COMDECO

Société en commandite simple


Dénomination : COMDECO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.046.380

Publication

18/04/2012
ÿþ Mod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*12076028*

1 III!

-5 An, 2012

v -Crijfie`

Ondernemingsnr : Q g ~ 7 `Q4 6 ~ ó~

Benaming

(voluit) : COMDECO

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KEI EMDORPSTRAAT 42 TE 8600 KEIEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Zijn bijeengekomen:

Degroote Wouter, Keiemdorpstraat 42, 8600 Keiem, geboren te Roeselare op 13 juli 1975 met NN 75.07.13219-45 en identiteitskaart nr, 590-9242085-48

Theuninck Gudrun, Keiemdorpstraat 176, 8600 Keiem, geboren te Roeselare op 29 november 1967 met NN 67.1129-350-70 en identiteitskaart nr, 590-7744755-10,

De comparanten verklaren een gewone commanditaire vennootschap onder hen op te richten, onder de. naam "Comdeco" met maatschappelijke zetel te 8600 DIKSMUIDE, Keiemdorpstraat 42

Waarvan het maatschappelijk kapitaal bepaald werd op duizend tweehonderd euro (1.200,00 euro) eni

verdeeld is in honderdtwintig (120) gelijke deelbewijzen, waarop zij inschrijven in geld en tegen part als volgt:

1. Dhr, Wouter DEGROOTE voornoemd, voor een bedrag van duizend honderd negentig euro (1.190,00

euro), hetzij honderdnegentien (119) deelbewijzen.

2 Mej. Theuninck Gudrun voornoemd, voor een bedrag tien euro (10,00 euro), hetzij één (1) deelbewijs.

Alle comparanten verklaren en erkennen dat de vennootschap bijgevolg en vanaf heden een bedrag van duizend tweehonderd euro ter hare beschikking heeft;

ll. STATUTEN,.

Zij stellen de statuten van de vennootschap vast als volgt:

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire` vennootschap. Zij wordt genaamd: "COMDECO", De naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of' gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "GCV"

ARTIKEL 2; VENNOTEN

Dhr, Degroote Wouter is alleen beherende vennoot. Hij Is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de', verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn stille vennoten die slechts aansprakelijk zijn; ten belope van hun inbreng.

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle mede-vennoten toetreden; zij moeten` steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten een gezamelijke beroepsuitoefening deel te nemen.

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming aan alle medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals bepaald in artikel 11.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3: ZETEL

De zetet van cie vennootschap is gevestigd te 8600 Keiem-Diksmuide, Keiemdorpstraat 42.

Hij kan naar om het even welke plaats in de Europese unie worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit

van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels,

bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of het buitenland.

ARTIKEL 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

" Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie

" Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie.

" Managementsactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

" Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

" Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding, enz.

" Bereken van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie , enz.

" Algemene audit activiteiten

'Diverse administratieve activiteiten tembehoeve van kantoren

" Overige zakelijke dienstverlening

" Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen

-Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren

" Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen

" Onderneming voor de configuratie van de telefooninstallaties en computersystemen

" Onderneming voor configuratie van audio en domotica systemen

" Algemene IT werken

" Energie audits

" Groothandel in elektrische huishoudapparaten

" Groothandel in audio- en videoapparaten

" Groothandel in verlichtingsapparatuur

" Groothandel in elektrische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan

" Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal

" Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment

-Bouwmarkten en andere doe-het-zelf zaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment

" Detail en groothandel in verlichtingsartikelen in gespecialiseerde winkels

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij at of niet een participatie aanhoudt, alsook alle investering- en financiële verrichtingen met inbegrip van het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm.

" Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarden dat zij er belang bij heeft

" Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

" Zij mag op het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen

" Zij kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdrage tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

" Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haardoel.

" De aan- en verkoop, verhuur en restauratie van rijwielen en gemotoriseerde voertuigen in de meest ruime zin van het woord

" Het geven van lessen en opleidingen

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizendtweehonderd euro (1.200,00 euro) verdeeld in 120 deelbewijzen van tien euro (10,00 euro) per aandeel, bij de oprichting van de vennootschap geplaatst ten belope van duizend tweehonderd euro (1.200,00 euro). Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijke bepaalde vormen en voorwaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 6: VERTEGENWOORDIG.IiG';

De beherende vennoot treedt op als zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

ARTIKEL 7: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

ARTIKEL 8: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet,

De zaakvoerder, indien er slechts één is, of de zaakvoerders kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is.

ARTIKEL 9: ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden.

De algemene vergadering komt op uitnodiging van een zaakvoerder samen telkens wanneer dit wordt vereist door het belang van de vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de vierde vrijdag van de maand september elk jaar om 10uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Die vergadering hoort eventueel de verslagen van de zaakvoerders en van de commissaris - revisor, bespreekt deze en keurt de jaarrekening al dan niet goed, beslist over de bestemming van het resultaat en beslist over de kwijting die aan de zaakvoerder(s) moet worden verleend.

De oproepingen vermelden de agenda en worden aan de vennoten ten minste acht voile dagen voor de vergadering toegezonden bij een ter post aangetekende brief. Wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van de oproepingswijze.

ledere vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtsdrager. Hij kan zijn stem uitbrengen per brief of zelfs door elk technisch communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund.

Elk deelbewijs geeft recht op één stem. De vergadering beraadslaagt rechtsgeldig ongeacht het deel van het vertegenwoordigd kapitaal. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in notulen, die worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige vennoten. De uittreksels uit de notulen worden ondertekend door een zaakvoerder_

ARTIKEL 10: BOEKJAAR  INVENTARIS  JAARREKENING

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar. Door de zaakvoerder(s) worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgesteld overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn,

ARTIKEL 11: ONTBINDING  TERUGTREKKING VAN EEN VENNOOT

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van drie vierden der aanwezige stemmen.

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de vennootschapswet.

--e

In geval van overlijden, werkonbekwaamheid onÏslág; professionéle afzetting van een vennootwordt aan" de

zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtverkrijgende een vergoeding gegeven voor de overname van zijn aandelen. De prijs, is de waarde van de aandelen die jaarlijks, na de goedkeuring van de balans door de Algemene Vergadering, met éénparigheid van stemmen zal vastgesteld worden, rekening houdend met de werkelijke waarde van het maatschappelijk vermogen, of bij gebreke aan dergelijke vaststelling en behoudens minnelijke overeenkomst, door twee deskundigen, waarvan één door de overlater en één door de andere vennoten benoemd wordt.

In geval één der partijen in gebreke blijft haar deskundige te benoemen binnen de vijftien dagen van de ingebrekestelfing door de andere partij zal deze laatste de benoeming van deze deskundige mogen vragen bij ' eenvoudig verzoekschrift gericht aan de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel gevestigd is.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN.

Tot zaakvoerder wordt benoemd, Degroote Wouter, Deze aanvaardt zijn mandaat, Het mandaat is bezoldigd.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in ; oprichting zijn aangegaan te rekenen van 9 januari 2012.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan "BV-BVBA Accolin", kantoorhoudend te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 226, vertegenwoordigd door haar aangestelden of lasthebbers, om, met indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde belastingadministraties, ; waaronder de B.T.W., alsook ten aanzien van de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsook ten aanzien van de diensten van het Belgisch Staatsblad.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 39/03/2094.

Voor al wat niet voorzien is in de statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen

en in het bijzonder naar de Vennootschappenwet.

Aldus overeengekomen te DIKSMUIDE op veertien maart tweeduizend en twaalf.

Opgemaakt in vier exemplaren, waarvan iedere partij erkent een exemplaar ontvangen te hebben, Het vierde exemplaar is bestemd voor de registratie,

Degroote Wouter Theuninck Gudrun

Vgor-,& oueen 'aan het Belgisch Staatsotad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COMDECO

Adresse
KEIEMDORPSTRAAT 42 8600 KEIEM

Code postal : 8600
Localité : Keiem
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande