COMPUTER INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COMPUTER INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.825.662

Publication

05/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

oi



NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0423.825.662

Benaming (voluit) : COMPUTER INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; DEN HELDER 17

8552 ZWEVEGEM-MOEN

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGINGEN - WIJZIGING STATUTEN.

Tekst: Uit een proces-verbaal (D.2131010) opgemaakt door Liesbet Degroote, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 27 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde') vennootschap, onder meer besloten heeft :

1. het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met honderdzesentachtigduizend euro (¬ 186.000,00), zijnde een deel van hete netto-bedrag dat aan de aandeelhouders werd toegekend door de bijzondere: algemene vergadering gehouden op 26 december 2013 en dat hen niet werd uitbetaald in geld, maar werd geboekt als schuldvordering in rekening-courant, teneinde het kapitaal van de vennootschap te brengen van

tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op tweehonderdachtenveertig-

duizend euro (¬ 248.000,00) en dit mits uitgifte van driehonderdvijfenzeventig (375) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal van de vennootschap, uitgegeven tegen de prijs van drieduizend achthonderdveertig euro (£ 3.840,00) per aandeel, hetzij de fractiewaarde van de bestaande aandelen, verhoogd met een uitgiftepremie van drieduizend driehonderdvierenveertig euro (£ 3.344,00) per aandeel, door inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij hadden ten laste van de vennootschap ingevolge voormelde dividenduitkering.

De nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf 27 december 2013 en genieten voor het overige dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

2. het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met één miljoen tweehonderdvierenvijftigduizend euro (£ 1.254.000,00), zijnde het overige deel van het netto-bedrag van de schuldvorderingen in rekening-courant die aan de aandeelhouders werden toegekend door de voormelde bijzondere algemene vergadering gehouden op 26 december 2013, teneinde het kapitaal van de vennootschap te brengen van tweehonderdachtenveertig-duizend euro (£ 248.000,00) op één miljoen vijfhonderdentweeduizend euro (£ 1.502.000,00), door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van één miljoen tweehonderdvierenvijftigduizend euro (£ 1.254.000,00) dat werd geplaatst op de rekening "Uitgiftepremies".

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zonder creatie van nieuwe aan-' delen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden áan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura :

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV "COMPUTER INVEST" door inbreng in natura van de vorderingen die zullen worden toegekend aan de heer Leon VANPOUCKE en mevrouw Greta SIMOENS naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met eventuele latente meer- en/of minderwaarden op het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap, Aangezien evenwel de inbreng gebeurt pro rata het bestaande aandeelhouderschap, heeft voormelde geen benadeling of bevoordeling van de ene noch de andere partij tot gevolg. De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Ik dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren nopens de boekhoudkundige waarde van de participatie opgenomen onder de financiële vaste activa ten belope van 499.387 EUR, dit rekening houdend met de financiële toestand en de resultaten volgens de laatst beschikbare niet-geauditeerde jaarrekening per 30 december 2012 van deze dochteronderneming, dewelke een eigen vermogen van 38.207 EUR en een resultaat van het boekjaar van 3.920 EUR vertoont.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 375 nieuw uit te geven aandelen van de NV "COMPUTER INVEST", met een fractiewaarde van 496,00 EUR te verhogen met een uitgiftepremie van 1.254,000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

w

a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend

worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 19 december 2013

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

3. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor met

betrekking tot de inbreng in natura, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik ._B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mEERGELEGD

ONITEUR BELGL.

04 -11-

B:LGISCF! STAATSBI_A`

1 8 SEP. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

2014

Ondernemingsnr : 0423.825.662

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DEN HELDER 17 - 8852 MOEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (GERUISLOZE FUSIE)

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD. 15 SEPTEMBER 2014 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV "COMPUTER INVEST' en DE NV "STAMPERSMOLEN":

De bestuursorganen van de hierna vermelde naamloze vennootschappen "COMPUTER INVEST en "STAMPERSMOLEN" hebben besloten om in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, over te gaan tot het opmaken van het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure, zoals bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap

Naam: COMPUTER INVEST

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8552 Moen, Den Helder 17

Doel: (artikel 3 van de statuten)

1. VOOR EIGEN REKENING:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten. behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

A. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

4

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

COMPUTER INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

C. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. III. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

2. De over te nemen vennootschap

Naam: STAMPERSMOLEN

Rechtsvorm:naamloze vennootschap

Zetel: 8530 Harelbeke, Deerlljksesteenweg 41

Doel: (artikel 4 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor haar eigen rekening, als voor rekening van derden, alleen of met medewerking van derden, in België of in het buitenland:

1. Alle roerende en onroerende verrichtingen, onder meer het ruilen, het verkavelen, kopen en verkopen, het beheer en de uitbating alsmede het huren en het verhuren van onroerende en roerende goederen, het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

2. De ontwikkeling en de promotie van bouwwerken, evenals het management bij de verwezenlijking ervan.

3. De tussenkomst als tussenpersoon of makelaar bij de aankoop of bij de verkoop en bij de huur of de verhuring van roerende en onroerende goederen.

4. Het bestuur van een roerend en onroerend vermogen alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zij mag tevens om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel, en dit zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag persoonlijke of zakelijke borg verlenen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen, rechtspersonen, bestuurders en/of vennoten, aangegaan.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk doel kan uitgebreid en gewijzigd worden bij beslissing van de algemene vergadering van de aandeelhouders beraadslagende in de vormen en onder de voorwaarden bepaald door artikel zeventig bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen."

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen  zowel rechten als verplichtingen  van de over te nemen vennootschap gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van tussentijdse cijfers per 30 juni 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vanaf 1 juli 2014 worden de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN RECHTEN AAN DE ENIGE AANDEELHOUDER VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEEFT, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

Er zijn in de over te nemen vennootschap verder geen houders van andere effecten dan aandelen.

Bijgevolg dienen er daar de overnemende vennootschap geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

be voorgestelde geruisloze fusie houdt een overdracht in van volgende onroerende goederen:

Stad Harelbeke

1/ Een perceel grond (bouwland), gelegen te 8530 Harelbeke, hoek Rijksweg N36 en Waregemsestraat, gekadastreerd onder Harelbeke, 3de afdeling, sectie D, nummer 156918, met een totale oppervlakte van 33A 57CA.

2/ Een perceel grond, gelegen te 8530 Harelbeke, Kleine Waregemsestraat, gekadastreerd onder Harelbeke, 3de afdeling, sectie D, nummer 1562/P, met een totale oppervlakte van 10A 61CA.

Partijen verwijzen naar de door OVAM afgeleverde bodemattesten de dato 16 april 2014, met betrekking tot voormelde onroerende goederen.

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 156918 luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 15621P luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

F. WIJZIGING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aan de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende wijzigingen worden aangebracht:

- het doel van de overnemende vennootschap zal indien nodig aangevuld worden met de activiteiten van de over te nemen vennootschap die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- andere wijzigingen van de statuten kunnen gebeuren op voorstel van het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 30 december 2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor de helft.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website, en dit uiterlijk zes weken v6ôr de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel de dato 15 september 2014 betreffende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de naamloze vennootschap "STAMPERSMOLEN" wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "COMPUTER INVEST'.

Leon VANPOUCKE

bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IVI

24 -

:ELGtSCH

MONITE

"13120118*

JR BELGE

NEERGELEGD

7- 2013

0 5. 07. 2013

STAATSBL 1,,7

f~ECIiT K~~1`I~iJI~-iANdEL

dd~~pp

Ondernemingsnr : 0423.825.662 Benaming

(voluit) : Computer Invest (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Den Helder 17, 8552 Zwevegem-Moen (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming nieuwe bestuurder

Op 14 juni 2013 heeft de bijzondere algemene vergadering van de NV met eenparigheid van stemmen besloten om aan te stellen tot bestuurder van de vennootschap: mevrouw GRETA SIMOENS, wonende te 8552 Zwevegem  Moen, Den Helder 17,

Mevrouw GRETA SIMOENS aanvaardt haar benoeming. Haar mandaat neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering die in het jaar 2017 zal plaatsvinden.

Gedelegeerd bestuurder

NV Greli, vast vertegenwoordigd door

de heer Leon Vanpoucke

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 06.06.2013 13157-0366-011
31/10/2012
ÿþmod 11.1

1¬ -ti< ? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR BELC" NEERG: LI: C3' D

I 111111 IlII lul 1111111111 11111 11111 11111 1111 IlI

*12179419*

2 4 -Io- BE GlSCN STA



-- 9. 10, 2212

.HECtiTBAPiKCi~~PPHAN~ KORITdke

Ondernemingsnr : 0423.825.662

Benaming (voluit) : COMPUTER INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DEN HELDER 17

8552 ZWEVEGEM-MOEN

Onderwerp akte :Wijziging doel  Wijziging toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering  Toevoeging voorwaarde uitoefening stemrecht  Wijziging boekjaar  Wijziging statuten.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.6130/03) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 28 september 2012, blijkt dat de buitengewone algeme ne vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap, onder meer be-; sloten heeft :

1. het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren als volgt :

"1: VOOR EIGENREKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; i alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten; zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en; uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken; van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van; roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg; stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook,', uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito 's op korte termijn,; spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kap italisatieondernemingen.

II VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING; METDERDEN:

A, Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

w

B. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

C. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

HI. BIJZONDERE BEPALINGEN :

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak"

2. de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering te wijzigen door in de statuten te bepalen :

- dat de raad van bestuur in de oproepingen kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, de aandeelhouders, tenminste vijf (5) werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- dat zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen worden beschouwd, en,

- dat de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de algemene vergadering mogen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld.

3. een voorwaarde tot uitoefening van het stemrecht toe te voegen door te bepalen dat zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst is.

4. het boekjaar van de vennootschap voor de toekomst te laten ingaan op 1 januari en te laten eindigen op 31 december van ieder jaar.

Daarbij aansluitend heeft de vergadering beslist het lopende boekjaar, aangevangen op 1 december 2011, af te sluiten op 31 december 2012.

5. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

6. bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, te verlenen aan de heer Jacques Callens, wonende te 8530 Harelbeke, Acacialaan 8 om alle administratieve formaliteiten te vervullen in verband met deze wijziging van de statuten en in het bijzonder de formaliteiten bij één of meer erkende ondernemingsloketten en/of bij de btw-administratie.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd_ :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

r het verslag van de raad van bestuur betreffende de wijziging van het doel;

r de staat van activa en passiva, en,

r de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouek

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

}

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 18.05.2012, NGL 07.06.2012 12155-0428-011
13/02/2015
ÿþ150 460

!! 1\ (, . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BE

BELGL, NEERGELEGD

0 4 -02- 2015 1 LI JAN. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL LGISCH STAATSBLAD c~"~' lsd' F ~~K

MONITEU R

mod 11.1

Ondernemingsnr 0423.825.662

Benaming (voluit) : COMPUTER INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; DEN HELDER 17

8552 ZWEVEGEM-MOEN

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING  WIJZIGING STATUTEN  BIJZONDERE VOLMACHT.

Tekst : Uit twee processen-verbaal (D.2140294-1) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 30 december 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap onder meer besloten heeft:

1) tot fusie door overneming van de naamloze vennootschap "STAMPERSMOLEN", met zetel te 8530 Harelbeke, Deerlijksesteenweg 41 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0431.318.814, door overdracht door deze laatste, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, van alle activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2014.

2) de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

3) bijzondere volmacht te verlenen aan de hierna genoemde personen, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend werd om alle wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige formaliteiten te vervullen bij enig ondernemingsloket naar keuze van de volmachtdrager, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8 A

1/ Mevrouw Linda Martens;

2/ Mevrouw Isabelle Vansteenkiste;

3/ Mevrouw Eugénie Carrez.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van met fusie door overneming

gelijkgestelde verrichting-wijziging statuten, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Notaris?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2012 : KO102918
06/06/2011 : KO102918
31/05/2010 : KO102918
18/06/2009 : KO102918
06/06/2008 : KO102918
05/06/2007 : KO102918
06/09/2005 : KO102918
21/06/2005 : KO102918
21/10/2004 : KO102918
15/06/2004 : KO102918
18/06/2003 : KO102918
20/12/2002 : KO102918
25/06/1999 : KO102918
16/07/1993 : KO102918
28/06/1990 : KO102918
01/01/1988 : KO102918
25/04/1986 : KO102918
01/01/1986 : KO102918

Coordonnées
COMPUTER INVEST

Adresse
DEN HELDER 17 8552 MOEN

Code postal : 8552
Localité : Moen
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande