CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, BEDRIJFSREVISOREN, AFGEKORT : CKP BEDRIJFSREVISOREN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, BEDRIJFSREVISOREN, AFGEKORT : CKP BEDRIJFSREVISOREN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.671.648

Publication

24/05/2012
ÿþmod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0434.671.648

Benaming (voluit) : CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, BEDRIJFSREVISOREN (verkort) : CKP Bedrijfsrevisoren

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lieven Bauwensstraat 19 bus 1

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - (met " "BDO Bedrijfsrevisoren  BDO Réviseurs d'Entreprises") - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 27 april 2012, v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen en Partners, Bedrijfsrevisoren", afgekort "CKP Bedrijfsrevisoren" heeft besloten :

MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

De vergadering keurt het haar voorgelegde fusievoorstel goed en besluit in te stemmen met de fusie tussen enerzijds de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren -- BDO Réviseurs d'Entreprises", met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 -- Box E6, Elsinore Building  Corporate Village, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel met ondernemingsnummer 0431.088.289, overnemende vennootschap, van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen en Partners, Bedrijfsrevisoren", afgekort "CKP. Bedrijfsrevisoren", overgenomen vennootschap, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge met ondernemingsnummer 0434.671.648, overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de overnemende vennootschap, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang vanaf 1 oktober 2011. De fusie zal juridisch voltrokken zijn op heden om 00.00 uur.

Overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen toegekend in', voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de overnemende' vennootschap de enige aandeelhouder is in de overgenomen vennootschap.

BIJZONDERE BEPALINGEN

overeenkomstig het fusievoorstel dat :

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen en Partners, Bedrijfsrevisoren", afgekort "CKP Bedrijfsrevisoren", voornoemd, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren -- BDO Réviseurs d'Entreprises", voornoemd, vastgesteld is op 1 oktober 2011.

" De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren -- BDO Réviseurs d'Entreprises" geen bijzondere rechten toekent aan de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen en Partners, Bedrijfsrevisoren", afgekort "CKP Bedrijfsrevisoren", anders dan hiervoor vermeld.

" Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Î!Î_jt'II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~I'~II~I~I~VEI~INI~M~

*12094378*

NEERGELEGD ter GRIFFIE de.1

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL T'

BRUGGE (Afdeling Brugge)

irgja

t.

Gn i

mod 11.1

Vo`oru.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren  BDO Réviseurs d'Entreprises" en van de-burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen en Partners, Bedrijfsrevisoren", afgekort "CKP Bedrijfsrevisoren". OVERGANG VAN HET VERMOGEN

de ondergetekende Notaris te verzoeken te notuleren dat het gehele vermogen van de ontbonden vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de verkrijgende vennootschap.

De aandelen van de ontbonden vennootschap worden als gevolg hiervan vernietigd. Het register van aandelen van de Vennootschap zal door toedoen van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap worden vernietigd.

De vergadering verklaart dat de ontbonden vennootschap geen titularis is van onroerende zakelijke rechten. De vergadering besluit de zaakvoerder naar aanleiding van de fusie te ontslaan.

KWIJTING

dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de verkrijgende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de ontbonden vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 oktober 2011 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het fusievoorstel door de verkrijgende vennootschap.

MACHTIGING AAN BESTUURSORGAAN

elke machtiging te verlenen aan elk lid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT: VOLMACHT

elke machtiging te verlenen aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs  BDO Conseillers Juridiques" , met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9  Box ES, Elsinore Building  Corporate Village, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid afzonderlijk op te treden, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen en in het bijzonder de formaliteiten in verband met deze fusie bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de Kruispuntbank voor ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASEL1S, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmacht.

Bijlagen bij heil éTgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~Vttr[17L~.~... ._ _ . . r" i~ dL'+s

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tk7 BRUGGE (Afdeling Z~~t~e' op:

29 FEB. . !

Griffie cePr

UfON1TEUE BELGE

15 -03- 2012 LGISCH STAATSBLAr

Vooi

behou.

aan t

Belgi!

Staat&













*iaoeaoas*



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, BDO Bedrijfsrevisoren - BDO Réviseurs d' Entreprises, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, "Cleppe, Keunen en Partners, Bedrijfsrevisoren" afgekort "CKP Bedrijfsrevisoren".

[Uittreksel fusievoorstel dd. 27.02.2012]

A Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1 BDO BEDRIJFSREVISOREN  BDO RÉVISEURS D' ENTREPRISES, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 -- Box E6, Elsinore Building  Corporate Village.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel onder het nummer

0431.088.289.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De vennootschap heeft tot doel, de uitvoering voor gezamenlijke rekening van de vennoten:

- Alle opdrachten die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren uitsluitend zijn toevertrouwd en op algemene wijze, alle controle-opdrachten te vervullen met betrekking tot boekhoudkundige staten van ondernemingen verricht met toepassing of krachtens de wet.

- Andere werkzaamheden uit te voeren in de mate dat ze verenigbaar zijn met de hoedanigheid van laedrijisrevisor.

Onder de doelstelling is begrepen deelneming of samenwerking met personen of rechtspersonen, die bevorderlijk kan zijn aan de hierboven beschreven doelstelling.»

Zij wordt hierna 'BDO Bedrijfsrevisoren  BDO Réviseurs d' Entreprises', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2 CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, BEDRIJFSREVISOREN" AFGEKORT "CKP BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint  Andries), Lieven Bauwensstraat 19 bus 1.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0434.671.648. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0434671648

Cleppe, Keunen en Partners, Bedrijfsrevisoren CKP Bedrijfsrevisoren

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, 8200 Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

li 0 4.



«Het uitvoeren van controleopdrachten en activiteiten die met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor

verenigbaar zijn,

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.»

Zij wordt hierna 'CKP Bedrijfsrevisoren', of 'de Overgenomen Vennootschap' genoemd.

B Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 oktober 2011 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

C Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

D leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

E Statutenwijzigingen

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om het doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, teneinde die activiteiten van de Over Te Nemen Vennootschap, dewelke zij op heden nog effectief uitoefent en tot op datum van de fusie nog zal uitoefenen, en die niet voorzien zijn in het huidige maatschappelijk doel van de Overnemende vennootschap, te omvatten. Evenwel zal de Overnemende vennootschap naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering die de fusie zal goedkeuren, zo nodig overgaan tot een actualisering van de formulering van haar maatschappelijk doel om dit in overeenstemming te brengen met actuele wetgeving en deontologische voorschriften.

F Overdracht onroerend goed

De Over te Nemen Vennootschap is geen eigenares van onroerende goederen en heeft evenmin enige zakelijke of persoonlijke rechten in onroerende goederen, waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie tot toepassing van de verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet en/of de Brusselse Bodemordonnantie zou leiden.

G Pro fisco verklaringen

De bestuursorganen van alle betrokken vennootschappen verklaren dat deze fusie hun inziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Voor eensluidend uittreksel

Peter Vandewalle

zaakvoerder

A Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

,.____\;__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.12.2010, NGL 14.01.2011 11009-0065-016
12/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 09.12.2008 08844-0240-016
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.12.2007, NGL 28.12.2007 07853-0295-016
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 29.12.2006, NGL 15.01.2007 07017-0497-015
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 31.12.2005, NGL 30.01.2006 06035-0728-015
27/07/2005 : BGT000113
25/01/2005 : BGT000113
18/05/2004 : BGT000113
08/12/2003 : BGT000113
31/01/2003 : BGT000113
05/02/2002 : BGT000113
19/01/2001 : BGT000113
08/02/2000 : BGT000113
01/01/1997 : BGT113
03/10/1996 : BGT113
01/01/1995 : BGT113
01/01/1993 : BGT113
01/01/1992 : BGT113
01/01/1990 : BGT113

Coordonnées
CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, BEDRIJFSREVISORE…

Adresse
LIEVEN BAUWENSSTRAAT 19, BUS 1 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande