CONDAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONDAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.085.520

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.09.2014 14617-0051-011
15/01/2014
ÿþt.

NodWorcf11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR B

0 8 -01- 21 BELGISCH ST,4A

LGE NEERGELEGD

14 31. 12. 2013

-S'?! ,A 1",

RECHTB " ei a ! OPHANDEL

" ; `IJK

i III



*14 15931*

Ondernemingsar : 0862.085.520

Benaming

(voluit) : CON DAL

(verkort) .

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kanunnik Duboisstraat 28 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONDAL", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Kanunnik Duboisstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0862.085.520, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, ' notaris met standplaats te Roeselare, op negentien december tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, dat niet eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING: AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan. vertegenwoordigd wordt door honderd zesentachtig (186) aandelen die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLISSING: KENNISNAME VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van zevenentwintig november tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde kapitaalverhoging.

DERDE BESLISSING: TOEKENNEN VAN EEN DIVIDEND (IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 W1B92)

De vergadering beslist tot toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten voor een bruto-bedrag van in totaal eenenzeventig duizend zeshonderd eenenzeventig euro zevenentachtig cent (E 71.671,87), hetzij afgerond driehonderd vijfentachtig euro drieëndertig cent (E 385,33) per aandeel, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap, te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde zeven duizend honderd zevenenzestig euro negentien cent (E 7.167,19), in totaal vierenzestig duizend vijfhonderd en vier euro achtenzestig cent (E 64.504,68) netto-dividend.

Comparanten verklaren te weten dat, gelet op het tussen hen bestaande huwelijksstelsel, dit tussentijds dividend, conform artikel 1405 van het Burgerlijk Wetboek, toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

De voorzitter stelt vast dat dit tussentijds dividend op heden betaalbaar is, en verklaart dat het, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, geboekt wordt als een vorderingsrecht op een rekening-courant op naam van de huwgemeenschap bestaande tussen de echtgenoten Jan VANHUYSE  VANHAVERBEKE Sylvia.

VIERDE BESLISSING: KENNISNAME VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT -- ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling te Oostende) met ondernemingsnummer 0462.836.191, vertegenwoordigd door de heer Roobrouck Bart, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A, bus 42, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, opgesteld in datum van achttien december tweeduizend dertien, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"VII.BESLUIT

De inbreng in natura in de BVBA "CONDAL" bestaat uit de inbreng van een dividendvordering ten belope van 64.504,68 EUR door de huwgemeenschap, de heer en mevrouw VANHUYSE Jan  VANHAVERBEKE Sylvia, die zal ontstaan na de toekenning van een tussentijdse dividenduitkering, voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging.

Ons verslag werd opgesteld onder de volgende cumulatieve voorwaarden :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Magen-bij-hetf-eígischStaatsbiad` 15101/2014 = Afne s du MoniteüT ééééééé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de algemene vergadering van 19 december 2013 dient voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging, beoogd in onderhavig verslag, te besluiten tot toekenning van een dividend ten bedrage van 71.671,87 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure.

-de algemene vergadering dient te besluiten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in het credit van een schuldrekening op naam van de huwgemeenschap.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 206 aandelen van de BVBA "CONDAL", zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 18 december 2013

"Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren",

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA,

vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na onderzoek stelt de vergadering dat er noch op het verslag van de bedrijfsrevisor, noch op het verslag van het bestuursorgaan, enige opmerkingen worden gemaakt door de vennoten.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten in voormelde verslagen vervat.

VIJFDE BESLISSING: EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA (IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 WIB92)

De vergadering beslist een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van twintig duizend zeshonderd euro (E 20.600,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op negenendertig duizend tweehonderd euro (¬ 39.200,00), door inbreng in natura van de dividendvordering in rekening-courant op naam van de huwgemeenschap bestaande tussen de echtgenoten Jan VANHUYSE  VANHAVERBEKE Sylvia die zij hebben ten aanzien van de vennootschap naar aanleiding van de betaalbaarstelling van bovenvermeld tussentijds dividend waarvan sprake in punt 2/ van de agenda, mits de creatie en uitgifte van tweehonderd en zes (206) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis, uit te geven en te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van vierenzestig duizend vijfhonderd en vier euro achtenzestig cent (E 64.504,68), welke uitgifteprijs overeenstemt met het netto-dividendbedrag dat hen werd toegekend bij voormelde beslissing tot betaalbaarstelling van bovenvermeld tussentijds dividend waarvan sprake in punt 2/ van de agenda, en inbegrepen een uitgiftepremie van drieënveertig duizend negenhonderd en vier euro achtenzestig cent (E 43.904,68), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

Als vergoeding voor deze inbreng worden tweehonderd en zes (206) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde toegekend aan de huwgemeenschap bestaande tussen de echtgenoten Jan VANHUYSE  VANHAVERBEKE Sylvia.

De tweehonderd en zes (206) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen. Zij zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Zij zullen deelnemen in de winst van het lopend boekjaar pro rata temporis.

Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

De schuldvordering ingebracht door de huwgemeenschap bestaande tussen de echtgenoten Jan VANHUYSE -- VANHAVERBEKE Sylvia vertegenwoordigt een globale waarde van vierenzestig duizend vijfhonderd en vier euro achtenzestig cent (E 64.504,68).

Onderschrijving  Volstorting

Inbreng

De heer VANHUYSE Jan, voornoemd, en mevrouw VANHAVERBEKE Sylvia, voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, verklaren, voor rekening van de huwgemeenschap tussen hen bestaande, in de vennootschap een inbreng te doen van hun vordering uit voormelde dividenduitkering ten belope van

x-~ vierenzestig duizend vijfhonderd en vier euro achtenzestig cent (¬ 64.504,68), inbegrepen een uitgiftepremie van drieënveertig duizend negenhonderd en vier euro achtenzestig cent (E 43.904,68).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De inbrenger verduidelijkt dat voornoemde vordering van de door de huwgemeenschap aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend als voormeld.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op (E 64.504,68), inbegrepen een uitgiftepremie van drieënveertig duizend negenhonderd en vier euro achtenzestig cent (E 43.904,68).

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan de huwgemeenschap bestaande tussen de echtgenoten Jan VANHUYSE  VANHAVERBEKE Sylvia van tweehonderd en zes (206) volledig volgestorte nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale uitgifteprijs van (E 64.504,68), inbegrepen een uitgiftepremie van drieënveertig duizend negenhonderd en vier euro achtenzestig cent (E 43.904,68).

Deze tweehonderd en zes (206) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen. Zij zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Zij zullen deelnemen in de winst van het lopend boekjaar pro rata temporis.

Op deze tweehonderd en zes (206) nieuwe aandelen wordt een uitgiftepremie betaald ten belope van drieënveertig duizend negenhonderd en vier euro achtenzestig cent (¬ 43.904,68), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

Over deze onbeschikbare post zal slechts kunnen worden beschikt door de algemene vergadering mits naleving van het Wetboek van Vennootschappen.

Verklaring

Voormelde comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat ingevolge de inbreng wordt toegekend aan de huwgemeenschap bestaande tussen de echtgenoten Jan VANHUYSE  VANHAVERBEKE Sylvia.

ZESDE BESLISSING: TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE IN HET KAPITAAL VAN DE UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van drieënveertig duizend negenhonderd en vier euro achtenzestig cent (¬ 43.904,68), om het kapitaal te brengen van negenendertig duizend tweehonderd euro (¬ 39.200,00) op drieëntachtigduizend honderd vier euro achtenzestig cent (¬ 83.104,68), door inlijving in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie ten belope van het overeenkomstig bedrag gecreëerd naar aanleiding van de hiervoor vermelde inbreng in natura, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhogingen integraal geplaatst, volstort en verwezenlijkt werden en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot drieëntachtigduizend honderd vier euro achtenzestig cent (E 83.104,68), verdeeld over driehonderd tweeënnegentig (392) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd tweeënnegentigste (1/392ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aldus is het verkregen netto bedrag van de voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals voorgeschreven door artikel 537 W1392.

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING VERMELDINGEN IN HET AANDELENREGISTER  WIJZIGING TEKST ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN.

De vergadering geeft alle machten aan het bestuursorgaan teneinde de nodige vermeldingen te verrichten in het aandelenregister naar aanleiding van de creatie van de tweehonderd en zes (206) nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van de hiervoor vermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering besluit, in navolging van de hiervoor genomen beslissingen, tot aanpassing van de statuten door het vervangen van de tekst van artikel 5 door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drieëntachtigduizend honderd vier euro achtenzestig cent (E 83.104,68) en is vertegenwoordigd door driehonderd tweeënnegentig (392) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd tweeënnegentigste (1/392ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

NEGENDE BESLISSING: WIJZIGING TEKST STATUTEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering beslist tot aanpassing van de tekst van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde regelgeving aangaande de ontbinding en vereffening van vennootschappen, door het vervangen van de tekst van artikel 33 en artikel 34 van de huidige statuten door de volgende tekst:

"ARTIKEL DRIEËNDERTIG  ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

l ~___ " . De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbin-+tenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatre-'gelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan ais vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.".

TIENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN.

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ELFDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 19/12/2013, inhoudende volmacht - bijzonder verslag van het bestuursorgaan inzake de kapitaalverhoging - verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura - gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgi§Gh Staatsblad

Bijlagen-bij-het Belgisch-Staatsblad -15/01/2014 _ Annexes-du Moniteur -help

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o}n(en} bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 04.06.2013 13154-0002-010
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 30.05.2012 12136-0089-009
17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 11.05.2011 11109-0515-009
18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 11.05.2010 10116-0584-010
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 11.05.2009 09146-0275-009
16/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.05.2008, NGL 09.05.2008 08135-0217-009
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.05.2007, NGL 21.05.2007 07150-0021-011
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.05.2006, NGL 27.06.2006 06334-4123-011
02/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.05.2005, NGL 31.05.2005 05187-4389-012
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.07.2015 15332-0484-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 23.08.2016 16497-0583-011

Coordonnées
CONDAL

Adresse
KANUNNIK DUBOISSTRAAT 28 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande