CONATUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONATUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.529.838

Publication

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 28.09.2012 12586-0405-011
27/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111143

*1119

Ondernemingsnr : 0819.529.838 Benaming

(voluit) : CONATUS (verkort) :

INGEWOxiiE'IV MME

RECI:I'l:'EANïS VAN KOOPHANDEL

DEC. 2011

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Meeuwenlaan 1 bus 601 te 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - benoeming zaakvoerder Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23 november 2011

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijk zetel te verplaatsen naar Vinkenweg 8 te 8660 De Panne.

Mevrouw Vandevelden Irene wonende Vinkenweg 8 te 8660 De Panne wordt benoemd als bijkomende zaakvoerder en dit met ingang op datum van 23 november 2011. Haar mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Irene Vandevelden

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 29.08.2011 11481-0226-013
10/01/2011
ÿþd

Voor-

behoude

aan hel

Belgiscl

Staatsbl E

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tiene1egd ter gefie ma de

techeeesk Keiek,1 te i;`~iwerpen

op

Da Griffier.

Griffie

" 1110488Z"

1111

Bijlagen ...b.ÿ het .Belgia,ch.Staatablad 10/_01/2011

Ondernemingsnr : 819.529.838

Benaming : TRUSTALERT

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel : Riinkaai 84

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging benaming - verplaatsing zetel - wijziging doel - ontslag en benoeming zaakvoerder - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 10 december 2010, geregistreerd, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRUSTALERT", met zetel te. 2000 Antwerpen, Rijnkaai 84, vennootschap met ondememingsnummer 819.529.838, waarbij volgende besluiten werden genomen:

- De vennootschap besluit om de maatschappelijke benaming te wijzigen in "CONATUS".

Artikel 1 van de statuten luidt bijgevolg thans als volgt :

"ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "CONATUS". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA"."

- De vennootschap besluit om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar 8620 Nieuwpoort, Meeuwenlaan 1 bus 601.

Artikel 3 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Meeuwenlaan 1 bus 601. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederiandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders."

- De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder omtrent de uitbreiding van het maatschappelijk doel; bij dit verslag wordt een staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en tien.

De vergadering besluit dat het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt :

a) de bestaande zin "Het leveren van diensten en producten aan bedrijven met betrekking tot beveiliging van het internet." wordt vervangen door de volgende tekst : "Het leveren van diensten en producten aan bedrijven met betrekking tot de verbetering van de informatievoorziening;"

b) de volgende activiteit wordt toegevoegd : "Ontwerp, redactie en publicatie van "content" (inhoud)(o.m. doch niet uitsluitend opiniestukken, reportages, boeken) voor allerlei media (o.m. internet, pers, tv, boeken,...) en diensten of producten allerhande betreffende de verspreiding ervan; - De vergadering besluit vervolgens rekening houdende met het voormelde besluit om artikel vier van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel voor haar eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

- Het leveren van diensten en producten aan bedrijven met betrekking tot de verbetering van de informatie-voorziening;

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van

Op de laatste blz. van Luik =3 vermelden " Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso oin(en bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r.

Voor- " beha jden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du A!Ioniteur. belge

1010.1/2011

Bijlagen bij het Belgisch- Staatsblad

mod 2.1

administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Consulting op het gebied van beheer, management en marketing;

- Ontwerp, redactie en publicatie van "content' (inhoud)(o.m. doch niet uitsluitend opiniestukken, reportages, boeken) voor allerlei media (o.m. internet, pers, tv, boeken,...) en diensten of producten allerhande betreffende de verspreiding ervan;

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer ze bouwrijp zijn of wanneer de omstandigheden haar daartoe dwingen en dit met het oog op wederbelegging en opbrengt;

- De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven, en aval verlenen in het voordeel van derden;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve diegene welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-maatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland;

- Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen. De vennootschap mag ook voor eigen rekening het beheer doen van beleggingen.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeen-komstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschapswetgeving." - De vergadering neemt kennis van het ontslag aangeboden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "1A STORES", met zetel te 1850 Grimbergen, De Merodestraat 16, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op drie augustus tweeduizend en zeven; vennootschap met ondememingsnummer 891.265.989;

De vergadering verleent haar eervol ontslag en kwijting over het door haar gevoerde beleid; de vergadering benoemt met onmiddellijke ingang tot nieuwe en tevens enige niet-statutaire zaakvoerder; de heer BOGAERTS Alex, wonende te 1850 Grimbergen, Merodestraat 16, voornoemd, die alhier tegenwoordig is en die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

- De vergadering stelt vast dat ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief van de vennootschap aanzienlijk gedaald is ten opzichte van het maatschappelijk kapitaal.

De zaakvoerder verklaart dat hij in het voormelde verslag omtrent de wijziging van het maatschappelijk doel vermeld dat deze wijziging van het doel onder meer bedoeld is om door de uitbreiding van het maatschapplijk doel en het leggen van andere accenten, langzaam tot herstel te kunnen terugkeren. De zaakvoerder verklaart dat hij deze maatregelen als voldoende beschouwd.

De vergadering besluit vervolgens om de vennootschap niet te ontbinden maar daarentegen de activiteit van de vennootschap verder te zetten.

- De vergadering machtigt de zaakvoerder a) tot uitvoering van de genomen besluiten en b) om een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

In bijlage : afschrift akte  verslag zaakvoerder  staat van activa en passiva  coördinatie der statuten

Op de laatste Liz. van L¬ :ik B. vermeiden - Recto Naam en hoedan aheid van de instrurnenierende notaris, hetzij van de persa;ojnten; bevoegd de reohispersoon ten aanzien van derden le verLegenwaordigen

Verso : Naam an handtekening

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 11.09.2015 15586-0197-010

Coordonnées
CONATUS

Adresse
VINKENWEG 8 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande