CLEANING BEECKAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEANING BEECKAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.745.995

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 14.09.2013, NGL 29.10.2013 13639-0121-009
13/04/2012
ÿþi

- 2 APR. 2012

Griffie

I

Ondernemingsnr: 0842.745.995

Benaming

(voluit) : CLEAN1NG BEECKAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koordendraaiershaek 8 te 8650 Houthulst

(volledig adres)

Onderwem akte : Quasi-inbreng

Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van artkel 220 wetboek van vennootschappen. Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder in het kader van artikel 222 wetboek van vennootschappen.

Mod WOrd 71.7

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vande akte -

1m~muuu~~~m~1u~

*iao~ssse

V

beh

aa

Bel

Sta

Getekend, Beeckaert Martine zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u I lfll III I I~ iii lu I II

*iaozaasz"

Ondernemingsnr : $ 4 QC r 4 Ç 9 9

Benaming

(voluit) : CLEANING BEECKAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8650 Houthulst, Koordendraaiershoek 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

tngevolge akte verleden voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 1111/2012, ter registratie, blijkt dat; een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

Mevrouw DECAESTECKER Vanessa Godelieve geboren te leper op 23 augustus 1977, echtgenote van' Mevrouw Beeckaert Martine, hierna genoemd, samen wonend te 8650 Houthulst, Koordendraaiershoek 8.' Gehuwd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Staden op 8 juni 2007, onder het wettelijk stelsel .

Mevrouw BEECKAERT Martine Rosa, geboren te Roeselare op 15 augustus 1972, echtgenote van. Mevrouw Decaestecker Vanessa, voornoemd, wonend te 8650 Houthulst, Koordendraaiershoek 8.

De comparanten richten bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op genaamd "CLEANING BEECKAERT" met zetel te 8650 Houthulst, Koordendraaiershoek 8, die op datum van neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel begint en waarvan een uittreksel van de statuten luidt als volgt:

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "CLEANING BEECKAERT".

ZETEL.

8650 Houthulst, Koordendraaiershoek 8.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen, voor eigen rekening,:

voor rekening van derden of in deelneming met derden : Is vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:: * Het reinigen van gebouwen, en dit in de ruimste zin * het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen enz.. * Het lappen van ramen * het wassen en: poetsen van alle motorvoertuigen * het reinigen van treinen, bussen, vrachtwagens, vliegtuigen, schepen enz.. * het verrichten, al dan niet in het kader van de aanwending van dienstencheques, van activiteiten ten huize zoals de schoonmaak van de woning reet inbegrip van de ramen, of buitenhuis, zoals het strijkwerk, met inbegrip van kleine occasionele verstelwerken * het ophalen en bezorgen van de was, de behandeling op niet-industriële schaal van wasgoed en reiniging van kledij, overwegend ten behoeve van particulieren * het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen en dergelijke * Opkuisen van dierenhokken * Onderhoud en opkuis van tuinen * Het klaarzetten en schilderen van ramen, deuren en dergelijke * De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. * De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende. als onroerende, industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen,; verhuren, verkopen of omwisselen. * Zij kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijke doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen, bevorderen. * Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten, en functies in ondernemingen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen; eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen inzake.

KAPITAAL - AANDELEN.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL CENT (18.600,00 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend van één/honderd zesentachtigste (1/186ste). Het kapitaal is volstort voor ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO NUL CENT

- (6.200,00. EUR)..op..volgende wijze:. Mevrouw_ Beeckaert-Martine,,.voornoemd, -verklaart.een.inbreng te .doen van. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V4

beha

aai

Bel

Staa

~L" :..E.É&VIES> ~`xRU'FiE P~E1;ïf1Bs1L?.:.X `.;.ïl ZOOPEANDEiC,

1 s JAN. 2012

Griffie

vwTtrn.wTé+!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

'negenduizend driehonderd euro nul cent (9.300,00 EUR) waarvoor zij drieënnegentig (93) aandelen verkrijgt. Mevrouw Decaestecker Vanessa, voornoemd, verklaart een inbreng te doen van negenduizend driehonderd euro nul cent (9.300,00 EUR) waarvoor zij drieënnegentig (93) aandelen verkrijgt. Op elk aandeel werd meer dan één/vijfde van de waarde van het aandeel volstort. Dit voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting, geopend bij de BNPPARIBASFORTIS BANK. Het bewijs van deponering onder vorm van een attest afgeleverd door genoemde financiële instelling aan mij notaris overhandigd en wordt door mij notaris bewaard.

BESTUUR - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Hij kan in de statuten benoemd worden ofwel bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. In geval er slechts één vennoot is kan de derde statutaire zaakvoerder steeds ontslagen worden. iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op. Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over alle machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. De functie van zaakvoerder wordt behoudens andersluidende beslissing .van de algemene vergadering onbezoldigd uitgeoefend. Aan de zaakvoerder(s) kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

Jaarlijks op 2de zaterdag van de maand september om 10.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. ts deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping de eerst volgende werkdag. De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. (vorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts hou-der mag zijn van één enkele volmacht. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of `verworpen", gevolgd door de handtekening; er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd. hij wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten van bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van eik jaar.

WINSTVERDELING.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING.

Behoudens de bij de wet voorziene redenen, wordt de vennootschap ontbonden tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten en overeenkomstig artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Het voorstel tot ontbinding van een vennootschap wordt voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder(s), waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud wordt gevoegd. Deze staat wordt door een bedrijfsrevisor of een externe accountant gecontroleerd. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen, dit overeenkomstig de procedure voorzien in het wetboek van vennootschappen. Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Tenzij de algemene vergadering, overeenkomstig het bepaalde in het Wetboek van Vennootschappen, er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien in deze statuten.

I I I. OVERGANGSBEPALING.

A. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het wetboek van vennootschappen.

B. BENOEMING ZAAKVOERDER(s).

De algemene vergadering der vennoten erkent lezing te hebben ontvangen van de bepalingen van het koninklijk besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 waarbij aan bepaalde veroordeelden en aan de gefailleerden verbod wordt opgelegd om bepaalde ambten, beroepen en werkzaamheden uit te oefenen en waarbij aan de rechtbank van koophandel de bevoegdheid wordt toegekend dergelijk verbod uit te spreken, zoals dit koninklijk besluit gewijzigd werd door de wetten van 16 maart 1972, 4 augustus 1978, 9 maart 1989, 12 juli 1989 en 4 december 1990. De algemene vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om één zaakvoerder te benoemen en om in deze functie aan te duiden als niet statutaire zaakvoerder Mevrouw Beeckaert Martine, voornoemd, die aanvaardt, en die verklaart niet onder de toepassing te vallen van voormeld koninklijk besluit. Zij zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

C. AANVANG EN EINDE VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op 31 maart 2013. De algemene vergadering beslist dat de eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand september om 10.00 uur in het jaar 2013.

D. AANSTELLING COMMISSARIS.

De comparant verklaart dat uit te goede trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk orgaan van controle.

E. OVERNEMEN VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

~

uanhet Belgisch Btaatsblad

Voor-

behouden

. r.°uLIMde

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmach aan de Heer Rik Moeaanamm van dnbvba Rik Maenenuena evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle : nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of doorhaling in de

'

Kruispuntenbank voor Ondernemingen en voor de inschrijving, wijziging of bij de admin e van

da Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten Vs: tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

'-------_ '---------------

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd expeditie van de akte

.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insirurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versl: Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 12.09.2015, NGL 24.09.2015 15595-0431-011
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 10.09.2016, NGL 27.10.2016 16662-0580-011

Coordonnées
CLEANING BEECKAERT

Adresse
KOORDENDRAAIERSHOEK 8 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : HOUTHULST
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande