CLARIVIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLARIVIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.659.749

Publication

10/12/2012
ÿþ Mat Word 1 i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : O 5ca.l , 6.93t (-( 9

Benaming

(voluit) : CLARIVIC

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sparrentuin 37 te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting-Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op 20 november 2012, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-11 Vennoot: de heer DHEEDENE Davy Andrè, geboren te Waregem op dertig juni negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8793 Sint-Eloois-Vijve, Sparrentuin 37, ongehuwd.

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: Zij draagt de benaming CLARIVIC.

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Sparrentuin 37.

-5/ Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 25.000,00 EUR zegge vijfentwintig duizend Euro. Het is vertegenwoordigd door 250 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één twee honderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven: de heer Dheedene Davy, voornoemd, heeft verklaard in te schrijven in geld voor 25.000,00 EUR op 250 aandelen en hij heeft ieder aandeel afbetaald tot beloop van de helft en aan hem worden 250 aandelen toegekend, genummerd van nummer 1 tot en met nummer 250.. Er werd dus in totaal 12.500,00 Euro afbetaald en gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij de KBC bank te Vichte die een bankattest heeft afgeleverd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 12.500,00 euro.

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Tussenpersoon in de handel, Handelsagent. Vertegenwoordiger. Commissionair, Makelaar, Onder-agent. Algemene bouwonderneming ;

- Onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten) ; bekisting en ijzervlechtwerk, alle voltooiingswerken, geheel of ten dele.

- Onderneming van slopingswerken, kunst-, restauratie- en renovatie werken, het bouwen van stel-lingen,

het invoegen van gevels, het plaatsen van afsluitingen.

- Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, het droogmaken van gebouwen.

Verder alle koper, lood- en zinkwerken, welke deze ook zouden mogen zijn.

- Onderneming voor plafonneer-, cementeer en andere pleisterwerken; onderneming voor

reiniging werken; onderneming voor alle beveiligingswerken; kunstsmederij.

- Onderneming voor warmte-, vochtigheid - en geluid isolering, isolatiewerken in het algemeen, het plaatsen

van chape, het leggen van tegelvloeren, parket-vloeren en mozaïek, het plaatsen van alle wand- en

vloerbekleding.

- Onderneming voor het bestrijden van schimmels en opstijgend vocht in gebouwen.

- Onderneming voor timmer - en schrijnwerken in het algemeen (alle materialen van plastiek, en

aanverwante inbegrepen).

- Meubelmakerij en binneninrichting. Onderneming voor het leveren en plaatsen van ruiten (glas,

spiegelglas, gekleurde ramen, en alle doorschijnend en/of doorzichtig materiaal).

- Onderneming voor grondwerken, het leveren en plaatsen van geprefabriceerde gebouwen, zowel voor privaat als voor industrieel gebruik; stukadoorswerk, arduin- en marmerwerken, het leveren en plaatsen van sierschouwen, haardstelten, en alles wat ermee zou kunnen verband houden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

hl



NEERGELEGD

2 9, 19, 2012

FiECHT~~I~}~?OIpHAIVDÉL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Alle mogelijke kachels en stookinstallaties, welke deze ook mogen zijn, gestookt met alle mogelijke combustibele materialen en/of afvalproducten.

- Steenhouwer, het bewerken van steen en aanverwante materialen,

- Dakbedekking in het algemeen, sanitair installateur, installateur centrale verwarming, elektrici-teitswerken. - Alle metaalbewerking, hoevesmederij, handsmeedwerk, machinaal smeedwerk, kunstsmederij, smederij in het algemeen, draaiwerk, freeswerk, schaafwerk en laswerken.

- Alle mogelijke systemen op basis van zonne-energie en/of bodemwarmte (geothermie), warmte-pompen Onderneming voor reiniging werken ; onderneming voor alle beveiligingswerken,

Veiligheidscoördinatie, energiedeskundige.

En verder:

- Het organiseren, begeleiden en in stand houden van verkoopactiviteiten; advies, ondersteuning en organisatie in verband met marketing en PR activiteiten, in de ruimste betekenis van het woord ; het opzetten van reclamecampagnes; verkopen fangs internet en of andere online ICT systemen, met in-begrip van web shops;

- Het bouwen van ICT netwerken, het creëren en onderhouden van websites; aankoop  en verkoop van

hard  en software;

- De activiteiten van antiquair en brocanteur ; productie en handel van schilderijen en kunstvoorwer-pen,

welke deze ook mogen zijn;

- Alle activiteiten van horeca, dit is ondermeer: frituur, snack, broodjeszaak, café, restaurant, hotel;

- Handel in elektro  en elektronische apparaten, multimedia producten en computers;

- De groot- en kleinhandel, de import en export, de productie en de werkplaats voor grote en kleine herstellingen, van alle motorvoertuigen voor personen- en goederenvervoer, fietsen, moto's, brom-fietsen, snorfietsen, rijwielen, hydride rijmiddelen en dergelijke, aanhangwagens, mobilhomes, vara-vans, campingcars, en go-carts, van boten, zeilboten, pleziervaartuigen, jachten en alle tuigen die op en onder het water bewegen of gebruikt worden;

- Garagehouder-hersteller ; carrosserie hersteller, service station en carwash;

Onder herstellingen zijn ondermeer te verstaan: alle werken aan mechanische, elektrische en elektro-nische onderdelen, het demonteren en monteren ervan;

- Het reinigen van gebouwen, in de ruimste zin van het woord. Dit is zowel, nieuwe als oude ge-bouwen, de binnen  als de buitenkant van deze gebouwen, zowel platte daken als andere daken, de venster  en glaspartijen ervan, zowel particuliere als openbare gebouwen als bedrijfsgebouwen, zo-wel de traditionele als de industriële reiniging van gebouwen, zowel kantoren als opslagruimten, welke ook de bestemming van deze ruimten zou kunnen zijn of geweest zijn. Het opruimen van kel-ders, zolders of andere delen van gebouwen;

- de productie, de aan- en verkoop van alle textielproducten en kledij, uit welke materialen ze ook zouden worden vervaardigd ; de activiteiten van kleermaker, naaister en retoucheur;

- Onderhoud en poetsdienst; strijkdienst;

- Diskjockey activiteiten en alles wat erbij zou kunnen horen;

- De aankoop, verkoop en verhuring van alle materialen en materieel, zoals ondermeer: feestmaterieel, muziekapparatuur, computers, alle elektronisch materieel en tenten.

Alle onderhoudswerken die met voorgaande activiteiten zouden kunnen te maken hebben, wat zij ook mogen behelzen.

De productie en handel in materialen, materieel, bouwmaterialen, halffabricaten en producten In het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten en zowel de groot- als de kleinhandel er-van.

Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers.

Dit alles wordt zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

Het organiseren van beurzen, seminaries, colloquia, in verband met materies die gelinkt zijn aan vermelde activiteiten. Het geven van lessen en advies in het algemeen.

Het optreden ais expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advoca-ten, architecten, als particulieren.

Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen,

Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer telesecretariaat.

Alle immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en op-richting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar, alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patrimonium. Het optreden als syndicus van gebouwen, De vennootschap mag onroerend goed in actief nemen om het ter beschikking te stellen van haar vennoten, zaakvoerders of bestuur-ders.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteit attesten zullen kunnen afleveren, en dit altes volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

Het optreden als beheerder, bestuurder, vereffenaar, manager en crisismanager in andere vennootschappen.

Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van der-den.

G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

De vennootschap mag alle financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en in het algemeen, aile handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorde-'ren,

Het beheer van een onroerend patrimonium. Het optreden als syndicus van gebouwen.

De vennootschap mag financiële middelen ter beschikking stellen van zustervennootschappen of van vennootschappen die met haar op één of andere manier verbonden zijn.

De vennootschap mag onrcerend goed in actief nemen om het ter beschikking te stellen van haar vennoten, zaakvoerders of bestuurders.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

-8/ De jaarvergadering: Ieder jaar, de tweede zaterdag van de maand juni om 10 uur in de voormiddag en voor het eerst in het jaar tweeduizend en veertien moet een jaarvergadering gehou-den worden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in de bijeenroepings-brieven. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op het-zelfde uur gehouden. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vernield in de oproe-pingsbrieven. Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal verte-genwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping: De oproepingen tot een algemene vergadering vernielden de agenda met de te behan-delen agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obli-gatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heb-ben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Toezenden van stukken: Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken,

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de al-gemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

-9/ Stemrecht  Voorvaarten voor toelating tot de vergadering:Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen niet een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissin-gen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algeme-ne vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden ge-steld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in ver-band met de vervulling van hun taak.

Notulen: De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bu-reau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden, De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene verga-dering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd wor-den, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder,

-10/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergade-ring die de duur van hun opdracht bepaalt. Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaak-voerder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en Is burgerrechterlijk aansprake-lijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste ver-tegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheden zaakvoerder:

1/ Bestuursbevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er maar één zaakvoerder is zal hij het bestuur alleen voeren.

Ingeval er echter twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en ver-der handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoer-ders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De aandacht wordt er op gevestigd dat volgens de wet de statuten de bevoegdheid van de zaakvoer-ders kunnen beperken maar dat zodanige beperking niet aan derden kan worden tegengeworpen, ook niet al ze zijn openbaar gemaakt.

2/ Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Is er slechts één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigt iedere zaakvoerder afzonderlijk de vennoot-schap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Benoeming van zaakvoerder(s): Er werd beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer DHEEDENE Davy André, oprichter voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd,

-11/ Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprich-tingsakte en wordt afgesloten op 31 december 2013.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

-12/ Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reserve-fonds, Over de bestemming van het overige beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Wordt hieromtrent geen overeenkomst bereikt, dan wordt de winstlof verlies automa-tisch overgedragen naar volgend boekjaar, Evenwel moeten de wettelijke beperkingen worden nage-leefd inzake winstverdeling.

-13i Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volge-stort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief ver-deeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-14/ Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één oktober twee duizend en twaalf door de comparant in naam en voor rekening van de ven-nootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij be-slissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoon-lijkheid door de vennootschap.

-15/ Volmachten: De bvba Eggermont Boekhouding en Fiscaliteit Pieter Vinckestraat 89 te 8520 Kuurne of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Onderne-mingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om aile verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor beredeneerd uittreksel,

Voorbehouden Tegelijk hiermee neergelegd:

aan het Belgisch Staatsblad -expeditie van de akte

-uittreksel van de akte





Getekend, Christine Calions, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d

Coordonnées
CLARIVIC

Adresse
SPARRENTUIN 37 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande