CLK INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CLK INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 502.781.682

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 01.07.2014 14264-0254-015
11/12/2014
ÿþ ~ :" `,li; Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

2014

aATSBLAC

NEERGELEGD

0 7 OKT. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent,GItj.BRTRIJK



II

i

II

III

" 14221 5

BE

MONfTBUF

U3 -12-LGISCH S

Ondernemingsnr : 0502.781.682

Benaming

(voluit) : CLK INVEST K. ENGELS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ter Reigerie 9 bus 10, 8800 Roeselare, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming - wijziging maatschappelijke zetel

Op de Raad van Bestuur van I oktober 2014 wordt met unanimiteit van de stemmen besloten om alle Bestuurders:

- Koramic Holding NV, vertegenwoordigd door Dhr, Ivan Van den Bulcke,

- Pranco NV, vertegenwoordigd door Dhr. Luc Caenepeel,

- Forsa NV, vertegenwoordigd door Dhr. Kristof Sanders,

te benoemen tot Gedelegeerd Bestuurder en dit voor de duur van hun bestuursmandaat, tot aan de jaarvergadering te houden in 2019.

Er werd tevens besloten om de maatschappelijke zetel vanaf 1 oktober 2014 te verplaatsen naar Kwadestraat 149a bus 5.1 te 8800 Roeselare.

Koramic Holding NV, vertegenwoordigd door Dhr. Ivan Van den Bulcke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/02/2013
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) : CLK INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ter Reigerie 9 bus 10, 8800 Roeselare

" (volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "FORUM JOBS" (partieel te splitsen vennootschap) - OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "CLK INVEST" (begunstigde nieuw op te richten vennootschap) - OPRICHTING  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 27: december 2012 dat, naar aanleiding van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "FORUM JOBS", in toepassing van artikel 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng door de naamloze vennootschap "FORUM JOBS" van een gedeelte van de activa- en passivabestanddelen in een nieuwe naamloze vennootschap "CLK INVEST", dat een nieuwe vennootschap werd opgericht met de volgende gegevens:

Oprichters: 1. De naamloze vennootschap PRANCO, met zetel te 8560 Wevelgem, Goedendagstraat 33, RPR Kortrijk, BTW BE 0463.646.538, 2. De naamloze vennootschap FORSA, met zetel te 8610 Kortemark, Lichterveldestraat 66, RPR Kortrijk, BTW BE 0463.670.787 en 3. De naamloze vennootschap "KORAMIC INDUSTRIES", met zetel te 8500 Kortrijk, Ter Bede Business Center, Kapel ter Bede 84, ingeschreven in het. rechtspersonenregister onder nummer 0400.281.485.

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap;

Benaming: CLK INVEST.

Zetel: 8800 Roeselare, Ter Reigerie 9 bus 10.

Doel: De vennootschap kan alle handelingen stellen van beheer van een onroerend en roerend vermogen

en kan alle onroerende, roerende en financiële verrichtingen uitvoeren.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook participaties te, verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij kan. deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen: in hun operationeel beheer.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch,, commercieel, financieel, administratief, logistiek, organisatorisch of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis of als bestuurder het operationeel beheer ervan waarnemen.

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële vaste activa verwerven of verkopen, trading- en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande. Ook kan de vennootschap overgaan tot de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel en handel voeren in de breedste zin van het woord.

Al wat voorafgaat in de mate dat het niet gaat om gereglementeerde activiteiten tenzij de vennootschap aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

i

12>

Vc behc aar Bell Staal

Mod Word 17.!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU w~

28 -0f- 2013

LGISCH S1AATSSLAr

RECHTBANK KOOPHANDEL K ' ~ r~

i" ~'~ K

111, 11,11.1101

ELEGD

1b,,01. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

k Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke bor-'gen stellen in het voordeel van derden.

Duur: onbepaald te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

Bedrag van het kapitaal: één en zestigduizend vijfhonderd Euro (61.500,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd zesentwintig (2.328) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde:

Inschrijving op het kapitaal - vergoeding

Op het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt ingeschreven door inbreng in natura van een gedeelte van de activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap "FORUM JOBS" volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het splitsingsvoorstel.

Ais vergoeding voor deze inbreng van een deel van het vermogen van de partieel te splitsen naamloze vennootschap "FORUM JOBS" in de nieuwe naamloze vennootschap "CLK INVEST" worden krachtens de partiële splitsing aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "FORUM JOBS", met name aan:

- de voornoemde vennootschap "PRANCO", vertegenwoordigd als gezegd, zevenhonderd éénenveertig (741) aandelen;

- de voornoemde vennootschap "FORSA", vertegenwoordigd als gezegd, zevenhonderd éénenveertig (741) aandelen;

- de voornoemde vennootschap "KORAMIC INDUSTRIES", vertegenwoordigd als gezegd, achthonderd zesenveertig (846) aandelen;

van de nieuwe naamloze vennootschap "CLK INVEST', toegekend, in evenredigheid aan hun rechten in het kapitaal van de inbrengende vennootschap "FORUM JOBS".

De nieuwe toegekende aandelen worden ingeschreven in het register van aandelen van de nieuwe naamloze vennootschap "CLK INVEST".

De besluiten van het verslag van de commissaris met betrekking tot de inbreng in natura in de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap de naamloze vennootschap "CLK INVEST' luiden letterlijk als volgt;

"De inbreng in natura tot oprichting van de NV CLK INVEST ingevolge partiële splitsing van de NV FORUM JOBS, bestaat uit de actiefbestanddelen van de vermogensbestanddelen die verband houden niet de onroerende goederen, die in de boekhouding van de NV FORUM JOBS afgesloten per 31 augustus 2012 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 1.000.000,00 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.328 aandelen van de NV CLK INVEST zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij aile aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt,

Roeselare, 13 december 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Raad van bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens drie leden, (of minstens twee leden indien wettelijk toegelaten), aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders.

Machten van de raad van bestuur; De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Externe vertegenwoordiging: Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, krachtens artikel 17 en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 19 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden slechts geldig ondertekend door één gedelegeerd bestuurder alleen handelend of twee bestuurders, samen handelend.

Dagelijks bestuur: a) Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur krachtens artikel 18 van de statuten, kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer directeurs opgedragen worden, die alleen mogen optreden b) Het orgaan dat krachtens voormelde artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmaoht. De raad van bestuur bepaalt bij

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

de benoeming van de gevolmachtigden, hun machten en in het bijzonder de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening. c) De raad van bestuur kan in overeenstemming met artikel 524bis van liet Wetboek van vennootschappen zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité. Een uittreksel van de benoeming van directeurs, gevolmachtigden en gedelegeerden, alsook van het instellen van een directiecomité en eventuele statutaire toekenning van bijzondere vertegenwoordigingsmacht aan één of meer leden van dit directiecomité, wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Gewone algemene vergadering: De laatst vrijdag van de maand juni om 16 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De algemene vergaderingen moeten plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke anders plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping. De volgende formaliteiten zijn enkel van toepassing voor zover in het bericht van bijeenroeping wordt vereist. De houders van aandelen op naam minstens vijf dagen vóór de datum van de algemene vergadering in het aandelenregister ingeschreven, worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten. De houders van gedematerialiseerde aandelen moeten minstens vijf dagen vóór de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap een door de erkende rekeninghouder opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgelegd, neerleggen.

Vertegenwoordiging: Niemand mag in de gewone algemene vergadering of buitengewone of bijzondere algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans, mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde. De raad van bestuur kan in de uitnodiging voor een bepaalde vergadering voorzien dat deze gevolmachtigde noodzakelijk een andere aandeelhouder moet zijn, die zelf het recht heeft de vergadering bij te wonen.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Winstverdeling: De jaarrekening wordt opgesteld in overeenstemming met de wettelijke bepalingen betreffende de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de onderneming. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeiseraandeelhouders, bezoldigingen aan de bestuurders en commissarissen de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden; vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal besluiten over de aanwending van het saldo met inachtname van de voorschriften opgenomen in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een ,interim-dividend uit te keren met inachtname van de bepalingen voorzien in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding: Na de betaling van aile schulden, lasten en vereffeningskosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Overgangsbepalingen: 1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013. 2, De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de maand juni 2014. 3. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden vanaf 1 september 2012 door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Benoeming van 3 bestuurders, voor een periode van 6 jaar:

- de voornoemde vennootschap "FRANCO", vast vertegenwoordigd door de heer Luc Caenepeel, hierna genoemd;

- de voornoemde vennootschap "FORSA", vast vertegenwoordigd door de heer Kristof Sanders, wonende te 8020 Oostkemp, Torhoutsestraat 105;

- de naamloze vennootschap "KORAMIC HOLDING", met zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 84, BTW BE 0405.371.512, vast vertegenwoordigd door de heer Ivan Van den Buicke, hierna genoemd;

Hun opdracht vervalt met de gewone algemene vergadering van het jaar 2019.

Vaststelling dat:

- de oprichting van de naamloze vennootschap "CLK INVEST" effectief verwezenlijkt is;

- de opschortende voorwaarde voor de partiële splitsing aldus verwezenlijkt is;

- de afsplitsing van de in het splitsingsvoorstel vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap "FORUM JOBS" naar de nieuwe vennootschap "CLK INVEST" definitief is geworden.

De gesplitste naamloze vennootschap "FORUM JOBS" blijft verder bestaan,

Gegevens volmachten : volmachtgevers: 1. de voornoemde vennootschap "FORSA" en 2. de voornoemde vennootschap "KORAMIC INDUSTRIES"  volmachtdrager: de heer Luc Caenepeel, wonende te 8560 Wevelgem, Goedendagstraat 33 (voor 1.) en de heer Ivan Van den Buicke, wonende te 8500 Kortrijk, Ten Houtedreef 10 (voor 2.).

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte dd. 27/12/2012 met aangehechte volmachten

- verslag van de commissaris omtrent de inbreng in natura.

- verslag van de oprichters omtrent de inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 19.07.2016 16329-0155-015

Coordonnées
CLK INVEST

Adresse
KWADESTRAAT 149A, BUS 5.1 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande