CONCEPT PARTNER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONCEPT PARTNER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.281.756

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 27.02.2014 14058-0011-009
20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.11.2012, NGL 13.03.2013 13065-0042-009
08/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11301644*

Neergelegd

04-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Concept Partner

0834281756

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8900 Ieper, Meenseweg 167

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te Ieper 1 maart 2011, eerstdaags ter registratie neer te leggen, blijkt dat er een vennootschap werd opgericht als volgt : 1-Naam - Vorm :

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt :  Concept Partner .

2-Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 Ieper, Meenseweg 167. Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

3-Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur van heden af.

4-Oprichters :

1-De Heer FELIERS Alexander Roger, geboren te Poperinge op 22 november 1974  nationaal nummer 74.11.22-021.77, echtgescheiden, wonende te 8900 Ieper, Paddevijverstraat 56 A.

2-De Heer CASTEL Gracien Noël Geneviève Cornelius, geboren te Ieper op 17 maart 1967  nationaal nummer 67.03.17 065-77, echtgenoot van Mevrouw Sofie Descamps, wonende te 8900 Ieper, Meenseweg 167.

Gehuwd te Wervik op 18 januari 1991 onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor Notaris Eric Himpe te Ieper op 10 januari 1991, welk stelsel volgens zijn verklaring tot op heden niet gewijzigd werd.

3-de Heer FELIERS Wilfried François Marcel, geboren te Poperinge op 5 december 1947  nationaal nummer 47.12.05-313.26, echtgenoot van mevrouw Rika Devroe, wonende te 8900 Ieper, Diksmuidseweg 145.

5-Kapitaal :

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen elk met een fractiewaarde van één 1/100ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig geplaatst.

6-Samenstelling van het kapitaal :

De oprichters schrijven in op het kapitaal voor zijn volledig bedrag, en verklaren hun inschrijvingen te volstorten door inbrengen in speciën ten bedrage van :

-door de Heer Alexander Feliers voornoemd, een bedrag van vier duizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4 650,00);

-door de Heer Gracien Castel voornoemd, een bedrag van negen duizend driehonderd euro (¬ 9 300,00);

-door de Heer Wilfried Feliers voornoemd, een bedrag van vier duizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4 650,00);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volledig volgestort.

De comparanten verklaren dat de inbrengen in geld ten belope van ¬ 18 600,00 vóór de oprichting van de vennootschap werden gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 0016364562-80 geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

In vergelding van de inbrengen en stortingen, worden aan elke vennoot de aandelen waarop hij heeft ingeschreven als volgt toegekend :

-25 aandelen aan de Heer Alexander Feliers voornoemd, als vergoeding voor zijn inschrijving ten belope van ¬ 4 650,00, thans volledig volgestort;

-50 aandelen aan de Heer Gracien Castel voornoemd, als vergoeding voor zijn inschrijving ten belope van ¬ 9 300,00, thans volledig volgestort;

-25 aandelen aan de Heer Wilfried Feliers voornoemd, als vergoeding voor zijn inschrijving ten belope van ¬ 4 650,00, thans volledig volgestort;

7-Boekjaar :

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

De vennootschap begint te werken vanaf de dag van de neerlegging van de door de wet vereiste stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het eerste boekjaar beginnen vanaf het ogenblik dat de vennootschap begint te werken, zoals bepaald hiervoor, en eindigen op 30 juni 2012.

8-Reserve - Winstverdeling -Vereffeningsoverschot :

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9-Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van een algemene vergadering.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Onmiddellijk na onderhavige oprichting wordt een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Concept Partner" waaraan alle voormelde vennoten deelnemen en die, bij eenparigheid van stemmen, beslist :

1-Dat de vennootschap bestuurd zal worden door drie zaakvoerders;

2-Dat als zaakvoerders worden aangesteld voor onbepaalde duur :

-de Heer Alexander Feliers;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

-de Heer Gracien Castel;

-de Heer Wilfried Feliers;

allen voornoemd.

Zij verklaren uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat niets hen belet dit

mandaat op te nemen.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter

griffie.

10-Controle :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de

wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer

commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn

van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de

desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer

commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige

andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij

kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

11-Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-De totaalinrichting van kantoren, bedrijven, privé-woningen en handelszaken.

-Het consulteren, ontwerpen, de realisatie van binnen  en buiteninrichting, in de meest brede zin van

het woord.

-Projectontwikkeling.

-Het ontwerpen en visualiseren van projecten.

-De technische en administratieve begeleiding van projecten.

Hiertoe kan zij, al dan niet in samenwerking met onderaannemers, volgende werkzaamheden

uitvoeren of laten uitvoeren:

-Metsel- en betonwerken, sloopwerken.

-Het uitvoeren of laten uitvoeren van alle verbouwingswerkzaamheden.

-het uitvoeren van metselwerk.

-Het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen.

-Schrijnwerk van hout, kunststof, metaal of andere materialen.

-Vervaardiging van meubels.

-Plaatsen van metalen constructies.

-Aannemer van zinkwerken en metalen dakbedekkingen en niet-metalen dakbedekkingen van

gebouwen.

-Het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

-Het plaatsen van dakbedekkingen met metaal, dakpannen, leien, stro en alle andere materialen.

-het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen.

-De bouw van daken, dakbedekkingen in alle soorten materialen.

-Alle lood- en zinkwerk.

-Isolatiewerkzaamheden en voegwerken.

-Loodgieterwerk.

-De installatie van gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen en apparaten voor

sanitair gebruik, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen.

-Installatieactiviteiten voor centrale verwarming, klimaatregeling, ventilatie, gas en sanitair.

-Vloerafwerking en wandbekleding.

-Het plaatsen van vloerbedekking van hout en andere materialen.

-Het plaatsen van vloer- en wandtegels.

-Tegel-, marmer-, en natuursteenactiviteiten.

-Plafoneer-, cementeer- en andere pleisterwerken aan de binnen en/of buitenzijde van gebouwen en

andere bouwwerken.

-Stukadoorswerk en het plaatsen van chapes.

-Schilderwerken en het zetten van glas.

-Het behangen en stofferen.

-Het aanbrengen van glas en van binnendeuren en scheidingswanden in glas.

-Algemene elektriciteitswerken, met inbegrip van elektromechanica, domotica en elektrische

verwarming.

-Het snoeien van bomen en heggen, exploitatie en irrigatiesystemen.

-Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

-De installatie van hulpvoedingssystemen, van de bedrading voor telefooninstallaties en

computersystemen.

-De installatie van liften, roltrappen, antennes en bliksemafleiders;

-De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds,

enzovoort in metaal.

-Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort,

-Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

-Toezien op de bouwwerkzaamheden.

-Overige bouwactiviteiten.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit

in de meest ruime zin van het woord:

-Het uitbaten van een brasserie

-Het uitbaten van een drankgelegenheid

-Het uitbaten van een restaurant

-Het organiseren en commercialiseren van banketten en traiteur.

-De regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken

door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op

consumpties.

-Het organiseren van allerlei seminaries, workshops en cursussen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zo in België, als in het buitenland, hetzij

rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap,

beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij

competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit

alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die

overeenkomstig de wet van 4 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk

erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en

inschrijving werd bekomen, en dit ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan

erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend

patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van

alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-Het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te

richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden,

beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen, gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-In het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten.

-Alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-Het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

-Projectontwikkeling in de bouw en toezicht op bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

12-Jaarvergadering :

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand

november om 10 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van

bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in 2012.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem

schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als

lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte stichting.

Notaris Michaël MERTENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/08/2015
ÿþi

C

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte,



i

8





Ondernemingsar : 0834.281.756

Benaming

(voluit) : CONCEPT PARTNER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Meenseweg 167

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING, VEREFFENING EN SLUITING IN 1 AKTE

Uit een akte verleden voor notaris Michaël Mertens te leper op 26 juni 2015, geregistreerd, blijkt dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CONCEPT PARTNER, met zetel te 8900 leper, Meenseweg 167 volgende beslissing hebben genomen:

1/ a)Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd gesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

-verslag van de zaakvoerders;

-verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 juni 2015, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFS-REVISORENKANTOOR DUJARDIN, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd ex ultimo door de heer Piet Du-jardin, bedrijfsrevisor;

-staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

b)Bevestiging externe wettigheid

c)Besluit

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd ex ultimo door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Door het bestuursorgaan van de BVBA CONCEPT PARTNER werd, in het kader van de voorgenomen ontbinding van de vennoot-schap, een staat van actief en passief per 18 juni 2015 opgesteld met een balanstotaal en netto-actief van 21.620,47 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boek-houdkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald. Het bestuurs-orgaan heeft ons tevens schriftelijk bevestigd dat er na 18 juni 2015 geen leveringen meer geweest zijn van goederen en/of diensten die op heden nog onbetaald gebleven zijn.

Op de liquidatiebonus dient een roerende voorheffing ad 25% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders. Rekening hou-dende met het fiscaal gestort kapitaal t.b.v. 18.600,00 EUR dient er op 3.020,47 EUR roerende voorheffing betaald te worden. Wij willen erop wijzen dat deze roerende voorheffing, geraamd op een bedrag van 755,12 EUR, niet geconsigneerd werd, De vennootschap beschikte, blijkens de staat van activa en passiva per 18 juni 2015, over voldoende liquide middelen om deze roerende voorheffing te voldoen

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele belastinglatenties naar aanleiding van mogelijke toekomstige fiscale controles alsook voor latenties in het kader van de 10jarige aanspra-kelijkheid als aannemer.

Voormelde staat geeft, onder voormeld voorbehoud, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 19 juni 2015

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.0

Vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen, alsook van de staat van actief en passief zal samen met

een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

2/ Na lezing van voormelde verslagen, besluit de vergadering om de vennootschap te ontbinden en haar in

vereffening te stellen, met ingang van heden.

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten:

-De vergadering besluit om geen vereffenaar aan te duiden.

-De vergadering besluit dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, zoals blijkt uit voormelde

staat van actief en passief op datum van 18 juni 2015.

-De vergadering stelt vast dat de vennootschap drie vennoten telt, welke aanwezig of vertegenwoordigd zijn

op onderhavige vergadering en welke er mee instemmen dat de vennootschap ontbonden en vereffend wordt in

één akte.

-De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf, zoals blijkt uit het derde besluit

hierna.

De vergadering besluit vervolgens verder te gaan met de sluiting van de vereffening.

De hier aanwezige zaakvoerders nemen hiervan kennis.

3/ De vergadering beslist, op basis van voormelde staat van actief en passief van 18 juni 2015, na afhouding

van de liquidatiebelasting en de voorziene liquidatiekosten, het resterend actief van de vennootschap uit te

keren aan de drie vennoten, pro rata hun aandelenbezit.

De vennoten verklaren de hen toegekende activa te aanvaarden.

4/ De vergadering stelt vast dat het mandaat van de drie zaakvoerders beëindigd is ingevolge de ontbinding

van de vennootschap en de sluiting van haar vereffening.

De vergadering besluit om de drie zaakvoerders algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun

mandaat en dit zonder enig voorbehoud, met name aan:

1-De heer FELIERS Alexander, wonende te 8900 leper, Surmont de Volsberghestraat 1.

2-De heer FELIERS Wilfried, wonende te 8900 leper, Merghelynckstraat 7.

3-De heer CASTEL Gratien, wonende te 8900 leper, Meenseweg 167.

5/ De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening

hierbij wordt afgesloten

De vergadering besluit dat de boeken en de documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap

gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 8900 leper, Meenseweg 167.

De vergadering stelt vast dat aile gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets

dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

6/ De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan kantoor Hinnekens, te 8500 Kortrijk,

Aalbeeksesteenweg 76, alsook aan haar medewerkers en bedienden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

om de schrapping van de vennootschap bij de Ondernemingsloketten, in de Kruispuntbank voor

Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde aan te passen, voor

zover als nodig, en hiertoe alle administratieve stukken en documenten te ondertekenen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) notaris Michaël Mertens te leper

Tegelijk hiermee neergelegd:

-verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief;

-verslag bedrijfsrevisor;

-expeditie akte 26 juni 2015

4 t!. I,

a"

IS oor-

be'houden aan het Belgisch Staatsblad

4\7_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
CONCEPT PARTNER

Adresse
MEENSEWEG 167 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande