CLOET LIVESTOCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLOET LIVESTOCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.177.259

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 30.06.2014 14263-0583-015
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 05.07.2013 13287-0587-015
11/01/2012
ÿþ Moi Word 11.1



Lu k B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Ondernemingsar : 4 2 1 7 7 2 5

Benaming

(voluit) : CLOET LIVESTOCK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergenstraat 34, 8020 Oostkamp (Ruddervoorde)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DENOO te Oostkamp op 21 december 2011, BLIJKT dat door :

1) De Heer CLOET Carlos Richard Maria, geboren te Brugge op zeven juli negentienhonderd vijfenvijftig, echtgenoot van Mevrouw Pyfferoen Christine Albertine Louise, wonende te 8020 Oostkamp, Bergenstraat 34 (identiteitskaart-nummer : 591-4114218-65; nationaal nummer : 55.07.07-303.12).

Gehuwd te Oostkamp op negentien juli negentienhonderd achtenze-ventig onder het stelsel der algehele gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Henry Claeys, destijds te Oostkamp, op veertien juli negentienhonderd achtenzeventig, niet gevolgd door een verklaring van behoud, doch gewijzigd zonder wijziging van het stelsel als dusdanig blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo op zes februari tweeduizend en zeven.

2) De Heer CLOET Pieter Adolf Evejine, geboren te Brugge op achten-twintig december negentienhonderd tweeëntachtig, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te Bergenstraat 23 (identiteitskaartnummer: 590-7752352-41; nationaal nummer: 82.12.28-203.84).

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met als :

NAAM : CLOET LIVESTOCK

ZETEL : 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), Bergenstraat 34

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderdduizend euro (100.000,0D ¬ ), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (11100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichter en volledig afbetaald, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij ING Bank NV, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichters : NIHIL. BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V II I IIIIIII~ IIII II

" iaoosao~~

'IONITEu DIREc

02-o1-

E-GISCH STAATSBLAD B~sTuuR

2011

ERGELECD ter GRIFFIE der CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

RUGGE (Afdeling Brugge)

p: 2 6. DEC. MI

Griffie De ariíïier,

bet aé- Be Sta

N

tóNLG E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder : - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn. Nochtans is met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan honderdduizend euro (¬ 100.000,00) de handtekening van minstens twee, samen handelende, zaakvoerders vereist. Deze bevoegdheidsbeperking kan in beginsel niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat hij openbaar werd gemaakt.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

leder aandeel geeft recht op één stem.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel ,zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden :

- De veehandel in hef algemeen.

- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export of tussen-handel in alle soorten vee, levende dieren en vlees, alsmede het vetmesten en laten vetmesten.

- Het (internationaal) vervoeren van vee en (agrarische) producten, dit al-les in de meest ruime zin.

- De bereiding, de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de tussenhandel en de verdeling van levend vee en toevoegingsproducten voor levend vee (producten welke die buiten de geneesmiddelenwet vallen).

- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export of tussen-handel in vlees en vleeswaren en afgeleide producten inclusief de karkassen van dieren.

- De bereiding, de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de tussenhandel en de verdeling van alle granen en zaden, van stro en voeder, van veevoeders en voeders voor kleine huisdieren, van algemene voedingswaren inclusief zuivel, vleesconserven en diepvriesproducten en overige aanverwante producten van de veehandel en de land- en tuinbouw in het algemeen.

- De exploitatie van alle vervoerondernemingen, het vervoer van alle die-ren en aanverwante producten alsook de opslag, overslag, distributie, bevrach-ting, en behandeling van producten en dieren.

- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en expert, tussenhan-del, verhuur en leasing van vervoermiddelen voor vee en andere dieren inclusief alle materialen en benodigdheden, land- en tuinbouwmachines; bergsruimten, hangars; grond, enz.

- Het uitvoeren van landbouwloonwerken, dit in de meest ruime zin.

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhou-ding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimo-nium. Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op we-derbelegging en opbrengst, onder andere overgaan tot het aankopen, verkopen, (laten) bouwen, ver- en/of ombouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, verhu-ren, onderverhuren, in pand geven of nemen van aile onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en tot het sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen ; binnen hetzelfde kader mag de vennootschap onder meer alle roerende goederen en waarden beheren, en belangen nemen -op welke wijze ook- in andere vennootschappen en onder-nemingen [, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies].

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen reke-ning en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamhe-den alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, bur-gerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden ais geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals op-treden als bestuurder of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke ze-kerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de derde zaterdag van de maand juni om 14u00. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-

statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

- de heer Carlos Cloet, voornoemd;

- de heer Pieter Cloet, voornoemd;

- Alhier aanwezig, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen

de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóár registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel) Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Il

7l214111*

IdocE Word 11.1

ataatgl3lad bekend te maken kopie de aktNEERGELEGD - Griffie Rcchtlicnk KooPtiandel

26 FEB 2015

Gent Afdeling Brugge %gifler

Ondernemingsnr : 0842.177.259

Benaming

(voluit): CLOET L1VESTOCK

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BERGENSTRAAT 34 - 8020 OOSTKAMP (RUDDERVOORDE) (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER.

Verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel op 01.02.2015.

Onder voorzitterschap van Dhr. Cloet Pieter wordt de bijzondere algemene vergadering voor open verklaard. De vergadering is geldig samengesteld aangezien alle aandelen aanwezig zijn.

Er wordt voorgesteld Mevrouw Cappelle Sharon, Bergenstraat 23, 8020 Oostkamp te benoemen tot zaakvoerder vanaf heden, die aanvaardt.

Dit wordt met éériparigheid goedgekeurd.

Oostkamp, 01.02.2015

CLOET PIETER Zaakvoerder

In de bijlagen bij het Belgisc na neerlegging ter griffie var

IL

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CLOET LIVESTOCK

Adresse
BERGENSTRAAT 34 8020 RUDDERVOORDE

Code postal : 8020
Localité : Ruddervoorde
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande