COJAREC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COJAREC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.816.208

Publication

26/07/2013
ÿþ., .

>MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EL GE:

013

TSSLAû

RECHTBANK KOOPHANDEL

-, 2. 07. 2013

ONITEUR

19. -07-

1SCH STA

I Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0849816208

COJAREC

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sparrestraat 4 - 8710 WJELSBEKE

Verplaatsing maatschappelijke zetel

Er wordt unaniem beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen van Sparrestraat 4 - 8710 WIELSBEKE naar Oudenaardestraat 84 - 8570 V1CHTE met ingang van 15 februari 2013.

Wielsbeke, 15 februari 2013.

VERSMISSEN Conny

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen .

Verso : Naam en handtekening,

31/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik BJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV

111111111111111111111

*12179474*

o $4c3 .$46- oQo$

Cojarec

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Sparrestraat 4 - 8710 Wielsbeke

Oprichting

MoNj~EtrR BELG,,

2 4 -tu- 2O2 BELGISCI I

NEERGELEGD

la 101 2012

RECHTBANK Ktii)AHANDrr+-

Grife05111Its,_.

Ondernemingsar

Benaming

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) Onderwerp(en) akte

Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 5 oktober 2012, ter registratie te Izegem, blijkt dat

1) De heer KENIS Jan, geboren te Beerse op 4 oktober 1961, echtgenoot van mevrouw VERSMISSEN Constantia nagenoemd, wonende te 8710 Wielsbeke, Sparrestraat 4,

2) Mevrouw VERSMISSEN Constantia Celina, geboren te Lille op 26 mei 1963, echtgenote van de heer KENIS Jan voornoemd, wonende te 8710 Wielsbeke, Sparrestraat 4,

een E3esloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd 'Cojarec', Er blijkt verder uit de akte dat:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8710 Wielsbeke, Sparrestraat 4.

2. De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

a) De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van diverse recuperatieprodukten, tweede

keus basisgrondstoffen, verpakkingsmaterialen, gebruikte flessen, ruwe en halfafgewerkte produkten, enz. in plastiek, PVC, polyethyleen, polyetheen, poltstyreen, polypropeen, polypropyleen, poiychlooretheen en andere kunststoffen, zoals PMMA, polycarbonaat, polyamide, ABS en vezelversterkte kunststof, katoen, jute, papier, karton, staal, aluminium, hout, glas, olie, oud ijzer en schroot, elektriciteitsprodukten in de ruimste zin van het woord, alsook de handel in "nieuwe" (grondstof) materialen.

b) Het besturen van vennootschappen; het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen; het verwerven, beheren en in waarde stellen van participaties, brevetten, octrooien en andere intellectuele rechten

c) Het verlenen van dienstprestaties van management-ondersteunende, bedrijfseconomische, commerciële, juridische, financiële, technische, informatica-technische of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen- of buitenlandse ondernemingen, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer op vlak van technoconsult, financieel, logistiek, administratief en juridisch advies.

d) Handelaar in onroerende goederen : aan- en verkoop van onroerende goederen, alsook het verhuren van onroerende goederen, De vennootschap kan onroerende goederen bij wijze van bezoldiging in natura aan haar zaakvoerder ter beschikking te stellen. Ze kan tevens alle onroerende goederen aankopen ter versteviging van het bedrijfspatrimonium, en mage alle daden stellen van aan- en verkoop om dit patrimonium zo optimaal te beheren.

e) Het organiseren van ontmoetingen en trainingen voor bedrijven en incentives uit binnen- en buitenland.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

3. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (e 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die elk éénlhonderdste (11100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Door de heer Jan KENIS werd ingeschreven op vijftig (50) aandelen, waarop negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) werd volstort.

Door mevrouw Constantia VERSMISSEN werd ingeschreven op vijftig (50) aandelen, waarop negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) werd volstort.

4. Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar,

5, De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de tweede maandag van de maand juni om achttien

uur.

Op de laatste blz. van Lui3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

.gloor- ,

behouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7, Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

11 Warden benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

-de heer Jan KEN1S, geboren te Beerse op 4 oktober 1961, wonende te 8710 Wielsbeke, Sparrestraat 4,

-mevrouw Constantia VERSMISSEN, geboren te Lille op 26 mei 1963, wonende te 8710 Wielsbeke,

Sparrestraat 4,

-de heer Johan KENIS, geboren te Turnhout op 16 augustus 1983, wonende te 8790 Waregem,

Brouwerijstraat 56,

-de heer Michiel KENIS, geboren te Tumhout op 10 maart 1987, wonende te 8710 Wielsbeke, Stationstraat

6,

-mevrouw Tanya VERDONCK, geboren te Tumhout op 6 juni 1990, wonende te 8790 Waregem, Brouwerijstraat 56,

21 Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

31 De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni in het jaar 2014, om achttien uur.

41 De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan G.C.V. Demets & Partners te 8710 Wielsbeke (Sint-Baafs-Vijve), Rijksweg 74 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de KBO voor het bekomen van het enig ondernemingsnummer, voor het vervullen van de formaliteiten inzake de Belasting op de Toegevoegde Waarde, voor het verwezenlijken van de inschrijving bij het Sociaal Verzekeringsfonds,....

OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2012. Deze overname za! maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2015
ÿþa

Mod Wmd t1.1

Le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11111111 Rechtbank van KOOPHANDEL

" 15064929* Gerst,

2 4 APR. 2U5

afd. KORTRiXeriffie













Ondernemingsnr : 0849816208

Benaming

(voluit) : COJAREC

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudenaardestraat 84, 8570 Vichte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

Uit proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 20 februari 2015 blijkt het ontslag van de heer Johan Kenis en mevrouw Tanya Verdonck als zaakvoerder op 20 februari 2015.

Voor eensluitend uittreksel,

VERSMISSEN CONNY

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 31.08.2015 15574-0228-016
23/09/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.09.2015, NGL 14.09.2015 15590-0078-016

Coordonnées
COJAREC

Adresse
RIJKSWEG 442 A3 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande