COLLI TRANSPORT SOLUTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLLI TRANSPORT SOLUTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.940.441

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-01-2015

Griffie

*15301802*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578940441

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Colli Transport Solution

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 26 december 2014, ter registratie, blijkt dat:

1) De heer ROMAN Jegan, geboren te Karaiyour (Sri Lanka) op 21 september 1972, echtgenoot van mevrouw IMIYAGE DON Nilusha Jeewanee Vijayapala, geboren te Wathupitiwala, op 2 april 1982, wonende te 8540 Deerlijk, Stationsstraat 111,

2) Mevrouw IMIYAGE DON Nilusha Jeewanee Vijayapala, geboren te Wathupitiwala (Sri Lanka) op 2 april 1982, echtgenote van de heer ROMAN Jegan, geboren te Karaiyour (Sri Lanka) op 21 september 1972, wonende te 8540 Deerlijk, Stationsstraat 111,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd 'Colli Transport Solution'.

Er blijkt verder uit de akte dat:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8540 Deerlijk, Stationsstraat 111.

2. De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

-het uitbaten van een koerierdienst,

-vervoer van documenten, pakjes, pakketten, stukken onderdelen, voorwerpen allerhande,... -logistiek management, expeditie, distributie en transport,

-de distributie van folders,

-het uitoefenen van een expeditiebedrijf, goederenbehandeling en  bewaring, opslag, overslag en distributie van goederen en het vervullen van alle administratieve formaliteiten en diensten die ermee in verband staan, dit in de ruimte zin van het woord,

-bemiddeling en bevrachting inzake transport, collivervoer, sneldistributie,

-het opslaan en verhandelen van handelsgoederen,

-verpakkingsdiensten,

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel. -Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord,

Onderwerp akte :

Stationsstraat 111 8540 Deerlijk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

-Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen. -De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel grondstoffen, halffabrikaten, afgewerkte producten en handelsgoederen) van alle aard en dit in de meest ruime zin voor zover door de wet toegelaten.

3. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die elk

één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalsaandelen werd als volgt a pari ingeschreven:

A. Inbreng in natura van een handelszaak

Inbreng van de gehele handelszaak genaamd  Colli Transport Solution met ondernemingsnummer 0835.934.518, en gevestigd te 8500 Kortrijk, Handelskaai 1 bus C013, vestigingseenheidnummer 2.198.477.977, zoals deze verder is beschreven in het hierna vermelde revisoraal verslag. Volgende documenten werden voorgelegd:

a) het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen,

b) het verslag van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BV ovv BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschap, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA COLLI TRANSPORT SOLUTION kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen ;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een eventueel uitwinningsrisico voor de vennootschap wegens het ontbreken van een dubbele boekhouding.

De attesten van het ontvangkantoor der directe belastingen, het ontvangkantoor BTW, het sociaal verzekeringsfonds en van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid werden op datum van onderhavig verslag nog niet bekomen. Derhalve blijft de overnemer onbeperkt aansprakelijk voor de openstaande schulden inzake directe belastingen, BTW en sociale bijdragen van de overdrager. Op datum van onderhavig verslag werd het akkoord vanwege de betreffende banken met betrekking tot de overdracht van voorbeschreven kredieten naar de vennootschap nog niet bekomen. Bijgevolg blijft de overdrager hoofdelijk aansprakelijk voor de openstaande schulden in kapitaal ten belope van in totaal 14.850,30 EUR.

1. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde.

2. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van het handelsfonds, bestaande uit 88 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA COLLI TRANSPORT SOLUTION, wordt toegekend aan de heer Jegan ROMAN.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 19 december 2014 .

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van zestienduizend driehonderd drieëntachtig euro tweeëntachtig cent (¬ 16.383,82), werden achtentachtig (88) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, van deze vennootschap toebedeeld.

B. Inbreng in geld

Op de twaalf (12) resterende aandelen werd in speciën ingeschreven en aldus een bedrag van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

tweeduizend tweehonderdzestien euro achttien cent (¬ 1.108,09) volstort.

4. Het boekjaar begint jaarlijks op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

5. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de tweede zaterdag van de maand december om tien uur.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT  EN OVERGANGSBEPALINGEN

- het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging ter griffie en wordt afgesloten

op 30 juni 2015,

- de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand december in

het jaar 2015, om tien uur.

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de

verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn

aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2014. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de

tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en

dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Als niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld, voor onbepaalde duur,

-de heer Jegan ROMAN voornoemd,

-mevrouw Nilusha IMIYAGE DON voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT KBO  ONDERNEMINGSNUMMER

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Koen DEKIERE, kantoor houdende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Cyriel Buysselaan 10 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de KBO voor het bekomen van het enig ondernemingsnummer, voor het vervullen van de formaliteiten inzake de Belasting op de Toegevoegde Waarde, voor het verwezenlijken van de inschrijving bij het Sociaal Verzekeringsfonds,....

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte

-verlslag oprichters,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

-verslag bedrijfsrevisor.

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
COLLI TRANSPORT SOLUTION

Adresse
STATIONSSTRAAT 111 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande