COELEMBIER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COELEMBIER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.768.176

Publication

20/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0453.768.176

Benaming (voluit) : COELEMBIER

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vijverhoek 45-47

8520 Kuurne

Onderwerp akte : NV: wijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 24 februari 2014, geregistreerd als volgt "Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, vier bladen, twee verzendingen, op 25 februari 2014, reg 5, boek 441, blad 71, vak 18, ontvangen: vijftig euro (50 EUR), voor de:' adviseur ai, ea. Inspecteur ai, adm. assistent (getekend) DE BACKER J.P.",blijkt dat de! buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "COELEMBIER", met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT  ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS EN KWIJTING

De vergadering beslist het ontslag van de in functie zijnde bestuurders vanaf heden, met name:

- De naamloze vennootschap "NC INVEST", met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne, Vijverhoek 4547, BTW BE0823.497,534, rechtspersonenregister Kortrijk 0823.497.534.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEYCO", met maatschappelijke zetel te, 8501 Kortrijk (Heule), Izegemsestraat 353, BTW BE0899.228.503, rechtspersonenregister Kortrijk 0899.228.503.

- De gewone commanditaire vennootschap "FRANSAB", met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne, Vijverhoek 58, BTW 6E0472.339.223, rechtspersonenregister Kortrijk 0472.339.223, - De heer Coelembier Francis Leon Cecile, geboren te Kortrijk op 23/09/1964, wonende te 8531 Harelbeke (Hulste), Begonialaan 39.

- De heer Neyrinck Luc Felix, geboren te Wevelgem op 20/03/1966, wonende te 8501 Kortrijk

(Heule), Izegemsestraat 353,

- De heer Coelembier Eric Albert Simon, geboren te Kortrijk op 1110411937, wonende te 8501 Kortrijk

(Heule), 't Ranke Riet 7,

te aanvaarden.

De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over de hen te verlenen kwijting.

TWEEDE BESLUIT  BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist over te gaan tot de benoeming van de raad van bestuurder.

Na beraadslaging beslist de vergadering over te gaan tot de benoeming van volgende bestuurders, tot:'

aan de jaarvergadering te houden in 2019:

- De naamloze vennootschap "NC INVEST", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de

heer IDE Pieter Marcel Antoon Bernard, geboren te Tielt op 3110511984, wonende te 8700 Tielt, Ondankstraat 1, alhier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden, de naamloze vennootschap "VANDENA", met maatschappelijke zetel te 8710 Ooigem, Bavikhoofsestraat 83, BTW BE 6E0429.275,874, RPR Kortrijk BE0429.275.874, met als vaste vertegenwoordiger de heer IDE Sander Toon Maarten Bert, geboren te Tielt op 16 april 1986, wonende te 8710 Ooigem, Oostrozebeeksestraat 116 C, alhier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.,

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CYJELA", met maatschappelijke zetel te 8550 Zwevegem, Nederlandlaan 5, ondernemingsnummer 0545.752.286 RPR Kortrijk, met als vaste vertegenwoordiger de heer TOMBEUR Anthony Laurette Paul

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

-7. 03. 2014

RECHTBANK itlintrgeANDEL

KpR-r ux

SUIVI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Corneille, geboren te Antwerpen op 21 september 1985, wonende te 8550 Zwevegem, , Nederlandlaan 5;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDESO", met maatschappelijke zetel te 8730 Oedelem, Bosstraat 5, ondernemingsnummer 0545.895.016 RPR Brugge, met als vaste vertegenwoordiger de heer IDE Stijn Marcel Leo Zeno, geboren te Brugge op 11 september 1976, wonende te 8730 Beernem, Bosstraat 5;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEYCO", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Neyrinck Luc, voornoemd, alhier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

de gewone commanditaire vennootschap "FRANSAB", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Coelembier Francis, voornoemd, alhier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering besluit artikel 7 van de statuten inzake het bestuur te vervangen als volgt

"7.1 ALGEMEEN

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zeslaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van bestuurder is hernieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden.

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin hun mandaat vervalt.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

De raad van bestuur kan een secretaris aanstellen die geen bestuurder moet zijn.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist

Het mandaat van bestuurder kan worden gecumuleerd met functies die binnen de vennootschap worden uitgeoefend in subordinatie, onderworpen aan de wet betreffende het tewerkstellings- en dienstverbandcontract.

Telkens als één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig de vacatures aanvullen tot de eerstvolgende algemene vergadering, die tot een definitieve benoeming zal overgaan.

De bestuurder die aldus een ander vervangt, doet de ambtstijd uit van zijn voorganger.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, overeenkomstig de wet.

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of telkens als tenminste twee bestuurders waaronder de voorzitter of de ondervoorzitter erom vragen. De oproeping wordt door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze verhinderd is, door de ondervoorzitter, ondertekend.

De oproepingen moeten tenminste vijf dagen voor de datum van de vergadering worden verstuurd. Bij hoogdringendheid kan hiervan afgeweken worden en kunnen bijeenroepingen op kortere termijn gedaan worden. De oproepingen vermelden dag, uur, plaats en agenda van de vergadering. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of email

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze verhinderd is, door de ondervoorzitter

De raad kan slechts beraadslagen en beslissingen nemen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is_ ledere bestuurder kan, zelfs met gewone brief, per fax, e-mail of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1

enig ander telecommunicatiemiddel, een ander: lid vin de raad.van bestuur volmacht geven omuhem op een vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. De , volmachtgever wordt dan geacht aanwezig te zijn. Geen enkele mandataris mag meer dan één bestuurder vertegenwoordigen.

De raad mag slechts beslissen over de punten die op de agenda zijn vermeld, tenzij alle bestuurders aanwezig zijn en unaniem akkoord gaan met de toevoeging van agendapunten.

D- raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

De beslissingen worden bij meerderheid van de stemmen genomen.

in geval van staking van stemmen is de stem van diegene die voorzit, doorslaggevend.

Indien in deze raadszitting waarbij de meerderheid, die nodig is om op geldige wijze te beraadslagen, aanwezig of vertegenwoordigd is, één of meerdere bestuurders zich van de stemming onthouden, worden de beslissingen op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, of in enig ander geval dat door de statuten is uitgesloten.

De beslissingen van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen en ter ondertekening aan de leden voorgelegd. De notulen worden in een register opgetekend of bijeengebracht. De volmachten worden hieraan aangehecht of er wordt naar deze documenten in bijlagen verwezen. De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of anders dienen te worden overgelegd, worden ondertekend door de voorzitter of, indien deze verhinderd is, door de ondervoorzitter,

7.2. BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur is bevoegd om namens de vennootschap hoegenaamd aile han-delingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor overeenkomstig de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. 7.3. DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon, die op hun beurt, onder eigen verantwoordelijk, welbepaalde bevoegdheden mogen subdelegeren.

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te ge-lasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Di ectiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directieco-mité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

7.4.: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Zonder afbreuk te doen aan de uitoefening van de in voorgaand artikel bedoelde overdrachten van bevoegdheid, wordt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechte, vertegenwoordigd als eiseres of als verweerster en voor alle daden, zelfs die van beschikking:

- ofwel door de voorzitter alleen optredend;

- ofwel door twee bestuurders uit twee verschillende categorieën samen optredend, waarvan', minstens de voorzitter of de ondervoorzitter, voor de bepaling tot welke categorie een bestuurder hoort, wordt verwezen naar de categorie die deze bestuurder heeft in de NV `NC INVEST' met ondernemingsnummer 0823.497,534,

- ofwel, in het kader van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

De ondertekenaars moeten ten opzichte van derden geen rekenschap geven van een voorafgaande/ jke beslissing van de raad van bestuur,"

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



VIERDE BESLUIT-- OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VIJFDE BESLUIT VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Myriam Dietens, aan mevrouw Annick nelmaire, aan mevrouw Martine De Vrieze en aan mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeké, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de wijziging van de inschrijving en aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

V. BEËINDIGING VAN DE VERGADERING

Vermits alle punten van de agenda afgehandeld zijn, wordt de vergadering beëindigd. VI. RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierop aansluitend verenigt de raad van bestuur zich, te weten:

- De naamloze vennootschap "NC INVEST", voornoemd,

- De naamloze vennootschap "VANDENA", voornoemd,

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CYJELA", voornoemd, - De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDESO", voornoemd, - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEYCO", voornoemd,

- de gewone commanditaire vennootschap "FRANSAB", voornoemd,

De voornoemde aangestelden, ais raad van bestuur, beslissen aan te stellen tot voorzitter van de

raad van bestuur tot aan de jaarvergadering te houden in 2019:

de naamloze vennootschap "NC INVEST", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de

heer IDE Pieter, die dit mandaat aanvaardt.

- De voornoemde aangestelden, als raad van bestuur, beslissen aan te stellen tot ondervoorzitter

van de raad van bestuur tot aan de jaarvergadering te houden in 2019:

de naamloze vennootschap "VANDENA", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de

heer IDE Sander, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

- Deze voornoemde aangestelden beslissen, als gedelegeerd bestuurders bevoegd in zake dagelijks

bestuur aan te stellen tot aan de jaarvergadering te houden in 2019:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDESO",

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CYJELA",

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEYCO", alhier tegenwoordig en

verklarende dit mandaat te aanvaarden.

de commanditaire vennootschap "FRANSAB", alhier tegenwoordig en verklarende dit

mandaat te aanvaarden.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 24 februari 2014

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 22.08.2013, NGL 24.10.2013 13638-0575-017
06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 23.08.2012, NGL 30.10.2012 12629-0129-016
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 25.08.2011, NGL 28.10.2011 11590-0478-017
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 26.08.2010, NGL 24.09.2010 10552-0346-016
27/04/2010 : KO133898
16/10/2009 : KO133898
10/07/2009 : KO133898
31/10/2008 : KO133898
12/12/2007 : KO133898
04/10/2007 : KO133898
29/09/2006 : KO133898
07/10/2005 : KO133898
14/10/2004 : KO133898
06/01/2004 : KO133898
15/09/2003 : KO133898
25/08/2015
ÿþ~'.-v~, Mod word 7 7.t

º% ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

111111111*1 Iuh1

AON1TEUR

18 -08-GISCH ST

BE



BELGE NEERGELEGD

2015 ATSBLA 23. 07. 2615



RECHTBANK @PHANDEL KOfff.





Ondernemingsnr : 0453768176

Benaming

(voluit) : COELEMBIER

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vijverhoek 45-47, 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2015 aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag van de BVBA Neyco,lzegemsestraat 353 , 8501 Kortrijk- Heule niet vast vertegenwoordiger de heer Neyrinck Luc, geboren te Wevelgem op 20 maart 1966, gedomicilieerd te Kortrijk-Heule, Izegemsestraat 353 als gedelegeerd bestuurder vanaf heden 30 juni 2015.

Tombeur Anthony,

Bestuurder.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

03/09/2002 : KO133898
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 27.08.2015, NGL 30.09.2015 15618-0417-017
25/07/2000 : KO133898
20/04/2000 : KO133898
23/10/1998 : KO133898

Coordonnées
COELEMBIER

Adresse
VIJVERHOEK 45-47 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande