CLAEYS

Divers


Dénomination : CLAEYS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 454.388.778

Publication

08/10/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod WoM 19.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0454.388.778

Benaming

(voluit) : CLAEYS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8480 Ichtegem, Dokter Bruwierplein 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pieter Steyaert, te Ichtegem op 25 september 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap CLAEYS, met zetel te 8480 Ichtegem, Dokter Bruwierplein 4. Ondernemingsnummer 0454.388.778, volgende besluiten genomen heeft

Eerste beslissing

a) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur van 18 september 2014 met de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 18 september 2014.

b) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt door VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd daar de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, op 25 september 2014, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, voornoemd, van 25 september 2014 lui-'den ais volgt:

"Voorgaande uiteenzetting laat ons toe als volgt te besluiten:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, stelde de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap "Claeys" een boekhoudkundige staat op, afgesloten per 18 september 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 261.877,20 EUR en een netto-actief van 261.877,20 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per 18 september 2014 uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van:

- Van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controle van de administratie' der directe belastingen en de BTW-administratie;

Dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen, en

Het bestuursorgaan stelt voor om, overeenkomstig artikel 184, §5 W. Venn., de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte te Vaten plaatsvinden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, evenwel onder voorbehoud van hetgeen hiervoor uiteengezet werd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 6.875,18 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot de vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

1111

1

i iE G-E E.üLJ

Griffie Rechtbank Koophandel

2 9 SEP 201I.

Gent Afdelflet:e ride

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

> Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het

raam van de ontbinding van de naamloze vennootschap "Claeys" en mag niet voor andere doeleinden worden

aangewend.

Opgesteld te Kortrijk,

Op 25 september 2014,

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek

van Vennootschappen gehouden is.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene

vergadering de vennooschap vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

Tweede beslissing

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag

van de bestuurders : mevrouw Kristien CLAEYS en mevrouw Noella VERPLANCKE beiden bestuurders en de heer Wilfried CLAEYS is gedelegeerd bestuurder, allen voormeld, en dit met ingang van heden en wordt hen décharge verleend.

Dit besluit werd genomen met eenparigheid van stemmen.

Derde beslissing

De vergadering, na kennis te hebben genomen van voormelde verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor en de neergelegde rekeningen en stukken, heeft van de ondergetekende notaris Pieter Steyaert de nodige toelichting gehad omtrent de mogelijkheid om een commissaris aan te duiden overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en omtrent het individueel onderzoeksrecht van de vennoten.

De algemene vergadering, nadat zij erkent de nodige toelichting gekregen te hebben en hierover voldoende ingelicht te zijn, beslist geen commissaris aan te duiden en dat elke vennoot thans zijn individueel onderzoeksrecht kan uitoefenen.

Vierde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de reke'nin-Igen van de veref-Ife-ming goed te keuren.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist dat de vereffen-'ing van de vennootschap definitief gesloten is en dat de naamloze vennootschap "CLAEYS", met zetel te 8480 Ichtegem, Dokter Bruwierplein 4, ondernemingsnummer 0454.388.778, heden heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor haar vereffening.

De boeken, documenten en geschriften der ontbonden vennootschap zullen neergelegd worden en gedurende ten minste vijf jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening, be-twaard worden ten huize van de mevrouw Kristien CLAEYS, te 8480 Ichtegem, Sint-Bertinuslaan 1.

De comparanten, voornoemd, verklaren bij deze dat indien er na de afsluiting van onderhavige vereffening nog hetzij activa, hetzij passiva ten gunste of ten laste van de vennootschap zouden bestaan of ontstaan, deze respectievelijk ten gunste of ten laste van hemzelf, zullen vallen.

Zesde beslissing: Van rechtswege beëindiging van het tijdelijk veruchtgebruik.

De vergadering stelt vast dat door de sluiting van de vereffening het nagemeld tijdelijk vruchtgebruik van rechtswege ophoudt te bestaan,

HET TIJDELIJK VRUCHTGEBRUIK VOOR EEN TERMIJN VAN VIJFTIEN JAAR VANAF 1 SEPTEMBER 2007 en gevestigd ingevolge inbreng door de heer en mevoruw Wilfried CLAEYS-VERPLANCKE Noëlla, in de NV CLAEYS, op nagemelde goederen:

GEMEENTE ICHTEGEM  EERSTE AFDELING  voorheen Ichtegem - Dokter Bruwierplein 4.

Een feest-banketzaal met kantoorruimte en elecfriciteitscabine, bekend bil het kadaster in sectie B,

nummers 534 K 3, 534 F3 en 534 E3, met een oppervlakte van acht are drieënzeventig centiare (8 a. 73 ca.). OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voormeld goed behoort de naamloze vennootschap CLAEYS toe bij inbreng door de heer en mevrouw Wilfried CLAEYS  VERPLANCKE Noella, ingevolge akte verleden voor notaris Eveline De Vlieger te Ichtegem, op 26 september 2007, overgeschreven op het 2de hypotheekkantoor te Brugge, formaliteit 062-T-31/10/200717698.

Voormeld goed behoorde oorspronkelijk toe aan de inbrengers, de heer en mevrouw Wilfried CLAEYS-VERPLANCKE Noella bij aankoop:

-deels vier are tweeënvijftig centiare (4 a. 52 ca.), de oorspronkelijke nummers 534 N/2 en 534 D12, jegens de heer VANHOVE Honoratus Lambertus Maria, en echtgenote mevrouw BEUSELINCK Irma Maria, te Ichtegem, ingevolge akte verleden vocr notaris René De Vlieger, op negen maart negentienhonderd achtenzeventig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 17/3/1978, boek 3290, nummer 33.

y

-Deels negenentwintig vierkante meter, bij aankoop jegens de gemeente Ichtegem, ingevcrge akte verleden voor notaris René De Vlieger, te Ichtegem, op zes januari negentienhonderd drieëntachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 21/1/1983, boek 4660 nummer 12.

-Deels zeven vierkante meter eenenveertig vierkante decimeter, en vijfenveertig vierkante meter zesenveertig vierkante decimeter, bij aankoop jegens de gemeente Ichtegem, ingevolge akte verleden voor notaris René De Vlieger, op zestien februari negentienhonderd vierentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge, op 1/3/1984, boek 4978 nummer 2.

-Deels twee are tachtig centiare, bij aankoop jegens STRUBBE Etienne en deelgenoten, ingevolge akte verleden voor notaris Tommelein, te Kortemark op tweeëntwintig februari negentienhonderd tweeëntachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op negen maart negentienhonderd tweeëntachtig, boek 4383 nummer 33.

-Deels één are vijf centiare vier vierkante decimeter, bij aankoop jegens de gemeente Ichtegem, ingevolge akte verleden voor de Commissaris bij het Aankoopcomité te Brugge, op vierentwintig januari tweeduizend en één, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge, formaliteit 62-T-19/02/2001-02390.

Bij akte verleden voor notaris René De Vlieger, te Ichtegem, op éénentwintig april negentienhonderd zesentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op vijf mei negentienhonderd zesentachtig, boek 5559 nummer 4, werd door de inbrengers een perceel grond met een oppervlakte van vier komma tien vierkante meter, verhuurd voor de duur van de exploitatie aan GASELWEST te Roeselare, een lokaal bestemd voor electrische transformatie.

Voor eensluidend uittreksel.

Pieter Steyaert, geassocieerd notaris.

Worden tegelijk hiermee neegelegd ; uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

08/08/2013 : OO051751
21/08/2012 : OO051751
21/06/2011 : OO051751
18/08/2010 : OO051751
17/07/2009 : OO051751
06/06/2008 : OO051751
08/11/2007 : OO051751
05/07/2007 : OO051751
12/07/2005 : OO051751
14/06/2005 : OO051751
15/07/2004 : OO051751
23/07/2003 : OO051751
30/10/2002 : OO051751
19/09/1996 : OO51751
16/02/1995 : OO51751

Coordonnées
CLAEYS

Adresse
Zetel : 8480 Ichtegem, Dokter Bruwierplein 4

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande