CONSTRUVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSTRUVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.913.165

Publication

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 17.03.2014 14065-0064-010
18/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.01.2013, NGL 14.03.2013 13062-0595-010
28/01/2011
ÿþMod 2.1

EERGELEGD

`01- 20'i1

1 n I

I I ~. u I~ 2011

.-1STAATSBL

DADA

:5TU tJ R

ECHLBAi\(K KOOPHANDEL

L reeTRIJK



111111111111111111 10 1111

*11015717*

V+ beha ie

aai

Bel Staa

2

BELGISC

LaaDz

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegg' s ; T akte

DI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: $3e 913 -163

Benaming

(voluit) : CON STRUVA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 8501 KORTRIJK (Heule), Hoogweide 47

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsele (Wevelgem), op: achtentwintig december tweeduizend en tien, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te.

Menen de 28 DEC. 2010, bladen tien, verzendingen één, boek 198 blad 21 vak 14. Ontvangen: vijfentwintig, euro (25 EURO). (getekend) D. KNOCKAERT e.a. Inspecteur", dat na lezing te hebben gegeven van hete; verslag van de oprichter en het verslag van de bedrijfsrevisor Paul Beghin, te Kortrijk, de dato twaalf december' tweeduizend en tien, waarvan het besluit van de bedrijfsrevisor letterlijk luidt als volgt:

"7. CONCLUSIE

Tot besluit van ons onderzoek kunnen wij met betrekking tot de overwogen oprichting van de BVBA,, "CONSTRUVA" middels inbrengen in natura het volgende stellen:

. de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, met dien verstande dat de oprichters van de vennootschap: verantwoordelijk blijven voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het; aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbrengen in natura;

. de beschrijving van de inbrengen in natura, i.e. een onbebouwd perceel bouwgrond dat behoort tot het' eigen vermogen van de inbrenger, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbrengen in natura door de inbrenger weerhouden methoden van waardering zijn gebaseerd op het schattingsverslag van een beëdigde landmeter; ze zijn bedrijfseconomisch verantwoord;

. de gehanteerde waarderingsmethoden leiden voor de overwogen inbreng in natura tot een globale inbrengwaarde van ¬ 200.000,00 en de waardebepalingen, waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het totaal van de bedongen vergoedingen, i.e. twee duizend (2.000) nieuw gecreëerde aandelen van de BVBA "CONSTRUVA", allen van dezelfde aard, met een initiële fractiewaarde van ¬ 100,00 per aandeel tot vorming van het maatschappelijk kapitaal van ¬ 200.000,00. De verstrekte aandelen op naam van de inbrenger behoren burgerrechtelijk tot het eigen vermogen van de inbrenger.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht, conform artikel 219 W. Venn., er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Blijkens een verstrekt hypothecair getuischrift is het onroerend goed, dat in de op te richten vennootschap wordt ingebracht, niet bezwaard met hypothecaire inschrijvingen noch mandaten. Het uitgereikt bodemattest: vermeldt geen relevante gegevens omtrent de bodemkwaliteit. Volgens het ontwerp van oprichtingsakte, verklaart de inbrenger geen weet te hebben van bodemverontreiniging, die schade kan berokkenen aan de' vennootschap of aan derden.

Er werd geen informatie verstrekt volgens de welke op het onroerend goed andere rechten of vorderingen of

verplichtingen of claims rusten, die de waarde van het over te dragen bestanddeel zouden kunnen beïnvloeden. Er werden geen omstandigheden aangegeven die tussen de datum van de controle en de datum van dit

verslag zijn opgetreden en die een substantiële invloed zouden kunnen hebben op de overwogen overdracht. Opgemaakt te goeder trouw te Marke, op 12/12/2010,

De aangstelde bedrijfsrevisor,

(getekend)

Paul Beghin

Bedrijfsrevisor

Vennoot Boes & Co",

Heer VANNESTE Walter-Guido-Jozef-Maria, geboren te Kortrijk op acht februari negentienhonderd zestig (identiteitskaartnummer 590 1823324 41, rijksregistemummer 600208 309 46), wonende te Kortrijk (Heule), Hoogweide 47, echtgenoot van Mevrouw LEFEBRE Marleen-Noëlla, geboren te Kortrijk op negen oktober negentienhonderd negenenvijftig, met wie hij gehuwd is te Waregem op zeventien juli negentienhonderd éénentachtig onder het beheer van het wettelijk stelsel bij gebrek aan voorafgaand huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

een besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid met de naam "CONSTRUVA" heeft opgericht. De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te Kortrijk (Heule), Hoogweide 47.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Heer Walter Vanneste, voornoemd, heeft ingeschreven op tweeduizend (2.000) aandelen, hetzij voor een

bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ ), volledig volstort door inbreng in natura.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- besturen van vennootschappen;

- alle adviserende consultingactiviteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn voor de werking van commerciële vennootschappen;

- alle handels- en dienstenactiviteiten die betrekking hebben op de activiteit van bestuurde vennootschappen;

- verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen, ongeacht de specifieke aard of het specifiek doel;

- verwerven en beleggen van roerend en onroerend vermogen, ongeacht de specifieke aard of het specifiek doel.

Zij mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van_derden.

Zij mag zakelijke waarborg stellen of borgstelling verlenen ten voordele van derden zowel fysische personen als rechtspersonen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om het bereiken ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. .

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ ), ver-tegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/tweeduizendste (112.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, be-+houdens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een colleae. dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichting weer te ge-ven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Be-'drijfsreviso-'ren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uit-+zonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om negen uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ingeval van ontbinding en vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en herstellen de vereffenaars, indien niet alle aandelen in dezelfde mate

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke

betalingen te doen.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op -dertig september van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur:

- Heer Walter Vanneste, voornoemd, vanaf achtentwintig december tweeduizend en tien; en,

- Heer Pieter-Jan Vanneste, geboren te Kortrijk op twintig augustus negentienhonderd zevenentachtig

(rijksregisternummer 870820 041 78), ongehuwd, wonende te Kortrijk (Heule), Hoogweide 47, vanaf één januari

tweeduizend en elf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de oprichter en verslag van de bedrijfsrevisor.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONSTRUVA

Adresse
HOOGWEIDE 47 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande