COMPELEC TEXTYLER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMPELEC TEXTYLER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.411.582

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 01.07.2014 14253-0204-014
31/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1T, L, á::

24 7- 2L,:;~ STAATSBL,-:,

BELGISCH

hCEERGELEGQ

0 5. 07. 2013

REC

likKKO0p,ANDEL

RIJK



i









Ondernemingsnr : 0439.411.582

V

beh

aa,

Bel

Staa

i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) COMPELEC TEXTYLER

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Hoogstraat 139

8540 Deerlijk

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING: VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERHOGING - VERNIETIGING AANDELEN

Er blijkt uit de akte verleden op 21 juni 2013 verleden voor Meester Wim TAELMAN,:; Geassocieerd Notaris te Deerlijk dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMPELEC TEXTYLER, met. maatschappelijke zetel te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 139, BTW BE0439.411.582,, rechtspersonenregister Kortrijk, met oog op fusie door overneming van TEXICOM NV, navermeld,, volgende beslissingen heeft genomen :

Na Kennisneming en bespreking:

-Het fusievoorstel opgesteld door de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen; fusievoorstel de dato 20 februari 2013 opgesteld door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "TEXECOM", met '

maatschappelijke zetel te Deerlijk, Hoogstraat 139 (hierna "de overgenomen vennootschap") enerzijds en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMPELEC , TEXTYLER met maatschappelijke zetel Deerlijk, Hoogstraat 139 (hierna "de overnemende vennootschap") anderzijds in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen; dit': fusievoorstel werd neergelegd in hoofde van beide bij de fusie betrokken vennootschappen op de»

" griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 6 maart 2013, gepubliceerd in de Bijlage bij: het Belgische Staatsblad van 15 maart 2013 nadien, onder nummers 20130315/0043449 en:, 20130315/004350.

-Het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap:. overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen;

" Het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig " artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, over het fusievoorstel, in hoofde, van de overgenomen vennootschap opgesteld door haar aansprakelijke vennoot, de heer Marc Wauters, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"Op grond van de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de fusie- en

splitsingsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren kunnen wij besluiten dat: "

6.1de door de bestuursorganen toegepaste waarderingsgrondslagen voor het berekenen van de ruilverhouding aanvaardbaar zijn in het kader van de voorgenomen fusie nadat de aandeelhouders hiervan op de hoogte zijn gebracht en hiermee akkoord gaan.

6.2op basis van de gecorrigeerde eigen vermogenswaarde zoals blijkt uit de staat van actief en passief van de BVBA COMPELEC TEXTYLER afgesloten per 31/12/2012, een waarde per aandeel van 19,58 EUR voor BVBA COMPELEC TEXTYLER wordt bekomen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

6.3de door de bestuursorganen voorgestelde ruilverhouding van acht aandelen van de BVBA COMPELEC TEXTYLER tegen de vijf aandelen van NV TEXICOM redelijk is, rekening houdend met punt 6.1 hiervoor;

6.4er behoudens voorgaande geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de fusie door overneming van vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Dendermonde op 14 juni 2013

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

CVBA VGD Bedrijfsrevisoren'

Kerkstraat 2, 9200 Dendermonde

Vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot, de heer Marc Wauters (getekend)"

Besluit tot fusie door overneming van de naamloze vennootschap TEXICOM door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMPELEC TEXTYLER en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 20 februari 2013 door de bestuursorganen van de overgenomen en overnemende vennootschappen en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk, op 6 maart 2013 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad als voormeld.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de overnemende vennootschap, de overgenomen vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

De volgende ruilverhouding zal worden toegepast: vijf (5) aandelen van de overgenomen vennootschap geeft recht op acht (8) aandelen van de overnemende vennootschap

De nieuwe aandelen nemen deel in de winst vanaf 1 januari 2013.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. Kapitaalverhoging ingevolge de fusie

Ingevolge de fusie door overneming, beslist de vergadering het kapitaal te verhogen ten belope van vierenvijftigduizend zevenhonderdzestien euro negenentwintig cent (¬ 54 716.29) om het te brengen van negenennegentigduizend honderdzevenenvijftig euro éénenveertig cent (¬ 99 157,41) op honderddrieënvijftigduizend achthonderddrieënzeventig euro zeventig cent (E 153 873,70) met creatie van zevenduizend achthonderdachtenveertig (7.848) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, volledig volgestort, delend in de winst vanaf 1 januari 2013.

Goedkeuring van de toekenning van nieuwe aandelen

De vergadering beslist expliciet de toekenning goed te keuren van de zevenduizend achthonderdachtenveertig (7.848) nieuwe aandelen aan de heer VAN DER SYPT William, wonende te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 139 bus 206 in ruil voor de 4,905 oude aandelen van overgenomen vennootschap. Voor de overige 625 oude aandelen die de overnemende vennootschap COMPELEC TEXTYLER bezit in de overgenomen vennootschap vindt er geen omwisseling plaats op basis van artikel 703, §2, 2° van het Wetboek van vennootschappen.

Vaststelling verwezenlijking kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast dat het kapitaal ingevolge de fusie effectief verhoogd werd ten bedrage van vierenvijftigduizend zevenhonderdzestien euro negenentwintig cent (¬ 54 716,29) en dat het aldus effectief gebracht werd op honderddrieënvijftigduizend achthonderddrieënzeventig euro zeventig cent (E 153 873,70) .

Vernietiging 267 eigen aandelen

De vergadering stelt vast dat 267 aandelen van de overnemende vennootschap vóór de fusie werden aangehouden door de over te nemen vennootschap die volgens het verslag van voormelde bedrijfsrevisor een boekwaarde vertegenwoordigen van duizend tweehonderdnegenendertig euro zevenenveertig cent (1.239, 47 EUR).

Dientengevolge verkrijgt de overnemende vennootschap eigen aandelen, overgegaan ten algemene titel overeenkomstig artikel 324, 2° W. Venn., waarvoor een onbeschikbare reserve wordt aangelegd..

nJ Ooor-behoudee aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik E verrneldcn Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering beslist de aldus verworven 267 eigen aandelen onmiddellijk te vernietigen, alsook de onbeschikbare reserve ten bedrage van de duizend tweehonderdnegenendertig euro zevenenveertig cent (1.239, 47 EUR) af te boeken.

Vernietiging 625 aandelen die de overnemende vennootschap aanhield in Texicom NV

De vergadering stelt vast dat, ingevolge de fusie, voor de 625 aandelen die de overnemende vennootschap COMPELEC TEXTYLER bezit in de over te nemen vennootschap, er geen omwisseling plaats heeft gevonden op basis van artikel 703, §2, 2° van het Wetboek van vennootschappen..

Deze 625 aandelen werden reeds vôôr de fusie aangehouden door de overgenomen vennootschap en werden niet in rekening gebracht voor de vermogensaangroei van het kapitaal en de reserves.

De vergadering beslist de aldus verworven aandelen van de over te nemen vennootschap onmiddellijk te vernietigen.

Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot fusie en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd drieënvijftigduizend achthonderd drieënzeventig euro zeventig cent (153.873,70 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door elfduizend vijfhonderd éénentachtig (11.581) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegen-woordigen,"

Coordinatie van de statuten,

De vergadering verleent aan de notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Machtiging aan raad van bestuur,

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het bestuursorgaan met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Geassocieerd Notaris Wim TAELMAN

i/oor-

behoudCr aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd, neergelegd voor registratie in toepassing van artikel 173,1° W.REG. -expeditie akte fusie en bijzondere verslagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/03/2013
ÿþ Mod VYort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 20 februari 2013 door de zaakvoerder van de vennootschap Compelec textyler Bvba en de bestuurders van de vennootschap Texicom NV, blijkt het volgende :.

De fusie betreft een overname van de vennootschap "Texicom NV", met zetel te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 139, ingeschreven in het RPR te Kortrijk met ondernemingsnummer 0417.103.265 door de Bvba Ccmpelec Textyler, waardoor het gehele vermogen, zowel de rechten als de plichten van de NV Texicom overgaat op de Bvba "Co mpelec Textyler

1)De over te nemen vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap Texicom', heeft als doel:

De veredeling in de ruimste zin van aile textielweefsels en textielproducten.

-De aankoop, verkoop, invoer en uitvoer van allerlei textielproducten, alsmede de vertegenwoordiging of commissiehandel van alle textielproducten, zowel grondstoffen en half-afgewerkte producten als afgewerkte textielartikelen, en alle textiel producten, dit alles in de meest uitgebreide zin.

.Het ontwikkelen, aan- en verkopen, verhuren, installeren en onderhouden van machines, installaties, softwarepakketten inzonderheid C.A.D.-C.A.M. en M.I.S.-systemen, voornamelijk gericht op de textielnijverheid zonder hiertoe beperkt te zijn.

-De adviesverlening inzake organisatie en management, de opleiding van personeel in productie-, organisatie en informatica technieken, het bestuur van vennootschappen.

-De vennootschap zal aile roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Re vennootschap mag daarnaast alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven; deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

2)De overnemende vennootschap, zijnde de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

'Compelec Textyler, heeft als doel:

-De ontwikkeling, de aankoop, de verkoop, de huur en verhuur, de installatie en het onderhoud van

softwareprogramma's, van elektronische controle- en besturingssystemen, van hardware en van supplies

-De opleiding van personeel inzake informatica en elektronica-toepassingen, de organisatie van

productietechnieken en methodes en van systemen voor planning en rendementscontrole.

-Het vervaardigen van allerlei textielstoffen.

-De aan- en verkoop van de nodige grondstoffen.

-De aan- en verkoop van stoffen en toebehoren,

-Het waarnemen van het bestuur van andere vennootschappen.

-Het aan- en verkopen van onroerende goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

6. 43, 7.213

PECHTBANK

KORT C~¢,~IANDEL

0439.411.582

COMPELEC TEXTYLER

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Hoogstraat 139 te 8540 Deerlijk

neerlegging fusievoorstel door overneming van de nv Texicom.

Onclernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Ondervier. akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De veredeling in de ruimste zin van alle textielweefsels en textielproducten.

-De aankoop, verkoop, invoer en uitvoer van allerlei textielproducten, alsmede de vertegenwoordiging of commissiehandel van alle textielproducten, zowel grondstoffen en half afgewerkte producten ais afgewerkte textielartikelen, en aile textielproducten, dit alles in de meest uitgebreide zin.

-Het ontwikkelen, aan- en verkopen, verhuren, installeren en onderhouden van machines, installaties, softwarepakketten inzonderheid C.A.D.-C.A.M. en M.I.S.-Systemen, voornamelijk gericht op de textielnijverheid zonder hiertoe beperkt te zijn.

-De adviesverlening inzake organisatie en management, de opleiding van personeel in productie-, organisatie en informatica technieken, het bestuur van vennootschappen.

-De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap mag handelingen verrichten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. -Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. De vennootschap mag In België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden of voor vennoten

De enige zaakvoerder van de Bvba Compelc Textyler is dhr William Van der Sypt, Hoogstraat 139B te 8540 Deerlijk.

De bestuurders van de NV Texicom zijn : Dhr William Van der Sypt, wonende te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 139 bus B

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Compelec Textyler, met zetel te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 139, en ondernemingsnummer 0439.411.582 met vaste vertegenwoordiger dhr William Van der Sypt

Vanaf 1 januari 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de NV Texicom boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Bvba Compelec Textyler.

In de te fuseren vennootschappen zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben evenmin als houders van effecten andere dan aandelen, zodat terzake geen bijzondere voorstellen moeten gedaan worden.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen wordt in het kader van deze fusie geen enkel bijzonder voordeel toegekend,

De ruilverhouding werd vastgelegd op acht (8) aandelen van de overnemende vennootschap "Compelec Textyler" tegen vijf (5) aandelen van de over te nemen vennootschap 'Texicom".

ter gelegenheid van de fusie zullen derhalve zevenduizend achthonderd achtenveertig (7.848) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Compelec Textyler" zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Texicom", welke winstgerechtigd zullen zijn vanaf 1 januari 2013, en welke dezelfde rechten zullen genieten als de huidige aandelen van de Bvba "Compelec Textyler".

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap warden toebedeeld door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

De nieuwe uitgereikte aandelen zijn aandelen op naam en zullen vermeld worden in het register van aandelen dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 463 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen.

Van der Sypt William

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd fusievoorstel dd. 20 februari 2013

" 'Voorbehouden

aan het

B iIgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 31.07.2012 12369-0481-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 31.08.2011 11507-0145-013
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 26.08.2010 10492-0363-012
22/04/2010 : GE194512
29/06/2009 : GE194512
24/06/2008 : GE194512
10/07/2007 : GE194512
19/06/2007 : GE194512
21/06/2005 : GE194512
13/07/2004 : GE194512
31/07/2003 : GE194512
27/06/2000 : GE194512
29/06/1999 : KO137636
01/11/1997 : KO137636
26/04/1996 : DE44363
19/11/1993 : DE44363

Coordonnées
COMPELEC TEXTYLER

Adresse
HOOGSTRAAT 139 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande