CLICK MANAGEMENT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLICK MANAGEMENT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.915.994

Publication

20/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-11-2014

Griffie

*14310986*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567915994

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CLICK management

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte (D.2140689) verleden voor Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 14 november 2014.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam  CLICK management .

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8880 Sint-Eloois-Winkel, Sint-Hubrechtsplein

5.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de oprichters  Bedrag van de nog niet-volgestorte inbrengen :

1. De heer COMMEENE Danny Marcel Lieven, geboren te Kortrijk op 8 april 1957, met woonplaats te

8880 Sint-Eloois-Winkel, Sint-Hubrechtsplein 5.

Nog niet-volgestorte inbreng: ¬ 4.500,00.

2. Mevrouw VANDERSTRAETEN Hilde Jeanne Madeleine, geboren te Kortrijk op 24 januari 1963,

met woonplaats te 8500 Kortrijk, Harelbeeksestraat 11.

Nog niet-volgestorte inbreng: ¬ 4.500,00.

3. De heer COMMEENE Joachim Robert Roger, geboren te Roeselare op 29 november 1978, met

woonplaats te 8500 Kortrijk, Doorniksewijk 88.

Nog niet-volgestorte inbreng: ¬ 5.200,00.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : ¬ 21.000,00.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 6.800,00.

5.C. Bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal : ¬ 21.000,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 14 november 2014 tot en met 31 december 2015.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten

vennootschap hebben plaatsgehad.

8. A. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van het bestuursorgaan bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen

Onderwerp akte :

St.-Hubrechtsplein 5 8880 Ledegem

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. 8.B. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : behalve in geval van ontbinding en vereffening in één akte, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) vóór de afsluiting van de vereffening, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : Bestuurder : de heer Joachim COMMEENE, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard, benoemd voor de duur van de vennootschap.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal zijn mandaat onbezoldigd worden uitgeoefend.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen :

Bevoegdheden.

Het orgaan dat instaat voor het bestuur, heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor het verrichten van alle daden van beheer en beschikking binnen het kader van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Het maakt de ontwerpen op der huishoudelijke reglementen.

Kwantitatieve beperking.

Voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00), is de voorafgaandelijke goedkeuring van de algemene vergadering vereist. Deze bevoegdheidsbeperking kan worden tegengeworpen aan derden ingevolge haar openbaarmaking.

Dagelijks bestuur  Bijzondere volmachten.

Het bestuursorgaan kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd, gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals hierna gezegd, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval van overdreven volmacht.

Vertegenwoordiging.

De enige bestuurder of de raad van bestuur als college vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vennootschap door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in haar handelingen en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

De vennootschap wordt bovendien geldig verbonden door bijzondere mandatarissen binnen de grenzen van hun mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : geen.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel:

- internationaal managementbureau voor artiesten, gezelschappen uit de muzieksector en de theatersector, het verschaffen zowel aan individuele personen als aan gezelschappen, van alle prestaties, diensten en adviezen inzake management, het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, productie, distributie, import en export van muziek- theater- en televisieproducties en voorstellingen;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het verwerven, huren en verhuren van technische studio s, opname, montage- en weergavefaciliteiten met betrekking tot muziek, theater;

- het uitvoeren van alle promotie omtrent artiesten, gezelschappen, het onderhouden en behartigen van perscontacten;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met merchandising van muziek, theaterproducties;

- het vervaardigen of laten vervaardigen en verhandelen van alle producten, materialen en materieel met betrekking tot de hierboven genoemde verrichtingen;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

- organisatie van seminaries, evenementen, meetings, promotionele activiteiten, incentives in de meest ruime zin;

- het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

- het verstrekken van strategisch en bedrijfsadvies, bijstand in de bedrijfsvoering op communicatief, commercieel, administratief en organisatorisch gebied;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

- het samenstellen en uitgeven van publicaties, geschriften, boeken, websites in zijn meest ruime betekenis;

- het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de activiteiten van vastgoedhandelaar. Binnen dit kader:

1. overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

2. overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

- het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng en participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geinteresseerd zijn;

- de vennootschap kan in het kader van haar doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, en in het algemeen, alle handels- en financiële operaties verrichten in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen. Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering : de jaarvergadering moet ieder jaar bijeengeroepen worden de derde dinsdag van de maand mei om 17.00 uur, in de zetel van de vennootschap of in gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : de aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die het recht heeft om, in geval van onverdeeldheid, de aan de aandelen verbonden rechten te schorsen totdat één van de mede-eigenaars, te haren opzichte, als eigenaar erkend wordt.

Wanneer de aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, oefent de vruchtgebruiker de hieraan verbonden rechten uit, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval de uitoefening van de hieraan verbonden rechten geschorst wordt totdat één enkele persoon, ten aanzien van de vennootschap, als eigenaar aangewezen wordt.

Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de opeisbare stortingen niet verricht zijn, wordt geschorst, evenals het recht op het dividend.

13. De essentiële persoonsgegevens, de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): de heer Danny COMMEENE en mevrouw Hilde VANDERSTRAETEN, beiden voornoemd, werden bij de akte oprichting vertegenwoordigd door de heer Joachim COMMEENE, voornoemd, ingevolge onderhandse volmachten die aan de akte werden gehecht en schreven elk in op veertig (40) aandelen, hetzij elk voor een bedrag van zevenduizend euro (¬ 7.000,00), telkens volgestort ten belope van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van zesduizend achthonderd euro (¬ 6.800,00) voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE98 0017 4174 1393, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 november 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ALASKA KORTRIJK-IEPER met zetel te 8510 Kortrijk-Marke, Engelse Wandeling 76, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0448.680.725 en met btw-nummer BE 0448.680.725, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de BTW-administratie, enzovoort. Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting.

Liesbet Degroote

Notaris

31/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CLICK MANAGEMENT

Adresse
DOORNIKSEWIJK 88 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande