CONSOORTEN DE JONGHE

Divers


Dénomination : CONSOORTEN DE JONGHE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 434.193.378

Publication

16/12/2013
ÿþ »AMY 1M

FS r . r,:j_j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111r1111113111111111111

NEERGELEGD ter GRIMÉ-flet

RBCHMANK VAdV KOOPHAt+lDE!_ 7O

BRUME (Afdeting l3ruc3ne)

0 4 DEC. 20i3'

Gri~fë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

; Ondernemingsnr :

0434.193.378

Benaming (voluit) : Consoorten De Jonghe

(verkort) : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze

Rechtsvorm : vennootschap

Predikherenstraat 42

Zetei : 8000 Bruaae (volledig adres)

.Onderwerp(en)akte: statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 26 november 2013, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een naamloze vennootschap beslist heeft het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op één miljoen vierhonderd veertienduizend honderd drieëntachtig euro (1.414.183,00 EUR) te verhogen met achthonderd zevenendertigduizend euro (837.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen op twee miljoen tweehonderd éénenvijftigduizend honderd drieëntachtig euro (2.251.183,00 EOR) door inbreng in geld, volgestort, en het creëren van negenentwintigduizend honderd (29.100) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van de oude aandelen, te weten tegen vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 EUR) per aandeel.

,Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, werd het gestort gedeelte ;van de kapitaalverhoging gedeponeerd bij storting of overschrijving op een ,bijzondere rekening nummer 13E98 7310 3580 4893 bij de naamloze vennootschap KBC Bank ten name van de naamloze vennootschap CONSOORTEN DE ;JONGHE, zoals blijkt uit bewijzen van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 26 november 2013 dat aan de ondergetekende notaris werd ;overhandigd, om door hem te worden bewaard.

;De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris ;te notuleren dat de kapitaalverhoging ten bedrage van achthonderd ;zevenendertigduizend euro (837,000,00 EUR) volledig werd onderschreven en ;dat het kapitaal aldus werd verhoogd twee miljoen tweehonderd éenenvijftigduizend honderd drieëntachtig euro (2.251 183,00 EUR) verdeeld :in zesentachtigduizend honderd achtenveertig (86.148) aandelen, zonder .vermelding van nominale waarde.

Ten gevolge de kapitaalverhoging wordt artikel 5 van de statuten vervangen ;door volgende tekst:

:"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen tweehonderd eenenvijftigduizend honderd drieëntachtig euro (2,251.183,00 EUR).

'Het is vertegenwoordigd door zesentachtigduizend honderd achtenveertig ;(86.148) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één/ zesentachtigduizend honderd achtenveertigste (1/86,148ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

.Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

"



Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- gecoordineerde statuten.

,k.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2013
ÿþMod PDF tf,t

_rr~ïr ~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NkENUELBGD ter ÔRIFP E der MONT TE 1R B q ANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

22 -t _ 2 1 1 JULI 2013

ELGISCH STAATSBLAD Griff :me

Consoorten De Jonghe

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze

vennootschap

Predikherenstraat 42

8000 Br'uaae

Er blijkt uit een proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 5 juli 2013, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een naamloze vennootschap Consoorten De Jonghe beslist heeft:

1) het maatschappelijk kapitaal uit te drukken in euro, en de vermelding in Belgische frank te schrappen. Bovendien wordt de nominale waarde van de aandelen vervangen door een breukwaarde.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald één miljoen vierhonderd veertienduizend honderd tweeëntachtig euro achtennegentig cent (1.414.182,98 SUR) te verhogen met zeventien euro twee cent (17,02) om het kapitaal te brengen op één miljoen vierhonderd veertienduizend tweehonderd euro (1.414.200,00 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van zeventien euro twee cent (17,02) in kapitaal, zonder de creatie van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering stelt daarna vast dat de kapitaalverhoging met zeventien euro twee cent (17,02) volledig werd verwezenlijkt door omzetting van beschikbare reserves ten bedrage van zeventien euro twee cent (17,02) en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot één miljoen vierhonderd veertienduizend tweehonderd euro (1.414.200,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenenvijftigduizend achtenveertig (57.048) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met elk een breukwaarde van één/ zevenenvijftigduizend achtenveertigste (1/57.048ste) van het ,maatschappelijk kapitaal.

Ten gevolge van de uitdrukking in euro, de schrapping van de vermelding van de nominale waarde en de kapitaalverhoging wordt de huidige tekst van artikel 5 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierhonderd veertienduizend tweehonderd euro (1,414.200,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door zevenenvijftigduizend achtenveertig (57.048) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met elk een breukwaarde van één! zevenenvijftigduizend achtenveertigste (1/57.048ste) van het maatschappelijk kapitaal."

2) de huidige tekst van artikel 19 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden."

3) de huidige tekst van artikel 33, lid 3 van de statuten te vervangen

door volgende tekst:

"Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsvr

0434.193.378

Benaming (voluit)

(verkorij

Rechtsvorm Zetei

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar."

4) volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van het Wetboek van vennootschappen.

STATUTEN UITTREKSEL

NAAM: Consoorten De Jonghe.

ZETEL: 8000 Brugge, Predikherenstraat 42.

DUUR: onbepaalde duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel: het rationeel beheer en het oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium bestaande uit onroerend en/of roerende goederen, de aankoop en verkoop, de verhuring, de verkaveling van alle onroerende goederen, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals onder andere zich borg stellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde physische of meerdere personen aangegaan die het genot zouden hebben van betreffende onroerende goederen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke aard, roerende, onroerende aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierhonderd veertienduizend tweehonderd euro (1.414.200,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door zevenenvijftigduizend achtenveertig (57.048) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met elk een breukwaarde van één/ zevenenvijftigduizend achtenveertigste (1/57.048ste) van het maatschappelijk kapitaal.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meerdere van zijn leden, die dan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, of aan één of meerdere personen buiten haar leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur, individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of de gedelegeerden voor dit bestuur die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

` JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders,

jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de

eerste zaterdag van de maand juni om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Elke aandeelhouder kan op de

vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet

aandeelhouder, indien hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten. De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen vóór de algemene vergadering, De minderjarigen, de onbekwaam verklaarden en rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire organen.

Om tot de vergadering te worden toegelaten mag de raad van bestuur in de bijeenroepingen eisen dat de houders van aandelen op naam, uiterlijk op de vijfde dag v66r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen

deel te nemen. De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden

geëist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de algemene vergadering.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING: Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders, alles onder voorbehoud van de beperkingen voorzien in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel worden voorgelegd. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

ONTSLAG - BENOEMINGEN: De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het overlijden op één augustus tweeduizend en elf van de Heer De Jonghe, Fernand Frans Leon Marie Thérèse.

De algemene vergadering beslist tot bestuurders te (her-)benoemen voor een termijn van zes jaar:

- Mevrouw De Jonghe, Marie Louise Florentine Alphonsine Leone, wonende te 8000 Brugge, Predikherenstraat 42;

Mevrouw De Jonghe, Marguerite Jean Marie Ghislaine, wonende te 8000

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Brugge, Predikherenrei 1 bus C202.

- de Heer De Graeve, Paul Emile Estella Fernand Marie Rita, wonende te 8200 Brugge, Karel Custisstraat 4;

- de Heer De Graeve, Jan Emile Marie Marguerite Julien, wonende te 8310 Brugge, Nijverheidsstraat 60 bus A;

- Mevrouw De Graeve, Bernadette Marie Yvonne Willy Julien, wonende te 3010

Leuven, Eugeen Vanhoorenbekelaan 7.

Het mandaat van de voormelde bestuurders is onbezoldigd.

RAAD VAN BESTUUR: De raad van bestuur beslist voor onbepaalde duur tot

voorzitter van de raad van bestuur te benoemen: de Heer Paul De Graeve

voornoemd. Het mandaat van voorzitter van de raad van bestuur is

onbezoldigd.

De raad van bestuur beslist voor een termijn van zes jaar tot gedelegeerd

bestuurder te benoemen: Mevrouw De Jonghe Marie Louise, voornoemd.

De gedelegeerd bestuurder is individueel bevoegd voor het dagelijks

bestuur, alsook voor de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat

bestuur aangaat.

Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- volmacht (Mevrouw De Graeve, Marie-Christine Berthe Emile Leon, wonende te 55116 Sint-Paul Minnesota (Verenigde Staten van Amerika), 1906 Eleanor Avenue werd ingevolge volmacht vertegenwoordigd door de Heer De Graeve, Luc Paul Marie Christine Julien, wonende te 8210 Zedelgem (Veldegem), Koning Albertstraat 2).

4

31/08/2012 : BGT000124
03/10/2011 : BGT000124
07/09/2009 : BGT000124
29/08/2008 : BGT000124
05/10/2007 : BGT000124
02/10/2006 : BGT000124
05/10/2005 : BGT000124
06/10/2004 : BGT000124
07/08/2003 : BGT000124
28/11/2002 : BGT000124
07/11/2001 : BGT000124
22/02/2000 : BGT000124
26/05/1988 : BGT124

Coordonnées
CONSOORTEN DE JONGHE

Adresse
PREDIKHERENSTRAAT 42 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande