CONSTRUCTIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONSTRUCTIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 537.219.355

Publication

09/08/2013
ÿþmod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VONlTEUR BELGE

~

Nc~l~c~~>,~~n

111111

11111

*13125636*

0 2 -08- 2013 _GISCH STMTSBLAD

19, 07, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

Grifí4enil K

BE

Ondernemingsnr o53'q , 9) 2, 355- "

Benaming (voluit) : Constructis

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kweekstraat 13

8770 Ingelmunster

Onderwerp akte : NV: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCOUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 12,: 'juli 2013, geregistreerd te Diksmuide (twaalf bladen, een verzendingen) op 15 juli 2013, boek 431, blad. 39, vak 19, ontvangen vijftig euro (50,00-EUR), getekend de e.a. Inspecteur Koen BAERT, dat:

1° Door:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VEERLE PATTYN LANGUAGE' SERVICES" (afgekort "VPLS") met zetel te 9800 Deinze (Meigem), Lange Akkerstraat 5 A, BTW-BE  0893,178.770 RPR Gent.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MM FUTURUM" met zetel te; 9800 Deinze (Meigem), Lange Akkerstraat 5 A, BTW-BE  0536.590.439 RPR Gent,

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERCOPRO" met zetel te 9800 Deinze (Meigem), Berg 29 A, BTW-BE  0882.212.525 RPR Gent.

4) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HCP" met zetel te 9931

Oostwinkel (Zomergem), Sint-Jansstraat 2, BTW-BE  0882.214.010 RPR Gent.

,5) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAUBORRE INVEST" met zetel:

:te 9790 Wortegem-Petegem, Zonnestraat 26, BTW-BE -- 0891.699.818 RPR Oudenaarde,

een naamloze vennootschap werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: Constructis.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8770 Ingelmunster, Kweekstraat 13.

4° Deze vennootschap heeft tot doel,

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met het bouwbedrijf.

2. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, de directie van bouwprojecten,en werven, alle studiewerk, en alle inrichtingen.

3. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of' bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen, leasing, financieringen en° leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven en nemen, onderhuren, of -- verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle'' onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen,;, studentenhomes, gronden, wouden, vijvers, domeinen.

4. Alle onroerende verrichtingen, onder meer promotie, verkaveling, verbouwing, valorisatie,: aan- en verkoop van onroerende goederen, onderneming voor het optrekken van gebouwen, onderneming voor het leggen van tegelvloeren, mozaïek en voor het plaatsen van alle wanden vloerbekleding; onderneming voor het plaatsen van verlichting , drijfkracht en telefoon; onderneming voor het plaatsen van timmer- en schrijnwerk van gebouwen; onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming, algemene bouwonderneming; onderneming voor het optrekken en onder dak brengen van gebouwen en de coördinatie van onderaannemers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rectg : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

betiouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

5. Alle verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer , uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten , ombouwen, verfraaien, in huur geven en nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen, en uitbaten, urbaniseren, vervreemden, en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille maken van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

6. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

7. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbating, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren en onderverhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren , in concessie geven en in concessie nemen.

8. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

9. Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waar zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtsreeks of onrechtstreeks verband houdt.

10. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contracten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt; inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistiek en intellectuele bijstand.

11. De vennootschap heeft eveneens tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij

rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding,

patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkenning- en inschrijvingsregime ,onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere, activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

12. Trading in de meest ruim zin.

13. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, het onderhoud, de plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels en financiële, roerende en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op de gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als de benodigdheden in verband ermee; evenals op machines, apparaaturen, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens, lichte vrachtwagens, kampeerwagens, en mobilhomes; bureelinrichtingen; meubileringen; onroerende goederen en opslagruimten; industriële inrichtingen.

Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van aile gegevensverwerking en gegevensanalyses.

De vennootschap zal alle burgerlijk, industriële, commerciële financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke

andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische

samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of categorieringen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van de ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w

'rad 11.1

Voor- aan ondernemingen waarin ze belangstelt onder meer inde vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

behouden De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

aan het De vennootschap mag bijgevolg optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Belgisch De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake. Al het voorgaande voor zover toegelaten door de wet of voor zover de vennootschap hiervoor aan de wettelijke vereisten voldoet.

'Staatsblad 5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderdduizend (300.000) euro, en wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/drieduizendste van het kapitaal.

Het kapitaal ia volledig ingeschreven als volgt:

1/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VPLS", voornoemd, schreef in op zevenhonderd vijftig (750) aandelen categorie 1 sub A, dewelke zij volstortte ten belope van de helft (1/2) door inbreng van een bedrag van vijftig Euro (50 ¬ ) per aandeel, hetzij in totaal ten belope van zeven en dertig duizend vijfhonderd (37.500 ¬ ); Deze aandelen categorie 1 sub A worden genummerd van één (1) tot en met zevenhonderd vijftig (750).

2/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MM FUTURUM BVBA", voornoemd, schreef in op zevenhonderd vijftig (750) aandelen categorie 1 sub B, dewelke zij volstortte ten belope `van de helft (1/2) door inbreng van een bedrag van vijftig Euro (50 ¬ ) per aandeel, hetzij in totaal ten ,belope van zeven dertig duizend vijfhonderd Euro (37.500 ¬ ); Deze aandelen categorie 1 sub B worden genummerd van zevenhonderd één en vijftig (751) tot en met duizend vijfhonderd (1.500). :3) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Vercopro", voornoemd, schreef in op :vijfhonderd (500) aandelen categorie 2 sub A, dewelke zij volstortte ten belope van de helft (1/2) door inbreng van een bedrag van vijftig Euro (50 ¬ ) per aandeel, hetzij in totaal ten belope van °vijfentwintigduizend Euro (25.000 ¬ ); Deze aandelen categorie 2 sub A worden genummerd van `duizend vijfhonderd en één (1.501) tot en met twee duizend (2.000).

4) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HCP", voornoemd, schreef in op vijfhonderd (500) aandelen categorie 2 sub B, dewelke zij volstort ten belope van de helft door inbreng van een bedrag van vijftig Euro (50 ¬ ) per aandeel, hetzij in totaal ten belope van vijfentwintigduizend Euro (25.000 ¬ ); Deze aandelen categorie 2 sub B worden genummerd van twee duizend en één (2.001) tot en met twee duizend vijfhonderd(2.500).

5) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Cauborre Invest", voornoemd, schreef in op vijfhonderd (500) aandelen categorie 2 sub C, dewelke zij volstort ten belope van de helft (1/2) door inbreng van een bedrag van vijftig Euro (50 ¬ ) per aandeel, hetzij in totaal ten belope van vijfentwintigduizend Euro (25,000 ¬ ); Deze aandelen categorie 2 sub C worden genummerd van twee duizend vijfhonderd en één (2.501) tot en met drie duizend (3.000).

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal honderdvijftigduizend (150.000,00) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer BE73 7380 3878 4460, bij de KBC Bank, te Nieuwpoort geopend op naam van de naamloze vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 12 juli 2013.

6° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

De in de aandeelhoudersovereenkomst opgelijste, voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting aangegane verbintenissen werden door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

7° De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie bestuurders en maximum vier bestuurders, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt. Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Maximum twee bestuurders worden gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen met een meerderheid van de stemmen verbonden aan de categorie 1 aandelen (de 'Categorie 1 Bestuurders').

Maximum twee bestuurders worden gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen met een meerderheid van de stemmen verbonden aan de categorie 2 aandelen (de 'Categorie 2 Bestuurders').

Zij zijn herkiesbaar.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De verkiezing voor het mandaat of de mandaten toekomende aan een bepaalde categorie gebeurt in één stembeurt. De benoemde bestuurders zijn deze die het meeste stemmen hebben behaald. Bij gebrek aan overdracht van kandidaten voor een bepaalde categorie voor de door hem toebehorende mandaten, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering gedaan worden, . verstaan zijnde dat de benoemde bestuurders zullen geacht worden de bedoelde categorie te vertegenwoordigen.

Vacature.

Wanneer een mandaat van bestuurder openvalt, kunnen de overblijvende leden van de raad van bestuur hierin voorlopig voorzien, onder de voorwaarden voorzien door de wet mits benoeming van een bestuurder onder de kandidaten voorgedragen door de categorie getroffen door de vacature. ln dit geval gaat de algemene vergadering over tot de definitieve verkiezing tijdens haar . eerstvolgende vergadering.

Voorzitterschap.

De raad van bestuur verkiest onder zijn leden een voorzitter en kan ook onder hen één of meer ondervoorzitters verkiezen.

afwezigheid van een voorzitter, wordt de raad van bestuur voorgezeten door zijn ondervoorzitter r en bij afwezigheid van de voorzitter en ondervoorzitter , wordt de raad voorgezeten door de oudste in leeftijd der aanwezige bestuurders, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger aangeduid heeft. Vergaderingen.

De raad van bestuur vergadert in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping, telkens de belangen van de vennootschap dit vereisten, na oproeping door de voorzitter of door twee bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen indien alle bestuurders aanwezig zijn. Beslissingen worden steeds genomen met unanimiteit van stemmen. Blanco stemmen zullen niet worden geteld als uitgebrachte stemmen.

Behoudens dringende gevallen in de notulen te verrechtvaardigen, zullen de oproepingen minstens acht dagen voor de vergadering worden verstuurd, bij gewone brief of zelfs per fax, elektronische post of enig andere telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de geadresseerde en een schriftelijk bewijs van verzending aan de zijde van de verzender.

Ieder afwezige bestuurder kan volmacht verlenen aan een ander bestuurder om hem te vertegenwoordigen op de vergadering en in zijn plaats aan de stemming deel te nemen, bij . °eenvoudige brief of zelfs door één van de hierboven vermelde telecommunicatiemiddelen voor zover aan de voorwaarden qua toerekening (identificatie) wordt voldaan indien dit door de raad van bestuur wordt geëist. Wanneer een rechtspersoon het mandaat van bestuurder uitoefent, wordt hij vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger. Een bestuurder mag echter aldus over niet meer dan twee stemmen beschikken.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten door de raad van bestuur worden genomen bij eenparig akkoord van de bestuurders schriftelijk uitgedrukt, of uitgedrukt op een wijze zoals voorzien hierboven.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor het vaststellen van de jaarrekening en de aanwending van het eventuele toegestane kapitaal of de uitkering van interimdividenden, kapitaalsverhogingen of de inkoop van eigen aandelen door de vennootschap.

Notulen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een bijzonder register; de notulen worden ondertekend door de bestuurders die deelnamen aan de beraadslaging. Bij weigering te ondertekenen wordt hiervan melding gemaakt in het `proces-verbaal' van de vergadering.

De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door een gedelegeerd bestuurder.

Machten van de raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel met uitzondering van deze welke door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Voor-

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van i B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behbuden

aan het

Belgisch

.staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

=Mi

Externe vertegenwoordigingsmacht

a) De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen ln en buiten rechte, De raad van bestuur kan slechts beraadslagen als alle bestuurders aanwezig zijn, en worden beslissingen steeds genomen met unanimiteit van stemmen,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk handelend (waarvan één categorie 1-bestuurder en één categorie 2-bestuurder), hetzij door de gedelegeerd-bestuurder die alleen handelt.

b) De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur of gedelegeerd bestuurder worden genoemd. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

c) Directiecomité

De raad kan machten delegeren aan één of meer directeuren of een directiecomité oprichten, al dan , niet in zijn midden gekozen.

De overdracht van machten aan een directiecomité omvat bestuursbevoegdheden van de raad van bestuur met uitzondering van het algemeen beleid van de vennootschap en alle handelingen die op , grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Indien een directiecomité wordt opgericht zal de vennootschap, buiten het dagelijks bestuur en onverminderd eventuele volmachten of bijzondere delegatie van machten vertegenwoordigd worden door  voor wat handelingen van het directiecomité betreft  twee leden van het directiecomité.

d) Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

e) Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur kan bovendien bijzondere en beperkte machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders. Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheid zelf uit te oefenen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

9° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves  verdeling van het na vereffening;

overblijvende saldo:

De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich, in bijzondere stemming,

uit over de kwijting van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissaris(sen).

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst ,

uit van het boekjaar.

Van deze winst, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd vooraf genomen voor het wettelijk

reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve

één/tiende bereikt van het geplaatste kapitaal,

De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo.

Bij gebrek aan akkoord wordt de helft van de winst gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als

'Mereffenaars beschouw&Zij.zullen beschikken_ouer_alle_rnachten zoals. voorzien _in _het _Wetboek _van

.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1

vennootschappen, De algemene veigadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of " bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt " voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

`De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel

10° De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de eerste vriidaq van de maand mei van elk jaar om veertien uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Elke aandeelhouder kan stemmen per brief door middel van een formulier waarin de agenda is opgenomen met opgave van alle te nemen besluiten. Voor elk te nemen besluit afzonderlijk dient de aandeelhouder zijn aanvaarding of verwerping ervan aan te duiden.

Een voorwaardelijke aanvaarding of aanvaarding met voorbehoud wordt gelijkgesteld aan een verwerping. De stembrief dient door de aandeelhouder gedagtekend en ondertekend te worden en aan de zetel van de vennootschap gericht minstens vijf dagen op voorhand. Deze stembrief mag door de voorzitter slechts geopend worden op de dag van de vergadering zelf.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 voor het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten worden genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen behoudens de uitzonderingen en afwijkingen voorzien door de wet en de statuten.

BENOEMINGEN

Voor-

behóuden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

BESTUURDERS

Met eenparigheid van stemmen werd het aantal bestuurders bepaald op DRIE u, en werden door de .oprichters als eerste bestuurders benoemd voor de tijd van zes (6) jaar met ingang van de neerlegging `van het uittreksel op de griffie van de Rechtbank:

11/ Na voordracht door de houders van aandelen behorend tot categorie 1: De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CRAEYNEST FINANCE", met zetel te Lange Akkerstraat 5a, 9800 Deinze, vertegenwoordigd door één van haar (niet-statutaire) zaakvoerders, namelijk door voornoemde heer Harm Craeynest, die tevens optreedt ais vast vertegenwoordiger van bvba Craeynest Finance en namens deze vennootschap verklaarde dit bestuursmandaat in huidige vennootschap N.V, CONSTRUCTIS te aanvaarden.

2/ Na voordracht door de houders van aandelen behorend tot categorie 2 sub A : De Besloten Vennootschap met E3eperkte Aansprakelijkheid 'VERCOPRO", Berg 29A, 9800 Deinze BE 0882.212.525 vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer Cari Verkinderen, die tevens optreedt als vast vertegenwoordiger van bvba Vercopro en namens deze vennootschap verklaarde dit bestuursmandaat in huidige vennootschap N.V, CONSTRUCTIS te aanvaarden.

3/ Na voordracht door de houders van aandelen behorend tot categorie 2 sub B : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HCP", met zetel te Sint-Jansstraat 2, 9931 Oostwinkel, BE 0882.214.010, hier vertegenwoordigd door Karl Huyghelier die tevens optreedt als vast vertegenwoordiger van NV HCP en namens deze vennootschap verklaart dit bestuursmandaat in huidige vennootschap N.V. CONSTRUCTIS te aanvaarden.

De aandeelhouders categorie 1 besloten voorlopig slechts één bestuurder voor te stellen. Van zodra zij een tweede bestuurder wensen te benoemen kunnen zij kandidaten voorstellen aan de algemene

vergadering,-die alsdan onverwijld" een-tweede bestuurder-zal-benoemen. -- ------- ---- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en negentien

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering of in een aandeelhoudersovereenkomst,

De bestuurders worden benoemd vanaf de oprichting van de vennootschap, met dien verstande, dat zij vanaf dat ogenblik tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet, Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De vergadering erkende dat ondergetekende notaris de aanwezigen er uitdrukkelijk op gewezen heeft dat de respectievelijke bestuursorganen van de als bestuurders benoemde vennootschappen een vaste vertegenwoordiger moeten benoemen onder hun vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers teneinde het bestuursmandaat uit te oefenen in de vennootschap.

De vergadering verklaarde voorafgaandelijk en voor zoveel als nodig kennis te hebben genomen van:

- het besluit van de beide zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CRAEYNEST FINANCE", voornoemd, op 12 juli 2013 (onmiddellijk na de oprichtersvergadering en er samen mee in het Belgisch Staatsblad te publiceren), waarbij de Heer Harm Craeynest, voornoemd, werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CRAEYNEST FINANCE" in huidige vennootschap N.V. CONSTRUCTIS en dit met ingang vanaf 12juli2013.

het besluit van de enige zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Vercopro", voornoemd, gehouden op 12 juli 2013 (onmiddellijk voorafgaand aan de oprichting van NV CONSTRUCTIS), waarbij de Heer Carl Verkinderen, voornoemd, werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Vercopro" in huidige vennootschap N.V. CONSTRUCTIS en dit met ingang vanaf 12 juli 2013.

" Voor-beh&iden -aan het B Igisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering verklaarde voorafgaandelijk en voor zoveel als nodig kennis te hebben genomen van het besluit van de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "HCP", voornoemd, gehouden op 12 juli 2013 (onmiddellijk voorafgaand aan de oprichting van NV CONSTRUCTIS) waarbij Karl Huyghelier, voornoemd, werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van de Naamloze Vennootschap "HCP" in huidige vennootschap N.V, CONSTRUCTIS en dit met ingang vanaf 12 juli 2013.

COMMISSARIS

Er werd voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stelden met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigde:

 Boekhoudkantoor DVB BVBA, te 8860 Lendelede, Hoevestraat, nummer 7, BE 0835.264.228, , aan wie de macht verleend werd om alle inschrijvingen de Kruispuntbank voor Ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te vervullen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen en de rechtbank van koophandel, met name:

 De heer CRAEYNEST Danny Oscar Alfons, geboren te Izegem op 8 september 1954, wonende te 8531 Harelbeke, Ginstestraat 4, en de heer MOERMAN Hendrik Arthur Ido, geboren te Gent op 12

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

september 1963, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Cauborrestraat 4, aan wie de macht verleend wordt om, elk afzonderlijk (zonder dat gezamenlijk optreden is vereist), gedurende een periode van zes jaar in naam en voor rekening van de vennootschap CONSTRUCTIS, onroerende goederen aan te kopen en te verkopen (ongeacht de verkoopprijs), bestellingen van werken bij aannemers en nutsmaatschappijen, tekenen van officiële documenten bij locale besturen.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR - BENOEMINGEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemden met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

11 Tot voorzitter van de raad van bestuur

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CRAEYNEST FINANCE" met zetel te 9800 Deinze (Meigem), vertegenwoordigd door één van haar niet-statutaire zaakvoerders, namelijk de Heer Harm Craeynest, voornoemd, die tevens optreedt als vast vertegenwoordiger, daartoe benoemd zoals hoger gezegd.

2/ Tot gedelegeerd bestuurders:

1) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CRAEYNEST FINANCE" met zetel te 9800 Deinze (Meigem), vertegenwoordigd conform de statuten door één van haar niet-statutaire zaakvoerders, namelijk de Heer Harm Craeynest, voornoemd, die tevens optreedt als vaste vertegenwoordiger, daartoe benoemd zoals hoger gezegd.

2) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERCOPRO", met zetel te 9800 Deinze (Meigem), Berg 29a (BE0882.212.525), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer Cari Verkinderen, voornoemd, die tevens optreedt als vaste vertegenwoordiger, daartoe benoemd zoals hoger gezegd.

3) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HCP", met zetel te Sint-.lansstraat 2, 9931 Oostwinkel, BE 0882214.010 vertegenwoordigd door Karl Huyghelier, voornoemd, die tevens optreedt als vaste vertegenwoordiger, daartoe benoemd zoals hoger gezegd.

Zij verklaarden allen het hun toegewezen mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

Overeenkomstig Artikel 16 van de statuten is een gedelegeerd bestuurder bevoegd de vennootschap alleen te vertegenwoordigen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar vangt aan op 12 juli 2013, om te eindigen 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op maandag 4 mei 2015.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- bankattest;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

- Belgisch taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 22.07.2016 16342-0224-013

Coordonnées
CONSTRUCTIS

Adresse
KWEEKSTRAAT 13 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande