CLAU-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLAU-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.868.978

Publication

29/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301984*

Neergelegd

27-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524868978

Benaming (voluit): CLAU-INVEST bvba

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8570 Anzegem, Buyckstraat 67

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris ELISABETH DESIMPEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen , met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van 26/03/2013, dat onder de naam "CLAU-INVEST bvba" door:

Mevrouw BRACKE Claudine Maria, geboren te Waregem op drie juni negentienhonderd vierenzestig, (nationaal nummer 640603-478-42), ongehuwd, wonende te 8570 Anzegem, Buyckstraat 67.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8570 Anzegem, Buyckstraat 67.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL 1.

De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "CLAU-INVEST bvba",

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8570 Anzegem, Buyckstraat 67.

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden , in de meest uitgebreide zin:

*Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersonen in aankoop- verkoop- en verhuring van gebouwen, beheer van onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, de experten-raadgevers inzake onroerende goederen, bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden;

*Onderneming voor algemene bouwwerken, nieuwbouw en renovatie, alle ruwbouwwerken, inrichtings- en afwerkingswerken;

*Onderneming voor algemene grond- en kraanwerken: graafwerken, funderingswerken, irrigatiewerken, draineringswerken, rioleringswerken, bestrating, grondverzet, nivelleringswerken, het leggen van kabels;

*Onderneming voor algemene slopingswerken, algemene bouwwerken, bouwonderneming, montage van metalen constructies, bruggen en wegwerkzaamheden, alsook onderneming voor aanbrengen van signalisatie;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

*Onderneming voor algemene goederenbehandeling (laden, lossen, ...) en voor handel in en behandeling van recuperatieproducten, kleinhandel in bouwmaterialen;

*Tussenpersoon in de handel;

*Algemene groot- en kleinhandel;

*Kleinhandel in voedingsmiddelen;

*Bureau voor consultancy, administratieve prestaties, ontwerp, marketing, service en advies.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin van

het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging. ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderste (1/00ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze honderd (100) aandelen wordt als volgt ingeschreven door:

Mevrouw Claudine BRACKE, voornoemd, op honderd (100) aandelen of voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Totaal: honderd aandelen, hetzij voor twintigduizend euro (20.000 EUR), of de geheelheid van het kapitaal waarop aldus ingeschreven werd.

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld, zij een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), voor de oprichting van de vennootschap, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij AXA Bank, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, welke in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard blijft.

Ieder aandeel waarop in geld ingeschreven werd, werd volledig volstort.

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

kwantitatieve beperking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

In afwijking van hetgeen voorafgaat, dienen, enkel in het geval er meerdere zaakvoerders worden benoemd, alle verrichtingen die een totaal bedrag van vijftienduizend vijfhonderd (15.500,00) euro te boven gaan, verricht te worden door alle zaakvoerders, samen optredend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste maandag van de maand december van elk jaar om tien (10.00) uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken. ARTIKEL 19.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen :

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of reservefonds.

ARTIKEL 20.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 21.

Vervoegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

In geval van ontbinding, zal de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) geschieden, hiertoe aangesteld door de algemene vergadering, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectievelijke aandelen, welke ieder gelijk recht geven.

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

Luik B - Vervolg

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte

tot dertig juni tweeduizend veertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de eerste maandag van de maand

december van het jaar tweeduizend en veertien, om tien (10.00) uur.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld:

Mevrouw Claudine BRACKE, wonende te 8570 Anzegem, Buyckstraat 67,

die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders

over beslist.

VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Camfisc

en haar vertegenwoordigden om in haar naam op te treden voor het uitvoeren van inschrijving,

wijzigingen of schrapping bij het ondernemingsloket, de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid CLAU-INVEST te vertegenwoordigen bij de BTW- en belastingsadministratie, het

opstellen en neerleggen van jaarrekeningen en het vervullen van alle wettelijke formaliteiten bij alle

fiscale instanties, sociale instanties en andere overheidsinstanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Elisabeth Desimpel

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 26/03/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.12.2014, NGL 18.02.2015 15046-0019-010

Coordonnées
CLAU-INVEST

Adresse
BUYCKSTRAAT 67 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande