COMBES TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMBES TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.184.965

Publication

24/06/2014
ÿþOndememingsnr : 0434.184.965

Benaming (voluit) :CO (1/4-4 --relibtNCr

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Rhodesstraat 1

8870 Izegem

Onderwerp akte :Fusie

Er blet uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrioloc te Brugge op negentien mei

' tweeduizend en veertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel veldr registratie, dat de buitengewone

' algemene vergadering van aandeelhouders van de vennoten van : 1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOURNAI INVEST", met zetel te 8870 Izegem, Krekelstraat 2471A, BTW BE 0807.987.333, RPR Gent, afdeling Kortrijk, "over te nemen vennootschap" genoemd; en 2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMBES TRADING" gevestigd te 8870 Izegem, Rhodesstraat 1, BTW-nummer BE 0434.184.965, RPR Gent, afdeling Kortrijk, "overnemende vennootschap" genoemd, de volgende besluiten heeft genomen:

VASTSTELLINGEN

I. Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, heeft de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vastgesteld:

a) De bestuursorganen van de beide vennootschappen hebben op datum van achtentwintig februari tweeduizend en veertien fusievoorstellen opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd:

- voor de over te nemen vennootschap, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Kortrijk op dertien maart tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig maart daarna, onder nummer 14067459, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

voor de overnemende vennootschap, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Kortrijk, op dertien maart tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig maart daarna, onder nummer 14067457, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

b) Vervolgens hebben op datum van zeventien maart tweeduizend en veertien, de bestuursorganen van de twee respectievelijke vennootschappen elk een omstandig verslag opgesteld, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 693 W.Venn.

c) De bvba Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, te 8560 VVevelgem, Kortrijkstraat 12, daartoe aangesteld door het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap en door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, heeft op negen mei tweeduizend en veertien een schriftelijk verslag opgemaakt.

De conclusies van zijn verslag luiden als volgt

7. BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de BVBA TOURNAI IN VEST door de BVBA COMBES TRADING, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bederevisoren, kan , ik besluiten dat:

1. Op basis van een substantiële waardering van de BVBA COMBES TRADING en een de BVBA TOURNAI IN VEST op basis van de staat van actief en passief per 31 december 2013 voor de BVBA COMBES en de BVBA TOURNAI INVEST, een waarde per aandeel bekomen wordt van respectievelijk 350,00 EUR en 0,7854 EUR. Op basis van de voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 1.867 aandelen van de BVBA COMBES TRADING voor 832.000 aandelen van de BVBA TOURNAI INVEST. De gehanteerde waarden voor de bestaande aandelen gesteund zijn op bedrijfseconomische aanvaardbare waarderingsmethoden, onder voorbehoud van rie waardering van de onroerende goederen bij de BVBA COMBES TRADING dewelke bepaald werd op een gemiddelde van de aanschaffingswaarden en de geschatte waarden door het bestuursorgaan en niet gebaseerd is op een deskundige schatting. lk dien verder

' een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten naar aanleiding van bodemsanering ingevolge mogelijke bodemverontreiniging, gezien de huidige bodemgesteldheid van de aanwezige

1.

e





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

II

Vol behol aan Belg Staati

rn o d 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

INtg!

I I

'I-MMTElJî BELGE

17 -06- 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent,

2? 11E1 2014

afd. KORTRIJK

Griffie

iELGISCH STAATSBDL

L; )

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijbgen-trijiret ItelgischStaritsblud-z24/061201-4-1-Aimmgei-Milité-ift - liétgë

mod 11.1

onroerende goederen bij de BVBA COMBES TRADING mij niet gekend is. Ik dien tenslotte een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles.

2. Er zijn geen bijzondere problemen geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, werden bevestigd door de ingewonnen inlichtingen.

Wevelgem, 9 me! 2014

(getekend)

BVBA Bedrefsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door de heer Piet Dujardin, bedriffsrevisor

d) De fusievoorstellen en de voornoemde verslagen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke vennoten, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

e) De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de over te nemen vennootschap, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap.

f) De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben nagegaan of de over te nemen vennootschap die aan de fusie deelneemt, eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten. Men heeft vastgesteld dat de over te nemen vennootschap eigenaar is van vier onroerende goederen, waarvan drie opgenomen in de balans per 31 december 2013, en één onroerend goed dat op 05 februari 2014 werd aangekocht

g) De bestuursorganen hebben er zich van vergewist dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van de huidige algemene vergadering zich in de activa en passive van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan, in toepassing van artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens de aankoop van een onroerend goed gelegen te Meulebeke, Oostrozebekestraat 128.

BESLUITEN

" Voor de over te nemen vennootschap Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap "Tournai Invest" door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "Combes Trading".

Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap heeft er zich van vergewist en heeft bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van huidige vergadering zich in de activa en de passive van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournai Invest" geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De algemene vergadering heeft besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, met toekenning van duizend achthonderd zevenenzestig (1.867) aandelen aan de vennoten van de overnemende vennootschap, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt.

C) Bilgevolg zal gens het vermogen van de over te nemen vennootschap met aile rechten en verplichtingen, overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang zal worden verwezenlijkt met kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderd negenenveertigduizend driehonderd negenentwintig euro achtendertig cent (¬ 249.329,38) van de overnemende vennootschap, zodanig dat het kapitaal van de overnemende vennootschap op zeshonderd zevenentwintigduizend honderd negentien euro elf cent (¬ 627.119,11) gebracht wordt, vertegenwoordigd door zevenduizend honderd en zeven (7.107) aandelen.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf een januari tweeduizend en veertien, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Combes Trading".

d) Omschrijving van het overgedragen vermogen

Het overgedragen vermogen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Tournai Invest' aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Combes Trading", wordt weergegeven in de staat van actief en passief van de overgenomen vennootschap per 31 december 2013, aangehecht aan voormelde akte.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

2) Voorbeschreven overdracht is verricht op basis van de balans afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien, eronder verstaan dat aile handelingen gedaan sinds deze datum door de overgenomen vennootschap omtrent de overgedragen goederen zullen worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Onderhavige vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen vanaf 19 mei 2014 en het genot vanaf één januari tweeduizend en veertien.

Boekhoudkundig wordt de overdracht van het vermogen gerekend vanaf één januari tweeduizend en veertien.

3) De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournai Invest". De vennootschap "Combes Trading" in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4) ln het algemeen omvat de overdracht aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan

Op da laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzM van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

ç mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



de overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de

adminstraties inbegrepen.

5) Huidige overdracht is gebeurd, doch op lest van de overnemende vennootschap om:

- de geheelheid van de schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden over te dragen;

- om alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

- aile akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals aile ; andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

- alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen aile gewone en buitengewone tasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

" Voor de overnemende vennootschap

Eerste besluit Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap "Tournai lnvest", voornoemd, door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "Combes Trading", voornoemd.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap heeft er zich van vergewist en heeft bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Tournai lnvest" geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De vergadering van vennootschap "Combes Trading" heeft besloten tot de fusie door overneming van het vermogen van de vennootschap 'Tournai lnvest" over te gaan, zodat de opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd,

2. Gevolgen

a. Ais gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van over te nemen vennootschap, met aile rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap. De aandelen van de over te nemen vennootschap in het bezit van de overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

De overgang geschiedt met een kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderd negenenveertigduizend driehonderd negenentwintig euro achtendertig cent (¬ 249.329,38) met toekenning van duizend achthonderd zevenenzestig (1.867) aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en veertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van over te nemen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten faste van de overnemende vennootschap.

b. Vervolgens heeft de algemene vergadering vastgesteld dat

enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournai

Invest" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Combes Trading", werd verwezenlijkt.

- anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournai lnvest'', definitief opgehouden heeft te bestaan.

Tweede Besluit: aanpassing van het doel van de vennootschap

Hiervoor werd het verslag door de zaakvoerders de dato dertien mei tweeduizend en veertien opgemaakt, ln uitvoering van het artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en veertien, hetzij minder dan drie maanden vóór de datum van dit verstag.

Dit verslag zal samen met voormelde akte neergelegd worden op de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Het doel van de vennootschap zal voortaan luiden als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aankoop en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zen de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

11/ aile goederen die behoren tot de textielnijverheid en hun derivaten en van al wat nuttig zou kunnen zijn om ze aan te vullen.

B/ aile verpakkingsmiddelen ongeacht de aard evenals aile kledij

C/ de uitbating van horeca- en verblijfzaken zoals restaurants, hotels, logementshuizen, drankgelegenheden, het huren en verhuren ervan





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

D/ Handel in sportpaarden, stalling en training van sportpaarden, fokken en africhten van sportpaarden, verhuur van stallingen en trainingsaccomodatie,

" het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

F/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

G/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

H/ het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

I/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

J/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

KI de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

If het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zen bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doei.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepaling voldoet."

Derde Besluit: Kapitaalverhoging door incorporatie van reserves

Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met twaalfduizend vijfhonderd en tien euro negenentachtig cent (¬ 12.510,89), om het te brengen van zeshonderd zevenentwintigduizend honderd negentien euro elf cent (¬ 627.119,11) op zeshonderd negenendertigduizend zeshonderd dertig euro (¬ 639.630,00) door incorporatie van reserves, voortkomende van overgedragen winsten.

Vierde Besluit: Wijziriing van artikel 5 van de statuten

a) Artikel 3 van de statuten werd vervangen door de tekst vermeld in het tweede besluit.

b) Artikel 5 van de statuten werd als volgt aangepast:

"Artikel VIJF: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeshonderd negenendertigduizend zeshonderd dertig euro (E

639.630,00) vertegenwoordigd door zevenduizend honderd en zeven (7.107) aandelen zonder vermelding

van waarde, die elk één zevenduizend honderd en zevende van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vulde Besluit Kvviiting aan het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap.

Kwijting werd verleend aan het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap voor de uitoefening van

haar mandaat.

Zesde besluit: Machtiging

De raad van bestuur, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om aile voorgaande besluiten uit te

voeren en alle verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de bvba Fiduciaire Ryckennan Gebroeders, 8200 Brugge (Sint-

Andries), Dirk Martensstraat 22, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en

de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd:

" afschrift fusie

" coördinatie van statuten

" verslag van het bestuursorgaan dd. 17 maart 2014

" verslag van het bedrijfsrevisor dd. 09 mei 2014

" verslag van de zaakvoerders dd. 13 mel 2014

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

-

Voor-

behouden aan het 13elgisch

staatsblad

Bijlagen-bij-het Itelgiseh Sta-atstiad-=-24/06/20t4w Anweliég -d'a Môiiiteiiiebélgë

26/03/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEG  % 11 01 7..Mik

REOt:#ISANKOOPHANDEL

OOJ p~ ~DEL

iao .)as)11111111

Ondernemingsnr : 0434184965

Benaming

(voluit) : COMBES TRADING

(verkort) :

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblat

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rhodesstraat 1 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 693 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN dd , 2Io .-I to z i

Mevrouw, Mijnheer,

Overeenkomstig artikel 693 Wetboek van Vennootschappen, hebben de zaakvoerders van de BVBA Combes Trading en de BVBA Tournai Invest in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld waarin wordt voorgesteld dat de BVBA Combes Trading bij wijze van fusie door overneming BVBA Tournai Invest overneemt.

1) Rechtsvorm  Naam  Doel - Zetel

1.1. Over te nemen vennootschap BVBA Tournai Invest

De vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Anthony Wittesaele te Tielt op zeventien november tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier december tweeduizend en acht, onder nummer 8188140.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem, Krekelstraat G2.Ga/{j .

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Tournai Invest".

De vennootschap heeft tot doel

"I. Voor eigen rekening

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,= verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aankoop en verkoop, huur: en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die, het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

DI het waarnemen van aire bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computersevices;

GI de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

Hi het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepaling voldoet."

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd negenenveertigduizend driehonderd negentwintig euro en achtentachtig eurocent (249.329,88) vertegenwoordigd door achthonderd tweeëndertigduizend (832.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap BVBA Tournai Invest is opgenomen in het rechtspersonenregister Kortrijk onder nummer 0807.987.333.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op I oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede dinsdag van de maand maart.

De zaakvoerders van de BVBA Tournai Invest zijn :

-De heer Johan Combes wonende te 8870 Izegem, Rhodesstraat 1

-Mevrouw Veronique Boret wonende te 8870 Izegem, Rhodesstraat 1

1.2. Overnemende vennootschap BVBA Combes Trading

De vennootschap werd als naamloze vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Berquin te Brussel op vijfentwintig april negentienhonderd achtentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig mei daarna, onder nummer 880526-54.

De statuten werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op tien maart negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig maart daarna, onder nummer 1997-03-28/237.

De statuten werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Anthony Wittesaele te Tielt op negenentwintig maart tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig april tweeduizend en zes, onder nummer 06071217, inhoudende onder meer de omzetting in de huidige rechtsvorm.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Dirk Hendrickx te Brugge (Sint-Michiels) op zeventien december tweeduizend en dertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee januari tweeduizend en veertien onder nummer 14002039.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem, Rhodesstraat 1.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Combes Trading".

De vennootschap heeft tot doel :

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland de aankoop, verkoop, import, export, de commercialisatie en algemene vertegenwoordiging onder alle vormen van :

- aile goederen die behoren tot de textielnijverheid en hun derivaten en van al wat nuttig zou kunnen zijn om ze aan te vullen.

- alle verpakkingsmiddelen ongeacht de aard evenals aile kledij

- De aankoop, de verkoop, het tot waarde brengen, verkavelen, uitrusten onder alle vormen en met aile technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het huren en verhuren, zo gemeubeld als ongemeubeld, beheren, onderhouden, herstellen, verbouwen en uitbaten ander alle vormen van dergelijke goederen, die alles in binnen- en buitenland, als hoofdaannemer of onderaannemer, als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar of commissionair, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in privatieve of in publieke aanneming van werken

- de uitbating van horeca- en verblijfzaken zoals restaurants, hotels, logementshuizen, drankgelegenheden, het huren en verhuren ervan

- Handel in sportpaarden, stalling en training van sportpaarden, fokken en africhten van sportpaarden, verhuur van stallingen en train ingsaccomodatie.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst, of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

Ter gelegenheid van de fusie door overneming zal het doel van de BVBA Combes Trading worden uitgebreid met de activiteiten voorzien in het doel van de BVBA Tournai Invest.

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op driehonderd zevenenzeventigduizend zevenhonderd negenentachtig euro en drieënzeventig eurocent (377.789,73), vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderdveertig (5.240) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap BVBA Combes Trading is opgenomen in het rechtspersonenregister Kortrijk onder nummer 0434.184.965.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van leder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste maandag van de maand juni om 14 uur.

De zaakvoerders van de BVBA Combes Trading zijn

-De heer Johan Combes wonende te 8870 Izegem, Rhodesstraat 1

-Mevrouw Veronique Boret wonende te 8870 Izegem, Rhodesstraat 1

2) Stand van het eigen vermogen

De stand van het eigen vermogen van de bij de fusie betrokken vennootschappen wordt hierna samenvattend weergegeven op grond van de balans per 31 december 2013,

6

ei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Sinds deze datum hebben zich geen belangrijke wijzigingen voorgédaan in het vermogen van deze vennootschappen.

2.1. BVBA Tournai Invest

Kapitaal249.329,38

Geplaatst kapitaal 249.329,38

Reserves 291.525,93

Wettelijke reserve 5.649,17

Belastingvrije reserves 285.876,76

Overgedragen winst 112.598,35

Totaal eigen vermogen 653.453,66

2.2. BVBA Combes Trading

Kapitaal377.789,73

Geplaatst kapitaal 377.789,73

f J itg iftepr em i es10.622 ,24

Reserves 63.917,87

Belastingvrije reserves 63.917,87

Overgedragen verlies -75.769,51

Kapitaalsubsidies 13.220,98

Totaal eigen vermogen 389.781,31

3) Beschrijving onroerende goederen eigendom van de BVBA Tournai Invest

Volgende onroerende goederen maken deel uit van de fusie en worden overgenomen door de BVBA Combes Trading :

Materieel vast actief

Huis Kachtemsestraat 164 ; aankoopprijs 159.975,00 euro

Beschrijving van het onroerend goed

Stad Izegem  5de Afdeling  Kachtem

Een woon- en handelshuis met afhangen en medegaande grond, gelegen aan de Kachtemsestraat 164, volgens titel en thans ten kadaster bekend Sectie A nummer 362 R met een totale oppervlakte van vier are achtentwintig centiare (4a 28ca),

Het onderliggend bodemattest m.b.t. voornoemd perceel kon op datum van dit fusievoorstel nog niet afgeleverd worden.

Onder opschortende voorwaarde verklaart het bestuursorgaan van de BVBA Tournai Invest dat er een geldig bodemattest ter beschikking zal zijn op datum van verlijden van de akte inzake voorgenomen fusie. Indien het bodemattest niet ter beschikking is op datum van de akte kan de voorgestelde herstructurering niet doorgaan, De kosten tengevolge van eventuele oriënterende bodemonderzoeken zullen gedragen worden door de vennootschap BVBA Combes Trading.

Voorraad onroerende goederen

Project Beveren aan de IJzer

Kostprijs voorraad : 105.007,08 euro

t

.t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Beschrijving van het onroerend goed :

Gemeente Averingem  9e afdeling- Beveren aan de IJzer

Een woonhuis met bergplaats en meegaande grond en aanhorigheden gelegen aan de Zuidstraat nummer 5 en +5, gekadastreerd of het geweest zijnde, volgens titel en volgens een recent uittreksel uit de kadastrale legger (artikelnummer 02984) onder sectie D nummer 1051N en nummer 105/x/2, voor een totale oppervlakte van twee are vierenveertig centiare (2a 44ca).

Het onderliggend bodemattest m.b.t. voornoemd perceel kon op datum van dit fusievoorstel nog niet afgeleverd worden.

Onder opschortende voorwaarde verklaart het bestuursorgaan van de BVBA Tournai Invest dat er een geldig bodemattest ter beschikking zal zijn op datum van verlijden van de akte inzake voorgenomen fusie, Indien het bodemattest niet ter beschikking is op datum van de akte kan de voorgestelde herstructurering niet doorgaan. De kosten tengevolge van eventuele oriënterende bodemonderzoeken zullen gedragen worden door de vennootschap BVBA Combes Trading.

Project Watou

Kostprijs voorraad : 74.250,14 euro

Beschrijving van het onroerend goed :

Stad Poperinge -- 8e afdeling- Watou

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met de medegaande grond, gelegen te Poperinge (Watou), Vijfhoekstraat 6, ten kadaster gekend of het geweest zijnde, onder Poperinge, achtste afdeling, sectie A nummer 350 D met een oppervlakte volgens titel en kadaster van twee aren negentwintig centiaren (2a 29ca).

Het onderliggend bodemattest m.b.t. voornoemd perceel kon op datum van dit fusievoorstel nog niet afgeleverd worden.

Onder opschortende voorwaarde verklaart het bestuursorgaan van de BVBA Tournai Invest dat er een geldig bodemattest ter beschikking zal zijn op datum van verlijden van de akte inzake voorgenomen fusie. Indien het bodemattest niet ter beschikking is op datum van de akte kan de voorgestelde herstructurering niet doorgaan. De kosten tengevolge van eventuele oriënterende bodemonderzoeken zullen gedragen worden door de vennootschap BVBA Combes Trading.

4) Verantwoording van de fusie

De voorgestelde fusie kadert in een rationalisatie van de structuur.

De huidige structuur beantwoordt niet langer aan de vereisten van accuraat beheer van onroerend goed en

de exploitatie ervan.

De voorgestelde fusie zal een administratieve vereenvoudiging met zich meebrengen en kostenbesparend

zijn.

De geplande fusie beantwoordt dan ook aan de doeleinden van financiële en economische rationalisaties.

Ze beoogt een verhoging van de efficiënte werking zowel op niveau van leiding als beheersing van kosten.

5) Ruilverhouding  opleg in geld  wijze van uitreiking

5.1. Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werden beide vennootschappen gewaardeerd als volgt :

De waarde van de BVBA Tournai Invest werd bepaald op 653.450,00 euro op basis van de tussenbalans op 31 december 2013, zijnde de intrinsieke waarde.

De waarde van de BVBA Combes Trading werd bepaald op 1.834.000,00 euro, zijnde de gecorrigeerde intrinsieke waarde van de vennootschap per 31 december 2013, rekening houdend met de latente meerwaarde op het onroerend goed.

Deze waarderingen resulteren in een waarde per aandeel :

Voor BVBA Tournai Invest ;

Vermogen 1 Aantal aandelen : 653.450,001832.000 = 0,79

Voor BVBA Combes Trading :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vermogen / Aantal aandelen : 1.834.000,0015.240 = 350,00

Deze waardering werd conventioneel overeengekomen en goedgekeurd door de verschillende partijen binnen het kader van groepsstructuur en continuïteitsprincipe, aandelenverhouding waarbinnen de fusieverrichting plaatsgrijpt,

Aldus wordt de ruilverhouding BVBA Tournai Invest / BVBA Combes Trading ;

Totale waarde Tournai Invest = 653.450,00 = 1.867

Waarde aandeel Combes Trading 350

Dit betekent dat voor de 832.000 aandelen BVBA Tournai Invest 1.867 aandelen BVBA Combes Trading worden uitgereikt.

Gelet op de huidige verdeling van de aandelen van de BVBA Tournai Invest worden de 1.867 nieuw te creëren aandelen van de BVBA Combes Trading als volgt toegekend

Tournai Invest Combes Trading

Johan Combes599.040 '1.344

Veronique Boret 232.960 523

832,000 1.867

Deze toekenning wordt door de huidige aandeelhouders van de BVBA Tournai Invest aangenomen.

Als gevolg van de fusie zal het gehele eigen vermogen van de BVBA Tournai Invest, met inbegrip van de rechten en verplichtingen als gevolg van de ontbinding zonder vereffening overgaan op de BVBA Combes Trading tegen uitreiking van 1.867 aandelen van de BVBA Combes Trading aan de aandeelhouders van de BVBA Tournai Invest.

De voorgenomen fusie door overneming zal in hoofde van de BVBA Combes Trading aanleiding geven tot een kapitaalverhoging ten bedrage van 249.329,38 euro, zodat het kapitaal van de BVBA Combes Trading na de fusie 627.119,11 euro zal bedragen. Rekening houdend met de voorgenomen ruilverhouding zal deze kapitaalverhoging gebeuren door creatie van 1.867 nieuwe aandelen BVBA Combes Trading, waardoor het totaal aantal aandelen Combes Trading na de kapitaalverhoging 7.107 aandelen bedraagt.

Na de fusie zal het eigen vermogen van de BVBA Combes Trading worden bepaald als volgt

Tournai Invest Combes Trading Totaal

Kapitaal249.329,38 377.789,73 627.119,11

U itgifteprem ies0,00 10.622,24 10.622,24

Wettelijke reserve 5.649,170,00 5.649,17

Belastingvrije reserve 285.876,76 63.917,87 349.794,63

Overgedragen winst/verlies 112.598,35 -75.769,51 36.828,84

Kapitaalsubsidies0,00 13.220,98 13.220,98

653.453,66 389.781,31 1.043.234,97

De partijen verklaren uitdrukkelijk de fusie door overneming door te voeren in het kader van artikel 211 WIB 1992, van de artikelen 117, 119 en 120 van het Registratiewetboek en van de artikelen 11 en 18 van het BTW-Wetboek.

5.2. Opleg in geld

Er zal geen opleg in geld worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA Tournai Invest.

5.3 Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De nieuwe aandelen BVBA Combes Trading worden uitgereikt ter vergoeding van het gehele vermogen van BVBA Tournai Invest,

y j

Zij zullen door de' zaakvoerders van BVBA*CombesTrading worden toegekend aan de aandeelhouders van BVBA Tournai Invest a rato van hun onderlinge aandelenverhouding in deze overgenomen vennootschap.

6) Datum voor deelname in de winst

De nieuw uitgegeven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA Combes Trading vanaf

1 januari 2014,

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

7) Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van BVBA Tournai Invest geacht worden te zijn verricht voor rekening van BVBA Combes Trading is vastgesteld op 1 januari 2014..

8) Bijzondere rechten

Er zullen geen bijzondere rechten worden toegekend aan de aandeelhouders van BVBA Combes Trading.

9) Bijzondere bezoldiging

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin te Wevelgem vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, werd belast om de verslagen voor de deelnemende vennootschappen op te stellen zoals vermeld in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldigingen van deze opdracht wordt in gemeen overleg bepaald à rato van de gepresteerde uren.

10) Bijzondere voordelen toegekend aan zaakvoerders

Aan de zaakvoerders van de fuserende vennootschappen worden geen bijzondere voorwaarden toegekend.

11) Statutenwijziging

De statuten van BVBA Combes Trading zullen gewijzigd worden. De aandeelhouders van BVBA Combes Trading zullen tenminste beraadslagen en stemmen over een wijziging van het kapitaal en over de uitbreiding van het doel van de vennootschap,

Ten einde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is vastgesteld op maandag 28 april 2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke aandeelhouder instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria voor de door haar aangestelde raadslieden,

Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de BVBA Combes Trading.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de desbetreffende griffie.

Elke zaakvoerder erkent twee getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In naam van de deelnemende vennootschappen hopen wij dat u de voorgestelde fusie zult goedkeuren.

Johan Combes

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.02.2014, NGL 12.03.2014 14061-0554-011
02/01/2014
ÿþ mod 11.1

,' i I = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 9. 12. 2013

RECHi7 KÓR~R~Ü~AND>r~



~

IN~IIII~RWN~II~I~IVNNN~IN~

" 14002039>

Ondernemingsnr : 0434.184.985

Benaming (voluit) : Combes Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rhodesstraat 1

8870 Izegem

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op zeventien december tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CIMBES TRADING", gevestigd te 8870 Izegem, Rhodesstraat 1, BTW-nummer BE 0434,184,965, RPR Kortrijk, de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: UITBREIDING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Hiervoor werd door de zaakvoerders het verslag opgemaakt de dato elf december tweeduizend en dertien, in uitvoering van het artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien, hetzij minder dan drie maanden vóór de datum van dit verslag.

Dit verslag zal samen met voormelde akte neergelegd worden op de bevoegde Rechtbank van Koophandel. TWEEDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

Artikel 3 van de statuten werd vervangen door volgende tekst, om ze in overeenstemming'te brengen met het hiervoor genomen besluit

"De vennootschap heeft tot doe! in België en in het buitenland de aankoop, verkoop, import, export, de commercialisatie en algemene vertegenwoordiging onder alle vormen van:

- alle goederen die behoren tot de textielnijverheid en hun derivaten en van al wat nuttig zou kunnen zijn om ze aan te vullen.

- alle verpakkingsmiddelen ongeacht de aard evenals alle kledij

- De aankoop, de verkoop, het tot waarde brengen, verkavelen, uitrusten onder alle vormen en met aile technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het huren en verhuren, zo gemeubeld als ongemeubeld; beheren, onderhouden, herstellen, verbouwen en uitbaten onder alle vormen van dergelijke goederen, die alles in binnen- en buitenland, als hoofdaannemer of onderaannemer, als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar of commissionair, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in privatieve of in publieke aanneming van werken

- de uitbating van horeca- en verbljfzaken zoals restaurants, hotels, logementshuizen, drankgelegenheden, het huren en verhuren ervan

- Handel in sportpaarden, stalling en training van sportpaarden, fokken en africhten van sportpaarden, verhuur van stallingen en trainingsaccomodatie.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap,

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zj mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst, of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 17.1

" Voor,

I# .h oude

aan het Beigisch Staatsblad

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

DERDE BESLUIT: MACHTIGING

De zaakvoerders werden gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan bvba Fiduciaire Ryckeman Gebroeders, 8200 Brugge (Sint-Andries), Dirk Martensstraat 22, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag van de zaakvoerders dd. 11 december 2013







Annexes dû Moniteur beiÉe Dirk Hendrickx, Notaris

llipagew bil het Belgiscli -Siáui"sl"itád-=-02701120I4













Op de Iaàtste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 18.07.2013 13314-0130-012
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 31.08.2011 11494-0315-012
20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 19.08.2010 10419-0223-012
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 28.08.2009 09651-0298-012
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 21.08.2008 08583-0083-013
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 28.08.2007 07612-0168-012
02/05/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.03.2006, NGL 26.04.2006 06118-2666-013
21/04/2006 : KO115404
15/07/2005 : KO115404
11/10/2004 : KO115404
23/09/2004 : KO115404
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0322-013
16/09/2003 : KO115404
22/08/2002 : KO115404
08/09/2001 : KO115404
13/10/1999 : KO115404
28/03/1997 : KO115404
28/03/1997 : KO115404
04/05/1996 : KO115404
26/05/1988 : KO115404

Coordonnées
COMBES TRADING

Adresse
RHODESSTRAAT 1 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande