CNOCKAERT & SALENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CNOCKAERT & SALENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.265.446

Publication

04/08/2014
ÿþ" e

&Rad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i

+19199 5*

iw

MONITELR BELGE

2 8 -0?- 2014 BELGISCH BTA A ïu

Griffie Rechtbank Koophandel

15 JUL 2014

Gentfiftlellng Brugge

Derefffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.265.446

Benaming

(voluit) : Cnockaert & Salens

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koude Keukenstraat 13 te 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 17 juni 2014:

Enig besluit:

De vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag van volgende zaakvoerders:

-De heer David De Graeve

-De heer Nico Sueaet

Het college van zaakvoerders is voortaan samengesteld als volgt:

De heer Peter Cnockaert (statutair zaakvoerder)

De heer Philippe Salens (statutair zaakvoerder)

De heer Christ Taghon (gewone zaakvoerder)

Mevrouw Kathleen Natens (gewone zaakvoerder)

De heer Bert Mesdom (gewone zaakvoerder)

Het college van zaakvoerders besluit bij gewone meerderheid. Geen enkel besluit kan evenwel rechtsgeldig worden genomen zonder de eenparige goedkeuring van de statutaire zaakvoerders. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De heer Philippe Salens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2014
ÿþmod 11.1

1IIlÇj.5.1I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y

Ondernemingsnr : 0864.265.446

Benaming (voluit) : CNOCKAERT & SALENS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koude Keukenstraat 13

8200 Brugge (Sint-Andries)

O derwerp akte : Partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap - buitengewone algemene vergadering van de te splitsen vennootschap

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-j Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; negenentwintig januari tweeduizend veertien , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er: een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap met: j de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « CNOCKAERT &j SALENS » te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koude Keukenstraat 13, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE VOORSCHRIFTEN BI7 PARTIËLE! SPLITSING

De voorzitter zet de redenen uiteen, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda en', van het voorstel tot partiële splitsing en verklaart:

Overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders: van de partieel te splitsen vennootschap op 28 november 2013, het splitsingsvoorstel, zoals' voorgeschreven door de artikelen 677 en 743 van het Wetboek van vennootschappen, opgemaakt.

2/ Dit splitsingsvoorstel werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te: Brugge op 29 november 2013 en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11j december daarna, onder nummer 2013-12-11/0185699.

3/ Overeenkomstig artikel 745, laatste lid, en artikel 746, laatste lid, van het Wetboek van: Vennootschappen vinden de splitsingsverslagen en de overige formaliteiten vermeld in artikel 748'. :1 (in zoverre dit laatste artikel naar de splitsingsverslagen verwijst) van het Wetboek van; j Vennootschappen, geen toepassing aangezien de aandelen van de nieuw op te richten: verkrijgende vennootschap, "C & S ACCOUNTANCY", worden uitgegeven aan de vennoten van de 1j partieel gesplitste vennootschap "CNOCKAERT & SALENS" evenredig aan hun rechten in het; kapitaal van deze vennootschap.

4/ Overeenkomstig de artikelen 742 en 219 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de; oprichters van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap "C & S ACCOUNTANCY" het; bijzonder verslag opgemaakt op 23 januari 2014, over de inbreng in natura en het belang van del

inbreng voor de vennootschap. j

5/ Overeenkomstig de artikelen 742 en 219 van het Wetboek van Vennootschappen heeft een; bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten'; I; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER - SAEYS & Co", vertegenwoordigd; door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; jl aansprakelijkheid "J. DEGRYSE" op haar beurt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer; Jan Degryse, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55,1 ondernemingsnummer 0438.507.702, RPR Dendermonde, een verslag opgemaakt over de: beschrijving van de inbreng in natura in het voordeel van de inbrenggenietende vennootschap,;

'~

BELGE EERGFIEGDTERGRIFFIEVANDE

~l:CHTBANKVAN iC00PHANDEI_TE

BRt1GGE(AFDEt.lNGBR(1ûGE)

2O111 0 5 FEB, 714 .

-4egijffier.

TSBLAD

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

v 1111 MONITEUR

beh, *19098453' 1:X -02-

aa :LG1SCH ST

Bel

Staa





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

over de toegepaste methoden van waardering, over de waarden waartoe deze methoden hebben geleid en over de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt. Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"I. Conclusies

Ingevolge toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen onder toepassing van artikel 742 van het Wetboek van Vennootschappen werd ondergetekende door de oprichters van de BV ovve BVBA C & S ACCOUNTANCY aangesteld om een verslag op te maken naar aanleiding van de inbreng in natura bij oprichting.

Het betreft de inbreng van de "bedrijfstak Boekhouding" door de BV ovve BVBA CNOCKAERT & SALENS in de BV ovve BVBA C & S ACCOUNTANCY naar aanleiding van een partiële splitsing. Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toekenning van 250 nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de BV ovve BVBA C & S ACCOUNTANCY aan de vennoten van de BV ovve BVBA CNOCKAERT & SALENS. In ruil voor hun inbreng behoudt elke vennoot evenveel aandelen van de BV ovve BVBA CNOCKAERT & SALENS en krijgt nieuwe aandelen van de BV ovve BVBA C & S ACCOUNTANCY à rato van 1 aandeel van de BV ovve BVBA C & S ACCOUNTANCY voor 1 aandeel van de BV ovve BVBA CNOCKAERT & SALENS.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

op 20 januari 2014

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse -- Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door Jan Degryse: zaakvoerder"

1.. Overeenkomstig artikel 745, laatste lid, en artikel 746, laatste lid, van het Wetboek van Vennootschappen stelt de algemene vergadering vast dat de splitsingsverslagen en de overige formaliteiten vermeld in artikel 748 (in zoverre dit laatste artikel naar de splitsingsverslagen verwijst) van het Wetboek van Vennootschappen, geen toepassing vinden aangezien de aandelen van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap, "C & S ACCOUNTANCY", worden uitgegeven aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap "CNOCKAERT & SALENS" evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

2. De vergadering ontslaat de voorzitter en de ondergetekende notaris lezing te geven van het splitsingsvoorstel, waarvan de vennoten verklaren uitdrukkelijk kennis te hebben door een kopie ervan te hebben ontvangen voorafgaand dezer.

De vergadering stelt vast dat het splitsingsvoorstel geen aanleiding geeft tot enige opmerking van de vennoten.

Vervolgens ontslaat de vergadering de voorzitter en de ondergetekende notaris lezing te geven van de hierna vermelde verslagen:

- het bijzonder verslag van de oprichters van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C & S ACCOUNTANCY", overeenkomstig de artikelen 742 en 219 van het Wetboek van Vennootschappen over de inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de vennootschap, opgemaakt de dato 23 januari 2014;

het controleverslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig de artikelen 742 en 219 van het Wetboek van Vennootschappen over de inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethoden, opgemaakt de data 20 januari 2014.

De vergadering stelt vast dat er op voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van de verslagen zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van

Koopha ndel_teBrugge,,samen_rnet_een..uitgifte van.dit..praces~verbaal_

Op de Laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behb°uden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behduden

aan het

Belgisch

Staatsblad



3. De vergadering besloot, overeenkomstig voormeld splitsingsvoorstel, en onder de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, over te gaan tot de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing van de vennootschap door inbreng in de op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C & S ACCOUNTANCY", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koude Keukenstraat 13, hierna ook genoemd "de inbrenggenietende vennootschap", van het deel van haar actief en passief vermogen, dat verband houdt met de bedrijfstak boekhouding, volgens de verdeling voorzien in het splitsingsvoorstel en de daarin vermelde splitsingsbalans.

Deze overdracht heeft plaats op basis van een staat van activa en passiva van de partieel gesplitste vennootschap op 30 juni 2013.

Aile handelingen van de partieel gesplitste vennootschap vanaf 1 juli 2013 met betrekking tot het overgedragen vermogen worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap.

Ingevolge de overdracht van een deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap naar de vennootschap "C & S ACCOUNTANCY", op te richten inbrenggenietende vennootschap, door inbreng in natura, zal het maatschappelijk kapitaal van deze laatste vierduizend driehonderd negenenvijftig euro vijfendertig cent (¬ 4.359,35) bedragen, samengesteld uit geplaatst kapitaal en na incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van veertien duizend honderd negentig euro vijfenzestig cent (¬ 14.190,65) zal het maatschappelijk kapitaal achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedragen.

Als vergoeding voor de inbreng in de op te richten inbrenggenietende vennootschap  die zich realiseert in het kader van de overdracht van een deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap  en overeenkomstig artikel 756 van het Wetboek van vennootschappen, zullen tweehonderdvijftig (250) aandelen, zonder nominale waarde, worden uitgegeven door de op te richten inbrenggenietende vennootschap, die zullen worden toegekend aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "CNOCKAERT & SALENS".

Deze tweehonderdvijftig (250) aandelen zullen rechtstreeks worden toebedeeld aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "CNOCKAERT & SALENS", in verhouding van één aandeel van de partieel te splitsen vennootschap voor één aandeel van de op te richten vennootschap. Er zal geen enkele opleg in geld betaald worden.

Het aantal uit te geven aandelen en de ruilverhouding werden op zuiver conventionele wijze bepaald.

De tweehonderdvijftig (250) aandelen van de inbrenggenietende vennootschap zullen volledig volgestort zijn en zij zullen deelnemen in de winst vanaf de oprichting van de inbrenggenietende vennootschap.

Beschrijving van het overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het overgedragen vermogen ingevolge de partiële splitsing alle welkdanige actief- en passiefbestanddelen omvat, al dan niet uitgedrukt, ontstaan dan wel nog te ontstaan, al dan niet contentieus, van welke aard ook, contractueel dan wel extracontractueel, die verband houden met de bedrijfstak boekhouding, waaronder de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van de activiteiten, van de partieel gesplitste vennootschap, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel, opgemaakt overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen en in het controleverslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig de artikelen 742 en 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan hierboven sprake.

De vergadering ontslaat de ondergetekende notaris er in deze akte verdere toelichting van te geven.

Indien er, om welke reden ook, een tegenstrijdigheid bestaat tussen het splitsingsvoorstel enerzijds en het verslag van de bedrijfsrevisor anderzijds, krijgt het verslag van de bedrijfsrevisor voorrang.

Overeenkomstig het splitsingsvoorstel bevat de voormelde overdracht geen onroerende goederen.

Deze partiële splitsing wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden:

1. De actief- en passiefbestanddelen van de ingebrachte bestanddelen worden ingevolge de partiële splitsing overdragen in de staat waarin zij zich bevinden. De algemene vergadering verklaart volledig op de hoogte te zijn van het overgedragen vermogen en ontslaat de ondergetekende notaris er hier een meer uitvoerige beschrijving van te geven.

2. Alle rechten en verplichtingen, alsook de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap, zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel, worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap, vanaf 1 juli 2013.

3. Elk vermogensbestanddeel van de partieel gesplitste vennootschap waarover het splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, zal worden



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

oP mod 11.1



Voor-beh$uden aan het Belgisch Staatsblad

beschouwd als zijnde toegewezen aan de partieel gesplitste vennootschap de mate ze betrekking' hebben op de afgesplitste tak.

4. De inbrenggenietende vennootschap vrijwaart de partieel gesplitste vennootschap tegen alle vorderingen en elk verhaal met betrekking tot de overgedragen bestanddelen.

5. De inbrenggenietende vennootschap treedt in aile rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen en zal, meer bepaald alle akkoorden en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die de partieel gesplitste vennootschap heeft aangegaan, op zulke wijze dat de partieel gesplitste vennootschap uit dien hoofde niet meer verontrust wordt.

6. De op te richten inbrenggenietende vennootschap zal alle lasten en belastingen van welke aard ook, gelegd of te leggen op de overgedragen goederen dienen te betalen, vanaf 1 juli 2013.

7. De overdracht omvat tevens de archieven en boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak.

8. Alle kosten, lasten en belastingen, van welke aard ook, die voortspruiten uit deze akte zijn ten laste van de partieel gesplitste vennootschap.

4._De vergadering nam kennis van het ontwerp van de oprichtingsakte en van de statuten van de op te richten inbrenggenietende vennootschap "C & S ACCOUNTANCY" en besloot dit goed te keuren.

5. De vergadering verzocht de ondergetekende notaris te notuleren dat de netto boekhoudkundige waarde van het overgedragen actief- en passiefvermogen van de partieel gesplitste vennootschap drieëndertig duizend honderd tweeëndertig euro vijfennegentig cent (C 33.132,95) bedragende, hetzij een netto eigen vermogen van drieëndertig duizend honderd tweeëndertig euro vijfennegentig cent (¬ 33.132,95) boekhoudkundig zal verwerkt worden in de op te richten inbrenggenietende vennootschap volgens het principe van de continuïteit voorzien door het Koninklijk besluit van 3 december 1993 (Belgisch Staatsblad van 23 december daarna) en geaffecteerd zal worden zoals vastgesteld in de splitsingsbalans opgenomen in het voormeld splitsingsvoorstel.

6. Ingevolge de partiële splitsing besloot de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot beloop van vierduizend driehonderd negenenvijftig euro vijfendertig cent (C 4.359,35) om het te brengen van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) op twintig duizend zeshonderd veertig euro vijfenzestig cent (¬ 20.640,65).

Deze kapitaalvermindering komt tot stand door afname en overdracht, in het kader van de voormelde partiële splitsing, van gezegd bedrag naar de rekening "kapitaal" van de op te richten inbrenggenietende vennootschap, en dit zonder vermindering van het aantal aandelen.

7. De vergadering besloot tot wijziging van artikel 5, eerste alinea, van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalvermindering, zoals hiervoor vermeld.

8. De vergadering besloot dat aile besluiten die voorafgaan, genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van de oprichting van de inbrenggenietende vennootschap en van de verwezenlijking van de inbreng in natura met het oog op de vorming van het maatschappelijk kapitaal.

Overeenkomstig arikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen zal deze opschortende voorwaarde als verwezenlijkt worden beschouwd door de loutere oprichting van de inbrenggenietende vennootschap.

9. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Verklaring pro fisco

Deze splitsing geschiedt met toepassing van de artikelen 117, paragraaf 2, en 120, alinea 3 van het Wetboek van Registratierechten en artikel 211 en 183bis van het Wetboek Inkomstenbelastingen en artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde waarde.

Met het oog op de toepassing van de voormelde artikelen, verklaart de vergadering dat de partieel gesplitste vennootschap de wettelijke voorwaarden daartoe vervult, te weten dat:

- alle betrokken vennootschappen hun maatschappelijk zetel in België (zullen) hebben;

- de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap enkel met aandelen worden

vergoed;

- de operatie beantwoordt aan zakelijke overwegingen van de vennootschap;

- de overgedragen bestanddelen naar de inbrenggenietende vennootschap een

afzonderlijke bedrijfstak uitmaken,

De partieel gesplitste vennootschap verklaart BTW-belastingplichtige te zijn onder nummer

0864.265.446.

Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-beh6uden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Bijzonder verslag van de oprichters van de nieuw op te richten vennootschap

Controleverslag van de bedrijfsrevisor

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

'nad 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.01.2014, NGL 10.01.2014 14004-0439-016
11/12/2013
ÿþf

9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vt behc aai Bel Staa

im

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tFl^lE oe'

Griffie

teiC~

I~ ~~~)ee ~~OV

1!3IMMI

n

Ondernemingsnr Benaming 0864.265.446

(voluit) : CNOCKAERT & SALENS

(verkort) : Burgerlijke Vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13

(volledig adres) PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Onderwerp akte :





Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen (partiële splitsing), waarbij de bvba Cnockaert & Salens een deel van haar vermogen afsplitst naar een nieuw op te richten vennootschap, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 674 W. Venn.).

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de bvba Cnockaert & Salens op 28 november 2013 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE

SPLITSING DEELNEMEN

LDE VERKRIJGENDE NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP

Naam : C & S ACCOUNTANCY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13

De vennootschap zal worden opgericht naar aanleiding van de partiële splitsing van de BVBA CNOCKAERT & SALENS

De vennootschap zal tot doel hebben:

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd, negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle', hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met: betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2' het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is enfof die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast

II.DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam; CNOCKAERT & SALENS

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Michel Van Damme te Brugge (Sint-Andries) op 18 maart

2004, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 2 april daarna onder nummer 04052609.

De statuten werden gewijzigd bij akte voor notaris Michel Van Damme te Brugge (Sint-Andries) op 15 juni

2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 15juli daarna onder nummer 09100656.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0864.265.446, rechtbank Brugge.

De vennootschap heeft als doel:

I. Algemeen:

De burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven

in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de

boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant ;

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

.,

"

~ R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden,

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent :

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen,

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzonderen wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het Instituut hebben verkregen.

ll. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genct zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

I. RUILVERHOUDING

De uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap zal 250 aandelen uitreiken naar aanleiding van de partiële splitsing aan de bestaande aandeelhouders van de BVBA CNOCKAERT & SALENS in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde,

II.OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de nieuw op te richten BVBA C & S ACCOUNTANCY die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de BVBA CNOCKAERT & SALENS, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van respectievelijk de BVBA C & S ACCOUNTANCY door toedoen van het bestuursorgaan.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de BVBA C & S ACCOUNTANCY is vastgesteld op de datum van oprichting van deze vennootschappen.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN

De datum vanaf welke de handelingen van de BVBA CNOCKAERT & SALENS met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA C & S ACCOUNTANCY is vastgesteld op 1 juli 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

DE RECHTEN DIE DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de BVBA CNOCKAERT & SALENS zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 746 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat

- de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap en de bepalingen van artikel 745 W.Venn. en van artikel 746 W.Venn. bijgevolg niet van toepassing zijn;

-gezien de bepalingen van artikel 746 W.Venn. niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 742 W.Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (af)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengversfag en oprichtersverslag voor elke nieuwe vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 219 W.Venn.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

TOELICHTING BIJ DE CIJFERMATIGE UITWERKING VAN HET NAAR DE BVBA OLYMPIA INVEST AF TE SPLITSEN VERMOGEN

I.BESCHRIJVING VAN HET NAAR DE BVBA C & S ACCOUNTANCY AF TE SPLITSEN VERMOGEN

Het naar de BVBA C & S ACCOUNTANCY af te splitsen vermogen betreft de 'bedrijfstak Boekhouding' en omvat volgende activa en passiva.

A. ACTIVA

1.lmmateriële vaste activa

De rechten en plichten aangaande de klanten van de bedrijfstak Boekhouding, het betreft de klanten voor

wie de pvba Cnockaert & Salens in het verleden alle of deel van de boekhoudkundige, fiscale en

vennootschapsrechtelijke verplichting verzorgde (recurrent compliance werk) en die in haar interne database

bijgevolg gecatalogeerd werden als `klanten boekhouding'.

De rechten en plichten uit hoofde van de arbeidsovereenkomsten met volgende werknemers:

- Pierre Rosseel

-Hugues Blondeel

-Thomas Vanhaecke

-Cindy Van Parys

- Herlinde Verté

-Ayrton Devriendt

-Michael Van Calster

-Heleen Labeeuw

De rechten en plichten uit hoofde van de dienstverleningsovereenkomst met volgende onderaannemers:

-Bvba David De Graeve Consult

-Comm.V Sucabo

-Bvba Fiskaal kantoor Verminck

-Bvba Van Impe Kathleen Accountancy (in oprichting)

-De heer Peter Demeyer

-Comm.V TS Consult

2.Materiële vaste activa

Volgende personenwagens:

Datum lste inschrijving Aanschaffingswaarde Afschrijvingen Boekwaarde

VW Golf Break 17/12/2009 22.268,61 17.814,88 4.453,73

Mini Cooper 02/07/2010 23.666,18 14.199,72 9.466,46

Audi A4 26/11/2010 31.980,76 19.188,45 12.792,31

Opel Astra 09/12/2011 19.845,25 7.938,10 11.907,15

Audi Al 05/0612012 21.915,51 8.766,20 13.149,31

Citroën DS3 03/04/2012 18.263,55 7.305,42 10.958,13

62.727,09

B. PASSIEF

1.Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke

reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per

"

Voór-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2013 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief veer de verrichting. De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

2.Financiering personenwagen

Volgende openstaande schulden uit hoofde van de financiering van de overgedragen personenwagens:

1171 1421 Totaal

VW Golf Break 2.419,14 4.704,53 7.123,67

Mini Cooper 5.509,84 4.891,82 10.401,66

Audi A4 7.386,61 4.682,20 12.068,81

29.594,14

3.Betastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste blijven van de afgesplitste vennootschap. C.N IET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuw op te richten overnemende vennootschap, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap. II,VERANTWOORDING BEDRIJFSTAK

Gezien onmiddellijk na de partiële splitsing de bvba Cnockaert & Salens een volledig uitgerust bedrijvencentrum zal creëren, waarin de bvba C & S Accountancy op basis van een overeenkomst haar activiteiten zal kunnen verder zetten, vormt het afgesplitst vermogen een geheel dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome activiteit uitoefent en op eigen kracht zal kunnen werken.

III.DE CIJFERMATIGE UITWERKING VAN DE PARTIËLE SPLITSING VAN DE BVBA CNOCKAERT & SALENS

Hiervoor wordt verwezen naar de bijlage van het huidige (af)splitsingsvoorstel, die er een integrerend deel van uitmaakt.

IV.KAPITAALVERHOGING

Uit de bijgevoegde cijfermatige uitwerking volgt dat het naar de BVBA C & S ACCOUNTANCY afgesplitst kapitaal minder bedraagt dan het wettelijk minimumkapitaal voor een bvba.

Het kapitaal van de BVBA C & S ACCOUNTANCY zal dan ook verhoogd worden met E 14.190,65 om het te brengen van t 4.359,35 op E 18.550 door incorporatie van de beschikbare reserve ten belope van dit bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Bijgevolg zal tot partiële splitsing besloten worden onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van voormelde kapitaalverhoging.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 250 aandelen van de nieuwe vennootschap BVBA C & S ACCOUNTANCY worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA CNOCKAERT & SALENS,

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

Philippe Salens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2013
ÿþ Mod Word 19.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0 i

*1308 672*

NEERGELEGD tar GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

I3RUGGE (Afdeling Buffle)

1: 7 MEf 2013

Griffie

Bijlagen bij liét l èlgisch Staatsblad - 3105/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.265.446

Benaming

(voluit) : Cnockaert & Salens

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koude Keukenstraat 13 te 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere Algemene Vergadering

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 28 maart 2013, gehouden op de zetel van de vennootschap;

De vergadering beslist de heer Bert Mesdom, wonende te 9000 Gent, Cyriel Buyssestraat 1, ingeschreven op de lijst der belastingconsulenten van het I.A.B. onder het numer: 12596 2 N 78 te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder.

Philippe Salens

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 14.01.2015 15010-0281-016
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.01.2013, NGL 21.01.2013 13010-0550-016
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 13.01.2012 12009-0172-016
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 10.01.2011 11005-0002-016
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 08.01.2010 10006-0333-017
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 08.01.2009 09004-0211-016
11/05/2015
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

ria neerlegging ter gri

111C Vd11 GG dRLG

NEERGELEGD

BEL ATSBLAPent

201 9iffie Rechtbank Koophandel

21 APR 2015

Afdei{gffiéugge

De griffier



Ondernemingsnr :0864.265.446

Benaming (voluit) : CNOCKAERT & SALENS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koude-Keukenstraat 13

8200 BRUGGE (Sint-Andries)

Onderwerp akte : ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - STATUTENWIJZIGING -

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negen april tweeduizend vijftien, door Meester Tim

CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de,.

vorm van een besIoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CNOCKAERT & SALENS", waarvan de

zetel gevestigd is te Koude-Keukenstraat 13, 8200 Brugge (Sint-Andries), hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Kennisname en aanvaarding van het ontslag van de volgende twee statutaire zaakvoerders:

- de heer Peter Cnockaert;

- de heer Philippe Salens.

De vergadering dankt het voor de door hen geleverde prestaties voor de Vennootschap.

Beslissing om het zesde lid van artikel 9 van de statuten te verwijderen en niet te vervangen.

2° Toevoeging van een derde zin aan het eerste lid van artikel 9 van de statuten als volgt:

"Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden een voorzifter en een

ondervoorzitter ",

3° Wijziging van artikel 10 van de statuten met betrekking tot de vertegenwoordiging van de Vennootschap.

Vervanging van de laatste alinea van artikel 10 van de statuten door de volgende tekst:

"Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de voorzitter

of ondervoorzitter die alleen optreden, of door twee zaakvoerders-vennoten die gezamenlijk optreden. Deze,

zullen ten opzichte van derden geen bewijs moeten leveren van een voorafgaand besluit van het College van

Zaakvoerders.

Voor de uitoefening van een opdracht voor cliënten, met inbegrip van het uitbrengen van offertes en

aanbiedingen, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, met recht van indeplaatsstelling, door een

zaakvoerder of vennoot. Binnen het kader van deze opdrachten, vertegenwoordigen deze zaakvoerder en/of

vennoot de vennootschap geldig jegens derden en handelen In naam van de vennootschap in rechte als eiser

en als verweerder,

De bevoegdheden aan deze vertegenwoordigers toegekend kunnen hen worden toegekend en ontnomen bij

besluit van het College van Zaakvoerders.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door

bijzondere lasthebbers aangesteld door het College van Zaakvoerders.

De personen aan wie bevoegdheden werden toegekend en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van

de Accountants en Belastingconsulenten kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen, rechtstreeks

of onrechtstreeks, die voorbehouden zijn aan accountants of belastingconsulenten.".

4° Beslissing dat de stemming in het college van zaakvoerders niet langer de eenparigheid van stemming

onder de statutaire zaakvoerders zal vereisen, en dat de voorzitter van het college van zaakvoerders in geval

van staking van stemming een doorslaggevende stem zal hebben.

Vervanging van de tweede zin van het tweede lid van artikel 10 van de statuten door de volgende zin:

"De voorzitter beschikt over een doorslaggevende stem in geval van staking van stemmen.".

5° Vervanging van artikel 12 van de statuten met betrekking tot de bezoldiging van de zaakvoerders.

6° Beslissing dat de jaarlijkse algemene vergadering vanaf negen april tweeduizend vijftien op de derde

vrijdag van de maand december om elf uur zal gehouden worden.

Vervanging van de eerste alinea van artikel 13 van de statuten door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

4 "

mcd 11.1

"De gewone algemene vergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand december om elf uur"

Vervollediging van de eerste zin van de vierde alinea van artikel 13 van de statuten met de volgende tekst: "tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.",

7° Werden benoemd als niet-statutaire zaakvoerders, vanaf negen april tweeduizend vijftien en voor een ' onbepaalde duur;

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CT Consult", met zetel te Tempelhof 72, 8000 Brugge, vast vertegenwoordigd door de heer Christ Marc Milo Taghon, wonende te Tempelhof 72, 8000 Brugge;

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "David De Graeve Consult", met zetel te Kanunnik Duclosstraat 30, 8000 Brugge, vast vertegenwoordigd door de heer David Gentil De Graeve, wonende te Kanunnik Duclosstraat 30, 8000 Brugge;

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISK IT', met zetel te Stoopkensstraat 102, 3320 Hoegaarden, vast vertegenwoordigd door mevrouw Kathieen Antonia Renata Natens, wonende te Stoopkensstraat 102, 3320 Hoegaarden; de heer Philippe Roland Salens, wonende te Generaal Lemanlaan 153, 8310 Brugge;

- de heer Peter Valeer Cnockaert, wonende te Jozef van Walleghemstraat 9, 8200 Brugge;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CVM Consult", met zetel te Bosstraat 77,

9810 Nazareth, met als vaste vertegenwoordiger de heer Chris Vandermeersche, wonende te Bosstraat 77,

9810 Nazareth.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijne

COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

Werd benoemd als voorzitter van het college van zaakvoerders:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CVM Consult", vast vertegenwoordigd door de

heer Chris Vandermeersche.

Werd benoemd ais ondervoorzitter van het college van zaakvoerders:

de heer Philippe Safens.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, acht volmachten, de

gecoordineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2015
ÿþ.4

~~~.~t rD . Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

71403*

Griffie Rechtbank Koophandel

0 5 MEI 2015

Gent Afdek Brugge

lie gefffie't"

Ondernemingsnr : Benaming 0864.265.446

(voluit) Cnockaert & Salens

(verkort) ; Burgerlijke Vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koude Keukenstraat 13, 8200 Sint-Andries, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

(uittreksel uit de notulen van bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 9 april 2015)

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende personen als zaakvoerders van de vennootschap met onmiddellijke ingang:

- De beer Bert Mesdorn, wonende te Cyriel Buyssestraat 1, 9000 Gent;

- De heer Christ Taghon, wonende te Tempelhof 72, 8000 Brugge; en

- Mevrouw Kathleen Natens, wonende te Stoopkensstraat 102, 3320 Hoegaarden.

CVM Consult BVBA, vertegenwoordigd door Chris Vandermeersche

Voorzitter van het college van zaakvoerders

02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 08.12.2007, NGL 28.12.2007 07849-0274-017
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.12.2006, NGL 03.01.2007 07002-1281-015
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 10.12.2005, NGL 09.01.2006 06008-0148-015
03/07/2015
ÿþMort 2,1

In de bijlagen bij het Belgisc - . s . d bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aktel .EFiGLL:... ;

Ondernemingsnr : 0864.265446 Benaming

(voluit) : Cnockaert & Salens

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koude Keukenstraat 13, 8200 Brugge

Onderwerp akte : Wijziging zetel, Benoemingen en ontslag

Gent Aidelinn  -I) iffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur, zoals vastgesteld op 29 mei 2015: 1.Verplaatsing maatschappelijke zetel

Het College beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8200 Brugge, Gistels steenweg 300, en: dit met ingang vanaf 26 mei 2015.

7,Ontslag voorzitter

Het College aanvaardt het ontslag van de vennootschap CVM Consult BVBA als voorzitter van het College van Zaakvoerders, met ingang vanaf 26 mei 2015.

8.Benoeming ondervoorzitter

Het College beslist de vennootschap CVM Consult BVBA te benoemen als ondervoorzitter van het College, van Zaakvoerders, met ingang vanaf 26 mei 2015. De vennootschap zal bijgevolg twee ondervoorzitters; hebben.

9.Voorstel benoeming en ontslag zaakvoerders

Met College zal het ontslag van de volgende zaakvoerders voorleggen aan de algemene vergadering

ODe heer Philippe Salens, wondende te 8310 Brugge, Generaal Lemanlaan 153, met ingang vanaf 27 april:

2015;

DDe heer Peter Cnockaert, wondende te 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 9, met ingang vanaf 23 april 2015.

Het College zal de benoeming van de volgende personen als zaakvoerder voorleggen aan de algemene: vergadering

l]De BVBA PS Tax Consult, met zetel te 8310 Brugge, Generaal Lemanlaan 153, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Salens, met ingang vanaf 27 april 2015 en dit voor onbepaalde duur;

DDe BVBA PCNT Taks Consult, met zetel te 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 9, vast' vertegenwoordigd door de heer Peter Cnockaert, met ingang vanaf 23 april 2015 en dit voor onbepaalde duur;

00e BVBA H. Schepers & Co, met zetel te 3202 Aarschot, Zoet 15, vast vertegenwoordigd door de heer; Herman Schepers, met ingang vanaf 26 mei 2015 en dit voor onbepaalde duur.

10.Benoemiing voorzitter en ondervoorzitter

Ingevolge deze ontslagen en benoemingen, en onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van het ontslag als zaakvoerder van de heer Phlippe Salens door de Algemene Vergadering, komt er tevens een', einde aan het mandaat van de heer Philippe Salens als ondervoorzitter van het College van Zaakvoerders.

Dientengevolge beslists het College om de BVBA H. Schepers & Co, vast vertegenwoordigd door de heen Herman Schepers, aan te stellen als voorzitter van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 26 mei 2015, en'

._ ____ de BVBA PS ^Tax Consul#vast _vertegenwoordigd.d oor deS1heer__Philippe__Salens, aan te stellen als= Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

F ondervoorzitter van "de vennootschap" en dit met' ingáng wánáf 27 april 2015, onder opschortende voorwaarde van hun benoeming ais zaakvoerder door de algemene vergadering,

12.Volmacht formaliteiten

Het College beslist een volmacht te verlenen aan H. Schepers & Co BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Herman Schepers, teneinde de nodige formaliteiten te kunnen vervullen inzake de bekendmaking van besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Het College beslist een volmacht toe te kennen aan de BVBA AD-Ministerie, met zetel te 1860 Meise, Brusseisesteenweg 70A, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, met recht van indeplaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en eventuele andere Administraties, teneinde de formaliteiten te vervullen inzake de aanpassing van gegevens van de Vennootschap in het kader van bovenvermelde besluiten.

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke Bijzondere Algemene Vergadering, zoals vastgesteld op 1 juni 2015',

-De Algemene Vergadering neemt kennis van en aanvaard het ontslag van de zaakvoerder Philippe Salens en dit met ingang vanaf 27 april 2015.

-De Algemene Vergadering neemt kennis van en aanvaard het ontslag van de zaakvoerder Peter Cnockaert en dit met ingang vanaf 23 april 2015.

-De Algemene Vergadering benoemt de BVBA PS Tax Consult, met zetel te 8310 Brugge, Generaal Lemanlaan 153, vast vertegenwoordigd door de heer Phfippe Salens, als zaakvoerder van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 27 april 2015, voor onbepaalde duur.

-De Algemene Vergadering benoemt de BVBA PCNT Taks Consult, met zetel te 8200 Brugge, Jozef Van , Walleghemstraat 9, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Cnockaert, als zaakvoerder van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 23 april 2015, voor onbepaalde duur,

-De Algemene Vergadering benoemt de BVBA H, Schepers & Co, met zetel te 3202 Aarschot, Zoot 15, vast vertegenwoordigd door de heer Herman Schepers, als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 26 mei 2015, voor onbepaalde duur.

H, Schepers & Co BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Herman Schepers Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" ,

,`""dom Voor-

b houden

aan het

elgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CNOCKAERT & SALENS

Adresse
KOUDE KEUKENSTRAAT 13 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande