CLEANWORKS

Société en commandite simple


Dénomination : CLEANWORKS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 807.121.360

Publication

22/01/2013
ÿþ

In debijlageÓb- het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

A|

.

I3ELGIS CH

Moi Word 11.1

~R BMERGELEGD ter GRii:FIEóæ

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

Y-ateUGGE Bruem\

op:

S i 3 1 DEC 2On preer

Griffie

,,

Ondernemingsnr : 0807.121.360

Benaming

(voluit) CLEANWORKS - in vereffening -

Reohbovurm: gewone commanditaire vennootschap

Zetei : 8200 Sint-Michiels (Brugge), N 5

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

De bijzondere algemene vapJodædng, gehouden op 12 december 2012. heeft met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten genomen:

1.De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en dit vanaf heden. gezien de vennootschap niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

2.De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in functie, De vergadering veÓmarÓvoUad|gæ en onbeperkte kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat.

3.De vennoten verklaren, gezien zij alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen van de vennootschap kunnen uüoefenan, alle activa van de vennootschap in hun vermogen op te nemen en zich te verbinden, voor zoveel als nodig, alle passiva te betalen.

Voor wat betreft de eventueel nog openstaande schulden aan derden, verklaren alle vennoten uitdrukkelijk, zich hiervoor hoofdelijk borg te stellen, zodat de sluiting van de vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

De vergadering verklaart dat de vennootscha hierdoor de facto" vereffend is. De vergadering beslist dan ook geen vereffenaar te benoemen stelt vast dat de vereffening van de vennootschap op heden ook meteen afgesloten is.

De vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt het slot van de vereffening uK, en verklaart dat de Comm. V CLEANWORKS opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoefte van haar vereffening.

4.0e vergadering beslist dat de boeken en stukken van de vennootschapedurende de bij de wet verplichte termijn zullen worden bewaard door de heer Günther PUYPE, Nachtegalendreef 5, 8200 Sint-Michiels (Brugge),

5.De vergadering verleentbijzondonevo|mochtoondo8VBAA8'OONGULTmatzete|teQ3D0Aa|st.K8ame| De Bisschopstraat 15, evenals aan haar bedienden, aangestelden en |osthebberm, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle administratieve fiaoa|e.sociale, juridische en andere formaliteiten tevervuilen.

Er zijn geen somme of waarden die bij de Deposito- en Consignatiekas moete geconsigneerd worden. Günther PUYPE, zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12 december 2012.

......  '_______ '----- _____________ -------______ ------' _______ ' _______ ' '_______  _____________

'

Op de laatste bz. van vermelden: Recto Naam en hoeda nstrumenterende notaris perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CLEANWORKS

Adresse
NACHTEGALENDREEF 5 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande