CONBALGRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONBALGRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.678.059

Publication

07/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

limitatief, maar evenwel binnen de wettelijke bepalingen.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen ,verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en meer in het algemeen het beheer van onroerende goederen, wat eveneens kan onder de vorm van de terbeschikkingstelling van vastgoed aan de zaakvoerders van de vennootschap als alternatieve bezoldiging voor deze zaakvoerders, de aan  en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alsmede de aan  en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

III. Algemene activiteiten

A. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan  en verkoop, in  en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

ARTIKEL 4.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Ze bekomt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging. ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Er werd een bedrag volgestort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld, zij een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), voor de oprichting van de vennootschap, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij Belfius Bank, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, welke in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard blijft.

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand augustus van elk jaar om zeventien uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar. Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken. ARTIKEL 19.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafge­nomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen :

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of reservefonds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 20.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege wordt ontbonden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd worden door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars vormen een college.

ARTIKEL 21.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

ARTIKEL 22.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

ARTIKEL 23.

Voor wat betreft de maatregelen te nemen bij verlies van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt verwezen naar de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot eenendertig maart tweeduizend zestien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de laatste vrijdag van de maand augustus van het jaar tweeduizend zestien, om zeventien uur.

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De oprichter verklaart dat in uitvoering van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de vennootschap alle verbintenissen overneemt welke zijn aangegaan door de oprichter voor de vennootschap in oprichting en dit vanaf *dertig juni tweeduizend en veertien, onder de opschortende voorwaarde van neerleg­ging van een uittreksel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld:

De heer VAN BRAECKEL Marc, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er

anders over beslist.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

In overeenstemming met artikel 61 §2 Wetboek van vennootschappen, besluit de zaakvoerder om zichzelf, de heer Van BRAECKEL Marc, voornoemd, te benoemen als vaste vertegenwoordiger, die in naam en voor rekening van de vennootschap, belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat in een andere vennootschap, voor zover de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ConBalGro benoemd wordt tot bestuurder/zaakvoerder, en dit met ingang van de benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ConBalGro .

De heer VAN BRAECKEL Marc verklaart dit mandaat van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden, wanneer de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ConBalGro benoemd zou worden tot bestuurder/zaakvoerder in een andere vennootschap en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan het boekhoudkantoor de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  Accountancy Johan Dewaele , kantoor houdende te Waregem, Garenstraat 9 en

aangestelden om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de

Belasting over de Toegevoegde Waarde, met de aanvraag van het uniek ondernemingsnummer en

het verrichten van andere formaliteiten in het kader van onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris ELISABETH DESIMEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 03/07/2014

04/02/2015
ÿþ Mod Word '11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT ESR BE

LG~

~

/III/II//IIllhIIII//II/I/I/II/llh/IIIIIIIIIfIII2 ~_(1- 2015*15019308*.1"a's'

NEERGELEGD

3ELGISCH STAATSSLAD 2 2 DEC. 2014

- aechtbarijr(an,ttOOPHANtiart.

Gent, afd. KORTRIJK

Cndarnerninganr 0555.678.059

Lnarnirsg

Oroiitii} ° CONBALGRO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

(vurrort)

Rechtsvorm . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Buyckstraat 65, 8570 Anzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 15 december 2014 blijkt het volgende

De vergadering benoemt mevrouw Caroline Bracke, wonende te 8570 Anzegem, Buyckstraat 65, tot zaakvoerder.

Haar mandaat gaat in vanaf 1 januari 2015, Het mandaat van mevrouw Caroline Bracke is onbezoldigd.

Marc Van Braeckel

Zaakvoerder

Op-de laatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 26.08.2016, NGL 30.08.2016 16509-0570-010

Coordonnées
CONBALGRO

Adresse
BUYCKSTRAAT 65 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande