CONFIDHENCE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CONFIDHENCE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.170.275

Publication

03/09/2012
ÿþodWord111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1

1111

*12149867*

u

Nearrsalsgd ter '. ;-:eiti 1Ls~ittaná: v y, Korgi i 2.i ~ ~~ t3mgge :f'cieitng tW {3Cg"t~~l`C1....

01)

AUS. Meer,

Griffie

Ondernemingsnr : } $ t{ $ , À 3a . ~.

Benaming

(valuil) : CONFIDHENCE

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : OUDE GENTWEG 83, 8820 TORHOUT (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte van 31 mei 2012 blijkt dat:

De VOF CONFIDHENCE met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Oude Gentweg 83, werd opgericht onder de heer Declerck Hans, wonende te 8820 Torhout, Oude Gentweg 83 en mevrouw Verleye Veerle, wonende te 8820 Torhout, Oude Gentweg 83.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 euro verdeeld in 100 aandelen volledig volstort ais volgt:

Dhr. Hans Declerck 990,00 euro in geld 99 aandelen

Mevr. Verieye Veerle 10,00 euro in geld 1 aandeel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden: verstrekking van human resources diensten, recrutering en selectie van personeel, advisering in loopbaanbegeleiding, het geven van trainingsopdrachten, opleidingen en (persoonlijke) coaching, consultancy, organisatie, advisering en begeleiding van human resources activiteiten en aile andere activiteiten verbonden aan human resources ; dit alles is opsommend doch niet beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelen of uit te breiden.

De vennootschap mag eveneens alle eigen bebouwde en onbebouwde onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, uitbaten, beheren, huren of verhuren, aile gebouwen oprichten, afbreken, heropbouwen, veranderen, instandhouden en vatoriseren, met uitzondering van makelaar in onroerend goed.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in aile ondernemingen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of aanverwant doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor haar. De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen en daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen - zowel Belgische ais buitenlandse - die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of van die aard zijn en/of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

Het doe! van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen. De bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

De maatschappelijke zetei is gevestigd te 8820 Torhout, Oude Gentweg 83,

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

..., pi lii .i-

Voor-

behouden Het eerste boekjaar neemt een aanvangopéénjuni 2012 en zal opeenendertig december 2013 worden

aan het 1 H

Belgisch afgesloten. De volgende boekjaren !open van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar.

Staatsblad

,.____ 

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer Declerok Hans.

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte.

Vcor eensluidend afschrift

DECLERCK HANS

ZAAKVOERDER

Iedere derde donderdag van juni om 18.00 uur, en voor de eerste maal in 2014, zal er een algemene vergadering worden bijeengeroepen die zal beslissen omtrent de winstverdeling en de eventuele kwijting van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONFIDHENCE

Adresse
OUDE GENTWEG 83 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande