CON-TRUCTIEWERKHUIZEN DESMYTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CON-TRUCTIEWERKHUIZEN DESMYTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.318.006

Publication

07/07/2014 : IE028416
31/10/2014
ÿþmod 11.1

MI31

ry " ------------ ,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffieyan de akte

Griffie

22 OKT. 2014

1111111111111,11!111,1)1,IIIE1111

Ondememingsnr : 0422.318.006

Benaming (voluit) : CONSTRUCTIEWERKHUIZEN DESMYTER

(verkort) : *

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Geluwestraat 130

8940 Wervik

Onderwerp akte :BVBA: ONTBINDING - IN VEREFFENING STELLING  AFSLUITING

VEREFFENING

In het jaar TWEEDUIZEND EN VEERTIEN.

Op NEGEN EN TWINTIG SEPTEMBER, om 16 u.

Te Izegem, ten kantore,

Voor mij, Meester Tom CLAERHOUT, notaris te Izegem.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"CONSTRUCTIEWERKHUIZEN DESMYTER", met zetel te 8940 Wervik, Geluwestraat, 130, !

:=

,

; 1S AANWEZIG, de enige vennoot, die volgens zijn verklaring het totaal aantal aandelen bezit: '

.

l! Heer DESMYTER Christian Nestor Henri, geboren te Wervik op 16 augustus 1953, nationaal nummer!

l! 53.08.16-195.09, echtgenoot van mevrouw VAN HULLE Martine Maria Hendrika, geboren te Wervik op 8:

! augustus 1954, nationaal nummer 54.08.08-188.83, samen wonende te 8940 Wervik, Aststraat, 3; ,

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontraot, gewijzigd  zonder een wijziging aani het stelsel aan te brengen  blijkens akte verleden voor notaris Thierry Devos, te Wevik, op 6 oktober 1992, zo!

. ,

I! hij verklaart.

 :

:= Eigenaar van de totaliteit van de bestaande aandelen van de vennoctschap. :

.;

.1 Zaakvoerders ,



De Heer Christian Desmyter, voornoemd, en Mevrouw Martine Vanhulle, voornoemd, zijn hier eveneens :. aanwezig in hun hoedanigheid van zaakvoerders van de vennootschap.

,

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Christian Desmyter, voornoemd, in :=

;j zijn hoedanigheid van zaakvoerder. ,

iI I. VERKLARING. :

.

!i 1. De enige vennoot verklaart dat de vennootschap geen publiek beroep op het spaarwezen doet of in het

i verleden gedaan heeft.

!i 2. De enige vennoot verklaart dat er geen aanleiding bestaat tot het schorsen van stemrecht.

i: 3. De enige vennoot verklaart dat er geen obligaties, noch aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, ,

I4,. De enige vennoot verklaart te verzaken aan de toepassing van artikel 194 van het Wetboek van

I! vennootschappen dat luidt als volgt: .

:. .

:! "Na afloop van de vereffening en ten minste I maand voor de algemene vergadering, leggen de

,.: vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving. Deze. documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris, beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bederevisor of: 1 een externe accountant, ln voorkomend geval aanhoort de enige vennoot het verslag van de commissaris k ,

beslist over de kwijting."

k Il. VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

De voorzitter stelt vast;

Ir Dat de huidige vergadering bijeengeroepen werd teneinde te beraadslagen over navolgende agenda;

: Il. Dat de enige vennoot tijdig in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen

afschrift heeft ontvangen van de voormelde verslagen en staat van actief en passief. ,

!I III. Uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat de enige vennoot met vertegenwoordiging van de

ii integraliteit van het kapitaal aanwezig is.

!I

Op de laatste blz. van Lulk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

m o d 11.1

 " -"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

IV, Dat een voorstel tot vrijwillige ontbinding slechts geldig aárig énornen is als de aanwezige ven n-bieh minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen en als het voorstel ten minste drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen bekomt. Dat voor de overige besluiten een gewone meerderheid volstaat.

V, De voormelde vennoot is tevens zaakvoerder. Hij verklaart in deze hoedanigheid kennis te hebben genomen van de geplande buitengewone algemene vergadering en van de agenda van deze vergadering. Hij verklaart dat hij zich ais regelmatig opgeroepen beschouwt en verklaart hierbij uitdrukkelijk

- te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen, evenals aan de voorlegging van de stukken zoals voorzien bij artikel 268 en volgende en artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

- te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm in overeenstemming met artikel 64, 1° van het Wetboek van vennootschappen,

VI. Nadat deze feiten door de voorzitter vastgesteld zijn, neemt de algemene vergadering, zijnde de enige vennoot, de volgende besluitert

EERSTE BESLUIT

De enige vennoot besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders, voornoemd, met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten op 25 september 2014, en van het verslag van de bedrijfsrevisor over voornoemde staat, dit alles opgemaakt in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot, hier aanwezig, erkent volledig kennis te hebben van de inhoud van de voornoemde verslagen en er tijdig een exemplaar met bijgevoegde staat van activa en passive van ontvangen te hebben, dit alles in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappert

ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt de werkende Notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap in overeenstemming met 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is,

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de BV ctv.v.e. BVBA "Bedrijfsrevisor Jacky Goderfoidt, vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, hebben de zaakvoerders van de BVBA "CONSTRUCTIE WERKHUIZEN DESMYTER" een tussentijdse staat per 26 september 2014 opgesteld. Deze tussentijdse staat wordt afgesloten met een balanstotaal van e 55.561,04 en een netto actief van E 55.561.04. Net eigen vermogen is 35.561,04 hoger dan het maatschappelijk kapitaal.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik de staat van activa en passive per 25 september 2014 van de BVBA "CONSTRUCTIE WERKHUIZEN DESMYTER", met maatschappelijke zetel te 8940 Wervik, Geluwestraat 130 nagezien, met het oog op de vervroegde vrijwillige ontbinding.

De zaakvoerders van de BVBA "CONSTRUCTIE WERKHUIZEN DESMYTER" hebben gepoogd om een staat van activa en passiva van de vennootschap "CONSTRUCTIEWERKHUIZEN DESMYTER" per 25 september 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, op te stellen die zo volledig, getrouw en juist mogelijk de toestand van de vennootschap op die datum weergeeft. Uit de ons voorgelegde staat en voor zover wij kunnen nagaan blijkt dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald conform art. 185 e W. Venn. Wel wijzen we erop dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 17.695,30 die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

We wensen een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten onontbeerlijk achten.

Opgemaakt te Izegem op 27 september 2014

(getekend)

BV o.v,v.e, BVBA "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt"

vertegenwoordigd door

Jacky Godefroidt

bedrijfsrevisor

Vervolgens besluit de enige vennoot om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Constructiewerkhulzen Desmyter" te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

TwgEDE BESLUIT

Gezien alle activa gerealiseerd zijn en alle schulden ten zien van derden werden gerealiseerd, zoals dit alles blijkt uit de voorgelegde staat van actief en passief afgesloten op 25 september 2014, besluit de enige vennoot niet over te gaan tot benoeming van een vereffenaar.

DERDE BESLUIT

De zaakvoerclers stellen vast en verklaren:

Dat er zich ln de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Constructiewerkhuizen Desmyter geen onroerende goederen bevinden.

Dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat, volgens verklaring van de zaakvoerders, alle schulden ten aanzien van derden werden geregeld, en dat aile activa door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen worden toebedeeld aan voornoemde heer Christian Desmyter.

Dat aile geschillen opgelost werden en dat aile aangegane verbintenissen nageleefd werden.

Dat de vennootschap ophoudt te bestaan te rekenen vanaf heden.

Dat voor het overige geen enkele maatregel dient genomen te worden voor de consignatie van de gelden en de waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen,

VIE-DE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-I? "

I

à

De zaakvoerders stellen vast en verklaren dat de vereffening zonder voorwerp is aangezien deze, gelet op de voorgaande verklaringen, feitelijk beëindigd is. Zij maken toepassing van artikel 184 paragraaf 5 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot besluit daarop tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

VIJFDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding en de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige zaakvoerders, voornoemde heer Christian Desmyter en voornoemde mevrouw Martine Van Huile.

De vergadering verleent hen algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat

ZESDE BESLUIT

De enige vennoot besluit dat de laatste fiscale en andere verplichtingen zullen voldaan worden door de heer Christian Desmyter, voornoemd, die hiertoe alle machten ontvangt en die de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke termijn van 5 jaar zal bewaren op het volgend adres: 8940 Wervik, Aststraat, 3,

Hij aanvaardt deze opdracht

Bedinq ten behoeve van een derde - verklaring

De Heer Christian Desmyter, voornoemd, verklaart dat de voornoemde balans volledig correct is opgemaakt en dat hij geen kennis heeft van daarop niet vernielde activa en/of passiva posten. Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaart hij vrijwillig de verbintenis aan te gaan om aile schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken, zullen aan de enige vennoot worden toebedeeld. Dezelfde persoon krijgt aile machten tot het verlenen van eventuele handlichtingen.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden op plaats en datum als hiervoor gezegd.

Na integrale voorlezing en toelichting, heeft de comparant, met mij, notaris, getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd, 8 bladen, geen renvooien, te Kortrijk op 09/10/2014, Reg. 5, Boek 118, Blad 35, Vak 6,

Ontvangen : vijftig euro. De EA inspecteur-adviseur (getekend) B. VAN THUYNE.

VOOR EXTRAKT

Notaris Tom Claerhout

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte ;

2. Verslag van de bedrijfsrevisor.

3. Verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4" 7

04/09/2012 : IE028416
07/09/2011 : IE028416
06/09/2010 : IE028416
08/09/2009 : IE028416
04/07/2008 : IE028416
30/08/2007 : IE028416
18/07/2006 : IE028416
26/10/2005 : IE028416
18/07/2005 : IE028416
25/08/2004 : IE028416
10/07/2003 : IE028416
14/10/2002 : IE028416
06/10/2001 : IE028416
26/08/2000 : IE028416
01/01/1993 : IE28416
01/01/1988 : IE28416
01/01/1986 : IE28416

Coordonnées
CON-TRUCTIEWERKHUIZEN DESMYTER

Adresse
GELUWESTRAAT 130 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : Geluwe
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande