CLEO MUSIC & ENTERTAINMENT, AFGEKORT : CME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEO MUSIC & ENTERTAINMENT, AFGEKORT : CME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.638.030

Publication

05/08/2014
ÿþ4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie Rec,-itbcrik Koophandel

1

II1





Ondernemingsnr : 0538638030 Benaming

(voluit) : Cleo Music & Entertainment

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 378

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 31/01/2014 werd unaniem beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Torhoutsesteenweg 378, 8400 Oostende naar Rozenlaan 48, 8400 Oostende met ingang van 1410212014.

Zaakvoerder

Georges Van VANHAEREN,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op do laatste b14. van Luik 8 vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)alen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2013
ÿþe

1,-isfizc '

IIIIE112141*1

yé,

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in-10 iitl"

rechtbank van koophffleck,1

Brugge

Or)

0 8 0

Ondememingsnr : 0538.638.030

Benaming (voluit) : Cleo Music & Entertainment

(verkort):

" Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Torhoutsesteenweg 378

8400 Oostende

Onderwerp akte : BVBA: rechtzetting

Dat het uittreksel inzake de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleo Music & Entertainment", met zetel te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 378, onder de rubriek 'Aanvullende besluiten van de oprichter', opsomming 2) dient gewijzigd te worden als volgt :

"2) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Werd aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer VANHAEREN, Georges, rijksregister nummer 650625-035-40, wonende te 8400 Oostende, Rozenlaan 48. Zijn opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering."

Geassocieerd notaris ides Henri Vander Heyde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305266*

Neergelegd

16-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538638030

Benaming (voluit): Cleo Music & Entertainment

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 378

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ides Henri Vander Heyde te Oostende op 12 september 2013, te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De Heer VANHAEREN, Georges Jean Marie Yvan, bediende, geboren te Hoei op vijfentwintig juni duizend negenhonderdvijfenzestig, rijksregister nummer 650625-035-40, identiteitskaartnummer 591-7960224-21 geldig tot 22.05.2018, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Rozenlaan 48.

Vorm en benaming:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Cleo Music & Entertainment", met handelsbenamingen  CME ,  Sound & Lights Belgium (afgekort SLB),  Eazis België en  Woby .

Deze beide namen kunnen gezamenlijk of afzonderlijk gebruikt worden.

Zetel:

De zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 378.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel de handel, verkoop, verhuur of ter beschikking stellen aan derden en dit in de breedste vorm van :

- Softwarelicenties, audiovisuele bestanden en mechanische of computergestuurde systemen voor de verdeling van muziek ; video en lichteffecten. De vennootschap kan licenties verwerven in de audiovisuele sector of in de entertainmentsector en deze op haar beurt verdelen in zowel binnen- of buitenland;

- Het installeren, onderhouden en leveren van datacenters, cloudmassaopslag en computernetwerken en het voorzien van brand en diefstal  preventiesystemen ervoor;

- Het mijnen van data, het leveren van cpu capaciteit, het hosten van webruimte en het produceren en het onderhoud van websites, webshops en interne applicaties;

- Het leveren en installeren van audiovisuele opname en registratieapparatuur in zowel gebouwen, voertuigen, vaar- en vliegtuigen;

- Als tussenpersoon optreden voor optredens van deejays, orkesten en artiesten.

- Het produceren en licenties verkopen, verhuren of ter beschikking stellen van radio en tv programma s.

- Het verkopen van tweedehandsartikelen eigen aan bovenvernoemde activiteiten.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Hiervoor mag zij investeringen en belegging uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen.

Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel

68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfendertigduizend euro

(35.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfendertig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/vijfendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze vijfendertig (35) aandelen wordt als volgt a pari in geld ingetekend tegen de prijs van duizend euro (¬

1.000,00) per aandeel:

De Heer VANHAEREN, Georges, voornoemd: vijfendertig aandelen: 35

Samen: vijfendertig aandelen, die de algeheelheid van het kapitaal vertegenwoordigen: 35

Ieder aandeel, waarop aldus werd ingetekend, in geld geheel volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000) beschikt.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordi-gingsbevoegdheid.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

De algemene vergadering stelt vast of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet bezoldigd is, en stelt het bedrag van de eventuele bezoldiging vast. De bezoldiging kan zowel in geld als in natura worden toegekend.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om 14 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 27 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de op-roeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftelijke procedure:

Met uitzondering van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

Winstverdeling:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ontbinding en vereffening:

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

AANVULLENDE BESLUITEN VAN DE OPRICHTER

1) Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in 2015 gehouden worden.

2) De Heer VANHAEREN, Georges, rijksregister nummer 650625-035-40, wonende te 8400 Oostende,

Rozenlaan 48,

Zijn opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

3) Benoeming commissaris

De oprichter verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit hij geen commissaris aan te stellen.

4) Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, zuiver en eenvoudig de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overname van verbintenissen zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft, te worden bekrachtigd.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd vóór registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Ides Henri Vander Heyde

Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte de dato 12 september 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CLEO MUSIC & ENTERTAINMENT, AFGEKORT : CME

Adresse
ROZENLAAN 48 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande