CLK

Société en commandite simple


Dénomination : CLK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.552.778

Publication

21/02/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar :

0843 552778

Benaming

(voluit) : CLK

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 8310 Assebroek, Zandberg 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse oprichtingsakte van 19 januari 2012 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

- RECHTSVORM + NAM/1: Gewone Commanditaire Vennootschap met de naam "CLK"

- ZETEL : 8310 Assebroek, Zandberg 15

- DUUR : de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

- KAPITAAL + SAMENSTELLING : de vennootschap heeft een maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 euro,; volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld en de inbrengen werden volledig volstort,

- BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht: bepaalt.

Is tot statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur : Christoffer Komen, wonende te 8310. Assebroek, Zandberg 15.

Het mandaat van de zaakvoerder eindigt door zijn overlijden, onbekwaamverklaring of ontslag. Het overlijden, de onbekwaamverklaring en het ontslag van de (statutair) zaakvoerder zal de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg hebben.

Ingeval van overlijden, onbekwaamverklaring of ontslag van de zaakvoerder beslist een algemene vergadering bij beslissing genomen met een 314de meerderheid over de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn; vervanging kan worden voorzien. De zaakvoerder kan enkel ontslagen worden bij beslissing van de algemene vergadering genomen met een 314de meerderheid.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, of in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk: optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, beheer en bestuur te

stellen die de vennootschap aanbelangen en kaderen binnen het doel van de vennootschap.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te; vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

- HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOOT : Christoffer Komen, wonende te Zandberg 15, 8310 Assebroek.

- COMMISSARES : Geen.

- BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

- VERDELING WINST ; De zaakvoerder(s) doet (doen) jaarlijks op de algemene vergadering van vennoten, een voorstel m,b.t, het uit te keren gedeelte van de winsten gerealiseerd door de vennootschap, De algemene vergadering kan van het voorstel van de zaakvoerder(s) slechts afwijken met een beslissing genomen met een 314de meerderheid.

De zaakvoerder(s) kanikunnen ten allen tijde besluiten tot uitkering aan de vennoten van bepaalde opbrengsten van de vennootschap als voorschot op de definitieve jaarlijkse uitkering van de winst, zoals. hiervoor bepaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

uniI~IIaos~ I IIA NIsasYIVIIf

*i~

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tt BRUGGE (Afdajing Brugge) ()p: 2 0 JA14. 2012

Griffie ree geer

,e''

4NIiEUR

--2

GlSCH13 STAf02201,T1:Lr:;

BELGE

"

2Voor4 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Een uitkering van winsten aan de vennoten dient te geschieden in verhouding tot hun aandeelhouderschap~ ln geval van bezwaring van een aandeel met vruchtgebruik, komt de winst toe aan de vruchtgebruiker.

De algemene vergadering van de vennoten kan tevens een tantième toekennen aan de zaakvoerder(s).

- VERDELING SALDO VEREFFENING ; Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

BIJZONDERE VOLMACHT : Bijzondere volmacht werd gegeven aan (i) de heer Alexander Komen, advocaat, met kantoor te Kortrijksesteenweg 930, 9000 Gent, en (ii) de heer Rik Houthaeve, accountant, met kantoor te 8550 Zwevegem, Otegemstraat 30, om elk afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van het Ondememingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de fiscale administraties en de rechtbank van koophandel.

Christoffer Komen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015
ÿþ1111111NRI

1111

0843.552.778

CLK

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Gewone Commanditaire Vennootschap 8310 BRUGGE, Zandberg 15

: Ontslag en Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 01.10.2014 heeft KOMEN Christoffer zijn ontslag aangeboden als zaakvoerder van de vennootschap. Dit ontslag wordt aanvaard en er wordt hem kwijting gegeven voor het gevoerde beleid.

Als nieuwe zaakvoerder wordt benoemd, mevr. SABET Ghazal, wonende te 8310 BRUGGE, Zandberg 15. Haar mandaat loopt vanaf heden en is voor onbepaalde duur, Het mandaat is onbezoldigd..

SABET Ghazal Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisc .. tsblad bekend te maken kopie

de akteNEERGELEGD

na neerlegging ter griffie van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

GE " ank Koophandel

5 ' a 9 JUL 2015

SBLnt Afdeling Brugge DelergtIèr

MONIT

UR BE

20-01-20 BELGISCh STAA

Coordonnées
CLK

Adresse
ZANDBERG 15 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande