CLARISSE PATRICK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLARISSE PATRICK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.620.655

Publication

04/12/2014
ÿþ Mod word 11.1

LL FI ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONT

26

BEEGISC

1111

*14217641*

EUR BELGE



NEERGELEGD

-il- 2014 - 3 Rui. 2014

H STAAT5gudjtechtbank van .00PHANDEL

G tif 7tf1. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0824.620.665

Benaming

(voluit) : CLARISSE PATRICK

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8570 Anzegem (Vichte), schaliënhofstraat 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER - VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen, op drieëntwintig september tweeduizend en veertien, en dragende volgend registratierelaas "Geregistreerd 6 bladen geen verzendingen op het 1 ste registratiekantoor Kortrijk 2 op 25 september 2014, referentie 5 boek 118 blad 24 vak 16. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Clarisse Patric onder meer het volgende beslist heeft :

EERSTE BESLUIT: VERSLAGEN.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder opgesteld, inhoudende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verlag van voornoemde bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel honderd eenentachtig, paragraaf één van het wetboek van vennootschappen,

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op twaalf september tweeduizend en veertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en van voormelde staat van activa en passiva. Tevens erkent de vergadering een afschrift te hebben ontvangen van de voormelde staat van activa en passiva en van de beide voormelde verslagen.

TWEEDE BESLUIT:ONTBINDiNG.

De vergadering beslist dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLARISSE PATRICK", voornoemd, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VEREFFENING DE FACTO VAN DE VENNOOTSCHAP.

De activiteiten van gemelde vennootschap zullen worden stopgezet.

Gezien de vennootschap volgens de staat van actief en passief geen schulden meer heeft ten aanzien van derden en gezien de aandeelhouder verklaart er zich toe te verbinden eventuele nakomende verbintenissen ten zijne laste te nemen, heeft het geen zin een vereffenaar aan te duiden en wordt voorgesteld dadelijk over te gaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Gezien de aandeelhouder bovendien uitdrukkelijk verklaart dat alle kosten en erelonen van de bedrijfsrevisor, accountant en notaris reeds werden vereffend en dat alle kosten verbonden aan de beëindiging van de werkzaamheden in het kader van de sluiting van de vereffening door de aandeelhouder zullen worden voldaan.

De aandeelhouder verklaart dat alle regelingen zijn getroffen inzake de regeling van het vermogen van de vennootschap en dat alle verplichtingen door de aandeelhouder ten laste worden genomen, derwijze dat de vennootschap de vereffening kan afsluiten.

De vergadering doet voorts uitdrukkelijk afstand van de termijn van één maand om de rekeningen en stukken tot staving te onderzoeken, zoals hen werd toegekend door het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffening moet bijgevolg ais beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten.

De vennootschap houdt op te bestaan vanaf heden.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 8570 Anzegem (Vichte), Schaliënhofstraat 38.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER  DÉCHARGE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Clarisse Patrick, wonende te 8570 Anzegem (Vichte), $chaliënhofstraat 38, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLARISSE PATRICK".

De vergadering verleent hem volledige en eervolle décharge voor zijn opdracht.

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte;

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan;

- verslag bedrijfsrevisor.

Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aa* het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.08.2012, NGL 28.09.2012 12598-0059-010
14/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.10.2011, NGL 05.11.2011 11602-0077-010

Coordonnées
CLARISSE PATRICK

Adresse
SCHALIENHOFSTRAAT 38 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande