COCON-RENOVATIEPROJECTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COCON-RENOVATIEPROJECTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.710.540

Publication

13/03/2013
ÿþ" a

Mod Word 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lli







Ondernemingsnr : 5 2 1 7 4 D 5` O

Benaming

(voluit) : COCON-Renovatieprojecten

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8640 Vleteren, Tempelstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een oprichtingsakte verleden voor het ambt van Meester Johanna De Witte, notaris met standplaats te leper op zevenentwintig februari tweeduizend en dertien, ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te leper, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "COCON-Renovatieprojecten", met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd docr honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste deel (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1.rechtsvorm en naam : De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "COCON-Renovatieprojecten".

2. zetel : De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8640 Vleteren, Tempelstraat 11.

3.duur ; De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

4. identiteit van de oprichter :

Mevrouw VAN IMSCHOOT Beatrijs Isidoor Paula, geboren te Wetteren op 18 januari 1957 (nationaal nummer 57,01.18 354-19), echtgescheiden, wonende te 8900 leper, Patersstraat, 9/1C.

5.-6. : kapitaal  samenstelling

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder met één/honderdste deel (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijver verklaart en erkent dat op aile honderd kapitaalsaandelen door haar in geld wordt ingeschreven.

Ieder aandeel werd volledig volstort.

De inbreng in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, In toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6920440-51 bij BNP Paribas Fortis-bank agentschap leper, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op zesentwintig februari tweeduizend en dertien afgeleverd bankattest.

7.begin en einde boekjaar : Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

8.aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening resterend saldo

-Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

-Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zolang dit wettelijk vereist is, zullen de vereffenaar(s) pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen In dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

I I *13041936*

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a. l

 O Cf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

9.Bestuur :

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

-Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, met uitzondering van hetgeen hierna bepaald in het kader der externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

-Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, Mevrouw VAN IMSCHOOT BEATRIJS, thans wonend te leper, Patersstraat 9/1C.

10.Controle :

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en contro-+lebevoegdheid van een commissaris.

11. Doel :

De vennootschap heeft in België en in het buitenland als doel:

-de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

-alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

-het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

-het verwerven van aile mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

-al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzoverder, de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enzoverder;

-de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

-de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van aile mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

-Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan

-Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw;

-Vervaardiging van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting;

-Vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal; bouwketen, modulaire

tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzoverder;

Winning, behandeling en distributie van water;

-Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen,

verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

-Loodgieterwerk;

-Isolatiewerkzaamheden;

-Overige installaties (inclusief accessoires);

-Schrijnwerk;

-Montage van buiten  en binnenschrijnwerk in metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzoverder;

-Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzoverder in metaal;

-Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzoverder in metaal; -Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

-Plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

w -Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

-Groothandel in sanitair baden, wasbakken, toiletten, enzoverder;

-Groothandel in materiaal voor installatie van sanitair en centrale verwarming : buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken, rubberslangen, enzoverder;

-Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

-Toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerken, enzoverder);

-Tekenen en ontwerpen van gebouwen;

-Verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer

-Leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

-Algemene audit-activiteiten;

-Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten;

-Overige zakelijke dienstverlening.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Indien het uitoefenen van voormelde activiteit(en) onderworpen is aan voorafgaandelijke toelatingsvoorwaarden/vergunningen, zal de vennootschap het uitoefenen van die activiteit ondergeschikt maken aan het voldoen aan deze toelatingsvoorwaarden/vergunningen.

1 2.Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

-De oproepingen geschieden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd, De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

-Samen met de oproepingsbrief voor algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

-Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

-Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

-Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

-Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegeteld.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

 'Beldisch

Staatsblad

de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het ' Wetboek van Vennootschappen overneemt en bekrachtigt. De vennootschap neemt alle verbintenissen over aangegaan in haar en bekrachtigt deze.

BENOEMING ZAAKVOERDER.

Vervolgens heeft Mevrouw Beatrijs Van Imschoot verklaard het mandaat van statutaire zaakvoerder zoals voormeld te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling dienaangaande.

Haar mandaat is ONBEZOLDIGD, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien de vennootschap er niet toe verplicht is.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien,

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters verlenen hierbij volmaoht, tot herroeping door de zaakvoerder(s), aan de Heer Frank Soenen in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA 'FIDUCIAIRE KMO & Advies' met zetel te Roeselare, H. Horriestraat 42, ondememingsnummer 0433.459.643 evenals aan zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, in naam van de vennootschap, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, naar aanleiding van het verlijden van onderhavige akte, al het nodige te doen om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris Johanna De Witte te leper)

Gelijktijdig neergelegd :

een expeditie, afgeleverd vóór registratie, van de oprichtingsakte dd. 27 februari 2013,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 10.07.2015 15287-0326-015

Coordonnées
COCON-RENOVATIEPROJECTEN

Adresse
TEMPELSTRAAT 11 8640 VLETEREN

Code postal : 8640
Localité : Oostvleteren
Commune : VLETEREN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande