COLPAERT POULTRY SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLPAERT POULTRY SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.819.054

Publication

10/10/2013
ÿþMad Word 11.1

r Ire

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

31537 9

pl

Belagen bij hetitelgiehSIaatsblad 10/10/2,013 =Annexes_dn Mnnitenx.belge

Ondernemingsnr : 5 3 9 8 1 9 0 5 4

Benaming

(voluit) : COLPAERT POULTRY- SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8970 Poperinge, Woestenseweg 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Charly Van Cauwelaert, notaris met standplaats te Maaseik, op 26 september 2013, blijkt dat:

1. WAARENBURG HOLDING BVBA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3640 Kinrooi, Breeërsteenweg 118, met ondememingsnummer BE 0899.022.625 RPR Tongeren;

2. LOGICHAMP BV, besloten vennootschap naar Nederlands recht waarvan de statutaire zetel gevestigd is te Weert (Nederland) en met ondernemingsadres te 6005 RG Weert (Nederland), Tungeler Dorpsstraat 9, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken onder nummer 12052453;

3. De heer COLPAERT Jeannot, wonende te 8970 Poperinge, Woestenseweg 21;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "COLPAERT POU LTRY SERVICE".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8970 Poperinge, Woestenseweg 21.

De vennootschap heeft tot doel:

*onderneming voor de behandeling van pluimvee, waaronder ondermeer doch niet uitsluitend: laden, enten, snavelbehandeling enzovoorts;

*agrarische dienstverlening in het algemeen;

*import en export, handel en handelsbemiddeling, het vervoeren of laten vervoeren van alle pluimvee;

*onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de oprichtingsakte.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600 en is vertegenwoordigd door 1.860 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 1/1.860ste van het maatschappelijk kapitaal.

Het gehele maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600 is geplaatst en op de maatschappelijke aandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WAARENBURG HOLDING BVBA, voornoemd sub 1, schrijft in speciën in voor een bedrag van ¬ 6.200, waarvoor hem 620 aandelen worden toegekend;

- de besloten vennootschap LOGICHAMP BV, voornoemd sub 2, schrijft in speciën in voor een bedrag van ¬ 6.200, waarvoor hem 620 aandelen worden toegekend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de heer COLPAERT Jeannot, voornoemd sub 3, schrijft in speciën in voor een bedrag van ¬ 6.200, waarvoor hem 620 aandelen warden toegekend.

De aandelen waarop door ieder van hen werd ingeschreven, werden afbetaald in geld als volgt:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WAARENBURG HOLDING BVBA, voornoemd sub 1, ten bedrage van ¬ 2.070, hetzij ten belope van minstens twintig procent;

- door de besloten vennootschap LOGICHAMP BV, voornoemd sub 2, ten bedrage van ¬ 2.070, hetzij ten belope van minstens twintig procent;

- door de heer COLPAERT Jeannot, voornoemd sub 3, ten bedrage van ¬ 2.070, hetzij ten belope van minstens twintig procent.

De vennootschap beschikt dus vrij vanaf 26 september 2013 en uit dien hoofde over een bedrag van ¬ 6.210.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, "zaakvoerder(s)" genoemd.

De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij Ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Indien een rechtspersoon ais zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende vertegenwoordiger kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen derden geen andere rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger/plaatsvervan-gende vertegenwoordiger.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, al dan niet bezoldigd, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen-bedrijfsrevisor opgedragen voor zover de wet hiertoe verplicht, of bij gebrek aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering hiertoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de vierde maandag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van tenminste éénitwintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het eerste boekjaar begint op 26 september 2013 en eindigt op 31 december 2014.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen worden alle rechtshandelingen erkend die, vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap werden gesteld.

De eerste gewone algemene vergadering wordt vastgesteld in het jaar 2015 in de zetel van de vennootschap.

Het aantal niet statutaire zaakvoerders wordt vastgesteld op drie en tot deze functie worden benoemd vanaf 26 september 2013 voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, en met de macht om ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen en te verbinden overeenkomstig artikel 11 der statuten, welke opdracht onbezoldigd is zolang een algemene vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend:

- mevrouw PRINS Angelique, wonende te 3640 Kinrooi (Kessenich), Breeërsteenweg 118;

-de besloten vennootschap naar Nederlands recht LOGICHAMP BV, voornoemd sub 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer van Roij Marco Johannes Hendricus, wonende te 6005 RG Weert (Nederland), Tungeler Dorpsstraat 9;

-de heer COLPAERT Jeannct, voornoemd sub 3.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het vâór de oprichting opgestelde financieel plan blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 §2 van de wet van 17 juli 1975, berekend volgens artikelen 11 en 12 van het eerste Koninklijk Besluit van 12 september 1983.

Dientengevolge wordt er geen commissaris benoemd en zijn de artikelen 165 en 166 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Worden aangesteld onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `JONKERS & PARTNERS' met zetel te 2382 Ravels (Poppel), Mierdsedijk 5 (ondernemingsnummer 0452.547.956 RPR Turnhout) en! of mevrouw VAN BEEK Monique, wonende te 2382 Ravels (Poppel), Aarle 2, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(Getekend, Charly Van Cauwelaert, Notaris met standplaats te Maaseik.)

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd. 26 september 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-ere eler Voor-

behouden

Staatsblad

A. aan het

Belgisch

Bijlagen bij het BelgischStaatsblad l O/1Q/2Oil - Annexes du Aloniteur_belgc

Mad Word 11.1

r Ire

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

31537 9

pl

Belagen bij hetitelgiehSIaatsblad 10/10/2,013 =Annexes_dn Mnnitenx.belge

Ondernemingsnr : 5 3 9 8 1 9 0 5 4

Benaming

(voluit) : COLPAERT POULTRY- SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8970 Poperinge, Woestenseweg 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Charly Van Cauwelaert, notaris met standplaats te Maaseik, op 26 september 2013, blijkt dat:

1. WAARENBURG HOLDING BVBA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3640 Kinrooi, Breeërsteenweg 118, met ondememingsnummer BE 0899.022.625 RPR Tongeren;

2. LOGICHAMP BV, besloten vennootschap naar Nederlands recht waarvan de statutaire zetel gevestigd is te Weert (Nederland) en met ondernemingsadres te 6005 RG Weert (Nederland), Tungeler Dorpsstraat 9, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken onder nummer 12052453;

3. De heer COLPAERT Jeannot, wonende te 8970 Poperinge, Woestenseweg 21;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "COLPAERT POU LTRY SERVICE".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8970 Poperinge, Woestenseweg 21.

De vennootschap heeft tot doel:

*onderneming voor de behandeling van pluimvee, waaronder ondermeer doch niet uitsluitend: laden, enten, snavelbehandeling enzovoorts;

*agrarische dienstverlening in het algemeen;

*import en export, handel en handelsbemiddeling, het vervoeren of laten vervoeren van alle pluimvee;

*onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de oprichtingsakte.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600 en is vertegenwoordigd door 1.860 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 1/1.860ste van het maatschappelijk kapitaal.

Het gehele maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600 is geplaatst en op de maatschappelijke aandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WAARENBURG HOLDING BVBA, voornoemd sub 1, schrijft in speciën in voor een bedrag van ¬ 6.200, waarvoor hem 620 aandelen worden toegekend;

- de besloten vennootschap LOGICHAMP BV, voornoemd sub 2, schrijft in speciën in voor een bedrag van ¬ 6.200, waarvoor hem 620 aandelen worden toegekend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de heer COLPAERT Jeannot, voornoemd sub 3, schrijft in speciën in voor een bedrag van ¬ 6.200, waarvoor hem 620 aandelen warden toegekend.

De aandelen waarop door ieder van hen werd ingeschreven, werden afbetaald in geld als volgt:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WAARENBURG HOLDING BVBA, voornoemd sub 1, ten bedrage van ¬ 2.070, hetzij ten belope van minstens twintig procent;

- door de besloten vennootschap LOGICHAMP BV, voornoemd sub 2, ten bedrage van ¬ 2.070, hetzij ten belope van minstens twintig procent;

- door de heer COLPAERT Jeannot, voornoemd sub 3, ten bedrage van ¬ 2.070, hetzij ten belope van minstens twintig procent.

De vennootschap beschikt dus vrij vanaf 26 september 2013 en uit dien hoofde over een bedrag van ¬ 6.210.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, "zaakvoerder(s)" genoemd.

De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij Ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Indien een rechtspersoon ais zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende vertegenwoordiger kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen derden geen andere rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger/plaatsvervan-gende vertegenwoordiger.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, al dan niet bezoldigd, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen-bedrijfsrevisor opgedragen voor zover de wet hiertoe verplicht, of bij gebrek aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering hiertoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de vierde maandag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van tenminste éénitwintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het eerste boekjaar begint op 26 september 2013 en eindigt op 31 december 2014.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen worden alle rechtshandelingen erkend die, vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap werden gesteld.

De eerste gewone algemene vergadering wordt vastgesteld in het jaar 2015 in de zetel van de vennootschap.

Het aantal niet statutaire zaakvoerders wordt vastgesteld op drie en tot deze functie worden benoemd vanaf 26 september 2013 voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, en met de macht om ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen en te verbinden overeenkomstig artikel 11 der statuten, welke opdracht onbezoldigd is zolang een algemene vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend:

- mevrouw PRINS Angelique, wonende te 3640 Kinrooi (Kessenich), Breeërsteenweg 118;

-de besloten vennootschap naar Nederlands recht LOGICHAMP BV, voornoemd sub 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer van Roij Marco Johannes Hendricus, wonende te 6005 RG Weert (Nederland), Tungeler Dorpsstraat 9;

-de heer COLPAERT Jeannct, voornoemd sub 3.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het vâór de oprichting opgestelde financieel plan blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 §2 van de wet van 17 juli 1975, berekend volgens artikelen 11 en 12 van het eerste Koninklijk Besluit van 12 september 1983.

Dientengevolge wordt er geen commissaris benoemd en zijn de artikelen 165 en 166 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Worden aangesteld onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `JONKERS & PARTNERS' met zetel te 2382 Ravels (Poppel), Mierdsedijk 5 (ondernemingsnummer 0452.547.956 RPR Turnhout) en! of mevrouw VAN BEEK Monique, wonende te 2382 Ravels (Poppel), Aarle 2, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(Getekend, Charly Van Cauwelaert, Notaris met standplaats te Maaseik.)

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd. 26 september 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-ere eler Voor-

behouden

Staatsblad

A. aan het

Belgisch

Bijlagen bij het BelgischStaatsblad l O/1Q/2Oil - Annexes du Aloniteur_belgc

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.08.2015 15486-0392-013

Coordonnées
COLPAERT POULTRY SERVICE

Adresse
WOESTENSEWEG 21 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande