31 Beslissing om artikel 13 van de statuten te herformuleren, dit alles zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

41Besfissing om de modaliteiten met betrekking tot de ontbinding en de vereffening te wijzigen teneinde deze aan te passen aan de gewijzigde wetgeving, dit alles zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

5/Als gevolg van de hiervoor genomen beslissingen, besluit de vergadering om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen:

-artikel 13 van de statuten wordt gewijzigd als volgt

"Indien een statutair zaakvoerder wordt benoemd, kan deze slechts ongevraagd worden ontslagen met, eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn; op-dracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden her-roepen door een besluit van de; algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen het-zij voor onbepaalde tijd, hetzij voor een bepaalde tijd.

De zaakvoerder statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de; vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan; worden voorzien.

Het behoort toi de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoer-ders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet: voor het wijzigen van de statuten, In acht nemen?

-artikel 19 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste za-terdag van de maand maart om vijftien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In-dien; gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoer-ders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene eergade: ring bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij zullen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

14 JUNI 2013

- artikel"23 van de statuten wordt gewijzigd, als volgt: -- -

"Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op der-tig september van het daarop volgende jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijk bepalingen. De jaar-rekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afslui-tingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering."

-artikel 25 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank van koophandel gaat pas over tot bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefe-ning van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Indien de benoeming van de vereffenaar(s) dient te worden gehomo-logeerd zal/zullen de vereffenaars pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is gehomologeerd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt geslo-ten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te be-talen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan niet de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

BIDe vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecacrdineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optre-den en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Onder-nemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toege-voegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van de BVBA RONNY STEYAERT ACCOUNTANTS, met zetel te 8900 leper, Westkaai 1:

-de heer Ronny Steyaert.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal dd. 30 mei 2013;

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Michaël Mertens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bislagen bis het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N 1

bel' *13011953"

af

Be Sta.



Ondernerningsnr : 0840.326.143

Benaming

(voluit) : CLABAU YVES

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8970 Poperinge, Priesterstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Michaël Mertens te leper op 31 december 2012,

geregistreerd, blijkt dat de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLABAU

YVES, met zetel te 8970 Poperinge, Priesterstraat 29 onder meer heeft besloten:

11 Wijziging van het boekjaar zodat dit voortaan zal ingaan op 1 juli om te eindigen op 30 juni van ieder jaar

en diensvolgens het huidig boekjaar, ingegaan op 1 januari 2012 te verlengen tot 30 juni 2013.

De eerste zin van artikel 23 van de statuten wordt dienovereen-komstig vervangen door volgende tekst

'Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.'

2/ Beslissing om de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, voortaan te houden de

derde zaterdag van de maand december om 15 uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden warden de derde zaterdag van de maand

december 2013.

De eerste zin van artikel 19 van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen door volgende tekst :

'De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde zaterdag van de maand december om 15

uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien

gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.'

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal dd. 31/12/2012;

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Michaël Mertens, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11306204*

Neergelegd

17-10-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Clabau Yves

0840326143

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8970 Poperinge, Priesterstraat 29

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te Ieper 17 oktober 2011,

eerstdaags ter registratie neer te leggen, blijkt dat er een vennootschap werd opgericht als volgt :

1-Naam - Vorm :

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt :  Clabau Yves .

2-Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8970 Poperinge, Priesterstraat 29. Deze mag bij gewoon

besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in

het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal

bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

3-Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur van heden af.

4-Oprichter :

De Heer CLABAU Yves Jacques Corneel, geboren te Poperinge op 26 januari 1965 (nationaal nummer

65.01.26-241.60), echtgescheiden, wonende te 8970 Poperinge, Priesterstraat 29

5-Kapitaal :

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door

186 aandelen elk met een fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

6-Samenstelling van het kapitaal :

De oprichter schrijft in op het kapitaal voor zijn volledig bedrag, en verklaart zijn inschrijving te

volstorten door inbreng in speciën ten bedrage van ¬ 12 400,00.

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volgestort ten belope van ¬ 12 400,00 en werd op ieder

aandeel ten minste één/vijfde gestort.

De comparant verklaart dat de inbreng in geld ten belope van ¬ 12 400,00 vóór de oprichting van de

vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE37 9730 3138 8628 geopend

namens de vennootschap in oprichting bij Argenta.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Als vergoeding voor zijn inschrijving ten belope van ¬ 18 600,00, waarvan thans ¬ 12 400,00 werd

volgestort, worden 186 aandelen toegekend aan de enige aandeelhouder.

7-Boekjaar :

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De vennootschap begint te werken vanaf de dag van de neerlegging van de door de wet vereiste stukken

ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een

aanvang te hebben genomen op 10 oktober 2011.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de

vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het eerste boekjaar beginnen vanaf het ogenblik dat de

vennootschap begint te werken, zoals bepaald hiervoor, en eindigen op 31 december 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

8-Reserve - Winstverdeling -Vereffeningsoverschot :

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9-Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van een algemene vergadering.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Onmiddellijk na onderhavige oprichting wordt een buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Clabau Yves" waaraan voormelde vennoot deelneemt en die beslist :

1-Dat de vennootschap bestuurd zal worden door één zaakvoerder;

2-Dat als zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur :

De Heer Yves Clabau voornoemd.

Hij verklaart uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden en verklaart dat niets hem belet dit mandaat op te nemen.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. 10-Controle :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

11-Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland:

-De groot- en kleinhandel (de aan- en verkoop), de import en export van, fabricatie en garnering van matrassen, onderdelen en aanverwanten en meer in het algemeen van producten bestemd voor de markt van slaapen functioneel zit-comfort; onder meer donsdekens, dekbedden, bedden, niet-metalen meubelen, meubelen met bekleding en aanverwante artikelen.

-het verrichten van diensten inzake public-relations.

-De exploitatie van alle horeca-uitbatingen en alle aanverwante leveringen van goederen en/of dienstprestaties die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden. Het uitbaten van een afhaalservice, de levering van meeneemmaaltijden, de eventuele exploitatie van een thuisbestellingsdienst, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

verrichten van cateringdiensten in het algemeen, zowel naar particulieren toe als naar het bedrijfsleven. De eventuele opstart van een keten van gelijkaardige restaurants met hetzelfde concept en dezelfde opzet.

-De organisatie en het inrichten van feesten, recepties, banketten. De organisatie en het geven van kookdemonstraties en het inrichten van kookinitiatielessen.

-De niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

-De volledige organisatie van allerhande manifestaties, evenementen, feesten, recepties, fuiven, shows en alle diensten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden.

-Alle verkopen op commissie, het algemeen optreden als tussenpersoon in de handel en in de verkoop. Alle prestaties van zelfstandige commerciële vertegenwoordiging voor derden.

-Het uitoefenen van prestaties als zelfstandig gerant.

-Het verrichten van managementprestaties, administratieve en zakelijke dienstverlening, het verlenen van advies en consult op het bedrijfsorganisatorisch vlak. Het verrichten van algemene beheersprestaties.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België, als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijk reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van 4 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer: de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-Het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-In het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-Alle verbintenissen van borgtocht, aval, of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-Het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen of verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen , onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

-Projectontwikkeling in de bouw en toezicht op bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

12-Jaarvergadering :

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand juni om 11 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in 2013.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Volmacht ondernemingsloket en administraties.

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover het ondernemingsloket, de BTW en belastingsadministraties

naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan de BVBA

Ronny Steyaert Accountants te 8900 Ieper, Westkaai 1.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte stichting.

Notaris Michaël MERTENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 12.12.2015, NGL 20.01.2016 16027-0116-012

Coordonnées
CLABAU YVES

Adresse
PRIESTERSTRAAT 29 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande