COMAHA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMAHA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.405.174

Publication

24/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEJR BELCF

NEERGELEGD

-a 01. 2014

1- 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

difieïR1-11<-

Voor- Ill lan1111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





--------- --- ---- ----

Ondernerningsnr : QÇLjL1 L/05, 47//

Benaming (voluit) : COMAHA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nijverheidstraat 12

8770 lngelmunster

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Rceselare (standplaats Rumbeke), op 08 januari 2014, BLIJKT dat:

I: I. de sub IV nagemelde persoon een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "CONIAHA".

II. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8770 Ingelmunster, Nijverheidstraat 12.

Ill. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

/V. de vennoot / oprichter is: Mevrouw CEENAEME Griet Maria, geboren te Roeselare op 19 mei 1976, echtgenote van de heer INGELS Dave; wonende te 8770 Ingelmunster, Nijverheidstraat 12.

V. het maatschappelijk kapitaal achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, verdeeld driehonderd eenenzeventig (371) gelijke aandelen, en volledig volstort is; aldus is in totaal achttien duizendi vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) ter beschikking van de vennootschap.

VL het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door stortingen in geld.

Vil. het boekjaar ingaat op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar heeft aanvang genomen op heden (06.01.2014) om te eindigen op 31 december 2014.

omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijk voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in.; aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met elle', reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden!: verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd niet de voorzieningen en schulden."

"In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen: van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging / homologatie worden voorgelegd. Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden. Na betaling:i van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen,i verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van heti aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd. Tevens worden de goederen die nog in nature voorhandeni .1zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op Me aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het overige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van!! toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheidi te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten leste van de effecten waarop niet voldoende is* gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere, verhouding volgestorte effecten."

als statutair zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld, en dit voor onbepaalde duur: voomoemde mevrouw CEENAEME Griet.

. _

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin ais kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden. In alle akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangetekend worden op de algemene kosten.

X. De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoemingen van een commissaris vereisten of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit. De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar. Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt. De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen, Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft elke vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 17, 'tee alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. ledere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Xl. het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:

"Voor zover dit alles vrettelijk toegelaten is en de vennootschap enlof haar medewerkers enlof fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande prestaties in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

" het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

" het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, ln de meest ruime zin, met uitzondering van alle verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

" het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

" het geven van advies en bijstand aan particulieren, vennootschappen en overheden, het geven van opleidingen, voordrachten en cursussen over juridische, fiscale of gerechtelijke onderwerpen, publicatie van artikels en boeken over juridische, fiscale of gerechtelijke onderwerpen, dit alles in de meest ruime zin, met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welk aard ook, zoals het verwerven door inschrijving

of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm

ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is:

- alle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, administratieve, onroerende of roerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in verband staan, ermee verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voot-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voce-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbfad

bevorderen en/of helpen uitbreiden; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aire kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

- zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in nature, fusie, opslorping, overname, samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op om het even welke wijze interesseren ln aile Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, syndicaten, beroepsverenigingen, organisaties of groeperingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk, verwant, aanvullend of samenhangend aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

- deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opsforping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

- ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle: onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus:

- mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de vigerende wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

- behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig de vigerende wetgeving tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- zijn uitgesloten aile handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Financial Services and" Markets Authority vereist is.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

XII, - omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tete- of videoconferentie"

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Om tot de algemene vergadering van vennoten toegelaten te worden, moeten de vennoten, en in voorkomend geval de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling. De aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de vennoten en/of de obligatiehouders en het aantal aandelen en/of obligaties dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere vennoot en/of obligatiehouder of zijn gernachtigde ondertekend.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen."

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparante verklaart bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GEWKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor'-behouden aan het Belgisch Staatsblad " mod 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2015
ÿþVoor behoud aan he Bargist Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0544.405.174

Benaming

(voluit) : COMAHA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Nijverheidstraat 12 te 8770 Ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de beslissing van de enige vennoot, handelend in plaats van de algemene vergadering, dd. 16 maart 2015:

Enig besluit

De vergadering beslist dat de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar Hof ter Weze 5 te 8800

Roeselare vanaf 1/1012014.

Mevrouw Griet Ceenaeme

Enige vennoot

Zaakvoerder

NEERGELEGD

231 l,T 2R15

Rechtbank van KOOPHANDEL Cent_a4d ' r Îi,

<15048,1~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
COMAHA

Adresse
NIJVERHEIDSTRAAT 12 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande