COMPERNOLLE ROBERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMPERNOLLE ROBERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.839.970

Publication

10/04/2014
ÿþMd Worc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van çL.akte

" " " 1

ELGE

*1.4078280* -3 -04- 2014

.BE-LGISCH-STAATSBLA

Ondernemingsnr : 0417.839.970

Benaming

(voluit) : COMPERNOLLE ROBERT

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8730 Beernem, Rollebaaristraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte Omzetting van het kapitaal in euro  kapitaalverhoging ontslag statutair zaakvoerder  statutenwijziging

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Welters, te Brugge (Assebroek), op 25 maart 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMPERNOLLE ROBERT, met zetel te 8730 Beemem, Rollebaanstraat 48, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist:

1. het kapitaal om te zetten in euro zodat het kapitaal thans vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro nul zes (¬ 74.368,06) bedraagt,

2. de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen die ieder één/drieduizendste (1/3.000ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

3. kennis te nemen van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMPERNOLLE ROBERT, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. Het besluit van dit verslag gedateerd op 30 december 2013 luidt letterlijk als volgt

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art, 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid COMPERNOLLE ROBERT door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bednifsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2. De beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er

geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de

inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 810,000,00 EUR bestaat in 32.674 aandelen van de

vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid COMPERNOLLE ROBERT,

ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de venichting.

Schoten, 30 december 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

eedrijfsre_v.is9C,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoude

aan het

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

I 11111111111111111111111111011 MONITEUR B

op:

NEERGELEGD

RECHMANK VAN KOOPMANDÊL rE

BRUGGE (AFDELMGaRuGGE)

ig kwi.3

iwnreolger.

Griffie

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vergadering heeft tevens kennis genomen van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 16 december 2013.

De vergadering besliste vervolgens de kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van achthonderd en tienduizend euro (E 810.000,00) om het kapitaal te brengen van vierenzeventigduizend driehonderd

achtenzestig euro nul zes (E 74.368,06) op achthonderd vierentachtigduizend driehonderd achtenzestig euro nul zes (E 884.368,06) door de hierna beschreven inbrengen in natura van een schuldvordering, gezamenlijk ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van tweeëndertigduizend zeshonderd vierenzeventig (32.674) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de prijs van vierentwintig komma zeven negen nul drie vijf drie euro (¬ 24,790353) per aandeel.

Dit alles ten gevolge van de beslissing van de algemene vergadering genomen op 17 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend ten belope van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00), bij toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

1/ De heer Peter COMPERNOLLE, geboren te Beemem op twintig maart negentienhonderdvijfenzestig, wonende te 8730 Beernem (Oedelem), Sijselestraat 29, verklaarde in de vennootschap een inbreng te doen van zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van vierhonderd en vijfduizend euro (E 405.000,00). 2/ Mevrouw Liselotte COMPERNOLLE, geboren te Beernem op drie juni negentienhonderdzesenzestig, wonende te 8730 Beemem, Hubert d'Ydewallestraat 15, verklaarde in de vennootschap een inbreng te doen van haar schuldvordering cp de vennootschap ten belope van vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00). De hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, werden gewaardeerd op ieder vierhonderd en vijfduizend euro (E 405.000,00), hetzij in totaal achthonderd en tienduizend euro (¬ 810.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbrengen.

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, besliste dat voormelde inbrengen in natura vergoed worden door toekenning, aan de inbrengers ervan, van:

" zestienduizend driehonderd zevenendertig (16.337) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de prijs van vierentwintig komma zeven negen nul drie vijf drie euro (¬ 24,790353) aan voornoemde heer Peter COMPERNOLLE, en

" zestienduizend driehonderd zevenendertig (16.337) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de prijs van vierentwintig komma zeven negen nul drie vijf drie euro (E 24,790353) aan voomoemde mevrouw Liselotte COMPERNOLLE.

Deze tweeëndertigduizend zeshonderd vierenzeventig (32.674) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

4. dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans achthonderd vierentachtigduizend driehonderd achtenzestig euro nui zes (¬ 884.368,06) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfendertigduizend zeshonderd vierenzeventig (35.674) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

5. de heer Robert COMPERNOLLE, geboren te Beernem op vierentwintig november negentienhonderdeenenveertig, wonende te 8730 Beemem, Rollebaanstraat 48, reeds op 13 december 2011 zijn ontslag heeft aangeboden als statutair zaakvoerder van de vennootschap, doch dat dit ontslag door de algemene vergadering niet werd vastgesteld en aanvaard met inachtneming van de regels gesteld voor een statutenwijziging

De algemene vergadering bevestigde expliciet het ontslag van voomoemde heer Robert COMPERNOLLE te aanvaarden met ingang vanaf 13 december 2011 en hem décharge te verlenen voor het door hem gevoerde beleid.

6. artikel twaalf van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld."

7. volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering en hernummering van de tekst, alsook na schrapping van aile overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van aile verwijzingen naar (de artikelen van) het Burgerlijk Wetboek en de Vennootschappenwe

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief gecoördineerde tekst der statuten, verslag zaakvoerder(s), verslag revisor;

Dit uittreksel is neergelegd voor registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/11/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 05.11.2013 13656-0182-014
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 30.08.2012 12505-0306-014
21/06/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor

behou(

aan h

Belgis

Staatsb

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0417839970

Benaming

(voluit) : COMPERNOLLE ROBERT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rollebaanstraat 48, 8730 Beernem

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING BESTUURDER

De buitengewone algemene vergadering van 30 maart 2012 heeft, met algemeenheid van stemmen volgende beslissing genomen:

-Het ontslag van Dhr. Compernolle Peter als bestuurder/zaakvoerder wordt aanvaard. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn beheer.

-Wordt als nieuwe bestuurder benoemd, Drisa BVBA, Sijselestraat 29 te 8730 Beernem. Als vaste vertegenwoordiger van Drisa BVBA wordt Dhr. Compernolle Peter aangesteld.. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Compernolle Peter

Zaakvoerder

irNGEL1t;i3 t3! ded

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE}~ (Afdeling Brugge) -r):

'1 2 jillezQu

Griffire teess

" 12109906 pill

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

11/01/2012
ÿþOndernemingsnr : 0417839970

Benaming

(voluit) : Compernolle Robert

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rollebaanstraat 48, 8730 Beernem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming zaakvoerder.

De bijzondere algemene vergadering van 13 december 2011 heeft, met meerderheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

-Het ontslag van Dhr. Compemolle Robert als bestuurderizaakvoerder wordt aanvaard. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn beheer.

-Wordt als nieuwe bestuurder/zaakvoerder benoemd, Compernolle Peter, Sijselestraat 29 te 8730 Beernem. Hij verklaard zijn opdracht te aanvaarden.

Compernolle Peter

Zaakvoerder

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

RU ~ Ô~Eln~ugga)

p: C~0i

De arifiier

Griffie

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+_

111111110111

*12009212*

i

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 15.09.2011 11545-0182-014
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.01.2010, NGL 02.07.2010 10251-0092-014
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 02.11.2009 09833-0034-014
07/11/2008 : BG033174
18/07/2008 : BG033174
02/10/2007 : BG033174
30/10/2006 : BG033174
22/07/2005 : BG033174
14/12/2004 : BG033174
06/02/2004 : BG033174
16/12/2002 : BG033174
24/07/2001 : BG033174
26/01/1999 : BG033174
01/01/1989 : BG33174
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.04.2016, NGL 30.08.2016 16531-0557-014

Coordonnées
COMPERNOLLE ROBERT

Adresse
ROLLEBAANSTRAAT 48 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande