CONCESSIE, BEHEER EN MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONCESSIE, BEHEER EN MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.275.960

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0268-011
25/04/2013
ÿþmad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111111111011 :IQNlTEUR

1$-04-

bel:

aa

Be Sta:

NEERGELEGD ber GRIFFIE del ~~-Ç, RECHTBMK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdring Brugge)

X013 qp: ® 9 APR, 2013

Griffieee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

BELGISCH STA

Ondernemingsnr : 0452.275.960

Benaming (voluit) : CONCESSIE, BEHEER EN MANAGEMENT

(verkort) : COBEMA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Natiënlaan 215

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op 27 maart 2013, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap: "CONCESSIE, BEHEER EN MANAGEMENT", afgekort "COBEMA", met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN ZETELVERPLAATSING

De vergadering stelt vast dat blijkens beslissing van de raad van bestuur van 30 juni 2010, gepubliceerd in de: bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 augustus daarna onder nummer 11122136, de maatschappelijke zetel; van de vennootschap werd verplaatst naar 8300 Knokke-Heist, Natiënlaan 215 en beslist aldus de tekst van: artikel 2 van de statuten hieraan aan te passen.

TWEEDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN GEBEURDE OMZETTING IN AANDELEN OP NAAM; DOOR WIJZIGING VAN ARTIKEL 8

De vergadering neemt nota van het besluit van de raad van bestuur de dato 7 oktober 2011 om alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, en stelt vast dat alle aandelen werden ingeschreven in een; aandelenregister.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissing van de raad van bestuur en de uitvoering ervan, besluit de algemene vergadering de tekst van artikel 8 van de statuten te vervangen door; volgende tekst:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, zoals de aandeelhouder verkiest.

De aandeelhouder kan op elk ogenblik de omzetting vragen van zijn aandelen. De kosten voor deze omzetting zijn te dragen door de aandeelhouder die erom verzoekt." DERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN GEBEURDE OMZETTING IN AANDELEN OP NAAM: DOOR WIJZIGING VAN ARTIKEL 23

De vergadering besluit de statuten aan te passen ten gevolge van voormelde gebeurde omzetting in aandelen; op naam, door vervanging van de tekst van huidig artikel 23 van de statuten door volgende tekst:

"Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de: eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachten het Wetboek van: vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de, algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de: vergadering te worrien toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen eeni afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van; de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de; algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen. De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene, vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de, algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijne, voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-beh t.i en

aan het

Belgisch Staatsblad

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

VIERDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL 20 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om het woord 'commissarissen-revisoren' en 'commissaris-revisor' te vervangen door het woord `commissarissen' en 'commissaris' in artikel 20 van de statuten,

VIJFDE BESLUIT KAP! TAAL VERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de Burg. BVBA "Verheyden, Heyvaert en Co" met zetel te 9200 Dendermonde, Sint Gillislaan 6 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 24 maart 2013 luidt letterlijk als volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "Cobema" bestaat uit een inbreng in natura door de naamloze vennootschap "Belgian Investment, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Natiënlaan 215 van een schuldvordering die zij heeft ten opzichte van de NV "Cobema , voor een bedrag van vijfhonderd duizend euro (500.000,00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch niet verantwoord zijn maar evenwel aanvaardbaar gelet op het feit dat zij kadert in de herstructurering van de financiële structuur van de vennootschap en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vennootschap bevindt zich in een toestand als omschreven in de artikelen 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen. Blijkens artikel 634 kan elke belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook ais een herstructureringsmaatregel beschouwd te worden.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit zesduizend vijfhonderd tweeëndertig (6.532) aandelen van de NV "Cobema" zonder vermelding van de nominale waarde. Deze vergoeding werd overeengekomen tussen de inbrengende partijen op conventionele basis.

t1 willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de Naamloze Vennootschap "Cobema" en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Dendermonde, 24 maart 2013.

Burg. BVBA Verheyden, Heyvaert en Co

Vertegenwoordigd door

Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor"

Verslag raad van bestuur

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens de kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) om het te kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op vijfhonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 562,000,00) door de hierna beschreven inbreng in natura van een deel van een schuldvordering in rekening-courant ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van zesduizend vijfhonderd tweeëndertig (6.532) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00). Inbreng

De naamloze vennootschap "BELGIAN INVESTMENT', voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een deel van een schuldvordering in rekening-courant met name ten belope van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt gewaardeerd op vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng,

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed worden door toekenning, aan de inbrenger ervan, van zesduizend vijfhonderd tweeëndertig (6.532) nieuwe







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

kapitaalsaandelen aan de voornoemde naamloze vennootschap "BELGIAN INVESTMENT", uitgegeven aan de' globale prijs van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

Deze zesduizend vijfhonderd tweeëndertig (6.532) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfhonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 562.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenduizend driehonderd tweeënveertig (7,342) aandelen, die elk één I zevenduizend driehonderd tweeënveertigste (1 / 7.342ste) in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandej van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel Anthony WITTESAELE, Geassocieerd Notaris Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 27 maart 2013 Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de raad van bestuur

Gecoördineerde tekst der statuten

Voor-

behçeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.03.2013, NGL 16.04.2013 13090-0190-011
02/04/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.,~1

" 1~r~Î~ ~°f f

e?G~Lt.Ù tB~ uK typcL~Ç'

Ptlia

l!'s.~

~~c~+~at~~.Vf e g BBelge'

.

Griffie.

u

*13051375*

III

bah

ae

Be Sta'

Benaming : CONCESSIE, BEHEER EN MANAGEMENT, lge Kort COBEMA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Natienlaan 215, B-8300 KNOKKE-HEIST

Ondernemingsnr : 0452275960

Voorwerp akte : Herbenoemingen

Op de algemene jaarvergadering van 30 juni 2012 werd besloten de bestuurders te herbenoemen

- Rainer Buchecker, Chemin Vert 3, CH-1297 Fournex;

- Yves Van Renterghem, Val Sainte Croix 5, L-1371 Belair;

- BELGIAN INVESTMENT nv, Natienlaan 215, B-8300 Knokke-Heist, met als vaste vertegenwoordiger dhr

Yves Van Renterghem, hiervoor vermeld,

Alle bestuurders aanvaarden het mandaat. De mandaten zijn onbezoldigd.

Op de vergadering van de raad van bestuur volgend op de algemene vergadering 30 juni 2012 werd

besloten volgende bestuurder te benoemen als voorzitter en als gedelegeerd bestuurder met volledige;

vertegenwoordigingsbevoegdheid

- Yves Van Renterghem, Val Sainte Croix 5, L-1371 Belair,

Hij aanvaardt het mandaat, Het mandaat blijft onbezoldigd,

Gedelegeerd bestuurder,

Yves Van Renterghem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12361-0523-011
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 12.08.2011 11401-0131-011
08/08/2011
ÿþl_`1)-PA à In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I11111 IN IIIVIIIIIII11IIIQ

*11122136*

NCERGELEcüD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

2 r 1ULI. griffier,

Griffie

w

Benaming : Rechtsvorm : Zetel Ondernemingsnr : Voorwerp akte :

CONCESSIE, BEHEER EN MANAGEMENT, afgekort COBEMA

Naamloze vennootschap

Natienlaan 217, B-8300 KNOKKE-HEIST

0452275960

Zetelverplaatsing

Op de algemene jaarvergadering van 30 juni 2010 werd besloten de zetel te verplaatsen naar Natienlaan; 215, B-8300 KNOKKE-HEIST.

voor BELGIAN INVESTMENT, gedelegeerd bestuurder,

vaste vertegenwoordiger dhr Yves Van Renterghem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.08.2010 10458-0207-011
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 28.07.2009 09483-0321-011
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 10.07.2008 08387-0185-011
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 30.05.2007 07167-0200-012
07/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 08.06.2005, NGL 05.07.2005 05424-4364-012
13/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 10.06.2004, NGL 09.07.2004 04437-0879-012
09/10/2003 : GE173274
14/07/2003 : GE173274
16/05/2003 : GE173274
11/09/2002 : GE173274
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15631-0506-011
21/11/2001 : GE173274
24/10/2001 : GE173274
21/07/2000 : GE173274
29/01/2000 : GE173274
05/06/1999 : GE173274
17/12/1998 : GE173274
01/01/1997 : GE173274

Coordonnées
CONCESSIE, BEHEER EN MANAGEMENT

Adresse
NATIENLAAN 215 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande